Just like that, one, two, three, four.

Trött efter nattens äventyr. Hade iaf en bra kväll igår, synd dock att FSOS och MB körde fest samma kväll hade gärna gått på båda festerna. Nu har Melle prec åkt och jag sitter ensam i soffan och e så jävla seg. Ska snart ta en dusch och försöka vakna till liv. Har ägnat förmiddagen åt onyttig mat och film (Requiem for a dream). Ikväll blire bio med Nikko om han nu behagar vakna, tror den jäveln sover för han svarar inte på mitt sms... dags att duscha o sen ringa :P



It´s a reason to get up in the morning,
It´s a reason to smile,
It makes tomorrow allright






Plöjer fram och spränger staden!


Nyligen kommit hem från en utekväll på kolingsborg tillsammans med Melle m.fl. FSOS vet hur man gör fester, tyvärr va de dåligt med folk.. Vast Vision är grymma!! Riktigt bra set spelade dom. Ni som inte va där ni missade något. Synd bara att de inte riktigt va trance jag hade velat höra just idag. Visst de ligger mig närmast hjärtat men hade nog hellre hört lite dnb ikväll, tyvärr dåligt med sånna fester. Nu har Melle totaldäckat på soffan och jag sitter o nördar men ska röra mig mot sängen jag me tänkte jag. Sweet dreams ♥





Future sound of Halloween!


Efter att iaf fått bort de värsta hemma så e de nog dags att börja ladda inför FSOS ikväll! Ses vi där?? Blir ingen utspökning för min del men blir nog en mörkare sminkning än vanligt iaf. Dags att hoppa in i duschen och rota fram nåt att ha på sig, tänkte dock att Melle skulle dyka upp innan så han slipper vara utlåst om han kommer då jag duschar. Ibland e jag snäll o tänker på andra än mig själv ;)
Ser fram emot att få se Ferry Tale och Vast Vision ikväll ♥ ja eller alla både de som spelar och dom som sprider kärlek! Tror att de här kommer att bli en grym kväll!! Puss på er hoppas vi ses på kolingsborg!





Clock never seemd so alive


Försöker ta tag i städningen här hemma men de e så jävla tråkigt jag springer mest runt o kollar på eländet och snart kommer Melle de här suger ju! Han får nog stå ut me min röra hemma för jag pallar fan inte!! Vart börjar man? Usch och fy varför stökar man ens ner från början?
Klockan går ovanligt fort idag me. Men men de betyder ju inte bara negativa saker iof! Då e de snart fest! FSOS ikväll med Melle och alla andra ♥

Fick veta idag att jag ska bli faster.. igen!! Brorsan och hans tjej väntar nu deras tredje ♥ Spännande! Stort grattis till er!






Does it matter and should you really allow that to influence your life?


Nyss kommit hem från stan, varit och fikat med Joel och Helén. Massa skratt och skitsnack - mycket trevligt ♥ Ikväll blire nog ändå en lugn hemmakväll, hade tänkt dra till fabriken och se Chris Libeing men jag pallar inte. Är inte alls party idag.
Första gången på väldigt länge jag inte kände nånting av att åka t-bana... kanske funkar den här KBT'n iaf? Dock tänker jag alldeles för mycke. Insåg att de e slutet av oktober och en viss person borde varit här? Prec som för en månad sen... men allt handlar väl om att prioritera.. och jag låg långt ifrån toppen av den listan. Jag ska göra mitt bästa nu för att inte dra ner mig själv men de hade betytt så otroligt mycke för mig.

Does it matter and should you really allow that to influence your life?
(Barcode Brothers - Ambient)

Jag har fan en bra dag idag solen har skinit på mig och jag har haft kanonsällskap inne i stan, jag tänker inte låta de här dra ner mig.





Min baby


Nu hemma från jobbet... känns så himla skönt att komma hem och länna att jag klarade av hela veckan! Sitter och dör i soffan nu e helt slut på energi. Så kommer man hem och så sitter min trogne vapendragare innanför dörren och väntar =) Min älskade lilla hårboll.
Så himla härligt väder idag önskar att jag hade mer energi så jag orkade ta mig ut i solen. Ska samla den nu och sen försöka ta mig in till stan och ta en fika med Helén =)

Imorgon kommer Melle hit då blire förhoppningsvis bullbak och sen FSOS halloweenfest! Ikväll är tanken att jag ska försöka komma ut och fira Sarah me, tyvärr är energinivån på noll men ska se vad jag kan göra åt de. Borde även ta tag i städningen de ser förjävligt ut hemma!







