Du får mig upptäcka världen

Börjar med ett jättestort tack till R som förgyllde min vardag genom att ta med mig till yasuragi igår kände mig som en prinsessa! Helt fantastiskt.. första gången i mitt liv jag mediterat vilket var väldigt intressant! Samt var på en sentai som var sjukt häftigt måste absolut göra om de här =)

Efteråt blev de krypa ner i soffan o glo en rulle innan klockan blev för mycke o dags att avsluta dagen o åka hem o sova.. Känner mig så himla lycklig just nu börjat fokusera mer och mer av min tid och energi på de som verkligen betyder något i mitt liv.. först och främst på mig själv.. sen jobbet och såklart alla vänner.. er som faktist finns där i vått och torrt kommit till insikt i att ni verkligen inte växer på träd och att ni vill vara en del av mitt liv ger väldigt mycke till min vardag =)

Jag blir så lycklig då jag sitter här o myser me datorn i knät och år snt här:



ॐR0b1Nॐ -> Vaffanculo 28/2 http://bankai.tomfury.se säger (21:21):*du ska ha ett sånt grymt stort tack som har pushat och tjatat och härjat och pushat lite till på mig

*you are the best! och de e därför jag älskar dig!*det är du som har stöttat mig i allt jag gjort


Erik säger (21:37):

*Jamen asså jag e sugen på att baka o du fyller år.. sen så är ja (tror jag har gjort de klart vid de här laget ^o)) sugen på att spend some quality time me dig.. Så va bättre då än att ses i köket över lite tårtbak


Sånt som förgyller min dag då jag kommer hem helt slut efter en hård arbetsdag! Tack ni och alla andra =)

yasuragi

Efter 2 dagars riktigt hårt kämpande med allt på jobbet som vi ligger efter med så känns de fortfarande välsigt bra. Ännu bättre känns de nu då jag kom iväg till gymmet och fick köra lite och nu e jag helt död i både kropp och huvud. Ser fram emot morgondagen då söta R tar med mig till Yasuragi Hasseluddens japanska bad ska verkliugen bli toppenmysigt =)

Känns som om schemat e pressat med massor att se fram emot.. imorgon hasseludden på lördag blire middag på garbo me linda o co. på söndag firar släkten mig. Nästa vecka blir de inte mindre onsdagen fyller jag gammal och fredagen åker jag o Robin till holland på trance energy, veckan efter de e de kryss osv osv *wiiieee*

Fick plötsligt en ännu posetivare inställning till kommade veckorna jag har framför mig =)

Curse of the golden flower

Slutade med att jag tog tag i disken ett steg i rätt riktning måste tvätta oxå men de verkar ju vara omöjligt att få en tvättid i de här jävla området jag bor i *stör mej*

Blev inge gossip girl ikväll hittade en film som jag hade glömt att jag hade som jag skulle sätt för väldigt länge sen men de blev den iaf. Curse of the golden flower.. så vacker med alla detaljer och färger men dock så tragisk.. filmen i sig va väl sådär i handling med de vägde upp av allt runtom. Lite som hero vecker men inte så mycke handling.


Snart sovdax så jag e pigg till morgondagen som troligtvis kommer bli kämpig men lärorik. Borde även tacka Catha för allt hon gjort för mig har jag kommit till insikt med idag. Utan henne hade jag inte varit i den sits jag är i idag. Tack uppskattar verkligen allt!


Nu blire nog slänga på nån najs mix o krypa ner i sängen =)

Nystart

Händelserik dag el ja informationsrik kanske man ska kalla de istället. Började dagen med ett långt möte med chefen på huvudkontoret och gick igenom en hel del förändrigar och sen drog vi ut till rissne där jag numera ska ägna mina dagar =)

Väl ute på plats blev de lunch och sen va de full fart o nu e njag helt fullmatad med massa siffror och annat tjaffs så svårt att koppla bort jobbet då jag kommer hem. De skönaste e att de e sjukt mycke trassliga saker jag har framför mig men ser de som en sjukt kul utmaning just nu de känns toppen =)

Hade tänkt dra iväg till gymmet idag men pallar verkligen inte röra en fena ska nog istället ägna resten av kvällen med en välförtjänad gott och blandat påse framför nåt avsnitt gossip girl.

xoxo

The secret


Tack R för en väldigt trevlig eftermiddag kväll och sällskap uppskatter de verkligen du gör mej alltid så glad och harminisk. Och tack för att du tänker på mig även då jag inte tror att du gör de.. små saker som jag uppskattar väldigt mycket! Kollade på en "film" som berör en film som alla borde se ochde fick mig tänka en hel del, du känner mej ibland kanske bättre än vad jag vill tro. Tack dessutom för t-shirten jag fick =)



SOVDAX!!!! GAH alldeles för sent.. typical!















fiskarna

Blev en sväng till märsta för att hälsa på Mariella ikväll.. efter melodifestivaltjaffs massa tjejsnack och en kass film så känns de som att de ändå blev en lyckad kväll om inte annat trevligt sällskap. Snackade en del om hur våra stjärntecken faktist stämmer väldigt bra överens med verkligheten..

