Protect me from what i want..


Efter att knappt ha fått någon sömn alls och några gråtattacker på morgonen e de nu dags att ta mig i kragen och åka mot KS.... igen.








Vackert ♥



De här här bara så himla underbart - love Shpongle ♥
Titta - Lyssna - Njut

Nu dags att släcka ljusen och hoppa i säng till fantastisk musik


kassa bilder men wtf!








I can feel you near but I can't reach you

Är så himla trött heeeeela tiden därav dåligt med uppdateringar. Hämtade hem min bejbi i veckan. Känns så himla skönt att ha sällskap av min håriga lilla vän, särskillt nu när jag blev sjukskriven en vecka till.


Har mått riktigt uruselt i början av veckan, helt galet. Fryser, svettas, huvudet håller på att sprängas, halsen värker, febrig, orklös och matt.. ja you name it! Mamma har varit skitorolig för att jag bara ligger hemma i soffan och skakar så hon körde mig till akuten på KS i onsdags. Va iaf ingen infektion. Vet faktiskt inte vad som är fel. Fick starkare värktabletter som verkar ha gjort att jag mår lite bättre. Efter 6h på akuten fick jag äntligen komma hem med blåmärken i hela armvecken efter alla nålar som dom tryckt in i mig, känner mig fortfarande helt misshandlad i armväcken, ser typ ut som en sprutnarkoman haha.
Kändes skönt att komma hem och ha en tjejkväll med sambon. Blev idol och hennatatuering, jag hade idetorka så satt mest och titta på dock =)


Mår nu mycke bättre och känner mig till och med glad idag =) De ända är väl att jag får sjuka panikångestattacker hela tiden så jag håller på att bli knäpp! Någon som har nå tips hur jag blir av med dom?? De e fan as scary. Igår blev de filmkväll med Patrik. Så jävla typiskt att man ska lyckas få en attack då man har sällskap me. Tack Lawrence för att du tog dig tid och lugnade ner mig ♥
Fick även min nya mobil som jag väntat på en hel evighet nu... äntligen!! Så idag har jag suttit i soffan och kliat mig i huvudet. De va ju inte de lättaste att gå från stenåldern till nåt helt nytt. Kommer ta ett tag att lära sig touch. Ett helt projekt bara att ringa ett samtal haha.
 

Känner mig glad! Önskar nu bara att orken kommer tillbaka så jag kan komma ut och träffa folk igen. Fick ett telefonsamtal från min doktor i torsdags me... Tumören är helt borta!!! Jag är alltså frisk!!! Jag är frisk!!! Jag är frisk!!! Så jävla underbart samtal!!! Nu ska jag bara återhämta mig och komma tillbaka till livet... tyvärr verkar den vägen längre än vad jag väntat mig. Känner mig som en 100åring i kroppen haha flåsar ju bara jag går 100 meter.. rullator next kanske haha. Skit samma huvudsaken är att jag är på bättringsvägen och allt känns bra.. iaf idag! Morgondagen taklar jag då!

Till en viss person - tack för allt du gör för mig, trodde inte du va den som sulle ge mig en hand då jag ramlat pladask ♥ önskar att du inte va så långt bort bara!








Find the path that you’ve lost somewhere

Tänker börja med de posetiva som händer och har hänt. I lördags va de alltså 30års fest hos Frida på söder och efter de körde FSOS sin fest på kolingsborg. Fredagen blev en lugn hemmakväll hos Patrik för att ladda inför lördagen. Ändå va jag sjukt seg på lördag på dagen, lyckades iaf tillslut ta mig i kragen och fixa iordning mig.

Kom ganska sent till Fridas fest där jag mer eller mindre ramlar genom dörren. Massor av kära ansikten jag inte sett sen före operationen. Kändes så himla kul att se alla igen! Maria kommer fram till mig och germig en skiva med en mix som hon gjort till mig.
"Även om jag varit dålig på att höra av mig vill jag att du ska veta att jag tänker på dig" / Maria
Blev helt tårögd så gulligt gjort. Har nu lyssnat igenom den och jag älskar den! Tack va söt du är!!


Drog sen vidare till festen för att se Danne spela och efter de Roger Shah ♥ Hade en kanonkväll. Tråkigaste var väl att huvudet va piggare än kroppen så blev inte så mycke dans för mig. Var mest glad för att jag lyckats klara mitt första delmål efter operationen... att ta mig dit!



