Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen

Ganska oinspererande dag igår på jobbet tyvärr... va de solen som sken som fick mej längta tillbaka till sommarn... bästa sommarn i mitt liv, kära 2008 måste va de bästa året nånsin blandat med mycket sorg och ännu mer glädje. El va de för att dan gick extra långsamt igår för att jag verkligen såg fram emot att få gå ut o käka me Linda o sen träffa Lullat?? Jag vet inte riktigt helt ärligt talat.

Åkte in till hötorget efter jobbet för att möta upp Linda... drog till Mongolian BBC på sveavägen, alltid lika gott. Jättemysigt att se henne igen saknat henne asmycke! Efter åker jag hem försöker gång på gång få tag i Louice men bara upptaget hela tiden.. börjar bli besviken att jag inte ska få träffa henne. Går upp för trappan mot dörren o funderar över va jag ska hitta på ist om jag ska åka till Erik.. slår upp dörren o där hoppar hon fram =) där står hon lika fin som alltid saknat henne massa! Satt hemma babbla massa skit lyssna på bra musik som alltid. Brorsan kom förbi och bytte bil med mig så idag åker jag mondeo. Ska fixa iordning hans smutsiga kärra så den blir ren o fin.

Gick och la mig i min tomma säng... rotar fram Trynet... kramar hårt... ensamt... Vaknar imorse... ännu mer ensam... ingen fin pojke att lägga ögonen på el känna värmen av.. saknad...

Hundra miljarder tankar snurrar runt i mitt lilla huvud just nu... massor.. känner en oro jag inte vill känna... vill bara hålla om krypa in i värmen känan din doft... men du verkar inte känna samma... förtvivlad... jag blir kall.. iskall... jag vill verkligen inte, vill släppa o bara krama om hårt säga att du gör mej lycklig men nåt tar emot... jag vill inte bli sårad igen... vill inte springa min väg men jag e rädd... livrädd! Du ger mej en kram o jag blir kall till svar, du går och jag sitter ensam arg.. fruktansvärt arg... arg på mig själv vad gör jag, skyddar mej från de som kan visa min sårbarhet??

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Jag e kär - såra mej inte!




Helt fel sida!

Vaknade imorse ovanligt trött... släpar mej ur sängen in i badrummet....slutar med att jag ligger i sängen.... igen... Erik släpar upp mig igen o sen stress som faaaaan... tappar humöret samtidigt som jag racear till jobbet... sitter som en zombie... irriterad o jävlig.. lugn morgon. Säöt gör iordning frukost åt mig... fort irriterad... blä... har ingen anledning att va irriterad stressat så mycke att händerna fortfarande darrar...

Känner mig iaf lite gladare nu än innan... saknar... saknar lullat.. saknar mariella... saknar linda... saknar er flickor =(





Trance Energy 2oo9!

Fantastiskt! Underbart! Nu är de bokat o betalt! Den 7 mars är jag och röjjer loss mina partyfötter på Trance Energy! Gah va kul de ska bli! Jag och Robin drar ner med tranceclubber bussen! Nedräkningen har börjat... insåg just att de e en jävulsk lång väntan till dess men har ju annat att se fram emot så länge... bla kryssningen 11 dec som kommer bli kanonkul som alltid sen har vi mondaybar/godskitchen festen på nyår.. min framtid ser ljus ut i höstmörkret =)

Satt just och dregglade över förra årets TE trailer som jag bara måste lägga ut så ni blir lite avis!!


Idag kom Ronnie förbi med anställningspapper till mig...så numera är jag fast anställd *wiiieee* grattis mej nu k'änns allt mycke lättare!
Tänk va konstigt livet är att humöret kan ändras på några sekunder! De känns bra nu låt de fortsätta vara såhär!



Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart
.


jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu..





As the rush comes

Jag har en känsla... som jag inte kännt på väääldigt länge... är jag kär??

Jag tror jag faller fånga mej! Såra mej inte!







Lost in music

Alla vet vid de här laget att jag lever för musiken... i guess.. utan musiken skulle jag va jääävligt olycklig. Trance gör mej lycklig... trancfester gör mej ännu lyckligare.. Tvekade då AC frågade mig förra veckan o jag skulle me ner till Linköping på club session / swapsound och se Doter spela... tvekade tills Tatti ringde mig och sa att han oxå skulle ner.. låna en bil från jobbet och packa in Tatti hans syrra och mig själv och åkte tillsammans med Doter, mimmi och några till ner mot Linköping efter jobbet i fredags... Mycke bra val hade en toppenkväll och träffa massa vänner känns som evigheter sen jag va ute och skakade loss! Behövde de efter en omtumlande vecka me allt som hände på jobbet osv. Nu vet jag oxå att jag kommer få behålla jobbet men jag e kvar i Tyresö fram tills årskiftet trolitivs till sista januari sen vet jag inte riktigt vart jag hamnar men jag får iaf vara kvar =)

Lite bilder från fredagen (Sweapsound / Club session)






Packade in Robin i bilen på vägen hem från Linköping . Tillbaka till sthlm somna och sov bort heeeeela dagen vaknade i panik kl 16 och sparkade upp Robin och åkte till Panduro coh köpte spegelmosaik och sen till HM och köpte en BH... PYSSELDAX! Snart sulle de ära av till nästa kalas på münchenbryggeriet! Mondaybar B&W Halloween party!! Mera fest kan inte bli bättre!
Satt i mitt kök med robin och limpistolen och meckade ihop min discoBH, tack söta mimmi som kom på iden som jag sedan snodde inte ska jag själv ta på mig öran för denna... spana även på bildrna sen i fredags så ser ni att mimmi har ens vart på sig =)
Missade förfesten.. el snarare förfesterna för att jag skulle mecka ihop BHn och medans jag gjorde mig iordning fica Robin till en fin mask me mosaiken som blev över =) Fin fint blev de minsann!

Lite bilder sen lördagen (Mondaybar B&W Halloween party)










Tack alla underbara söta som gjort min fantastiska helg! Jag behövde verkligen de här!





Turning minutes into hours..

Jag orkar inte... allt som va så bra... nu bara åt helvete me hela skiten... jag orkar inte... orkar inte... bry mig....
Ringer ringer ringer... inget svar... ringer din vän som snällt försöker hjälpa till... men utan resultat.

Vad ska jag göra för att han ska va nöjd jag har försökt allt... inget duger... nu har en vän blivit lidande o nu e inte de här ok längre.. de e I N T E ok! Tyck om mig för mig el försvinn!

Förlåt Robin för att de blev såhär ikväll...

Tack alla underbara vänner för att min kväll blev kanonbra! Puss på er alla jag älskar er!