Roadtrip under the sun!

dagarna rinner iväg... minuter timmar dagar veckor bara flyter iväg och jag hinner inte med... Jag o Robin fick ett inpulsryck och drog till oslo i helgen. Roadtrip yeah! Packade in oss i min lilla ford ka tillsammans me partykläder ett glatt humör och varsin sovsäck. Åka åka åka halvvägs inser jag att Robin inte skrivit ut kartan som jag bad han göra så vi sitter i bilen utan att veta vart vi ska... hmm.. nydalen.. ja juste där.. eller inte.., varpå jag får ett utbrott på stackars liten Robin... jag sitter o surar ett tag sen e allt bra igen massa allsång med falska toner o sjuka ideer under resans gång shoppade loss i nån lågprisbutik me allt mellan himel o jord på vägen dit.

Väl framme i oslo inser vi att nydalen ska ligga lite utanför och vörjar åka som vi tror är rätt efter ca 5 mil blir jag förbannad igen och efter mycke om och men så hittar vi en mack där en norrman hjöälper oss beskriva vägen.. utan honom hade vi aldrig kommit fram... efter yttligare ett utbrott från min sida börjar vi närma oss nydalen och paul van dyk... hur i helvete kunde de ta 11 ½ timme o ta sig från sthlm till paul van dyks spelning i nydalen strax utanför oslo?? fattar inte vart tiden tog vägen men massa skratt o några utbrott från mig så hade vi en najs spelning o se fram emot...
humöret va väl inte direkt på topp om jag ska erkänna... dessutom va de sjukt varmt i lokalen trodde jag skulle dö där inne men de va fan najs han spelar som en konung som vanligt dock levererade han mer nere i tyskland de va riktigt grymt!




A simple smile can change a day

Dagen började... segt.. väldigt segt.. men den började bra...
Har haft ett leende.. sånt d'är lite fånigt som kommer fram ibland då man fastnar i en tanke så man går o ler sådär fånigt för sig själv.. detta har resulterat i fler leenden... ler ler ler o sen ler lite till... känns fantastiskt... sen kpommer den där bitande ångesten krypande o rycker ner mej på jorden varpå de blir lite tårar och en klump i magen somväfrar släppa taget... håll om mig hårt... ensamhet... FAN!

Trött som ett as ska snart sova en aning rödögd efter en gråtattack... ställer mej framför spegeln... nya byxor har jag inhandlat på vägen hem från jobbet-... skulle köpa ett par till nikita jeans va tanken... dyyyrt 1200 typ helt galet dyrt.. överväger tanken... går vidare o funderar lite till går in i en affär o hittar värsta fyndet... typ baggy jeans mjuka ganska tunna assnygga för 399!! Klappar mig själv på huvudet at jag hittade dom innan jag köpte nikitabyxorna plockar på mig 2 par och betalar... jahopp då blev de 2 par baggy som blev billigare än ett par nikita... snygga som fan!

We have learned to build our walls
So very strong and very tall
For fear of what the world might steal.

Nu e de dags att sova e så sjukt trött... *myser ner sig me katten* O tack Inch / Martin för blommorna de värmde! Puss
Tack för alla kommentarer alltid lika kul o läsa då folk kommenterat!


Från Vardagsrummet @ GK i lördags







Give me some sleep

Tidig morgon riktigt ruggit ute e inte alls på humör för att gå upp såhär tidigt idag värre än vanligt,.... fryser som ett as fy faaaan ge tillbaka lite sol o värme.. nu ser jag bara en kall istid framför mig.

Nu e känner ajg suget efter helgen och paul van dyk =) snart snart snart nedräkningen har börjat!

Dax för en ny dag me nya tag, känner mig inte allför peppad just nu men snart så e nog även jag igång... sitter o funderar om man ska ringa till vårdcentralen IGEN o fråga varför pencelinet inte hjälper... blir gaaaaalen snart vill bli av me den här förbannadeinfektionen.

Blev sjukt sugen ¨på o pierca mig igen... men vart ska man å pierca sig nu då.. naveln kanske.. mm får nog kanske bli de få fort infektionen är ur kroppen. blä vilket värdelöst inlägg bara babblar massa skit... så nu ger jag upp... puss på er!


