Wired, I'm home!

Nu e även denna mardrömsvistelse över ÄNTLIGEN! Slapp operationen men än är de inte slut de blir att knapra piller ett tg framöver samt lite kontakter med läkre och sen in på röntken igen men nu har jag ju frikort som jag lyckats skrapa ihop på en månad skicklig som jag är :P

Nu ganska seg men glad, ser fram emot morgondagen och att inte fira nyår på sjukan




Osminkad lgom sliten men glad!


Inlagd igen!!

Jahapp som att jag inte har haft tillräckligt med prob lixom, igår eftermiddags fick jag sjukt ont i magen som krampade galet mycke, slutade på toan o antog att jag blivit magsjuk eftersom bror med familj legat magsjuka nu efter julen. Ja sammanfattningsvis en hemsk dag med extrema magsmärtor slutade med att mamma tänkte köra mej till akuten men bestämde sig ist för att pilla i mig nåt piller hon fått då hon fick njurstensanfall då hon misstänkte att de va de som va fel på mej.
Avvaktade tills imorse o jag mådde mycke bättre men bestämde mig ändå för att åka in och kolla upp då jag haft urinvägsinfektion i över en månad o massa prob med magen.

Ja såklart massa tester o skit som slutligen då jag trodde jag skulle få komma hem avslutades med att jag blivit inlagd o här ligger jag nu några dagar förhoppningsvis kommer jag hem innan nyår men men får väl se om den saken =(

Imorgon bitti ska dom tydligen in me nån slang i njuren o se om dom kan lösa de den enkla vägen så håll nu tummarna för mig, har tydligen ganska besvärliga stenar som sitter i njure och urinledare =(

Nyss kom Mackan förbi med en kompis med blommor för att visa att han bryr sig, tack de värmer massor =)

Men men nu ska jag sova inför att dom ska göra mej illa.. igen..




God Jul!


Waiting



Detta är VACKERT!! Helt fantastiskt för mina öron!

Gårdagen va väl inte den bästa dagen om an säger så, bröt ihop i gråt pga mitt dumma huvud som får för sig saker som inte finns, men dom säger att de sista som dör är hoppet.. och där rann de ut i sanden tillsammans med tårarna som bara forsar. Jag uppskattar ärlighet, tack!

Fick bort tankarna någorlunda då brorsan ringde och bad mig komma över och sitta barnvakt då han och tjejen måste åka in me deras minsting som är sjuk. Så fick annat på tankarna har knappt sovit något alls inatt, ögonen stora som golfbollar och huvudet dunkar och värker. Usch! Men de e bättre och de kommer bli bättre.. med tiden.

Var in till jobbet idag en sista sväng och lämnade jobbmobilen och tankkortet, sa hejdå och tacka för mig, fick en julklapp och skrev under uppsägningspapper samt nya anställningspapper som faxat dit. Så nu har jag slutat där och börjar på måndag nästa vecka på min nya arbetsplats, känns toppen särskillt efter dessa 3 veckors semester/sjukskrivning.

Har äntligen fått pencilin nu mot urinvägsinfektionen så nu hoppas jag de här biter så jag blir av med den en gång för alla e så less på de här skiten nu.

Har äntligen blivit klar med alla julklappar ska bara slå in dom sista nu sen e jag redo för morgondagen =) Känns skönt hoppas bror med familj dyker upp imorgon oxå.

Nu ska jag mya ner mig i soffan orkar inte skriva mer just nu.








Tala till mig jag står här bredvid

Lördagen blev en total katastrof slutade med att jag slängde mej i badkaret för att lugna ner mej efter ett raseriutbrott på en person i min närhet, lyckades gråta och bada bort de jobbigaste innan jag sen gick o la mig.
Vaknade på söndagen som en mycke gladare person, kollade ut på snöflingorna som virvlade runt utanför fönstret. Myste ner mig i soffan med tända ljus och rökelse med carbon based lifeforms i högtalarna *myssöndag*


Senare på kvällen kom David förbi, gick o handla pizza och myste ner oss i soffan o snacka massa skit o käka pizza. Vid 22 dök Lulu som skulle sova hos mig upp med ett leende och vi satt alla 3 o snacka skit o vänta på att åka till arlanda för att hämta upp Robin som kom med flyget från Amsterdam. Dock va flyget 2h försenat så blev ganska sent. Jag o lulu sa hejdå till David runt 00.20 och grävde fram Robins lilla bil och åkte och hämta upp honom. Sen hem hit för att sova.