Och nu e de väl dags att komma tillbaka till verkligheten som tyvärr inte är lika rolig. Känns som att de e en del som inte riktigt hängt me på vad som hänt sista tiden (inte alls konstigt). Så med risk för lite upprepning men tar de ändå. Vet inte hur jag ska uttrycka mig riktigt för att ni ska förstå min situation men ska förslka iaf.
De va alltså nästan 2 veckor sen som jag opererades på KS (Karolinska Sjukhuset). Opererade bort min sköldkörtel samt lite lymfkörtlar och sånt runtom som kan ha varit smittade. Sköldkörtelns funktion är att producera hormoner och har hand om ämnesomsättningen i kroppen. Nu har jag alltså ingen av dessa funktioner kvar och kommer aldrig ha. Istället får jag äta medicin varje dag resten av mitt liv som ska ersätta de jag förlorat.
De började bra, vaknade upp på sjukhuset och mådde under omständigheterna bra. Operationen var lyckad. De är alltså en stor operation även om ärret inte kommer att bli spec stort. Operationen tog ca 3 ½h.
jag kom hem redan dagen efter och bodde hos mamma några dagar och hade ont men jag blev bättre och bättre. Efter några dagar var jag tillräckligt bra för att komma hem och klara mig själv. Började sakta känna mig stark och började ta mig till stan för att fika med vänner och de va där mitt bakslag började kan vi säga. Kanske har jag inte lyssnat på dom signalerna kroppen gett mig? Jag vet inte men jag har verkligen tagit de lugnt och tänkt på vad jag gör och försökt vila mycke bla bla bla. De bärjade alltså förra veckan efter lunchen med Anna.
När jag kom hem så fick jag extrema skakningar i kroppen började frysa extremt mycke, mådde illa och hade ont i huvudet. Gick och la mig och sov, vaknade dan efter och mådde bättre... no big deal right? Problemet är att de sedan dess har blivit fler och fler sånna "må dåligt attacker" och dom blir värre och värre. Jag har sedan i söndags morse mått så konstant. Kanske var utekvällen inte värd priset jag fått betala? Men o andra sidan så kanske de inte alls är därför jag mår skit?

Inte nog med de så får jag då jag mår extremt dåligt i kroppen någon inre panik över att jag inte mår bra och de kommer ut i raseriutbrott, besvikelse och panikångestattacker som heter duga. Söndags var värst. Fick en sjuk panikångestattack då jag sa massa olämpliga saker till oskar som sen fick sitta och lugna ner mig då jag knappt kunde få luft. 

Igår var jag i stan och mötte upp söta Helén för en fika. Mådde ganska bra men var trött efter söndagens elende. De gick ju bra... tills jag satte mig på t-banan på väg hem. Började känna att kroppen gick i strejk och med de kom paniken över att jag måste hem.. NU! Mamma mötte upp mig och skjussa hem mig till henne. Hon ville köra mig till akuten, men jag är envis (och bitter) så de fick hon inte. Hon lyckades tillslut få me mig till närakuten i Bromma där jag tog ett blodprov för att kolla om jag har en infektion i kroppen, vilket vi nu vet att jag inte har. När vi satt inne hos doktorn säger hon att hon vill kolla hur såret ser ut och ta bort mitt plåster. JAG vill inte veta hur de ser ut jag är inte redo för de, varpå jag fick en attack hos doktorn så dom fick lugna ner mig. Ingen vågade peta på mitt plåster efter de iaf haha. kan ju skratta åt de nu efteråt men när jag satt där va de ren skräck som kom upp inombords jag hade seriöst rest mig och sprungit gråtandes därifrån om dom inte gett sig.

Åkte och hämtade min katt efter de här hos mormor och sen hem där jag totaldog i sängen med mamma sittandes på sängkanten. Helt förstörd och utslagen. Har nog aldrig mått så dåligt fysiskt/psykiskt i hela mitt liv utan att överdriva. Somnade vid 21 och vaknade vid 5 imorse. Nu mår jag ganska bra. Men jag vågar typ inte röra mig för minsta ansträngning så ligger jag likadant igen.

De är vad som händer i mitt liv just nu.. någon som vill byta med mig?? Jag tror den här hormonmedicinen gör mej knäpp!!








What makes us who we are?



