MBSC 2009

Nu va man hemma igen efter massa timmar till havs. Trött och sliten legat i soffan, glott film och ätit pizza haha riktig latdag :P Tänkte jag skulle slänga upp lite bilder o berätta om kryssen men e alldeles för trött för de så satsar på sängen nu ist.



When the future comes knocking

Som jag nämnde sist va de sista gången hos min psykolog i måndags många blandade känslor som rördes upp och de va med sorg jag träffade henne sista gången på min terapi. De va riktigt tungt att gå ut från hennes mottagning och stänga dörren för att ta ett kliv ut me en enorm tacksamhet för allt hon gjort för mig. Hann bara ta några steg över innergården innan jag bröt ihop i gråt...
Minns första gången jag gick dit och samma jobbiga känsla som kom när jag då gick i snön över gården och bröt ihop i gråt i Davids tröstande armar, nu samma sak men ändå så anorlunda.. tungt men nu ett hopp inför framtiden och allt jag har att ta med mig längre fram i livet.
Rensade sedan huvudet med min ipod på gymmet.

Tisdagen åkte jag till Magnus efter jobbet och invigde hans nyinköpta guitarr hero, hade en toppenkväll, som blev alldeles för sen.

Igår efter jobbet åkte jag in till stan och mötte upp Steve som tillslut gått med på att tatuera mig efter mycke velande fram och tillbaka. Nu en fantastik tatuering rikare. Ett aumtecken ovanför fotknölen på vänstra benet =) Tack söta underbara för att du gjorde den de betydde massor att du gjorde den =)
 
  


Fick även min mössa som jag beställde för några dagar sen på Nelly.se wiiieee ska ha den på mej hela vintern!!
Hämtade upp Lullat efter tatuerandet åkte hem snackade massa skit innan jag hoppade i säng, försov mig imorse IGEN = KILL ME! Seriöst vad ska jag göra jag vaknar verkligen inte utav klockan jag har försökt med allt men de går verkligen inte :(

Efter jobbet drog jag bara hem och kände för att vara för mjig själv så har tvåttat en massa, de e sån jääävla röra hemma så efter kryssen blire storstädning o sen fixa klart väggarna i vardagsrummet som jag påbörjade förra veckan! Nån som gillar att måla väggar och vill hålla mig sällskap??

Imorgon är jag lesig!! På eftermiddagen e de dags för MB kryss igen den här gången med Silja festival 40h till Riga och tillbaka första kryssen jag inte beställt någon outfit har ingen aning omn va jag ska ha på mej men känner mej inte så pepp så tar de som de kommer, ska iaf kasta på mej en rejäl jävla make up hade jag tänkt! Nu sovdax =)



Carpe Diem

Har en jobbig känsla i kroppen ångest att de snart är slut... imorgon sista gången.

Har sedan januari gått regelbundet hos en psykolog för att få ordning på mitt liv, inget jag pratat så högt om.. i början gick jag dit med en känsla av misslyckande imorgon är sista sessionen jag har med henne och jag kommer gå därifrån på egna ben med en känsla av att jag har lyckats. Så mycket som hon gjort för mig under den tiden som jag knappt ens märkt av själv.. har tvivlat på henne och mig själv under den här tiden och nu känns de sorgset att de är över.. men de e dags att lära mig stå på mina egna ben och ta vara på den kunskap och kloka ord hon gett mig.

Den här helgen har kännt sådär mestadels varit bara nere vet inte alls vad de e med mig funderar om de har med att jag e ensam och sommaren rinner bort o börjar bli höst *depp*
Igår va verkligen inge vidare passade iaf på att spackla väggarna och förhoppningsvis blir vardagsrummet klart under den kommande veckan.. får lägga upp en bild på resultatet sen.
Skippade västeråsresan igår pga att jag va så jävla depp.. slutade kvällen med att möta upp Linda och co. drog till garbo då jag var på mycke bättre humör och hade en riktigt trevlig kväll ihop.. just like old times =)

Idag blev de en långpromenad för att få en sista smak av sommaren för att sedan inte göra ett skit bara suttit hemma och slappat lagat lite mat och knåpat lite matlådor.. nu sitter jag här och nördar lyssnar på trapt =)

Fill the empty space
With another pretty face
No one will ever be perfect in your eyes



I am left alone in the cold

Känner mig så fruktansvärt misslyckad just nu, kom nyligen hem från yttligare ett misslyckande o hoppet inombords försvinner mer och mer för varje dag som rullar förbi. Whats the point? Kunde jag skulle jag lägga ner allt men behovet är väl för stort. De här suger.. slutar här hemma med tårar som vanligt jag vill slå mig själv för att jag är så misslyckad.. olycklig *tårar*....*gråtpause*

Har inte haft så mycke lust senaste tiden att sitta vid datorn över huvud taget inget fungerar ändå skulle få hjälp att formatera mina 2 datorer men de va typ evigheter sen men fortfarande ingen hjälp så tog saken i egna händer och formaterade min minipc.. nu fungerar ingenting typ verkar vara fel version av windows o de SUGER!

*bitter* Trance is a natural drug that will heal us all

i övrigt har de väl inte hänt så mycke sen sist fortfarande väntar jag på att få lite bilder sen förra helgens 4-hjulingsäventyr. När jag får bilder så slänger jag upp lite här.

Ska väl ta o slänga in en posetiv kommentar oxå om att jag väntar en riktigt shysst lön den 25 *länktar*

Är just nu så jävla bitter och olycklig på tillvaron så ska nog inte skriva mer idag de blir bara massa negativt blääääää


Jucka och gasa samtidigt så löser de sig!

Linda släpade med mig ut till tungelsta för att åka fyrhjuling tillsammans med lite kompisar till henne. Hade en helt galet rolig dag på fyra hjul massa lera, stenar och stockar! Tack för en fantastisk dag nu ska jag vidare så berättar mer sen och lägger upp lite bilder!




It was long ago and far away but it never disappears

Ja va ju ett tag sen jag skrev.. igen men jag har inte glömt bloggen bara känt att jag inte orkat ta mig tid för den under veckan som varit så ska göra en liten samanfattning om veckan istället.

Förra lördagen drog jag och Robin till kärsön för lite bad och freespeegolf.. slutade med att Lulu och några vänner till henne samt Matte och hans bror dök upp där oxå. Blev ett helt gäng som solade badade och bara hade trevligt. Sen drog jag Robin Matte och hans bror och körde lite freespee men de va ju inge vidare el så va de bara för att jag söööög! Ja jag va kass helt enkelt lyckades trampa på en pinne som slog upp på benet så de börja blöda o bläää jag gav upp innan vi va klara de va hemskt haha huvudsaken va ju iof att Robin hade kul de va ju ändå han jag ville få glad igen.
Kvällen drog jag Matte Helena och Robin till klipporna nere vid slottet i Backan och grillade och satt o snacka skit hela kvällen hur mysigt som helst!



Söndagen va de Badbåtsrace från Rålis till Thaiboat kl 15 jag ville inget hellre än att ta me mej en gummibåt och paddla med men så blev inte fallet jag hade en fruktansvärt PMS-dag och jag va sjukt irriterad hela förmiddagen så jag o Robin drog till stranden och bara latade oss. Efter de drog Robin hem till Krokek och jag mötte upp Maria vid Skanstull och gick en jättemysig promenad med henne runt Årstaviken då vi även lyckades gå förbi hela den baddlande ligan med gummibåtar hahaha såg riktigt kul ut. Men men nästa gång ska jag oxå vara med! Efter promenaden blev de thaiboat där både tatti och malin spelade riktigt najs kväll trots mitt rusktigt dåliga humör.






Måndag the shitday nr 1. Slut på semester och dags att jobba. Dagen började i panik då min kollega valt att lämna stationen i kaos! Ja näst intill iaf. Fanns inga bilar och en himla massa bokningar.. JOBBIGT! Men de löste sig men de va lite kämpigt o va väl inte riktigt den starten jag ville ha första dagen på jobbet! Avslutade kvällen med en film hemma hos Steve.

Tisdagen bättre dag på jobbet hade en jättetrevlig lunch med Linda och Patrik massa skratt och skeva diskutioner men iof inte så konstigt om man tänker på hur vi 3 är alla 3 lika konstiga alla på sitt egna lilla vis. Kvällen blev lugn va bara hemma och tog de lugnt likaså med onsdagkvällen.