Vaknade imorse o kände en viss irritation och stress över tillvaron, tvungen att åka till vårdcentralen för att jag har fått urinvägsinfektion.. IGEN! Blir snart knäpp på de här springandet på sjukhus och vårdcentraler. Att de inte bara kan bli bra??
Och ja 3je gången på mindre än en månad jag får urinvägsinfektion så nu vägrar doktorhelvetet ge mej pencilin så nu måste jag vänta några dagar innan dom gör nåt åt de för pencilinet verkar ju inet hjälpa så bra.. *sucka*

Mötte upp Lutten i V-by efteråt för att ta en fika och snacka lite skit, riktigt mysigt. "Råkade" få me mej en påse från din sko oxå med ett par nya dojjor till nyårsafton hur jag nu ska lyckas ta mej fram i 12cm höga klackar, jag kommer antagligen dö!! Haha inte alls vad jag är van vid men fina e dom iaf kommer säkert bli toppen till min klänning. Tänkte passa på o va lite sådär lagom kvinlig på nyår massa glitter och klackar haha kommer säkert sluta med yttligare ett besök på sjukan med brutna ben el nåt annat spännande haha.. anyway fina??


Sitter i min soffa nu me massa filtar för de e fan förbannat kallt!! Väntar på att oskar ska höra av sig för att ses.. om han nu gör de vill säga bäst för honom!!







Pissed off!!!

Kanske hade rubriken på förra inlägget passat bättre på de här inlägget för jag e så jävla lack just nu! Jag hatar dig!! Du får mig bara känna mig oduglig o nu har jag fått nog!! Fuck you jag e värd så mycke mer än du någonsin kommer förtjäna att ha i ditt patetiska lilla skitliv!! Lär dig lyfta luren och höra av dig för fan! Ska de va så jävla svårt??

Har bättre saker att slösa min energi på! Fuck you!







Do you know what I'm worth?

Searching for truth in this twisted environment.
I can't believe that I once was inspired by you.
But I'll be ok.
Poetry means nothing when you love me and leave.
To just disappear one day then wear your heart on your sleeve.
Do you know what I'm worth?
What do you see?






Igår kom Robin till sthlm för att idag ta flyget från arlanda o åka till amsterdam *avis* på Thunderdome. Tänkte samtidigt passa på o dra på bio med Linda och Patrik och se Avatar som hade premiär. Linda fick förhinder tyvärr och Patrik tänkte banga men efter en del övertalning så blev de Robin jag och Patrik som gick o såg filmen. GRYMT BRA! Den var helt fantastisk ni måste se den! Efter filmen blev de raka vägen hem o sova eftersom vi skulle upp ganska tidigt för att åka till arlanda. Skjussa honom dit o nu e jag hemma o e sjukt seg.
Känner att de vore skönt o bara stanna hemma o va för mej själv idag men får se om de ändras ska sitta här o dega nån timme till, känna efter.

Imorgon ska jag träffa söta David samt Lulu kommer till mig för att bara stanna över natten, ska dessutom hämta Robin igen från arlanda, tajt planering men kommer bli mysigt =)

Fick en Voddler invite häromdan efter att ha skrivit upp mig på deras hemsida för drygt 2 månader sen, vet inte har bara startat upp o testat än o de ser ju ok ut synd bara att de verkar inte finnas så mycke än men förhoppningsvis kommer de upp massa skoj där sen för de e en bra tanke bakom iaf får väl se hur de utvecklas =)

Nu ska jag mysa vidare i soffan!!