Gör min dag


Precis kommit hem från en långpromenad med världens bästa Oskar. Skönt att träffas få prata om allt mellan himmel och jord. Få komma ut o få frisk luft. Nu e jag helt slut. Va och köpte ett par vinterskor idag. Jag vet dom är inte speciellt vackra men fan va sköna dom e! Varma och mysiga. Förra vintern höll jag seriöst på att frysa fötterna va mig så nu ska vi inte ha en repris. Pallar inte frysa. Nu e de bara jackan kvar sen e jag redo för vintern. Som de verkar nu så får jag nöja mig med förra årets jacka även om jag inte gillar tanken.
Fick även produkterna idag som jag beställde via min kollega på jobbet som kör amway. Så jävla bra grejer. Nu har jag laddat med shampoo, balsam, hårspray, eyeliner och den bästa ögonbrynspennan i världen! Fan va najs! Riktigt bra produkter som jag rekomenderar starkt. Svårt att få tag på dock om man inte länner någon som säljer.


Nu ska jag sätta mig med min KBT behandling som jag ligger efter en hel del med = INTE OK!
Har så himla svårt att koncentrera mig, ännu mer nu då jag börjat jobba, de suger ur alla krafter ur mig. Har haft en riktigt bra dag idag iaf. Känns skönt att kunna ha fler och fler bra dagar. Känna att allt inte bara är skit jämt =) Igår blev de Ironman 2 hemma hos Nikko, måste nog säga att ettan är bättre även om ingen av dom egentligen e min typ av film. Men helt klart sevärd! Nä nu måste jag få fart på koncentrationen till KBT'n.
Puss på er!








Off to work!


Stressar runt hemma dags att dra till jobbet =) Puss på er alla får uppdatera mer senare!







Insides crying "Save me now"


Jag hatar dagar med bakslag som denna. Dag 2 avklarad på jobbet, kom hem och totaldäckade. Helt slut. Förstår inte hur en sån liten ansträngning kan va så tung. Var ute och käka med min vackra farmor idag me. Trodde inte jag skulle komma överlevande därifrån då min kropp kör en strejk igen, prec som förra veckan men jag tänker fan inte ge mig! De e psykiskt och kan inte tillåta mig själv bryta ner mej, fan va klok jag kan låta ibland... lixom stark... falsk fasad kan de kallas då insidan skriker hjälp utan att bli hörd! Nu ska jag snart däcka i sängen.. fy fan mitt huvud dödar mig! Hatar att va bitter men idag är en sån dag.
Lullat har dragit iväg på en veckas jobb saknar henne redan!! Love you ♥ tack för att du stått ut me mig veckan som varit! Tack Lawrence för att du ger mig stöd då tårarna kommer!

When you were standing in the wake of devastation
When you were waiting on the edge of the unknown
And with the cataclysm raining down
Your insides crying, "Save me now"
You were there, impossibly alone.

Do you feel cold and lost in desperation?
You build up hope, but failures all you've known.
Remember all the sadness and frustration
And let it go.
Let it go.

And in a burst of light that blinded every angel
As if the sky had blown the heavens into stars
You felt the gravity of tempered grace
Falling into empty space
With no one there to catch you in their arms.

Linkin Park - Iridescent






Arbetsträning!

Första dagen på försök 2 att komm atillbaka till jobbet och lite närmre mitt normala liv. Efter förra veckans bakslag så kändes de riktigt bra idag. Tog mig mod att gå in och berätta för chefen hur jag känner kring allt. Fantastisk som han är så ringde han och fixa med försäkringskassan så jag får arbetsträning! Innebär alltså att dom betalar min lön så min arbetsgivare slipper de, vilket leder till att dom slipper pressa mig på min arbetsförmåga tills jag känner mig redo att återgå till de normala. Så nu kommer jag jobba halvtid ett tag framöver men ingen press. De var som att all oro inombords sjönk en hel del. Visst finns de oro kvar men pressen lättade något enormt!


Well you can't get what you want
But you can get me
So let's head out to sea
'Cause you are my medicine
When you're close to me

Efter jobbet drog jag och käka me Lullat, sen till fridhemsplan och möta upp jonas för en riktigt trevlig fika! Nu e de snart dags för sängen så jag orkar upp imorgon. Knappt sovit nåt alls inatt... va så jävla nervös inför vad som skulle hända på jobbet. Känner mej dessutom mycke gladare efter ett samtal. Du vet vem du e tack för att du finns och står ut me min bitterhet ♥