Torsdag mötte jag upp Lawrence efter jobbet och drog till Clustret för att se Infected Mushroom som hade releaseparty för sin nya skiva. Tack söta Lawrence som tog med mig dit och betalade kalaset då jag själv har taskig ekonomi efter allt resande den här sommaren. Hade verkligen en toppenkväll massa bra musik och jättetrevligt sällskap.



Fredags hade jag bara en alldeles underbar dag mer än så berättar jag inte här! Idag hade jag tänkt att åka in till gärdet och medverka i världsrekord i meditation på spikmatta men hoppade de och följde med Matte Helena Nisse Kristoffer och Marcus till hagaparken och tillsammans dagsfest. Hade väl en helt ok dag men va egentligen inte alls sugen på att dra dit men blev ganska mysigt iaf. Va dock inte där så länge åkte hem drog på mig lite mer kläder och drog sedan in och mötte upp Bobby Maria och några till för att gå på sommarbio i Rålis. Tanken va ju najs tyvärr började dugga samtidigt som filmen (Little miss sunshine) började. Verkade ju va en najs film men satt på min filt under mitt paraply och de började bara regna mer och mer sen mitt i filmen hade som en paus på 15 min och då gav jag upp.. kallt blött och ingen att kramas med nä usch jag drog hem ist till värmen. Synd med vädret annars hade de varit riktigt mysigt. Får ta och se slutet på filmen någon dag snart =)


Nu tänkte jag krypa ner i sängen så jag e pigg imorgon då Linda ska dra med mig till Haninge tillsammans med massa andra och köra lite fyrhjuling på någon bana som finns där... SCARY! Men de lär bli skitkul =) Efter de blir de middag hos mamma. Så sov gott sweethearts!


Slut på semestern =(

Jahapp då va man tillbaka till skiten och vardagen då började ju inte speciellt bra rent ut sagt söööög! Men tar de imorgon pallar inte nu kom prec hem och ska hoppa på min spikmatta och sen knoppa! Skriver mer imorgon om helgen och bla bvla bla sweet dreams!

You make me smile =)


Hamnade på K2

Robin kom till sthlm igår för att spendera lite tid med lilla mig.. kvällen slutade med att vi hamnade på en nyöppnad klubb som hade premiär vid skanstull Psysperience @ K2. Ja vad kan man säga nyöppnad psyklubb lät ju lite spännande men rent ut sagt sög de, de började med att jag rök ihop med idioten i garderoben så vi stog o skrek på varandra. Jah ska hänga in min väska och frågar honom vad de kostar han svarar 10 kr. Slänger ner min och robins tröja i väskan och plötsligt säger han att då kostar de 20 (???) WTF! Jag blev pissed! Så vi började skrika på varandra sluta me att jag fick betala mina 20 spänn för att idioten vägrade ge sig. Ok kanske inte mycke pengar men när bruden som hänger in efter oss fick några kr rabatt så lacka jag ännu mer hahaha. PUCKO!
Kom in på stället knappt nå folk musiken sög och ljudet sög ännu mer vad kan man säga.. inget jag skulle rekomendera!

Kul att de va lite folk där som man inte träffar så ofta dock så något plus i kanten iaf. Drog hem ganska tidigt och de va definitivt inte värt 120kr. Blää


[ Erik jag och Robin @ Psysperience ]

Nu har jag nyligen vaknat till liv Robin ligger helt utslagen och verkar inte alls sigen på att vakna till liv tänkte gå och sparka på honom en gång till då jag skrivit klart! Sen ska vi dra iväg o sola och bada *myyyys*


Robin till sthlm!

Nu sitter jag här hemma och väntar på Robin som är på väg hit för att spendera lite tid med mig i helgen! Saknar söta underbara massor, evigheter sen sist så ser verkligen fram emot att träffa honom =)

Blev ingen vidare lång vistelse på stranden idag sjukt rastlös så satte mig i bilen och åkte och hälsade på en söt person i studion istället. Blir helt rörd kom dit och fick en liten oväntad present. Blir helt glad i hela kroppen du e så söt!


[Fick ett fint halsband]

Nu massa mycke gladare åkte hem för att lägga mig på spikmattan och invänta Robin.