Vet att uppdateringen inte har varit på topp, hade planerat ett inlägg med massa posetiv energi från helgen som varit men den här dagen har varit den värsta på väldigt länge så jag hoppar de och gör ett nytt försök imorgon istället. Borde sova för länge sen men jag har ont öch har ingen ro inombords. Allt är bara kaos i huvudet just nu, försöker greppa dagens händelser. Jag känner inte igen mig själv längre.. vad är de som händer med mig? Jag borde va glad men jag är så olycklig!

Och en notis till Oskar som ändå inte läser de här men de känns bra iaf att få ut de... Jag har inte ord för vad som hände ikväll jag vet bara att du är fruktnsvärt betydelsefull för mig och jag är dig evigt tacksam för att du fanns där fast jag vet att du hatade mig inombords för allt dumt jag slängt ur mej, Jag förtjänade verkligen inte ditt stöd. Vill bara gråta för jag vet inte vad jag själv håller på me.. förlåt förlåt förlåt! Jag hoppas iaf att jag blir förlåten ♥








It's Swim or Sink

Var på KS idag igen. Kändes som att jg kom dit för att få en stämpel i pannan för att sen gå hem och gråta en skvätt. Tack Lawrence för ditt stöd! Ska nu ta mej en funderare om jag ska följa rådet jag fick på KS el om jag ska ge de fingret. Jag vill iaf impulsmässigt ge de fingret men ska sätta mej och tänka igenom de beslutet noga innan jag tar de.

Köpte en blomma och gav till den snälla sköterskan som satt med mig på avdelningen.. Pia hette hon! All personal på avdelningen va jättesöta men just hon var fantastisk. Ville visa min tacksamhet och hon blev skitglad. Hon blev helt rörd så jag börja nästan gråta (ja jag e överkänslig just nu). Så himla gullig sköterska! Är så tacksam att hon fanns där prec då ♥

Nu blir de sängen för mig!







Adidas

Typ jublat inombords för att jag kommit ut och träffat folk och hittat på saker... fick mitt straff igår då kroppen gick i strejk. Fortfarande helt konstig. Kom hem från stan efter lunch med Anna glodde en film och efter de blev jag helt skakis de är jag fortfarande. All energi sögs ur och jag låg mest i sängen orka inte ens sätta på TVn, Lyckades samla lite enrgi satt vid datorn en stund men däcka sen i sängen igen legat i sängen säkert 12h och har fortfarande noll energi. Fy fan blir lugnt nu fram till lördag om jag ska lyckas ta mig till FSOS och Roger Shah.


Hittade en adidaströja på nätet igår och i'm in löööve!!! Vill haaa ge mig! Men min plånbok strejkar den me tydligen så den blir blott en våt dröm tills jag har pengar. Om jag nu får nå pengar då försöäkringskassan strulat en del. Nu sitter jag hemma och njuter av en playlist på spotify som jag fick av Lawrence igår.. den e grym!

Snart bär de av mot KS igen. Oskar jag är med er idag och håller tummarna ♥








Each day's a gift & not a given right



Känns skönt att mitt liv sakta kommer tillbaka mer och mer för varje dag som går. Igår va jag på St Lucas och träffade en psykolog som ska hjälpa mej att ta mig igenom de här. Kändes ganska jobbigt att dra upp hela mitt liv och berätta hela historien från början. Va helt slut efter jag hade varit där ca 45min. Helt sjukt all energi rann ur mig och de rörde upp en hel del känslor inombords. Efter drog jag in till stan och tog en promenad på djurgården, rensade huvudet. Mötte sen upp Oskar vid grönan och fick skjuss till Nynäs där Catha fixa mina naglar. känns skönt att börja känna sig normal (fin?) igen.



När jag kom hem igår kväll så däcka jag på 2 sek. Helt sjukt va energin försvinner vid minsta ansträgning. Natten har varit sådär, drömmer ganska mycke mardrömar och har svårt att sova. Känns som att kroppen fysiskt börjar sakta men säkert repa sig. Nu e de bara en hel del av de psykiska kvar att arbeta med. Men finns inget jag inte tar mej igenom.

Varit i stan och ätit lunch med Anna idag, mysigt att kunna komma ut o träffa lite vänner igen. Få prata av sig och få se ett leende. Nu är dock energinivån på noll igen så ikväll blire inte mycke gjort. Hade tänkt försöka städa hemma men de kommer jag nog inte orka. Vill nog mer än va min kropp klarar av just nu. Men snart så!!









