On the road again


Sitter nu återigen på bussen, på väg hem. Har inte alls lust att åka hem. Saknar han redan. Kändes så jobbigt o säga hejdå imorse. Skönt iaf att de e mindre än en vecka tills jag får träffa han igen!!


När jag kommer hem blir de att åka till mamma o äta middag sen iväg på träff med amway.

Måste även försöka hinna me att måla lite innan sängen kallar får väl se hur de går.

Nu blir de film för att fördriva tiden på bussen.


Can i be the one

Är fortfarande kvar i lilla O-hamn hos älskling. Haft en kanonhelg förutom en kort stund på fredagen då jag freaka ur me panikångest. E så jävla less på de. Men de löste sig o vill nog ändå påstå att jag hade jävligt kul.


Älskling är just nu på jobbet. Imorrn blire att åka hem för ett möte med amway. Vill typ inte åka vill stanna här veckan ut men måste hem till mina hårbollar där hemma.

Sitter o letar efter nån film till bussresan imorrn.


I miss you <3


Fullt ös


Målandet är äntligen i full gång vet dock inte hur jag ska hinna klart just nu men måste få de gjort. Känns som att jag är totalt fullbokad framöver, känns lite jobbigt med tanke på att jag sätter press på mig själv.

Kvällen har jag spenderat med bästa Helén. Fixat en liten suprice för hennes karl som fyller år imorrn.

Imorrn bär de av till min älskling, blir borta över helgen i småland. Där blir de party de blir bad de blir mys de blir kärlek och sen avslutar jag helgen med sminkparty på sön. Åker hem på måndag kväll som de ser ut just nu men får se hur de blir. Hatar att de är så dyrt att sitta och åka ner =/ Blir iaf buss igen.


Får blogga mer på bussen :P Skönt att kunna ha tillgång till interet o sånt när man åker iaf.

Snart sovdax men först höra älsklings fina röst innan jag somnar ♥


Pepp

Är lite sugen på att göra om bloggens design... har lite idetorka dock. Tar sån tid men kul när man är klar. Har så mycke kreativt att göra så jag vet knappt vart jag ska börja. Vill bara måla hela världen i starka färger!
Nu har jag pillat ihop en liten inbjudan till våran fest. Blev ganska söt, tyvärr blev den inte så manlig joel men du får haka på töntligan Helén o mig :P
Vet dock inte om de e så mycke att fira när man blir gammal men nåt år till är de väl värt o fira.. fast har hört att man får börja räökna neråt efter 30 visst ere så?? :)

Keep holding on

Har varit lite off på bloggfronten, el ja inte bara bloggandet. ganska off när de gäller att leva livet över lag. Har haft en riktig down period och isolerat mig från omvärlden. Nu är iaf flytten klar. Numera bor jag i en liten etta mitt i Vällingby C me mina 2 pälsbollar. Börjar äntligen få lite mysfaktor här hemma. Har ju varit lite halvsvårt att få plats me allt jag vill ha me mej haha.
Jag är fortfarande sjukskriven och kommer vara de fram till början av mars. Känns skönt att äntligen bli tagen på allvar. Är så less på alla piller jag måste komma ihåg. Var idag på en psyk utredning för att se vad som gör att jag är så nedstämt och negativ hela tiden samt som påverkar panikångesten. Känns skönt att hamna hos en riktigt bra doktor som förklarar för mig att jag inte e helt cp. Hans ordination för att jag ska må bättre är att bara va hemma ta de lugnt måla och pyssla mer då de gör mig glad!
Att de är medicinerna samt följderna av operationen som gör att jag mår dåligt psykiskt. Känns så trist och inte kunna va den där glada posetiva tjejen jag alltid varit. Men idag är en bra dag, förutom förkylningen som jag dras med så e allt på topp. Solen skiner, jag har världens finaste kille och jag ska trä'ffa bästa Helén snart =)
xoxo

På väg till storstan

Sitter på bussen på väg hem till stockholm. Najs att de finns gratis wifi på bussen och att de e lite folk. Dessutom har snön glittrat av solskenet. Ja helt fantastiskt fint! Dock spelar de ingen roll hur fint de är, saknar sommarn som fan!!
Har haft en fantastisk helg med älskling. Nu är oxå bytet bekräftat så imorrn ska jag skriva papper och på lördag blir de flytt.. äntligen!! Skönt att de äntligen blir av. Min ytte pytte lägenhet. kommer bli kanon!!
Nu ska jag starta ett avsnitt av the secret circle och äta köttbullemacka som älskling gjort åt mig. *kärlek*

I'm holding on

Sitter i bussen snart i oskarshamn. Galet mycke snö här nere jag som längtar efter vår. Har haft de ganska jobbigt senaste veckorna men jag håller ihop. Jag har varit glad o skrattat, brytit ihop o gråtit, varit förbannad och skrikit. Idag är en bra dag. Hade dock extrem ångest över den här bussresan men nu känns de bra. Bedövade ångesten genom att starta en ny serie jag hittat. The secret cirkle. Galet bra. Har nu kollat 4 avsnitt o e helt fast ville se ett till men eftersom jag snart e framme så e de nog bättre o kolla när jag ska av haha.

Nästa vecka blir de äntligen flytt!!! Xoxo