Måste även få beklaga mig lite! Är sjukt irriterad på alla äckliga människor som röker överallt känns som att de ständigt luktar rök vart jag än går... kommer fan själv dö i lungcanser som passiv rökare! Ligger på stranden och vart jag än kollar så ligger folk på sin filtar och puffar.. åker in till stan bilen brevid sitter en barnfamilj i en bil och föräldrarna sitter båda två och röker i bilen med barnen i bak sån får mej att lacka.. fan ta hänsyn till barnen istället för att gasa ihjäl dom innan dom ens är 10. De e ju riktigt illa vart fan är världen på väg??? Så nu känns de bättre då jag fått ventilera min ilska mot rökare usch och bläää!


Sista dagarna på semestern

Har sån fruktansvärd ångest att jag ska jobba på måndag längtar verkligen inte alls.. vet inte vad jag ska göra av dom sista dagarna idag blire nog en sväng ner till stranden sen ska jag försöka hinna *host* gå till gymmet * host* innan robin kommer hit men med min disiplin blire väl inget va ett tag sen jag va där men efter semestern lovade jag mig själv att komma igång igen o de ska jag fan göra oxå!

Fick mitt paket med ett halsband jag beställde häromdan e sjukt nöjd så himla fint är de kan inte sluta tita på de nu vill jag ut o festa o visa upp de haha.


Nä nu ska jag nog slänga på mig bikinin och åka iväg en sväng! Hörs senare!


A Dream is a Wish Your Heart Makes

Känner en lycka i kroppen den här dan har ju varit helt kanon! Startade dagen med att åka och möta upp Maria vid brommaplan, handlade lite melon och en varsin sallad innan voi drog vidare till kärsön. Solade, badade och bara mådde bra innan de va dags att hålla tummarna för Maria som skulle på arbetsintervju *håller tummen*

Åkte och mötte upp mamma på hennes jobb för att sen dra till skärholmen c och shoppa loss lite tillsammans. Massa shopping för mamma och även lite för mig. 3 linnen lite hårspännen och en spikmatta slutade shoppingrundan med iaf. Nu väl hemma va de dags att inviga spikmattan *scary*. gjorde inte så ont som jag trodde e imponerad vilken skum känsla man fick i kroppen efter ett tag va riktigt najs =) får testa några dagar till innan jag yttrar mig om något resultat.


Nu sitter jag här o funderar vad jag ska göra nu... antingen sova kolla film el försöka möta upp någon.. *hmmm* ja sitter o klurar på den ett litet tag till tror jag.. får bli lite slösurf under tiden.


[ Mys i solen ]




Sol och bad

Gårdagen glassade jag ensam på stranden jävligt booring om jag ska va ärlig men mysigt ändå fick duga så ingen annan var ledig och kunde göra mig sällskap. Kvällen skulle louice komma men ja hon bangade el nåt så jag o matte hamnade på tillsammans spontanfest va dock inte där så länge men de va mysigt iaf.



Idag bär de av till stranden igen skitfint väder hur najs som helst så ska möta upp Maria om 1h och åka och bada med henne =) Nu ska jag plocka ihop sakerna och röra på mig.



Paul Kalkbrenner

Jag bara måste för att den e så sönderlyssnad under kvällen!



in the nighttime
when the world is at it's rest
you will find me
in the place I know the best
dancin', shoutin'
flyin' to the moon
(you) don't have to worry
'cause I'll be come back soon

and we build up castles
in the sky and in the sand
design our own world
ain't nobody understand
I found myself alive
in the palm of your hand
as long as we are flyin'
this world ain't got no end

in the daytime
you wil find me by your side
tryin' to do best
an tryin' to make things right
when it all turns wrong
there no fault but mine
but it won't hit hard
'cause you let me shine

and we build up castles
in the sky and in the sand
design our own world
ain't nobody understand
I found myself alive
in the palm of your hand
as long as we are flyin'
this world ain't got no end



Tillbaka i sverige!

Nu va man tillbaka kom väl hem vid 12 tiden på dagen efter 22h roadtrip från Tyskland *hua* segt som fan inte mycke sömn o nu full fart hela dan av överskottenergi nu ska jag däcka i sängen o får skriva mer imorgon istället.