With my feet still on the ground

Va hos mamma och åt middag med bror och hans familj. Kul me lite släktmiddag mitt i allt. Efter de va jag förbi Oskar och Pati en sväng och hälsade på. Känns skönt att börja kunna komma på fötter igen och slippa ligga hemma även om de e ett projekt att ta sig nånstans. Imorgon skjussar Oskar mig till Catha i Nynäs för att fixa mina naglar igen. Äntligen ska jag få känna mig lite fin igen efter att ha varit utan gelénaglarna nu några veckor.



Lite bilder på lite av de jag fått av nära coh kära, ni e så söta ♥ Som de ser ut nu så får jag en ny mobil till helgen för en billig peng, prec vad jag behöver. Vågar dock inte jubla förrän jag har den i handen men *wiiie*
Nu ska jag försöka sova ut så jag orkar morgondagen... sweet dreams








Sun in my pocket!

Första dagen hemma ensam utan någon alls = första jag gör är att glömma ta medicinen.. suck så typiskt jag haha. O den ska jag ta varje dag resten av mitt liv.. hua mitt största mission just nu är att komma ihåg att ta den. Är ju värsta grejen bara o ta pencilin då man e sjuk nån gång då och då i typ 10 dagar nu ska jag klara resten av livet hur nu de ska gå!

Igår skjussa mamma hem mej igen då jag kände att jag vill hem till mitt igen. Efter en timme av ensamhet började allt jobbigt komma ikapp mig. Kände bara för att lägga mej ner och gråta. Men Patrik kom och fick mig på bättre humör och lite ny energi. Kändes fantastiskt att sova i min säng igen. Äntligen sovit ut ordentligt! Efter 10h sömn och några timmar i mitt hem med mig själv och min musik känns allt helt underbart! Jag har klarat av de värsta nu (hoppas jag)! Nu börjar jag se slutet på den här resan och jag känner mej redan som en ny människa.


Knölen är nu borta och ersatt av ett ärr, påminnelsen om vilket helvete jag gått igenom de senaste månaderna. Fy fan va skönt de ska bli när allt är över! Men idag känner jag mig så jävla glad och tacksam mot alla dom som stöttat mig och gett mig orken att hålla humöret uppe. Kan tänka mej att jag inte varit den roligaste att ha i sin närhet sista tiden men ändå har ni funnits där och stöttat mig då jag känner att jag bara gnäller. Ska till KS på torsdag och funderar om jag ska köpa med mig en blomma till sköterskan som höll min hand när jag mådde som sämst.. vad tycker ni?

Nu ser jag fram emot att komma tillbaka till mitt "normala" liv igen. Ser fram emot FSOS fest på lördag som fan, ska bli kul o komma ut och få träffa folk. Går nu hemma och gör mina nackövningar för att komma igång så jag orkar ta mig dit. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag hem till mamma på middag me hela familjen som stöttat och funnits där för mig ♥








When the future comes knocking

Idag fredag alltså... ärligt talat hade de kunnat varit vilken dag som helst har ingen koll alls på dagar datum nätter eller dagar... De är allt desamma. I onsdags var alltså operationen.

Vaknade vid 5.15 på onsdag morgon, hoppade in och duschade inför att åka mot KS. Vid 5.50 kom mamma och hämtade upp mig och körde in mig till KS där jag blev omhändertagen av massa gulliga sköterskor, fick massa lugnande som dock inte riktigt räckte hela vägen. Helt sjukt va jag va ett vrak.. grät och frös och låg i nån väntsal för att sen knata in i operationssalen och vinka hejdå till mamma. Sen minns jag inte så mycke mer. När jag kom in i operationssalen va de svinkallt trodde typ jag skulle frysa ihjäl. Va en sköterska och en kvinlig narkosläkare som pratade lugnt med mig och höll mig i handen. Prec innan de va dags att somna kom hon som operarade mig in och tog mig i handen och log vänligt mot mig. Kändes ändå skönt då jag kände redan från första stund att jag litar på henne.