Ta mitt tex jag är fisk

Goda egenskaper

Fisken är mjuk, känslig och förstående som person. Du har mycket lätt att känna medkänsla för andra människor och känner aldrig någon avundsjuka. Ditt varma hjärta gör dig till en mycket omtyckt person.

Fisken är romantisk och drömmande i sitt sinne. Din intuition är stark och du är lyhörd för stämningar i din omgivning som andra kanske missar. Fantasi och humor har du gott om.

Mindre goda egenskaper

Din känslighet gör ibland att du tenderar lägga för mycket energi på oro och ängslan. Ofta visar sig denna oro vara helt onödig.

Ditt dagdrömmande gör att du ibland blir slarvig med dina sysslor. Många ser dig också som lite passiv, flyende och alltför hemlighetsfull.

Fisken kan ibland ha svårt att skilja sina dagdrömmar från verkligheten. Du lever gärna i en idealistisk fantasivärld och blir onödigt besviken och sårad, när den sanna verkligheten attackerar dig.

Så tänker du

Du tycker inte riktigt om den trista, gråa vardagen utan behöver omväxling och ett högt tempo för att må bra.

Känner du av tristess eller någon form av hinder eller hot flyr du gärna in i din inre känslovärld och fantiserar och romantiserar.

Du tänker och planerar i stora och breda perspektiv, men ofta faller dina goda idéer på ett lite dåligt självförtroende.

Kärlek och vänskap
Du har en mycket idealistisk och romantisk syn på kärleken. Du söker ett speciellt ideal och blir ofta besviken då du inte hittat rätt.

Du behöver någon att känna dig stabil och trygg med, men samtidigt någon som förstår att du inte vill bli "infångad". Du behöver också få känna din frihet.

När du hittat den rätte använder du ömt din romantiska och fantasifulla läggning, och gör förhållandet varmt, spännande och omväxlande.


Så stämde de överens me hur jag är?? Känner mig minst sagt träffad på många punkter.. de flesta för att vara ärlig...

Borde väl igentligen sova så man inte vänder dygnet fel igen men de e väl antagligen redan försent påtänkt tack för trevligt sällskap ikväll Marre de behövde jag verkligen =)

sweet dreams


 


Whispers turn to yellin

Efter en hel fredagkväll och hel lördag med maraton av gossip girl tittande så e de nu dags att dra på sig en ok make up och nåt annat än mjukisarna för att åka till Mariella för en riktig tjejkväll.. känns skönt. Den här helgen e bara för mig o inte för någon annan.


Right here right now!

As if a good thing ever could make up for all the pain

Tystnad.. ja jo ett tag försöker samla alla känslor som virvlar runt som en tornado inom mig... försöket ta mig samman finna ro sortera och sålla bort behålla de som betyder något.. jag är less på falska människor... oärliga människor.. folk som inte bryr sig! Bryr du dig? Inte? sluta läs o dra åt helvete du är troligtvis inte värd skiten under mina fötter där jag går. De är dags för förändrig jag har fått nog!


Måndag blir en start på nånting jag vill satsa på... ny arbetsplats... el ja på sätt och vis samma företag samma jobb inprincip men ny miljö mer ansvar.. jag har fått mer ansvar och jag ska göra mitt bästa för att ta vara på chansen dom ger mig. Dessutom ser jag de som ett plus i kanten att Linda jobbar på toyota =)

Har känt mig fruktansvärt... ja sådär otroligt ensam senaste veckorna... loggar in på msn (typ) ingen som skriver... ingen som ringer... ingen som frågar hur jag mår.. ingen som saknar mig (?) Gjorde ett uppehåll me bloggen nu typ hm.. 2 veckor (??) de blev som om folk plötsligt inte vet vad jag gör längre annars kommenterar folk... dom läser analyserar drar sina slutsatser.. skriver jag buhu stackars mig jag mår så dåligt bla bla bla hör folk av sig för att typ dubbelkolla hur jag mår.. men hallååå!!! Jag skrev ju att jag mår bajs va finns de att kommentera då... när jag inte skrivit på ett tag e de som att då mår jag toppen o så skiter folk helt i hur de e me mej...