DnB / Dubstep kväll


Jag vet kasst med uppdatering men har inte haft någon som helst inspiration, vet ärligt talat inte vad jag ska skriva som är intressant. Igår blev de utgång! Jag Melle och Lullat drog in till slussen för att gå på Subsonic på blå bodarna. Dubstepfest... vad säger man? Jag gillar dubstep men jag vill fan ha nåt röjigare om jag ska palla en hel kväll så vi drog vidare till Fabriken där traffic körde dubstep/dnb lite mer röj men ändå inte topp måste jag säga. Stod i kö 1h för att ens komma in... nej de va nog inte värt de! Kul dock att se Casp!
Idag riktig latdag, Melle drog hem på förmiddagen.. jag o Lullat har legat i sofdfan hela dan o knappat på datorn, sååå seg. Snart ska jag  hem till päronen och käka middag o snacka lite skit.
Sitter just nu o peppar mig själv inför imorgon då de blir ett nytt försök till att gå tillbaka till jobbet på halvtid. Önska mig lycka till att de går bättre än förra gången då jag blev sjukskriven igen.. hua jag e så nervös :S

Måste väl tillägga oxå att jag ser ut som en riktig bitch på bilden haha!






All out dubstep @ Fabriken ikväll!


Nyss hemkommen från Välingby, varit där käkat frulkost med Melle och Lullat. Nu e de expriment i badrum,met då Lullat ska göra ett försök att få bort sin gula ton i håret, lite oroväckande dock att håret är lila för tillfället men de blir nog bra haha. Laddar inför kvällens fest på fabriken! Ses vi där?









New nails


Idag blev de att gå upp tidigt och åka till Nynäs för att fixa naglarna. Känns riktigt bra, dom såg verkligen hemska ut innan. Nu e dom fina igen. Blev rosa den här gången =)
Ikväll blire bio med Melle, ska se facebookrullen.. The social network. Hoppas de e nåt att se de får jag väl slänga in en kommentar om efter. Nu ska jag va lite social här. Puss på er ♥







Sunshine!


Haft en mysig dag med älskade Lullat! Blev en promenad i solen upp till vällingby för att äta lunch/frukost, efter de en fika med Sam. Nu har även min vapendragare Melle kommit till storstan. Han åkte ock me en gång för att käka middag med sin syrra men kommer dyka upp här senare ikväll igen. Nu e de latkväll i soffan, kanske ska slänga på en film me får se vad kvällen erbjuder. Vi har lagat pannkaka med sylt o grädde idag... sjukt gott, sjukt länge sen jag käka de sist. Känner sig nästan som ett barn igen *nom nom*
Idag mår jag bättre, haft en toppendag med folk jag älskar i min omgivning. Även dom jag inte träffat har funnits i mobilen ♥ Tack alla älskade som finns för mig!








Fuck distance, be here now!


Då va sommardäcken utbytta mot vintersulor till bilen. Tack snälla pappa som hjälpte mig fixa! Så jävla najs väder idag! Synd bara att mitt huvud håller på att sprängas. Idag kommer Melle o hälsar på... igen. Vet att du läser de här! Dax att ta sig från hålan o flytta upp till mig i storstan du e ändå här hela tiden!!
Nu e de inte lång tid kvar innan min lilla Robin kommer på besök från irland. Längtar så fruktansvärt! Saknar dig min lilla skitunge! Ska bli så kul o träffa han igen!

Höll seriöst på att bli knäpp pga en person som betyder mycke, är glad idag att jag inte la upp mitt uppgivna inlägg om varför han inte hörde av sig. Ringde, smsa, msna...inget svar. Sånt gör mej knäpp. Hatar sånt även fast jag vet att de brukar finnas en bra anledning, som de även fanns denna gången.. han hade glömt telefonen hemma.. Suck, falskt alarm. Saknar han så oerhört mycke, tack för allt du gör för mig! Plockar upp mig då jag e nere. Vänder gråten till ett skratt! Tack för att du finns även om du är alldeles för långt borta!








Bakslag!

Jahapp då va 2 dagar avklarade.. el ja 2 halva arnbetsdagar eftersom jag bara ska jobba halvtid va de tänkt. De gick ju inte riktigt som planerat dock...
Va så jävla peppad att äntligen få komma tillbaka och jobba, första som händer då jag kliver in på jobbet och första kunden kommer - blackout! Jag stog som ett fån helt paralyserad.. wtf händer!? De som jag gjort nu i så många år kändes som nåt jag aldrig gjort i hela mitt liv. Efter jobbet va jag helt gråtfärdig men åkte hem till Niko och svalde gråten. Tisdagen gick ju bättre men efter jobbet va jag hos psykologen och pratade av mig.. skulle iväg till Niko igen efter men de bara gick inte.. åkte till mammas jobb för jag behövde verkligen en kram. Kom dit och kunde inte längre hålla tillbaka alla känslor som svämmade över. Bröt ihop totalt i gråt.
Idag blev de att åka till husläkarn istället för jobbet. sluta med att sjukskrivningen blev på heltid igen veckan ut och nästa vecka gör jag ett nytt försök till halvtiden. Har varit helt trasig inombords och kroppen strejkar totalt.
Oskar kikade förbi idag, käka lunch och glodde film. Skönt att få en kram av någon som betyder mycke.