4h senare rullas jag ut ur operationssalen och in i uppvaket. Låg sen på uppvak i 3-4h men minns inte så mycke minns bara att de va en mörkhårig sköterska som va o peta på mig typ 1 miljon gånger och fråga hur jag mådde.
Har en hel del minnesluckor från allt som skedde, men när de va dags att åka upp till avdelningen igen kom de en sköterska som säger att jag har besök som väntar på mig uppe på avdelningen. När jag kom upp får jag syn på Helena som kom förbi med Melvin i famnen och hennes mamma i bakgrunden. Jag va fortfarande inte helt vid medvetande efter narkosen minns inte va klockan va eller va hon sa minns bara att hon va där och lämna en blomma. Blev så himla glad att vakna upp och se ett bekant ansikte.

Mamma och pappa kom förbi senare framåt 18.oo på kvällen och fler patienter rullades in på rummet där jag låg samtidigt som flera av dom fick besök och de va sköterskor överallt.. resulterade i en rejäl panikångestattack. Tack för den mörkhåriga sköterskan som tog hand om mig, höll mig i handen och satt med mig nästan 45min för att lugna ner mig igen. Måste nästan ta reda på va hon heter och åka dit och ge henne en blomma för jage  så tacksam att hon rädda mig ur paniken som kom från nowhere. Mamma och pappa satt typ förskräckta och bara titta på medans jag började kallsvettas blev kritvit och andades oregelbundet och typ försvann i nån gråtattack. Jävligt scary fy faaaan.

Efter att dom gått och de lugnande hade kickat in kunde jag äntligen få sova, dock inte länge eftersom jag hamna i sånt rörigt rum. 2 damer låg och snarkade för fullt en vimsade runt och trodde de va morgon var 5e minut och den sista låg me lampan tänd fram till kl 5 på morgonen och läste en bok. Verkligen noll respekt för att man delar rum med massa andra.. sucka.

Torsdagen började redan vid 6 då de va medicinrond, efter de frukost sen ner till öron näsa halsavdelningen för att få en sån där jävla kamera nerkörd i näsan igen. Om jag säger smärta så vet ni ungefär hur skönt de va då man e svullen efter operationen och redan har ont i hela överkroppen och sen på de få en slang me en kamera nerkörd i näsan.. ingen hit = Tinis skriker AJ!! Fy fan va ont de gjorde!
Tack och lov va de över sen.. mamma kom och hämta mig redan vid 10-11 på torsdagen och körde mig till henne, och där är jag än. Min söta mamma är den som fått tackla mitt gnäll på smärtor i rygg nacke hals osv osv.
Så nu e de väsrta över antar jag, känner mej som en gammal rutten tant som inte kan röra sig hur man vill och sitter o gnäller över krämpor haha. Ja de går nog över så småningom.
Tack söta Oskar som kom förbi men en typ 2-3m lång gossedjurslarv haha så stört. Och tack bror, Matte, Helena och Melvin som va förbi igår. Kul att få träffa lite folk då man sitter här instängd med noll ork. Nu ska jag inte skriva mer ingen som ens orkar läsa.. el ja nån stackare kanske lyckades ta sig till slutet? Tack alla igen för allt stöd och speciellt tack till den underbara sköterskan som höll min hand då jag fick panik <3
Nu är början på mitt nya liv!!

Next - Operation!



Blir inte så långt för måste packa klart väskan och sen sova. Imorgon bitti blir de alltså operation... ska va på KS kl 6,30 så känner mej grymt uppstressad nu. Skänk mig en tanke imorgon! Nu jävlar karvar vi bort den här helvetes cancern och blir frisk igen! Tck alla för allt stöd. Love you all ♥








All this beauty that surrounds

Nu e man tillbaka i storstan efter en helg hos Lawrence i Hjo (utanför skövde) Haft en mysig helg tillsammans. Skönt att fly hemifrån nu när de börjar dra ihop sig inför operation på onsdag. Fredagskvällen blev film sen drog vi ut till en skogsfest ute i nowhere, mysigt som fan hade dom gjort de synd bara attd e typ va nollgradigt och kolsvart. Avatharlandet mitt ute i skogen *mys* ldrig fel att dom spelar shpongle heller ♥
Lördagen blev oxå ganska lugn drog ut en sväng till skogsfesten (den höll på hela helgen). Söndagen blev några glas vin och sen leka med han mixerbord som han har hemma *hihi* Kanske borde satsa på nåt sånt ist va ju fan skitkul! Nu e man dock tillbaka i verkligheten. Passar på att lägga upp lite mer bilder från kryssen me:



