Förändring tack!

E så jävla less på allt just nu går runt och e allmänt bitter och de gör mej ännu mer bitter på mig själv för att jag inte förstår varför jag e bitter.. de går ju bra nu!! Saker börjar ju gå min väg... tror jag. Vad vet jag de märks med tiden. Saknar Robin Lulu och Laura som satan, i guess de gör mej ledsen att behöva sakna även om jag vet att dom finns där och att dom har de bra.  ♥ till er miss you!!

Solen tittade fram men vart är den riktiga ihållande sommarvärmen?? Nu ska jag sova och hoppas att solen skiner in i rummet då jag vaknar. Ge mig färg i min gråa tillvaro!








Make everything so simple in a crazy world

Nu har jag äntligen fått ut en annons på bilen så nu får vi se om de ringer nån *hoppas* Skulle träna efter jobbet men e helt slut idag trasig efter att ha fått alldeles för lite sömn. Oskar svarar inte i tel o de gör mej knäpp *sucka* börjar tro att han e sur på mej efter att jag drog hem igår då vi satt i solen och han o hans vän satt o kommentera varenda jävla brud som gick förbi. E så less på killar o deras jävla kommentarer som jag helst slipper höra.

Måndag idag och bara några dagar kvar till kryssen. På torsdag drar jag fy fan va najs o komma bort en sväng. Synd bara att man inte känner nå sug. Men de kommer nog.. kanske ska börja fundera vad man ska ha på sig oxå *hmm*

Blir slappdag idag i soffan *myyys* ska försöka komma i säng tidigt de säger jag iof varje dag o vet ju hur de brukar sluta =S


Tröttis på söndagsmorgonen haha ser helt efterbliven ut!!


Nu får de va slutshoppat för mig för jag va o köpte ett par skor på rea igår på puma. Ska försöka hålla i pengarna nu får se hur de går jage  ju sämst på de!! Men dom va billiga o fina... de  emin ursäkt denna gång.










It's all about choices...


http://www.youtube.com/watch?v=4No2J1V3wWc


Consider this: 92% of the world's population feel that their lives could be better --- what about you? If you could do anything, anything at all, what would you do? What are you doing now? Imagine that you could live your life knowing that it could not be better and never feeling that you would rather be doing something else, be somewhere else, or be someone else. Now consider this: some people actually live that way --- and so could you.

Contemplate this: What if 90% of the problems you encountered in your life were mere illusions and only existed in your mind? In your everyday life whenever something annoys you, stresses you, makes you mad, or makes you sad, consider if that something really matters. Will you even remember how you felt in one day, one week, one month, one year, or what about in ten years? So when the people you work for pressure you, and fail to understand you, does it really matter? And when they call you on the phone, screaming and yelling, does it matter and should you really allow that to influence your life? It's all about choices.



Nu dags att komma igång för att dra in till stan!!! Nybadad och fräsh!! Yeeeeyyy!!


Dry your eyes

Många som påpekat efter mina senaste 2 blogginlägg om att jag ska göra mig av med snubben som bara e  elak... ni verkar ha fåt de hela om bakfoten. De handlade om en familjemedlem som jag inte direkt alltid drar jämt med. Svårt att radera någon som man spenderat hela sitt liv med. Nu har jag fått de sagt så nu behöver ni inte påpeka att jags ka hitta en vettig snubbe. Har för övrigt lagt hela killgrejen lite på is ett tag, men visst finns de en person som fångat mitt intresse, nothing more nothing less. Håller den delen av mitt liv på pause ett tag till efter all dramatik som varit under början av året.

Känner att jag inte riktigt har hunnit me bloggen, inte mig själv heller den här veckan har varit hemsk. I torsdags bröt jag ihop totalt i en extrem gråtattack och jag vet inte alls vart den kom ifrån. Har inte mått så bra på sista tiden. Tack till Oskar som orkat utstå mig sista veckan känns som jag inte varit de trevligaste sällskapet men hoppas de blir bättre snart. Vill ha sol och värme då den kommer så e jag säker på att jag får lite lycka i kropp och själ.

Träningen har börjat ge lite resultat med, om inte annat vågen även fast jag slarvat massor med godsaker (min svaghet) så har siffran gått ner 5kg... känns ju lite peppande iaf =) Belönade mig med lite nya träningskläder och ett par träningsskor ♥ Känns skönt att få lite resultat igen. Tänkte försöka ta mig i kragen och sluta slarva så kanske jag kan lyckas visa mig i bikinin i sommar utan att skämmas... de gör jag ju iof ändå me tanke på att jag aldrig blir brun. Kritvit året om.