I believe in Karma what you give is what you get returned

Hua va kallt de är!! BURR!! Ja i onsdags åkte jag ner till Robin i värsta skitvädret om jag får uttrycka de så, visst skitkul att snön kommit o de e vackert o bla bla bla MEN de e fan inte kul att köra i!!
Vägen ner var de snorhalt, skitigt och kallt som satan, mina vindrutetorkare började strejka strax efter s-tälje o fick stanna o fixa de, körde ner till nyköpng o va händer då jo spolarvätskan tog slut o de va så jävla skitigt kunde knappt ens se bilen framför för att jag inte kunde spola av rutan *sjukt irriterande* stannade på en mack några mil senare o då va de nästan så jag hade behövt veva ner rutan o stoppa ut huvvet för att se vägen hahahaha ILLA! Lyckades tillslut ta mig ner i tid o hitta Robin.
Drog sen till Lucky 7 där han hade en tatuerartid bokad, riktigt schysst blev gadden måste jag säga!! E så himla sugen på o göra en av mina nu bara pengarna och magen som hindrar mig nu, vågar inte hålla på förrän allt e läkt efter operationen men e så himla sugen =) Sen blev de film med Robin Alex o Kim hemma hos Robin.
Tiden går fort när man har kul el vad säger man, var ju bara på snabbvisit och imorse drog Robin upp mig ur sängen vid 6 *bläää* och de va dags att sätta sig i en -9 grader kall bil och puttra till sthlm. SNÖKAOS!!! Alltså jag e inte så känslig men de här va kaos aldrig sett nå liknande el ja snarare att jag inte såg annat än vitt!! Fanns inte ens hjulspår i snön o de va förbaskat halt och så snöade de och blåste massa inte roligaste vädret att åka 16 mil i kanske. Tog iaf 3 ½h o ta sig hem, galet, brukar ta typ 1½h annars... helt slut efter bilfärden och hem till mamma för frukost. Sen blev de Sollentuna C och julshopping dock hitta jag inte spec mycke, inget centrum jag rekomenderar de va helt värdelöst!!

Nu äntligen hemma, Deadmau5 i högtalarna, tända ljus o rökelse nerbäddad i offan med filten *myyyys*






Get sexy!

Vaknade ovanligt tidigt idag (av klockan) för att ta mej till jobbet och lämna bilen en gång för alla, kära lilla BMWn är nu återlämnad o nu e jag av med bilen o allt blir att åka lilla ka'n igen. Känns skumt att åka in till jobbet där jag annars är varje dag o veta att de inte kommer vara där jag e längre.

Höll på o somna på soffan då jag kom hem länge sen jag va så trött som idag. Åkte sen hem till brorsan o hämtade upp hans tjej för att åka och julhandla lite i kista galleria, riktigt mysihgt och trevligt och inte alls nån shoppinghysteri som jag väntat mig va tom mindre folk än vanligt.

Nu har jag inhandlat yttligare en julklapp samt att jag unnade mig ett par vinterskor till mig själv eftersom de va 1dm snö då jag vakna imorse och jag har bara sommardojjer!! Så nu har jag skaffat mig ett par fodrade myssneakers el va man ska kalla de =) hade egentligen inte råf men måste man så måste man.

Bokade biljetter till premiären av Avatar idag =) Jag lutt patrik och robin ska gå på den på fredag kommer bli massa mysigt!! Den verkar grymt cool, kolla trailern o bli avis. Hoppas den e lika bra som den verkar!



Nu har jag prec fixat iordning en av Fredrik Nordqvist's bilder som togs 091205 i hans "studio" ja inte i studion men i samma lokaler iaf, är nöjd med resultatet och kan inte berga mig förrän jag år resten av bilderna *wiiie* Så vad tycks??












Dream on

Satt och kikade lite på statistiken som inte varit så hög på bloggen. Ganska intressant faktist. Typ ingen som besökt bloggen (kanske inte så konstigt) senaste tiden tills en dag då gick "tittarsiffrorna" upp skitmycke, vilken dag? Jo samma dag som jag hamna på akuten de e lite intressant, nyfikna ni e av er då! Som att ni seriöst trodde att jag skulle blogga just den dagen eller?? Ja vad vet jag kan ju bara va en slump men de va lite intressant tycker jag. Nog om de.

Mötte upp kära Laura idag och åkte in till stan för lite julshopping. Yttligare en större julklapp avklarad nu. Sen passade jag på att skämma bort mej själv samtidigr tyckte jag behövde de!
Var inne på Lush och köpte en rengöringstvål för ansiktet "baby face" samt en schampoo-tvål som tydligen ska va bra och göra håret glansigt. Aldrig handlat där innan så de ska bli intressant att prova deras produkter. Ska testa dom lite senare =) Önskar att jag kunde lägga mig i ett varmt bad nu men såklart så får man inte de eftersom jag opererat mig, får vänta nån vecka till.
Gick även förbi ett fantastiskt stånd ovanför plattan som säljer massa fantastiska saker massa rökelser o annat sånt där som jag älskar, köpt en massa nag champa samt nån ny sort som hette safal, luktar gudomligt gott har den tänd här hemma nu *mys*

smög förbi core på gamla brogatan oxå och gjorde ett kap på ett par sneakers som va sista paret. 300kr ist för 1100 så jag kunde inte låta bli att ta med dom hem =) Haft en helt fantastisk eftermiddag tillsammans med söta Laura och hoppas jag ser henne snart igen hon ger mej massa energi och lycka inombords.