Just nu är allt bara så jävla tungt önskar att någon kunde komma hit och säga att allt kommer bli bra igen. Ge mig en kram för de e nåt jag verkligen saknar.. en kram från någon som bryr sig...

Saknar en viss person som är väldigt lågt borta.. som inte hör av sig lika ofta längre.. som får mig glad. De gör ju inte saken bättre heller. FAN FAN FAN! Hata saknad! Jag vill inte mer nu!







Should I try to run away?

Nu ska jag bege mig till min första arbetsdag efter att ha varit sjukskriven sen 18 augusti. Scary! Känns som första dagen i skolan. De kommer nog bli bra! Så länge jag slipper panikattacker så kommer de här bli great! Efter jobbet blir de en sväng förbi Nikko...
Slänger upp första bilden sen plåtningen igår =) Nu dags att åka o jobba, önska mig lycka till! Puss på er ♥









sneakpeak!


En liten glimt från kvällens plåtning med Camilla Möller ;) Sov så gott!







Cute one!

Nu e mn hemma har ärit varit o handlat kurat ner mig i soffan. Fick ett sms tidigare av en person, vad ska vi kalla honom... Sir F! De stod att jag skulle ta mig till Daisys och säga att jag ska hämta en påse till Tina där. Hmmm... jag som e så frultansvärt nyfiken av mig me! Tog mig dit och mycke riktigt fanns de en påse där med en kartong i. Öppnade kartongen och däri låg en nalle och ett sött litet brev. Blev hur glad som helst! Tack söta Sir F va gullig du är. Inte varje gång någon gör sånt för mig! Efter de begav jag mig till studion i Bromma, så nu har de knäppts några kort och nu väntar jag em spänning för att få e resultatet! Vill se nu nu nu =)

Tack även för fina kommentarer, på bloggen, fb, mail osv... Ni verkar tro att jag går runt och deppar så är de inte alls! Jag mår bra nu! jag känner mig glad, de ända är en oro över panikångestattackerna och när dom väl kommer år de inte kul men jag är inte deprimerad hoppas ni förstår skillnaden. Söta underbara ni är ♥







Onödig shopping!

Jävligt onödig shopping men ack så trevligt att komma hem med nåt man egentligen inte behöver men känner att man bara älskar. Prec de gjorde jag i helgen tillsammans med Melle! Här är gårdagens jävligt onödiga shopping. Försökte tröstsoppa nya örhängen efter att jag tappat ett av mina favoritörhängen... är så ledsen. Köpte dom på indiska men dom har slutat säljas.. typiskt!
Nä nu ska jag packa väskan o dra till Bromma!








Sagoland


Tiden går så sjukt fort! Jag hinner inte med!!! Imorgon är de alltså dax att börja jobba igen, iaf halvtid. De känns bra. Känner mig sjukt duktig idag, har prec gjort klart Del 1 av 10 i min KBT behandlingen. Sjukt jobbigt men känner mig så nöjd efter!
I fredags åkte jag in till stan och mötte upp Melle, Johnny och Henke vid medis för att gå och se Blue man group. Riktigt bra show! Fan va jag skrattade. Trist dock att jag va tvungen att trycka lugnande för att klara av att sitta kvar där inne. Jag e så less på den här paniken, känns som att jag fått nån jävla cp störning. Vill bara bli normal igen.. men wtf jag hade en kanonkväll och allt gick bra tillsut!
Melle stannade tills idag då han åkte hem. Igår blev de en runda på stan men lite shopping och sen blev de Garbo med Linn, Linda och co. Blev plötsligt påmind varför jag undviken "vanliga" uteställen.. Fy fan va tragiska människor är! Men jag hade en bra kväll. Synd att alla killar är as o ska ta på en, och synd att alla korkade brudar står och bjuder på sina kroppar hejvilt! Varför visar inte människor mer respekt för soig själva och för andra? Ja jag kommer då aldrig förstå. Visst att man vill ha uppmärksamhet men seriöst de finns gränser!

jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

Snart bär de av mot Bromma för en plåtning med
Camilla som ska provfota i studio första gången! Klart man ställer upp. Kommer bli skitkul!! Men vad ska jag ha på mig?? Panik!