Mina nya skor fina va?? Sportbhn hittade jag ingen bild på dock, så får ta en själv. Är ni observanta så ser ni även min fina adidaströja som jag smygköpte även fast Oskar tycker att den är ful!

Tömde nyss mobilen på bilder, har ju en hel den "bloggbilder" som jag tänkt lägga upp men inte haft tid me så tänkte försöka klämma in några i d ehär inlägget för att komma ikapp lite.

Börjar med 3 bilder från när jag o Danne träffades och satt o hade de gott i solen på söder förra veckan:



 

Igår va jag på Ballbreaker med Veho Bil (Mercedes Benz) riktigt kul med 5-kamp och buffe kul att få se folk då dom e lite lulliga oxå, nästan bara män och jag så klaga ska man inte. Kul att jag och David fick följa me även fast vi inte jobbar för veho, iof så jobbar vii ju i samma byggnad men ändå. Hade en riktigt trevlig kväll. Skönt oxå att man har shyssta kollegor som skjussa mig till huddinge mitt i natten då jag faktist för en gångs skull tog mig en drink :P


Nu ska jag hoppa in i duschen sen bär de av in till stan för att möta upp Sofie med vänner och gå på nåt rockhak... oj oj inte alls min grej så de ska bli spännande börjar äntligen bli lite pepp. Lite stel efter gympasset dock men de ska man väl snart ha skakat av sig.









Am I bright enough to shine in your space?

Sitter på jobbet och fryser, så jävla kallt i den här byggnaden helt galet. Har 1 linne, en piké en tröja över de sen hoodie och de fort kallt! Tom när de  är varmt ute sitter man här inne och fryser.
Har inte riktigt haft tid med datorn sista tiden allti d e de nåt som dyker upp.

Sist jag skrev va jag ju ganska arg... Vi e sams nu iaf får väl se om de håller den här gången, känns som jag trippar på tå runt en tickande bomb väntar på nästa explotion. Suck så jobbigt att de inte bara kan va bra hela tiden. Länge sen jag grät så mycke som jag gjorde förra söndagen. Måndagen va jag helt förstörd huvudvärk och svullen i hela fejjan. Stannade hemma och tog hand om mig själv för att hitta tillbaka till mig själv. Va så himla mysigt väder den dan men jag vågade inte gå ut. Tårarna slutade lixom inte rinna. luignade ner sig under dagen sen kom mamma förbi och då va de dags för tårar igen. Hade ingen här att prata med heller. Hade tänkt åka till oskar som va i katrineholm och jag ångrar som fan att jag inte åkte. Men men alltid lätt att vara efterklok.

Resten av veckan blev bättre iaf. Kul att träffa Danne igen va ett bra tag sen drog förbi muffinfabriken på söder o tryckte muffin nere vid vattnet i solen så jävla najs! Vädret idage  inte att hurra för men älskar att sommarn börjar komma på allvar! Va i vaxholm med Alex i lördags. Satt i solen och glassade hela dagen så himla najs, synd att mjan glömde solskyddsfaktorn och får lida avd e nu i efterhand dock. Helt sönderbrännd på ryggen aj aj aj. Kvällen blev de låååång promenad med Oskar i solnerdgången. Och resultatet blev jäääävligt mycke myggbett som kliar faaaan! Räknade dom till 54 st på vänstra benet. De måste fan va rekord aldrig haft så mycke myggbett i hela mitt liv.

Måste flika in ett grattis till Matte och Helena som fick sin son Melvin i lördags massa kramar till hela familjen ♥

Nu ska jag jobba vidare dock ganska dött här. Puss på er alla!!



Lets paint the picture of the perfect place









Dance forever my only one!

Ilska är en känsla som far runt i mig idag. Jag e så arg jag vill skrika rakt ut "Jag hatar dig!". Jag förtjänar inte den här behandlingen. Jag har fått nog, de skulle va slut på de här! De har varit ok så länge nu och nu vaknade ilskan till liv igen. Jag har haft en fantastisk helg och så tråkigt att den ska sluta i tårar för att han inte kan bete sig! Idag helt söndergråten försöker pussla ihop mig med sol och glad musik igen. Ta mig samman och försöka intala mig själv att de inte är mitt fel. Men vad gör man då ens eget kött och blod vänder mig ryggen? Jag har så mycke inombords som vill ut men jag har ingenstans att lasta av de. Ska de va så svårt att då känna lite kärlek?