I torsdags va jag och Fredrik ute och lekte me kameran lite, dock kom vi dit ganska sent så blev inte så mycke bilder, mörkt kallt och regnigt men nåt blev de ju iaf, har dock bara hunnit spana på 4st än så länge.. men lägger upp 2 smakprov så får vi se om jag hittar nån mer goding :P



Nu är de nog sovdax om jag ska hinna me allt som ska göras imorgon innan jag blir inlagd på KS sweet dream ♥









Trip to Skövde

Jahapp då satt man på tåget på väg mot Lawrence och skövde. Tänkte spendera helgen där för att komma bort en stund och vila huvudet från allt här hemma.

Va på sista besöket på KS idag.. el ja sista innan operationen som är på onsdag nästa vecka. Va ju där igår me, träffade en psykolog för att rensa huvudet på alla frågor och tankar kring operationen och allt annat som hänt. Kändes skönt att få ur allt. Och känna att de jag tänker inte är helt galet. Idag va jag på öron näsa hals avdelning och fick genomgå en stämbandskontroll. De innebär att dom går in med en kamera genom näsan och kollar hur stämbanden ser ut. Samma kontroll kommer dom sen göra igen efter operationen för att kolla så dom inte skadat min talnerv.

Nu ska jag stoppa i musik i öronen och vila tills jag e framme. Puss på er alla och tack för allt stöd även om jag e jävligt instabil och sämst på att visa hur mycke de betyder.








Slow down, please slow down

Nä nu e de kanske dags för en liten uppdatering igen om vad som händer och fötter i mitt liv. Vart ska man börja då.. Jag trodde jag skulle få lite vettigare svar på vad som händer i kroppen förra måndagen då jag va på KS... men jag tyckte inte de gav mig så mycke.. är iaf inskriven nu och fått träffa doktorn som ska operera och narkosläkare och massa sånt. De mesta förberedelserna inför operation är nu.. klart. De som återstår är väl mitt huvud som inte riktigt e me på noterna samt en stämbandskontroll el va de nu va dom skulle kolla innan operationen.
De finns tydligen en liten risk att dom skadar min talnerv som sitter prec där som ska skära i mig. Håll tummarna att dom tar hand om ig så jag får behålla min röst intakt.. *rädd*



Efter besöket med läkaren på KS frågar hon om jag har nå frågor.. ehm.. funderar.. ja de har jag ju! Bad om att få träffa en kurator el liknande för jag har varit så jävla ledsen. NOLL FÖRSTÅELSE! Hon fatta inte alls varför jag va ledsen.. MEN HALLÅÅÅ!!! Pucko! Tillslut efter mycke om och men så skulle hon iaf kolla vad hon kan göra...
Fick en gråtattack då jag kom ut från sjukan och mamma fick ta hand om mig. Mamma fixade sen så jag fick komma till min husläkare på onsdagen förra veckan.. Vilken skillnad verkligen, han va så himla gullig och förstående, han sjukskrev mig och fixa en remiss till en psykolog som jag ska få komma och prata med om allt och inget.

Helgen åkte jag iväg på mondaybar kryss... lämnade problemen hemma. Lawrence som gjorde de möjligt för mig att komma med, hängde me mej typ hela kryssen, tog hand om mig såg till att jag hade de bra. De man minst tror ska finnas där för en är dom som stegar fram med öppen famn. Har svårt att få fram i ord hur mycke gott hans posetiva energi gav mig kraft till allt. (Kanske några drinkar på de me) Så nu har jag bestämt mig att åka ner till skövde i helgen och hälsa på han några dagar för att ladda inför operationen nästa vecka... är ett vrak inombords, en del av mig vill bara få de klart en annan del skriker stopp!

Efter kryssen har jag o lullat mest hängt hemma o slappat, sjukt sega. Igår blev de en fika med fina Helén inne i stan vid vattnet i solen. Idag blev de en trevlig lunch med Patricia, kändes skönt att få rensa lite obekväm luft som hängt mellan oss. Efter de drog jag till stan mötte upp Jonas tog en fika och en promenad, hittade ett perfekt ställe för en fotosession *wiiie* ska utnyttjas i framtiden!

Nu hemma segar vid datorn, väntar på morgondagen då jag ska till KS och träffa en psykolog.. känns skönt att få komma dit äbtligen och få rensa huvudet.








hang with me