This rude girl don't play with the bom di-dang di-dang diggi-diggi



Hon måste ju va Sveriges coolaste artist ändå! Älskar hennes stil och den här videon e ju så jävla cool ♥ Älskar färgerna älskar fantasin! Klockrent!!








Blue Man Group ikväll


Ikväll kommer Johnny Henke och Melle till storstan hela vägen från lilla Hultsfred för att tillsammans med mig gå och se Blue Man Group på Göta Lejon. Detta kommer bli en toppenkväll de är jag övertygad om. Melle stannar sen kvar hos mig för de som vi gör bäst! Nämligen en shoppingrunda på stan imorgon...

Ska försöka ta mig till nynäs nån dag snart o fixa mina naglar... dom börjar lixom ge upp... så ikväll blire blått nagelack för att dölja eländet!







Cry when you get older


Jahapp då sitter man bänkad vid datorn igen... Eftersom en viss person jag träffade ikväll så himla gärna vill bli kändis i min blogg så får jag väl nämna att jag träffade Mackan idag.. Nu förväntar jag mig en kommentar tillbaka för att jag nämner dig!!
Idag har varit en grym dag, har kännt att jag lyckats skaka bort alla problem idag.. eller kanske flydde jag bara verkligheten en stund? Vad vet jag.. min psykolog sa till mig i tisdags "Tina du måste öppna ögonen! Du lever i en fantasivärld som inte finns". Tycker dock att min fantasivärld lät mycke trevligare än denna hemska verklighet!
Nu sitter jag o funderar vilken ljudbok jag ska slänga på innan sovdax.. hmm.. beslutsångest. Måste ju lyssna godnattsaga de e min nya grej. Skönt att lyssna på nåt helt annat får tankarna nånannan stans så slipper jag mardrömmarna som kommer annars.

If you’re looking for love, get a heart make a still
Cause you know that love kills
Don’t go messing with love, it’ll hurt you for real
Don’t you know that love kills?

Protect yourself cause you’ll wrack yourself
In this cold hard world, so check yourself
You can see your dreams and you shield yourself
Til that one kind soul reveals itself







Att älska som en porrstjärna!


Vaknade jävligt sent idag.. känns som att jag slösar mina dagar åt inget... Fånga dagen är inget jag gjort sen louice och greger åkte. Hade tänkt åka på premiären av en ny klubb igår kväll... Decibel! Va hos mamma och pappa och åt middag sen skulle jag hem byta om och dra mig in till gamla stan och möta upp Stefan men när jag kom hem bestämde jag mig att jag ska ta tag i KBT behandlingen och läste några sidor tills jag kom till kapitlet om andning... då brast de! Paniken kom som en blixt från klar himmel. Tog en pause började ladda om för att dra in till stan men all motivation försvann helt så bestämde mig att stanna hemma. Gav mig sen på att ge de ett nytt försök emn hann bara kom en rad innan de började kännas som att hela min värld rasar samman igen. Stängde ner och har sen dess inte vågat öppna upp de igen... Vafan e de som händer lixom? Ska ge de ett nytt försök ikväll ska nog hoppa över andningsavsnittet och ta de senare. Va även och käka lunch me min bror igår. Riktigt trevligt! Vi ses alldeles för sällan.. får nog dock säga att jag har mig själv att skylla för de. Har varit så upptagen med mig själv och inte tid för någon annan.

Bestämde mig iaf tillslut att de fan e dags att ta vara på denna fantastiska höstdag. Så tog mig i kragen och gav mig ut på en långpromenad i solen. Eftersom att jag av någon anlending har haft sånna crazy konsentrationssvårigheter senaste månaderna så bestämde jag mig att "läsa" sista dele i min bok genom att lyssna på den. Har läst halva boken sen gick de inte mer men den e så galet bra! Så nu har jag gått promenad och lyssnat på Jenna Jamesons bok "att älska som en porrstjärna". Och nu är den slut. Rekomenderar den skarpt!

Ikväll vet jag inte alls vad jag ska hitta på... men imorgon kommer Melle hit igen, han tar även med sig Johnny (Voodoo) ska bli så himla trevligt och träffa mina söta småläningar igen! Så imorrn kväll blire Bluemangroup =)








Bring me back 2 my life!


Har alltid hatat hösten.. de  emörkt regnit kallt och man blir påmind av att vintern är på vägoch att de är en hel evighet kvar till sommar.. jag älskar sommar! Men jag måste nog ändra den inställningen nu... efter några helt fantastiska höstdagar! Solen skiner, kylan biter i kinderna och allt runtomkring är färgglatt... de är så jävla vackert me alla färger! Sen.. inte att glömma va mysigt de ärs en att komma hem o d e är mörkt, tända massa ljus och rökelser.. HÖSTMYS! De ända som saknas - någon att mysa med! Men men jag e ganska nöjd med läget ändå!

Nu är de iaf klart att jag äntligen ska börja jobba från o med måndag... äntligen börjar vägen tillbaka kännas kortare och kortare. Börjar dock med att jobba halvtid, men känns fantastiskt! Imorgon börjar jag även min KBT bhanling för att bli av med panikångestattackerna som kommit efter operationen. Just nu njuter jag av stunden.. I fakking made it! Inget kan knäcka mig, jag reser mig upp och slår tillbaka!!









Volcom snow & Energy 2011

Nu äntligen börjar jag skymta snygga jackor på junkyard.se! Fantastiskt! Vad tycker ni om den här? Dock så kostar den ju 2600kr... Vet inte om jag e så sugen på att lägga så mycke pengar på en jacka... Skoproblemet består dock! Inte hittat en enda snygg vintersko!


Nu är allt bokat och klart! I februari bär de av till Holland med Melle igen för att gå på Luminosity before the energy och Energy (företetta Trance Energy) Blir dock en kortare vistelse denna gång.. men hoppas att jag hinner me lite shopping i mitt älskade amsterdam ändå =)

Line-Up Energy: Tiësto - Sander van Doorn - Ferry Corsten - Avicii - Marco V - ATB - Sander Kleinenberg - Simon Patterson - Jochen Miller - AN21 - Eddie Halliwell - Wippenberg - Tocadisco - Kutsky - Moguai - Lange - Airbase - Hardwell - Wolfgang Gartner

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och ta mig mot Huddinge sjukhus.. har knappt kunnat sova inatt för ajg e så nervös. Har egentligen inget alls att av nervös för men är väl rädd att dom inte ska hjälpa mig. Sen hade jag tänkt åka ner till min bitch i Hjo men jag e dunderförkyld så lutar åt att jag stannar hemma i sthlm ist.. de suger jag saknar dig!








Rolli'n Rolli'n Rolli'n

Slänger upp lite bilder från dagen som varit.. dunderförkyld så ser jävligt sliten ut! Fy fan va sliten jag är då... dags att vakna upp till verkligheten nu igen antar jag. Imorgon åker Greger hem och Lullat sticker iväg på jobb en vecka... och jag blir ensam kvar! Ska till Huddinge sjukhus imorrn och äntligen få hjälp me alla dessa panikångestattacker som vägrar försvinna!!









The way you never seen me before!


Nyss hemkommen efter att varit ute i sk8parken med Lullat och Greger! Massa bilder och massa larv kul och solig höstdag =) Bjuder på första bilden av mig haha blir nog den sista me för den delen haha men lite mer bilder kommer upp senare.. blev typ 350 bilder så tar de sen hehe. Kul även om jag är dunderförkyld. Tur att jag dock mest satt bakom kameran! Haha skratta på ni såhär har ni aldrig sett mej innan och troligtvis aldrig igen ;)

Nu blire matlagning... vad ska de ätas idag då?? Kul att de börjar rulla in lite kommentarer =)








www.personligalmenacka.se

Idag kom en äntligen =) lagom till att den förra snart går ut! den här gången blev de en turkos ist för lila som jag hade förra. Får alltid sån beslutsångest då jag ska beställa men är riktigt nöjd både förra gången och den här! Vad tycker ni?









Always?









Crazy days

Laura är i stockholm och hälsar på! Har inte träffats sen hon flyttade till Norge i Maj. Kändes så underbart att träffa henne igen. Ta en långpromenad och prata om allt som hänt sen vi sågs.. och de är inte lite! Helt sjukt va mycke saker som hänt våra liv på bara några månader. Kändes tungt att säga hejdå och inte veta när vi ses igen. Hoppas jag hinner träffa henne en snabbis innan hon åker hem på måndag.
Dom senadte dagarna har varit helt galna! Har blivit en hel del vin och en hel del skratt! Bilderna får nog tala för sig själva! Lägger upp massa bilder på dom senaste dagarnas kalas! Torsdagen va helt galen!
Fredagen blev finmiddag som Louice och Greger fixade! Hade en trevlig kväll men va ganska sliten efter torsdagens äventyr. Lördagen åkte vi in till stan och kollade runt lite i affärer och va in o kikade lite på Pump the jam, streetdance tävling inne på Lava (Kulturhuset) Dock missade vi finalen eftersom vi alla va sega och orkade inte sitta och vänta 2h på att få se den. Så de blev hem och svida om för en utekväll som tyvärr inte blev så lyckad men dom andra dagarna får väga upp!
Idag vaknade jag med kanonont i halsen, nästan ingen röst och e jättesnorig.. suck. Ska jag aldrig få vara frisk? Nu när jag äntligen börjar komma på fötter igen efter allt som hänt så åker jag på en förkylning... vart är mitt imunförsvar?? Aja har iaf haft några kanondagar.. lördagen va dock inge vidare. Men nu ska vi inte nämna tråkigheter jag orkar inte vara mer negativ än nödvändigt ;)

