Måla bil!

Blev inkallad på jobb idag. I akalla där jag trivs så bra!! Skulle gärna jobba heltid där! Fantastiska människor!!! Efter jobbet mötte jag upp Patrik och åkte till tyresö för att måla huven på hans folkracebil som han ska tävla i på lör! Kul som fan!! Vad tycks??

xoxo Tini


No work

Telefonen fortfarande tyst. Glider runt hemma i mjukisar. Visst klagar inte över att va ledig med betalt lite jobbigt att inte kunna planera nåt bara. Får se vad som händer imorgon.
Har iaf fått sova ut och myst med mina kissar. Nu ska jag leta utbildning!!

xoxo Tini


Oro

Ligger i soffan redo att åka... Men de är tyst. Jag vill njuta av att vara ledig men kan ändå inte alappna av. Vet att de kan ringa vilken sekund som helst. Känsla i kroppen av oro och är besviken på mig själv. Hur kunde de bli såhär?? Fick ett paket med innehåll av choklad nu på morgonen. Gjorde min dag lite bättre. Hängde i en påse på bilen. Tack S!!! De värmde!

Dags att starta datorn o kika om jag hittar nån annan utbildning att söka till. Vet ni nån bra gragisk/design/konsthantverk utbildning så hojta till.

xoxo Tini


Vad som än händer!

Så fantastiskt väder idag. Nästan som en vårdag :) kändes helt fanrastiskt o ta en promenad i solen. Ikväll blire lugn hemmakväll me världens bästa Melle! Men först ladda upp med nåt gott. Ska bara ta mig ur soffan.

xoxo Tini


Dubfackingstep!

Efter en riktig skitdag på jobbet med dåliga besked så lyckades jag tillslut rycka upp mig igen. Blev tillslut all out dubstep på fabriken! Så jävla bra till en början innan de blev segt. Lite för lugn dubstep tyvärr. Mer dubstepfedter tack!! Vakna nyss o solen skiner! Nu blire ruccola me älskade Melle! Laura du va saknad igår!!

xoxo Tini