Försöker se de ur en posetiv vinkel nu... de är i de här tillfällerna man upptäcker vilka som finns där för en. Oskar du e bäst jag önskar att du va här nu! Du e solen som lyser igenom de mörka molnen. Och sen alla andra ni vet vilka ni är i love you! Ni vet vad som händer jag hoppas ni står ut med mina tårar och förstår vad e de jag går igenom.

Vrider upp volymen på max hemma nu och studsar runt i solen som skiner in i rummet sjunger med för full hals! Jag är bäst du ska inte få putta ner mig igen! Jag är stark och du är patetisk! Lämna mig ifred! Jag vägrar förlåta dina små tragiska sätt att be om ursäkt!

Googlade på drömtydning idag.. igår när jag somna vakna jag igen av att de kändes som att jag skulle dö, så jävla obehagligt aldrig varit me om de innan. Vakna i panik kändes inte som att jag kunde andas som att nått satte sig i halsen och kvävde mig. Ungefär som när man drömmer att man faller el nåt. Usch!
Drömtydning av att kvävas: Inte kunna svälja eller acceptera något. En framväxande känsla eller minne.
Scary verkar ju stämma de där usch never again! Blä

Nu orkar jag inte va bitter mer så nu ska jag hoppa runt lite till!








I'm not being too dramatic that's the way I gotta have it!

Är numena på biljakt ska fixa iordning min pärla och försöka sälja den, vet dock inte riktigt vad jag ska köpa iställer men försöker hålla ögonen öppna för de mesta i rätt prisklass vill säga. Har 2 krav: stolsvärme och inte röd! Min bil är både röd och saknar stolsvärme, höll fan på o frysa arslet av mig i vintras *stackars mig* vilka lyxproblem. Men vem fan tillverkar en bil 2003 utan stolsvärme?? Efterblivet borde vara standard!!!

Har sån jävla träningsvärk just nu kan knappt röra mig och kära Oskar som är så omtänksam ska ju såklart jävlas som vanligt då jag beklagar mej, usch ska träna mej biff och ge igen. Har ju inte en chans att försvara mig mot han... jävla muskelman!! Lyckades av misstag knäa honom i fejjan då vi va på ikea idag *mohaha* hämden är ljuv!!! Men mestadels tar han hand om lilla mig då ingen annan gör de.


Ja ibland e han söt och tar hand om mig med ansiksmak o grejer *vackert haha*


I fredags blev de hemmakväll med.. mig själv. Blev film, mys i soffan med kisse. Kollade på en så sjukt bra film "step up 2 the street". Gillar man streetdance så se den!! L♥ve it!



 



Hittade en sjukt snygg adidas tröja häromdan visade den för oskar idag och han tyckte den va skitful =( jag älskar den = HAVE 2 HAVE!! Så fort jag får lön ska jag dit o köpa den iaf hoppas inte den hinner ta slut innan men jag har inte råd innan heller *sucka*


Visst e den fin? Bara Oskar som har kass smak!!

Idag blire slappardag hemma funderade på o dra till gymmet men känner mej inte så pepp då jag har sån jävla träningsvärk, får se om jag drar dit då jag e tillräckligt uttråkad senare ikväll. Lite tråkigt att Robin va i sverige i helgen och jag åkte inte ner. Men men de kommer fler tillfällen att få träffa min lilla skitunge, får ta o åka till irland o hälsa på snart. Nu ska jag ge mej me bloggen för idag men innan  jag slutar helt så lyssna på deadmau5 låten!! Sjukt bra! Yeyy


Melleefresh & Deadmau5 - Hey Baby (Original Mix)

Tie me up
Pin me down
Flip me over
Upside down
Make me make that fuckin' sound








"Hade jag inte känt dig hade jag trott att du va efterbliven"

Efter jobbet drog jag till Peugeot i Kista och mötte upp Patrik som hjälpte mig fixa kina förbnnade bromsar, så nu funkar allt igen *skönt* orkar inte me strul me bilar! Efter de bär de av o svulla pizza tyckte jag förtjänade de!

"Hade jag inte känt dig hade jag trott att du va efterbliven" /Patrik om mig haha

Sen mötte jag upp mamma och gick en snabb shoppingrunda me henne, köpte skor åt henne. Sen förbi Laura och Matte. Gick en kort promenad me henne, sista nu. Hon åker iväg imorgon.. flyttar ifrån mig *buhu* till norge. Känner mej så himla övergiven. Alla som jag älskar bor långt bort och Oskar han förvinner längre och längre bort sen de strulade till sig lite i hans liv. Känns tomt, lever på att jag har er kvar här hos mig inom mig och hoppas jag ser er alla som bor långt ifrån snart.

Kan inte sluta va irriterad på en viss person som beter sig som en riktig barnrumpa på jobbet heller. SUCK! Idag fick han för sig att totalt ignorera mig, palla me lixom jag blir bara förbannad de e så jävla larvigt riktig "wake up"-höger borde han få! *skakar av sig irritationen* försökers e de posetiva.. yeyyy back to lonley luncher igen!!!

Nu ska jag hoppa i säng krama kudden.








valborg 2010


Jag och Laura i fredags på fest i Uppsala, fan va jag kommer sakna henne ♥


Fan alltså höll på o bli av me körkortet igår. Bilen jag låna från jobbet över helgen gick nog lite för bra för min tunga fot på gaspedalen haha. Ville ju bara testa gasen lite höhö. Åkte till Mato igår kväll och körde väl inte alltför lagligt, strax efter märsta afarten på 70sträckan kör en saab förbi och segar framför mig varpå jag lackar och drar om i 110, SMART!!!! De va ju en civilsnut, vart ju blåljus på en gång. Blev stannad visa körkort och fick blåsa. Tack och lov dom va på väg på ärende klarade mig med ett hot att dom hade kunnat ta körkortet på plats, slapp tom böter *phuu* ibland har man tur!!! Hade fan blivit av me jobbet oxå då usch vill inte ens tänka tanken på va följderna av den omkörningen kunde blivit... Jag klara mig iaf och nu blire pensionärskörning ett bra tag framöver, INTE VÄRT DE! Usch och fy va tacksam jag är att jag har de kvar!!

Idag har jag suttit ute på min fina balkong i solen och njutit, snart till mamma och pappa på middag sen kanske en sväng förbi gymmet, har dock världens tränisngsvärk i magen och öm i hela kroppen kanske borde ta en vilodag.. men kommer inte hinna dit imorrn.. hmm.. tål att fundera på.

Nu till mamma och pappa!!






 


fitness24seven

Helt slut i kroppen, skaffade gymkort på fitness24seven häromdan. Äntligen ett gymkort som inte kostar en hel förmögenhet. Kom dit och hade förväntat mig ett kort som kosta typ 3000 som ska betalas månadsvis i ett år men lyckades tajma en kampanj då man betalar 1200kr på plats så gäller kortet dygnet runt i 1 år. Som hittat så jag slog till! Så skönt. Hoppas de blir mer använt än kortet jag betala 550kr i mån för på sats. Va där både igår och idag, fräsha lokaler. Bästa av allt är att de finns tjejgym!! Awsome! Hur skönt som helst jag som e så nojjig på gymmet hatar mycke folk omkring mig, särkillt killar som ska glo bläää. Kanske de kan va en mort att gå dit.

Igår va jag och Laura på planets i uppsala. Technofest på en båt, hur mysigt som helst. Tråkigt att de inte va så mycke folk men stämningen va på topp de kommer jag leva på länge. Skönt att stå på däck och gunga till bra musik och känna vinden fläkta i håret. Nu längtar jag ännu mer till alla utomhusfeter i sommar. *kärlek* Får passa på att njuta av hennes sällskap nu innan hon åker iväg till norge men killen. Kändes lite jobbigt att de e sista utekvällen på länge =/ men men hon kommer få kanonkul och jag får väl leta reda på nån annan att trakasera haha.

Kom hem från gymmet och krascha i soffan med en värdelös film, värsta fjollfilmen men de va prec va jag behövde just nu. ska ta ett bad nu och bara njuta av neelix i högtalarna, hoppas att de händer nå spännande ikväll. Dock verkar de som att de blir en ensam kväll hemma med katten.




Ge mig hennes kropp!!



Bilen har pajjat me, blir så less!!! I förrgår började bromsarna låta av bara helvete, åkte förbi patrik som kika på de och han sa att jag inte bör åka med bilen. De verkar som att bromsklossen typ ställpt så de blir nya klossar och skivor.. kul. Min ekonomi älkskar min bil just nu *not* tur så jobbar man med bilar och har en snäll chef som lät mig ta en bil från jobbet över helgen. Så har ställt bilen på jobbet och där får den stå till måndag efter jobbet då jag åker till kista och fixar den.. ehm.. patrik fixar den. snällis!!