Natti natti


SOVDAX DELUXE! Bjuder på en webcambild me min nya fina mössa =) Är helt slut efter dagens/kvällens och dom senaste dagarnas äventyr! Tänkte bara göra en liten uppdatering såhär mitt i natten. Idag va kanske inte en av dom bästa dagarna i mitt liv men har haft ett par fantastiska dagar med Louice & Greger! Bilder på bravaderna ska jag försöka få upp imorgon. Fram till dess säger jag god natt men dom flesta sover nog redan de borde jag me göra!! Puss ♥









L♥ve!


Haft en riktigt bra dag idag!! Började med en fika i gamla stan med Danne sen åkte jag hemåt, mötte upp Lullat och Greg i V-by och käkade middag. Efter de drog jag hem till Oskar och Patricia som kom hem från BB idag. Nu fick jag äntligen träffa Oskar Jr, jättesöt unge. Nu e man hemma myser i soffan med go musik och trevligt sällskap. Blev lite shopping idag me.. el ja köpte lite ny dekoration hem så de ska bli yttligare lite mysfaktor hemma. Mer sånt.. harmoni ♥

Nu ska vi bara sitta här och ha de bra puss på er!!








Here we go..


Vaknade nyss utav att pappa ringde och väckte mig.. shit! Vaknade typ vid 9 av klockan o tänkte gå upp.. va ändå ganska pigg o sen vetifan va som hände sekunden efter vakna jag av att han ringer.. tur va väl de annars hade jag nog försovit mig.. om man kan säga så då man e sjukskriven. Ska iaf in till stan idag äntligen få komma ut en liten stund. Träffa Daniel och ta en fika...


Igår blev de trevlig kväll med Greg och Lullat, god mat, film och massa skitsnack.. Idag vaknar hon och har ont i halsen... INTE OK! Jag e livrädd att jag ska bli sjuk nu när min hals fort inte är ok.

Igår hade jag en sån där extremt bitter dag.. fy fan vilket pms monster jag va på dan. Jag vet inte om d eväsrta är att jag är de eller om att jag dessutom är medveten om att jag är de. Kanske bra att veta om sina brister iof.
Nä nu ska jag ta en dusch och röra mig mot stan...







If you're gonna be there, be there...










Not gonna waste another moment


Nu har jag varit hemma några timmar efter att varit hos psykologen... fick mig en rejäl tankeställare som jag nu suttit och funderat på. Gillar att gå dit och så säger hon något som verkligen får mig att tänka. Lärorikt! Älskar att lära mig.. mig själv? Kan man säga så? Man kan studera andra människor utifrån och reflektera folks beteenden men att gå in i sig själv är svårare än man tror. Att upptäcka saker om sig själv är alltid lika inspiererande.


Nu har jag fått ett mms med bild på lillknodden som Patricia och Oskar prec fått. För idag föddes deras son. Nu kommer de ske en förändring. Jag önskar er all lycka ♥
Ikväll kommer älskling hem efter en vecka på båten! Saknar dej baby ♥









Vilse i shoppingdjungeln!

Vintern kommer springade med stormsteg. Mössan är kirrad de e ju alltid nåt... nästa problem är jacka och skor. Blir de en lika kall vinter i år som förra så måste jag få tag i ett par ordentliga vinterskor. Men seriöst.. gå in på tjejavdelningen i en skobutik... vem är de som designar skorna?? Helt ärligt! Visst skitsnyggt me ett par schysta högklackade pumps... men när de är en halvmeter snö och 20 minus som de va i vintras vem fan vill pulsa runt i ett par högklackade ofodrade pjux?? Varför tillverkar ingen ett par riktigt snygga sneakers som är fodrade.. gärna höga i skaftet så man slipper snö i skorna... de vore ju de ultimata.. Typ adidas, nike, Puma och alla andra.. kom igen nåt kan ni väl leverera!!?? Finns ju några shyssta på vissa killavdelningar men då finns dom inte i min storlek va e de för mobbing?? Samma sak me fina jackor.. finns hur mycke fint som helst för killar men de sitter ju som hösäckar på mig!! Borde kanske födds till snubbe ist, finns ju så sjukt mycke snygga kläder till killar ändå gnäller ni killar alltid så mycke! Fy skäms på er!


