Life will find a way

Tiden går fort känns som att de va igår jag blev sjukskriven men de har nu gått 3 månader sen jag hade mitt breakdown. 6 månader har gått sen jag o Tobbe blev tillsammans och de känns som om de va igår vi blev tillsammans. Känns så härligt, är så jävla kär jag tror jag spricker! Massa creds till han som stått ut me mig nu när mitt liv varit en ända röra blandad med panikångest och mycke känslor upp och ner.
Har nu varit nere i O-hamn snart en vecka och de är snart dags att åka tillbaka till storstan. Men har 3dagar kvar att njuta av. Från och med onsdag ska jag börja jobba, dock bara 25% men de känns verkligen bra att få komma tillbaka nu. Hoppas att jag inte får ett bakslag nu *håller alla tummar*
Är så less på att gå hemma samtidigt att jag är livrädd att de inte ska fungera att jobba.
Nu ska jag sätta mig o kladda lite i mitt block igen *xoxo*

Mingel, hår & goodiebag



Har varit på mingelkväll och haft de riktigt trevligt. Skönt att inte behöva känna sig ensam med sina känslor. Vi har varandra! Fick en jättefin goodiebag me massa spännande i =) Fick en lite rolig håruppsättning me utav en av tjejerna på perukmakarn där vi var.

Imorgon ska jag upp tidigt på möte med min chef ang att börja jobba igen. Så hinner nte skriva så mycke ör måste hoppa i säng. xoxo


Mingelkväll med ung cancer

Sitter nu på t-banan på väg till stan för att gå på mingelkväll som ung cancer anordnat! Kommer bli skitkul. Särskillt då jag missat förra träffen :)

Nu har ju även hopdien kommit den ska bäras stolt! Så jävla fin!! Fuck cancer!

Hann bara komma hem från småland o vända. Haft en fantastisk helg med älskling o melle. Dock denna jävla ständiga panik! Snälla panikångest jag har fått nog nu!! Nu räcker de!

Nå nu fokus på kvällen!! Xoxo


Hultsfred


Prec tagit en promenad me Melle runt hultsfred, stannat o hä'lsat på Johnny och hittat en bil med mitt namn.. ja de är väl typ de som händer... inte mycke alltså. Nu ska vi glo på en graffitti dokumentär innan jag sen drar tillbaka till oskarshamn och älskling <3

Kommer hem på onsdag till storstan för att gå på inspirationskväll med ung cancer! Någon som vet nån bra dubstepfest till helgen?? Sjukt sugen efter att Melle spelat cp bra musik! xoxo


De måste kännas


Har tyvärr inte haft möjlighet att uppdatera då jag varit i O-hamn över helgen. Haft en helt fantastisk helg med älskling, mitt lyckopiller. Åker snart ner igen men tar me mig datorn ner då så jag kan blogga lite =)

Älskling har fyllt år så har mest varit fest o mys helg. Känner mig redan gladare efter ett par dag i hans famn. Inte lika bitter som innan.
Min psykologdoktor ringde igår för att berätta att han kollat igenom alla miljontals frågor jag svarat på i olika bedömningsenkäter, "ville bara berätta att jag kikat på dina papper och kommit fram till att du inte har någon personlighetsstörning". Borde jag ha de? För att jag mår dåligt? Skönt då e jag frisk i huvudet då eller va svarar man på de. Kan ingen bara vara förstående att jag gått igenom hell? Borde kanske vara naturligt att inte vara på topp? Men vad vet jag... De här är alltså inte kritik mot just honom jag gillar han för han är en av få som tar mig på allvar då jag säger att de inte är bra. Alla andra doktorer säger bara att dina provsvar visar att du mår bra.


Lämnade Sonny (lill-kissen) hos Lauras mamma igår, de känns så himla jobbigt. Visst de är inte helt bestämt att han ska flytta än men jag vet nog inerst inne att de vore de bästa för honom och för Mini (stor-kissen). Älskar den lilla krabaten så jävla mycke. Mitt lilla monster och charmtroll i ett. Nu ska jag känna efter hur de är att ha en katt igen. Hoppas på de bästa.