Nu ska jag mysa ner mej i soffan, ha de super!


Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?

Klockan som vanligt sent... dålig vana, el kanske inte ens en vana, inte tillräckligt avslappnad för att sova, känns som att jag väntar men jag vet inte på vad. Mitt liv känns så tomt och blankt just nu. Alla runtomkring verkar vara så lyckliga hela tiden jag känner mej just nu bara.. tom.. lixom ingenting, ibland mer åt lycklig men har inget att vara lycklig över, ibland mer åt olycklig men jag har inget att vara olyycklig över heller.... emptyness.

Några nätter sen låg jag en hel natt o tårarna slutar inte rinna, men jag kan inte förklara varför, en saknad av ett mål kanske?

Ja har ju gått några månader nu sen senaste inlägget o de har väl hänt massor och inget alls under den här tiden.
Så om vi kör en liten samanfattning så alla hänger me, ni som nu tjatat om att ni saknar mitt bloggande...

Har ju till o börja med konverterat från blonin till brunett efter att en toning gick galet fel, men blev väl ganska nöjd med resultatet iaf.  Eftersom mitt hår e så galet slitet efter dreadsen så blir de nog ingen mer blondering iaf på ett tag men känner jag mej själv rätt så blir jag väl blond till sommarn igen. Kände att jag behövde en förändring och de fick jag ju minst sagt.

Nu är även allt klart med jobbet oxå, slutade med att jag nu är avvecklad pga att mi  station stängde, dock har jag nu hittat ett nytt jobb som jag inte vill skriva om högt här i bloggen iaf, börjar på nya jobbet 28 december. Skulle sluta på Mabi 11e men hamnade på akuten på måndagen innan pga blindtarmen och fått operera så blev sjukskriven hela sista veckan. Nu sitter jag här och är arbetslös i 2 veckor innan jag börjar på nya stället, redan fruktansvärt rastlös. Men ser fram emot lite ledighet iaf bra nu innan jul då man ska ut o julshoppa.

Varit hos Linda och Rickard ikväll och glott en kass film käkat tacos och haft en trevlig kväll, kom hem o myste ner mej med datorn i soffan, tänt massa ljus o rökelse satt på Bluetech *mys* försöker finna ro i mig själv att kunna hoppa i säng och sova. Saknar någon att sova brevid, hålla om och bara kunna skicka ett gulligt sms till.

Men finns ingen där ute som lyckas få mej på fall o när nån tillslut lyckas så sticker dom ändå bara o då sitter jag här ännu olyckligare så vill inte bli beblandad med känslor. Stöter ifrån mig allt som har med kärlek att göra för de slutar ändå bara med tårar orkr inte lägga energi i något som suger ur min livsglädje. försökt fokusera på mig mig mig men slutar med att jag bara känner mig ensam och tom istället. Dilemma de där.

Ska nog boka en tatueringstid snart så jag har nåt att se fram emot igen.  Borde försöka komma i säng nu så jag orkar upp imorgon och förhoppningsvis träffa laura.


Jag e så less på folk som kliver ut och in i mitt liv, hinner knappt ens lära känna folk föränn dom förvinner lika fort. Jag e less på o va andra till lags o jag e less på mej själv att jag finns där för folk som inte finns där för mig. Märkte en skum sak då jag låg på akuten och helt plötsligt brydde folk sig sjukt mycke "stackars Tina" alla fanns där kunde släppa allt för att rycka in och ta hand om mej, några dagar efter så e allt som vanligt igen ingen som hör av sig el nåt särskillt en person som gör mej så fruktansvärt förbannad och frustrerad!! Jag blir knäpp jag hatar dig men tycker om dig för mycke att be dig dra åt helvete, jag samlar mig inför de jag orkar inte du tar bara min energi!!




Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser