Jävla PMS-kärring!

Ja vad ska man säga då de e tyå så jag varit den här veckan. I onsdags va jag så himla känslosam bröt ihop på jobbet i gråt pga stress och efter ett samtal med min chef som gjorde att jag bara ville packa ihop mina saker o dra! Toprsdagen började bra fick iordning en hel del i lägenheten innan jag sen drog in till stan o träffade Mariella, evigheter sen så va ju en del o "catch up" jättetrevligt.. efter de drog jag raka vägen hem till Magnus där han Micke o Carro prec hade käkat middag o satt o snacka lite skit o tryckte i mej massa glass (o så gott o onyttigt)
Kände mig då jävligt lättirriterad o humöret va typ sämst de blev dock bättre efter att jag varit där men långt ifrån bra vettifan va de va me mej.
Drog sen vidare till Hägersten och mötte upp Matte, snacka lite skit o satt ute i kylan så blev inte så långvarigt höll ju på o frysa ihjäl sen skulle jag ju upp tidigt oxå. Började röra mej hemåt vid 22.30 och tog då en sväng förbi stan för att säga hej till en person som jag lovat nämna. Fastnade där alldeles för länge egentligen, kom hem alldeles för sent me tanke på när jag skulle upp och kunde inte heller sova!

Vaknade imorse ovanligt pigg o ovanligt glad idag e jag istället på kanonhumör så jag blir nästan irriterad på mig själv hur jag kan ha sånna humörsvängningar. Nu ska jag in i duschen!


I would die for you

Älskade Robin kommer snart hit över helgen *happy* Vad vi ska göra har jag dock ingen aning om! Är så grymt uttråkad just nu..så hoppas han dyker upp snart så man får lite sällskap =)

Måste nog även nämna mamma som varit helt underbar och hjälpt mig med lägenheten nu inför flytten! Bästa älskade mamma. Igår blev de packa ner nästan hela köket i kartonger som numera står inpackade i klädkammaren.
Var och skrev kontrakten igår så nu e lägenheten äntligen min även på pappret samt att min lägenhet är uppsagd och blev besiktigad idag.. så 28/5 blire visning.. jobbigt o ha massa skumma människor springa runt o ska titta på allt men.. hade kännts bättre om vi hade kunnat ta de efter jag flyttat men eftersom jag vill bli av me lägenheten så fort som möjligt så e de bara bita i de sura äpplet!

Tog även ner min stora backdrop ovanför sängen igår o de kändes så himla tomt då jag skulle sova igår helt kalt på väggen.. vill bara flytta nu med en gång *otålig*

Nu ska jag glo lite TV i väntan på skrutten


Nu jävlar händer de grejer!

Bråkat med chefen lite hela veckan stämningen e ju sisådär *arghh* men idag ringde jag o öppnade mitt hjärta om vad jag tyckte och han bad o ursäkt och nu känns allt ycke bättre! Imorgon komer dessutom min kollega tillbaka så jag slutar kl 15 så jääääävla skönt!!! Då blire hem o röjja för nu e de snart dags!! Flytta flytta flytta *wieehooo*
Skriva kontrakt imorgon kl 13 sen på fredag kl 12 så e de besiktning av in lägenhet sen 1 juni får jag tillträde *spännande*

Mitt huvud vägrar ge med sig har börjat ta de här jävla medicinen so påstås ta bort migränen nu men 3 dagar kanske lite tidigt innan man kan dömma om den e bra el inte. Känns som om jag knaprar piller hela tiden huvudhelvete! Kan iof va all stress på jobbet sen kom jag på ig själv att jag slarvat lite med linserna sista tiden att jag borde bytt dom de kanske oxå påverkar(?) ingen aning nu e dom iaf bytta så nu vill jag ha FÖRÄNDRING!

Ikväll blire bio med Micke, Magnus och Carro... Änglar och Demoner i Kista hoppas att **** kan uppföra sig i biosalongen nu senaste gångerna har de ju varit fritidsgård där! Tänk va mycke puckon den här lilla världen innehåller, borde ju finnas mer vettiga än puckon men ikke de e fan tragiskt! Man märker ju bara på hur mycke puckon man stöter in i på jobbet dagligen! Är jag för bitter nu??

Kanske dags att hoppa in i duschen så man kan åka o hämta upp Magnus sen..


God morning sunshine *gäsp*

Ja har ju ingen o säga de till så de blev till kissen hehe solen skiner o jag känner mig ganska posetiv även fast den här dagen känns so en evighetsdag hoppas verkligen innerligt att min kollega komer tillbaka imorgon e jävligt less på o jobba över varje dag nu särskillt me tanke på att vi stationschefer har möte ikväll så jag blir väl kvar till 21-22 o de känns ju lagom kul då man börjar 07 på morgonen.
På me musik o fram me frukost så man vaknar till! E så himla träningssugen hoppas jag hinner träna idag men de känns inte som att jag kommer hinna de idag heller tyvärr! Försöker se fram emot helgen då jag ska träffa Robin igen, funderar på o dra ner till Norrköping men har inte bestämt mig e lite kalassugen eftersom helgen blev så lugn måste få min dos av galenskap!!