If I lose a little sleep

Ibland beter sig inte vänner som vänner så e de bara... de har man ju fått lära sig tyvärr oftare och oftare... de man trodde skulle finnas där då de verkligen krisar va dom som vände en ryggen och dom man minst anade överhuvudtaget brydde sig visar sig vara de som åker lång väg för att ge en tröstande kram då gråten kommer smygande.

Bestämde mig efter lite deppande hemma igår att fan NEJ nu får de va nog nu tar jag tag i mig själv slänger mig i duschen och följer me vännerna ut o festar som om du aldrig varit deppig! Så ja de va prec de jag gjorde och de vart fan en lyckad kväll.. mycke tack till julle för att du förgyller alla mina fester med din charm!! Massa folk som jag inte väntat mig skulle va där och lite missförstånd bra musik och lite besvikelse.. men helheten vart en lyckad utekväll =) Patrick från bejbi va på plats så snart kommer de väl lite bilder som jag kan slänga upp me =)

Var förbi gamla jobbet idag tog en fika me dom boende sa hejdå.. kändes konstigt.. overkligt.. kommer sakna dom samtidigt som de känns toppen att gå vidare in i nästa fas nu. Fick ett presentkosrt på 300 på hlens så blir väl att shoppa nån dag snart =) tack tack

Satt idag o kände ensamheten komma krypandes väntade på ett samtal.. inget samtal kom.. väntar väntar väntar.. telefonen tystare än någonsin. Väntar lite till PANIK! Lyfter luren o ringer.. tut......tut.....tut..... telefonsvarare... lägger på väntar 10 min.. ringer igen.. samma tutande ekar.. ringer igen o igen o igen inget svar.. går några varv.. sen piper de till ett sms.. äntligen *pustar ut* skönt så nu kan jag slappna av.. tack!

Borde sovit för länge sen fastna vid nån mix från paul van dyk helt gudomligt o snart ska vi se han igen.. jag o robin bestämde inatt att vi drar till oslo och ser paul van dyk spela 3h set på lördagen fuck alltring annat nu drar vi så nue  biljetterna bokade och klara så på lördag bär de av.. kanske redan på fre om vi hittar nånstans att bo så drar vi på ali & fila redan på fredagen o har jag tur får jag även se lulu på plats.. söto aj miss jou!!


I could be happy, no doubt
I could be crunchy, that's how
Livin' my daydreams, you know
Dancin' on tip toes, fo sho


Jag skrattar så jag dör då jag ser den här fantastiska kortfilmen från pixar! Ni måste ju bara älska mikes new car!! Titta och få er ett gott skratt annars har ni fan ingen humor!!









Pjanoo



Alltså jag bara måste.. den e ju så sjukt jävla bra!!






We will go on chasing the endless spots of creation

Känns som en evighets väntan.. bestämde mig för ett tag sen för att beställa en ipod nano och lycka till min tillvaro med nåt ectra för att jag tyckte helt enkelt att jag förtjänade nåt efter några veckor av mycke negativa tankar oh händelser.. väntar väntar väntar.. dock verkar ju inte apple.se va den snabbaste leverantören även om de uger sig för att vara så snabba... bla bla bla. nu har jag iaf fått ett mail från apple som säger att jag ska få den i mitten av nästa vecka... fram tills dess får jag helt enkelt dreggla över bilden på min fina rosa skönhet haha..
På bordet står nu 10 rosor och lyser upp lite av min tillvaro... oväntat men glädjande kom BMW's chef fram till mig och Catha igår och gav oss 10 rosor var för han tyckte att vi gjort ett så bra jobb dom senaste 2 veckorna... de ger mig motivation och de känns toppen att någon märker att man anstränger sig för att få ordning på all kaos som varit.

Dessutom e jag jävligt less på infektionen som bara gör ont o vägrar ge me sig o på alla jävla piller dom trycker i mig.. dom jag trycker i mig nu verkar dock äntligen fungera men jag o piller e inte bästisar så jag e ju expert på o glömma.. påminnelser 4 gånger om dan för att inte glölmma och minneslappar överallt... blä nästa lördag e de över då kanske jag kan börja leva normalt igen haha... men smärtan börjar dämpa sig iaf alltid nåt de verkar ge resultat tillslut iaf efter massa besök hos doktorn.