Nu e de dags att åka till St lucas.. men först en dusch. Puss på er ♥ Har ni några tips om vart jag kan hitta en najs vinterjacka el skor så är alla förslag välkommna!








Skitmsn!!

Idag är en sån där skitdag då ingenting går som jag vill.. Riktigt tråkig dag, bara suttit hemma kollat på tv4 play som inte alls vill funka som jag vill... varpå msn börjar strejka sådär lagom till kvällen då jag kände mig social... SUCK!! Facebook håller på o fukkar o ja de mesta tekniska vill helt enkelt inte alls som jag vill.. helt otroligt att blogg.se fungerar så jag kan spy galla över allt som inte funkar!!

Nu försöker jag ixa hem en ljudbok som jag kan sysselsätta mig med istället men vet ni vad... de funkar inte de heller!! Ja ja nu har jag varit bitter tillräckligt... blir väl sängen tidigt ikväll...








Off the wall

Nu har jag äntligen tagit mig tid att kika lite på bilderna som Fredrik tog prec innan operationen. La upp 2 st tidigare här kommer 2 till från samma photoshoot.. vad tycker ni?









The future looks much brighter then those bad yesterdays!


Då vart man ensam igen efter en hel helg i sällskap av världens bästa Merlin. Han kom i fredags kväll blev en tacomiddag med massa catch up och sen världen bästa film - Step up 2 the streets!

Lördag blev en shoppingrunda på stan och efter de blev de middag på en kinarestaurang på sveavägen. Kvällen ägnade vi åt "hemmaspa" och ett glas vitt vin. Mysigt värre, anisktsmask och förvandla badkaret till fotbad. Pumpa bra tech house i bakgrunden.. fantastiskt att ha sällskap efter att suttit hemma i vad som känns en oändlighet. Sen blev de film igen 2 andra streetdance filmer men ingen matchar den vi såg på fredagen. Sett den hur många gånget som helst och den blir aldrig dålig.



Kändes könt att kolla kontot i fredags och se att jag äntligen fått pengar utav försäkringskassan. Passade på att betala tillbaka de jag prec lånat av mamma för att överleva månaden och sen blev de lite shopping =)
Kom hem me en ny fin klocka, en keps och en färgglad mössa att värma huvudet med i vinter. Fy fan va kallt de blivit. Man fryser fan ihjäl ute. Har iaf haft kanonväder även om de varit riktig höstkyla ute. Passade på att ta en promenad idag innan de va dags att säga hejdå. Nu är han på väg tillbaka till lilla Hultsfred men inte hänga läpp för de! Om 2 veckor e han tillbaka då ska vi gå på blueman group *yeeey*


Nu e jag heeeelt slut på energi efter helgen... galet sliten i kroppen. Ont har jag me.. jävla skithals kan den aldrig bli bra?







Just around the corner everything is shining gold

Känns just nu som att jag tar en promenad i helvetet. Vill inet gå in mer på de då jag tycker att de är för personligt för att ta upp här. Har inte haft så mycke att skriva i bloggen känns de som. Har nu blivit friskförklarad från cancern! Den är borta.. de e nu jag ska jubla.. men jag känner ingen glädje. Kanske för att allt inte r läkt och bra än? En lättnad inombords att vägen går i rätt riktning iaf. Blev dock sjukskriven 3 veckor till nu efter besöket på KS igår. Tror jag e så nerstämd pga att hormonmedicinen ör felinställd. Har nu fått en ny dos tar dock ca  veckor innan man kan se fullständiga resutlat så nu hoppas jag att humöret kan gå upp på topp igen.



Igår va jag med Oskar i Kista, käkade och va på bio och såg inception. Gillade den som fan! Vissa saker va väl lite to mutch men överlag tycker jag den va grymt bra. All kritik till den dåliga bilden dock. Har så himla mycke bättre bild hemma än va dom har på bioslongerna nuförtiden.. skittrist.

Ikväll kommer Melle till storstan för att sällskapa mig hela helgen, förhoppningsvis få mig på bättre humör. Ska bli skitkul att träffa han igen =) Nu ska jag försöka ta mig i kragen här hemma innan han kommer! Puss på er ♥