Känns mer och mer som om jag börjar tappa tron på mänskligheten.. fler o fler visar sig vara en ren besvikelse man läggre ner så mycke energi.. till vilken nytta?? Jag börjar förstå folk som är iskalla och bara bryr sig om sig själva och trampar på alla andra.. för de e vi snälla omtänksamma som blir trampande på.. all the time.. slutar alltid likadant.. visst de finns undantag som med allt men seriöst hur många gånger blir man inte sviken i jämförelse men hur mycke folk faktist ställer upp?? Har jag bara otur och drar till mig sånna situationer.. igår va en sån situation, grät mig själv till sömns som tyvärr verkart bli allt mer vanligt i mitt liv... vad händer??

De här året har väl inte direkt börjat som planerat jag hoppas dagens händelser som faktist var väldigt posetiva ska vara början på en vändning i min egen livskurva om man nu kan kalla de så..

Just nu önskar jag bara någon kunde ta sig tiden att offra en timme el två för att träffa mig... ställer jag så höga krav? Jag vill bara höra någons andetag känna värmen av någon annans närhet bara känna att de finns en vän... men tydligen e de för mycke begärt..

Näst nästa vecka drar terapin jag påbörjat igång på riktigt, ingen hemlighet längre jag e less på all skit jag går igenom o nu e de dags för förändring.... är du med mig el är du inte... jag sållar bort er som inte vill ingå i mitt nätverk jag e less på o slösa onödig energi på folk som inte är värt de.. tänk om folk bara kunde berätta på en gång o va ärliga säga att såhär e de.. så slipper jag lägga ner tid och känslöor på onödigt jävla tjaffs som i slutändan knappast gynnar mina känslor.. ja fan jag e sjukt lättsårad.

Passar de inte så dra! Tack Robin som varit mitt stöd dom senaste veckorna då jag varit ett känslomessigt vrak.. I will make it up to you!

Babblar en jävulskt massa skit nu känner jag kortfattat... JAG ÄR BESVIKEN! Och grymt tacksam för förtroendet jag får på måndag tack =)

There is no message we're receiving
Let me know, is your heart still beating?

Lite glädje till vardagen

wiiiie wiiie wiiie =) igår kväll fick jag veta att min dator ligger och väntar på att hämtas ut så efter jobbet bär de av för att hämta den och sen direkt för att hälsa på matte på sjukan =)
Blir en lunch me Micke snart oxå så skönt o få komma ut från kontoret ett tag. Kom upp i tid idag känner mej tom på bra humör och någorlunda pigg.. (för att vara jag) vanligtvis e man ju sjukligt trött.


I helgen kommer Robin *happy* ser fam emot de!

Cause I know how it hurts

Fortfarande chockad och omskakad efter helgen vet inte vad jag kan får och borde skriva men tack viktor som drog med mej på en toppenkväll på hyper hyper =)
Lördagen blev tyvärr inte lika lyckad... hamnade på subsoil som om jag får va ärlig sööööög stenhårt, kvällen slutade inge vidare söndagen blev knappast bättre o nu snurrar tankarna omkring på allt som hände. Grät mej till sömns igår tårarna kommer oc trycker på.. en klump i magen men samtidigt hoppfull för att de kommer sluta bra allting.. de kommer bli okej igen.. jag e stark och du e stark även om du bara inte insett de själv än och jag finns här hela vägen fram!
Nu länktar jag bara till helgen så jag slipper va ensam mer, blir så trött på tystnaden de e som att de ekar i min "lilla" etta.. eco eco eco! Kom och ge mej en kram jag behöver en knuff i rätt riktning just nu tror jag snubblade till nånstans..men snart back on track!
Lite glad e jag iaf över att nu är äntligen datorn beställd så den borde komma i veckan *håller tummarna* men nu e de väl snart dags för sängen..

You're not alone
Together we stand
I'll be by your side, you know I'll take your hand
When it gets cold
And it feels like the end
There's no place to go
You know I won't give in
No I won't give in

Keep holding on
'Cause you know we'll make it through, we'll make it through
Just stay strong
'Cause you know I'm here for you, I'm here for you
There's nothing you could say
Nothing you could do
There's no other way when it comes to the truth
So keep holding on
'Cause you know we'll make it through, we'll make it through

So far away
I wish you were here
Before it's too late, this could all disappear
Before the doors close
And it comes to an end
With you by my side I will fight and defend
I'll fight and defend



I'd put myself first
And make the rules as I go