Fick ett ryck igår och rensade min balkong på skräp som stått där i oändlighet, dax att rensa ur allting o få ordning på skiten så jag kan bli av me lägenheten nu.. har fått lite svar här o varifrån iaf så förhoppningsvis blir de snart visning på nån av dom... den som dock verkar mest intressant ligger i bandhagen.... bandhagen bandhagen.. nä fan de går inte kommer aldrig fungera... "han" bor ju där de kommer väcka massa minnen... fast iof vet inte ens om han bor kvar.. vad vet jag o jag bryr mig inte heller.. men de e iof på andra sidan kan man o där utan att de ska påverka mig negativt?? Skulle ju dö om jag sprang på han i lokala mataffären el nåt... hmm.. tål att tänkas på måste kolla på den iaf om de blir visning.. FAN va jag hatar dig!!




Disconnect the pain

Känner mig ganska tom inombords... ganska less på livet men känner mig inte olycklig... bara tom... ensam.. jag kan inte förklara känslan.. mycke har hänt sen sist.. jag e orkelös och motivationen av de mesta har lixom försvunnit.. men ändring är på G. Början av ett ett förändrat liv har startat sakta men säkert.

Jag lessna nu på allt på allt me jobbet på allt med familjen på allt me "vännerna" på killar ja samanfattningsvis kan jag säga att jag e ganska less på de mesta! Hela de här året har varit väldigt händelserikt, mycket tårar ännu mer skratt och mycke förändringar.

Jag bestämde mig för er som missat de att säga upp mig från gruppboendet.. ja nu har jag slutat helt de känns konstigt att efter 3 ½ år bestämma sig att nu börja med nåt helt annat. Så nu jobbar jag heltid på Mabi i tyresö vilket känns toppen förutom resvägen jag har framför mig varje dag. Så e de nån som vet någon som vill byta lya från söderort till vällingby så hojta till jag måste härifrån snarast! Bestämde mig idag att nu ska jag verkligen härifrån så nu har jag lagt in mig på björnsbytare.se och har dessutom duttit hela kvällen och letat lägenheter på blocketdock utan resultat.

Efter greklandsresan hände de en hel del mellan mig att pappa, de käns tungt de ligger inombords och gräver i mig varje dag tårarna vill tränga fram de e en ständig kamp att få de o rulla på nu.. men nu har jag bestämt mig att nu får nog verkligen vara NOG! Jag orkar inte mer.. o nu e de verkligen slut på allt lidande.. eller kommer de bara bli en början på nästa lidande nu? Vad vet jag? Nu ska jag iaf försöka få slut på detta eviga krig som pågår, mer om de kommer senare då jag vet mer exakt vad som kommer hända men föändringar kommer de bli.

Nu borde jag egentligen verkligen sova men e inte ett dugg trött eftersom jag lyckades somna på soffan idag men men.




Ja de va ett tag sen jag kom hem nu men som sagt de har hänt så mycke i mitt liv jag har varken haft lust el ork att ens titta igenom bilderna och försöka minnas de paradis de kändes som jag faktist var i.. iaf elafonisi som var helt fantastiskt! Tack bror med familj som kämpade för att hitta hyrbil så vi kunde åka dit. Efter mycke diskutiponer fram och tillbaka och efter att ha letat hyrbil till ett bra pris i nästan en vecka så hyrde vi tillslut en liten biljäkel och packa in oss för att åka dom ca 10 mil de var från Chania till Elafonisi som ligger på andra sidan Kreta. Efter nån timmes bilfärd genom berg bergen längst Kretas kust samt några felåkningar var vi framme i Elafonisi för att skåda en helt fantastik strand med underbart grönblått vatten och kritvit sand. Tyvärr syns inte den rosa sanden längs vattenkanten på bilderna =/

Resten av veckan var mest bara slappa njuta av lugnet, äta god mat gå på ganska värdelösa shoppinggator inne i chania samt steka sig i solen.





this is here, this is now
this is all, we can fathom
all that makes you feel it right
so grab a hold, get on top
cause this is all, you can have it
if you just listen to the soul
you become

this is it, this is now
this is all we can do it
all to make us feel some peace
so grab a hold, get on top
cause this is all we can handle
what ever keeps you alive


 


I will give you MB Summer Cruise 080828-080829

Lite bilder el ja lite va kanske en underdrift bilder iaf från MB summer cruise 2008! Har varit dålig på de där me bloggandet sista tiden har haft så mycket annat fölr mig tiden i mitt liv räcker inte till.. Tack alla underbara människor som gjorde min kryssning fantastisk puss på er allihoppa!