Idag ska jag ringa min bovärd o fixa tid för besiktning så jag får skriva mina nya hyresavtal snart *wiieee* happy happy känns fantastiskt att äntligen ha fått större lya nu hoppas jag att lullat komer förbi oftare! Kom just på oxå att de inte alls e lång tid kvar till MB kryssen ska bli så himla kul längtar som en tok! Dock måste jag ju fixa nåt o ha på mig.. har fokuserat så mycke på vad jag ska ha på ig på sensation så jag nästan glömt bort kryssen men nåt B/W ska väl inte va så svaårt tycker jag.

Va ett pucko som försökte preja mig av vägen då jag o M va ute o åkte i lördags o jag kan inte släppa de jag e fan fortfarande förbannad vilka puckon som faktit lyckas få körkort o sätts ut i trafiken i d ehär jävla samhället! Hade jag fått me reg nr hade jag fan skickat nån arg jävlen på idioten! Bläh försöker skaka av mig ilskan som vägrar släppa!

Nä nu sags att springa till jobbet

orklös

Jahapp en ny dag vaknar innan klockan ens ringer även fast jag inte kunnat sova något inatt... legat sömnlös ett bra tag innan jag somnade sent sen vaknat till och från... förstår inte varför jag inte kan sova jag e så sjukt trött!!
Fick ett sms av kollegan igår att han e sjuk så de verkar som att jag blir ensam i början av veckan nu igen.. jobbat över varje dag nu senaste 1 ½ veckan o nu fortsätter de o jag har ingen ork ingen lust o vill bara gräva ner mej hemma i sängen efter de här smset! Blä blir ingen träning idag heller då hur ska jag hinna me de... blir så less

Kanske dags att göra sig iordning och åka till jobbet då, brukar va posetivare på morgonen vet inte alls vad som e fel på mig =/


Några av bilderna från helgen



But I want more!

Jag blir tokig på mig själv.. läste nyligen en bok som jag starkt rekomenderar! "Hemligheten" heter den handlar om relationer och möten mellan människor och hur vi kan påverka olika situationer bla bla bla... jävligt intressant och känns som jag förstod mig själv mer i vissa situationer! O nu försöker jag ändra situationer så jag ska slippa massa krångel men då hamnar man i nya krångliga situationer istället! Gah aldrig ska de gå ens väg men en dag ska de väl även klicka för mej!
men guh va komplicerat fattar inte ens jälv va jag babblar om längre!

Fredagskvällen blev väldigt lugn hemma framför datorn slutade med en film "Spiderwick" e hur de nu stavas, bättre än förväntat faktist helt klart sevärd!

Åkte in till A:N:T idag för att fixa min anchor som lossnat.. el ja själva smycket har lossnat men såklart så e Tyrone pappaledig så får ta mig tid att åka in till simon på Plain Pain ist så jag får den fixad för nu ser de verkligen förjävligt ut!

Sen bar de av till hagaparken för att leka med kameran.. el ja jag lekte nog mest framför haha galet blev de!

O av nån anledning hänger sig den här skitsidan varje gång jag försöker ladda upp en bild så får ta de senare is

Puss o kram //TiNi

Why wont this pain go away!?!

Räknar de här till 3dje dygnet nu... migrän! Den verkligen vägrar ge ned sig har försökt med allt nu och inget vill fungera! Kollade ut genom fönstret oimorse o de va verkligen kanonväder me strålande sol helt underbart men inte fan fick jag njuta av de tack vare denna envisa smärta!
De här är verkligen inget jag önskar någon annan! Nu ska jag bädda ner mej igen!


Life is a razorblade

Efetr ett välbehövt uppehåll är nu solen åter tillsammans med en längtan efter sommar och sol! Hittils känns de här året som ett fint minne med många upplevelser som tex (som vanligt) Mb kryssen, Trance energy, årets första utomhusfester sol och värmen som kom tidigt.. dock fanns de en hel del som dragit ner de hela oxå såklart som bla allt jobb och slit samt min envisa migrän som alltid dyker upp väldigt opassande!

Snart helg igen men lever fortfarande på lyckan efter förra helgen! Valborg med Robin och massa fest och vänner hela helgen. Totalt underbart väder och glada ansikten kunde verkligen inte bli mer lyckat! Tack Robin och tack alla andra som gjorde mina soliga dagar ännu mer minnesvärda!!

Bilder från Valborg (K2)




Bilder från Picknicken i Vanadis Lunden 090502







Bilder från stamp i hagaparken 090502 Tyvärr blev bilderna så suddiga



Har haft migrän hela dan helt outlidligt! Gick hem från jobbet o däckade i sängen därför jag sitter uppe nu.. dock mår huvudet fortfarande inte helt bra =(

Som sagt så e de ett tag sen jag skrev känns som jag e efter me mycke men kör en snabb sammmanfattning.. har prec fått reda på att jag får ny lya nu oxå via sthlms bostadsförmedling så 1juni flyttar jag *wiiie* nästa vecka blire väl besiktning och visning av min lägenhet så dags att röjja hela skiten på allt onödigt bråte som bara finns och tar plats i helgen.
Beställde lite nya piercingar idag oxå så nu blir jag helt otålig på att dom ska dimpa ner i brevlådan =) Dessutom en ny töjstav eftersom jag lyckats slarva bort den andra töjningen.. typiskt.. så nu lär ju den dyka upp då jag börjar röja här hemma men men 40kr inte så mycke o tjaffsa om. Nu ska jag ta o krypa ner i sängen igen o hoppas att huvudet mår bättre imorgon!