I want to see, to be, the one that plays the game without no fears and regrets



I wish to give, to take, to make, to check, I wanna see it happen
I want to see, to be, the one that plays the game without no fears and regrets
I want to know you, better than I know myself
I want to feel the end, and to enjoy the consequence

I'm playing the game
the one that will take me to my end
I'm waiting for the rain...
to wash who I am

I want to move, to loose, to take the grooves, and to give it all back
I want to take the time rewind, and to kick it rightfrom the start
to be unknown and all alone, lose the kind that are behind
to start a new play by myself and to give the best I have

I'm playing the game
the one that will take me to my end
I'm waiting for the rain
to wash up who I am


Haft en helt crazy helg hittils tillsammans med Oskar massa skratt blev de, riktigt liten rackare de där haha tack för trevligt sällskap och för att du alltid gör mej glad i ditt galna sällskap.

Idag är jag segast i stan av förklarliga skäl blev alldeles för dent igår så nu blire snart sängen om jag ska orka med morgondagen då släkten kommer hit och ska fira mig. Shit va tiden går fort jag e fan snart 25 helt galet.
Blir upp i tid imorgon och fixa tårta o grejer *spännande*

Suttit hela kvällen och lyssnat galet bra psy, shit va bra de e har nästan glömt bort hur mycke jag underskattat de här fantastiska tonerna som kan få en må superbra.








Doft av nytatuerat!

Kom prec hem från House of Pain i jakan har äntligen fyllt i senaste 2 gaddarna o nu luktar de sådär gott nytatuerat. Galet sugen man blev på mer nu då :P

Men de ger sig får nog snart ett mail från Rasmus om ny tid till forsättning på tha stars =) kommer bli klockers!!

Idag e de plusgrader och de droppar från taken älskar ljudet av vår som kommer smygande!! Ja sammanfattningsvis en bra dag!

Forsatte måla på min tavla igår och nu e den snart klar hoppas jag ska hinna klart innan nästa helg, då de förhoppningsvis kommer lite folk hit och festar =) Skulle behöva hitta nånstans o ha min älskade kisse bara, ingen som känner sig manad att ha min bäbis hos sig några dagar??

Nu blire snart o dra över till Oskar o softa blir en lugn helg o laddar inför nästa.


Fick ett sms från F idag.. kändes som solen sken ner på mig.. miss you puss









Let's make our escape

Efter ett litet uppehåll på typ 1 ½ vecka har lusten att skriva ett inlägg krypit tillbaka. Förra veckan va galet stressig el så va de bara jag som stressade upp mig själv (?)

Va hos företagshälsovården el va de nu heter förra veckan och fick göra en sån där hälsokoll, va inge vidare e så himla less på doktorer och sprutor så jag vill spy på de hela. Fick mej en rejäl utskällning av en vilt rämmande dam som försöker s'ga till mig hur jag borde leva mitt liv efter att träffat henne i 5 min lagom kul. Visa sig oxå att jag tydligen har järnbrist, tydligen skitdåliga blodvärden så de kan ju kanske förklara min extrema trötthet som konstant varit sista tiden. Helt galet trött hela tiden så nu blire järntabletter och hoppas på resultat.



I fredags kom älskade Robin och hälsade på mig i snökaoset =) blev inte mycke gjort har iaf nu äntligen formaterat min dator, tack Robin som lånade ut som externa hårddisk och tack Oskar som ställde upp och hjälpte då jag som vanligt klantar till nåt tekniskt. Aldrig känt mej så efter i utvecklingen som vid installation av windows 7 haha o de ska tydligen vara lätt. Jag e väl helt enkelt för gammal nu då *ångest*

Suttit och pillat en hel del med Cathas hemdida senaste tiden oxå.. och ikväll blev den äntligen publicerad inte helt 100% färdig men tillräckligt för att publiceras iaf!! Vad tycker ni??
www.exoticnails.se 
Ge mig feedback länge sen jag gjorde en hemsida sist. Nästa projekt e väl min egen sida :P



Fan underbart väder idag sol och  bara några få minusgrader så de blev på med solglasögonen då de va dags att åka hem från jobbet, helt galet fantastiskt. Börjar gå mot ljusare tider och posetivare tankar äntligen. Börjar få lite att se fram emot oxå! I helgen blire lite firande med släkten och nästa helg blire lite fest hemma hos mig med vänner ska bli kul, kommer du??

Så 1 vecka till 25år så e man gamling då bara plocka fram käppen me en gång. Nu börjar släkten ringa o fråga vad man önskar sig oxå... åhe vetifan va jag vill ha, några miljoner på kontot och en jorden runt resa vore ju inte fel ;)

Jag önskar mig dig! Och du vet prec vem du är! Fina jag saknar dig så himla mycke =/

Tänkte att jag skulle lägga upp ett videoklipp jag o Ribin satt o garva till då jag ska demonstrera min nya fina stång men haha ja de blev ju en komedi får se om jag lyckas få upp den här på bloggen, måste nog ha hjälp eftersom jag uppenbarligen inte kan sånt här.

Nu e de sängdax!!







But what the f*ck is it worth?

Hatar den här tiden på året alltid första månaderna på året som e tyngst, mår som sämst då vet inte alls varför. De bara är så, andra brukar bli deppiga på hösten jag blir i januari/februari.. skumt. Nu börjar ju ändå solen komma fram mer och mer. De är tom ljust då man går från jobbet iaf då man slutar 16. Får se om de lika nu när jag slutar 17 denna vecka.

Känns som om jag varit ganska ensam sista tiden.. ja, jag har valt att vara de. Orkar inte ta mig ut o göra saker.. träffa folk. Känner bara för att stänga in mej ensam hemma. Känns som tiden rinner iväg men jag vet inte ens vad jag gör av tiden som går.
Satt o funderade vad jag gjort genom livet i allmänhet, fan har hunnit me så jävla mycke. Kollar man mitt CV känns de som om jag e 40 lixom, helt stört.

Någon finns i mitt huvud och spökar en hel del, så jävla jobbigt.. saknad.. "Du verkar ju så poppis".. WTF lixom!! So what if I am? Hela världen kan älska mig men vad gör de då jag inte kan få de jag vill ha? FAN!

I fredags pajjade mobilen.. *gråtattak* ja jag e en tönt men nu är de faktist så illa att jag är BEROENDE av min mobil. Utan den är jag utan all social kontakt med världen runtom haha illa de låter men nästan så illa e de. Fattar inte hur jag klarade mig innan jag fick min första mobil. Den stendog höll på o loosa alla nr, men lyckades rädda dom tillslut alla sms o sånt är dock borta =(
Tack söta Oskar som i lördags räddade situationen med att fixa den så nu fungerar den igen, förhoppningsvis händer inte de här igen.

Blev lite sällskap av Magnus i lördags innan han skulle iväg o jobba sen drog jag hem till Oskar o glodde film halva natten, snackade skit o skratta åt hans (ursäkta) fruktansvärt fula frisyr. Han fick ett ryck och klippte en sne tuppkam som jag idag bestämde mig för att raka bort han såg ju förskräcklig ut haha. Kul hade vi iaf.
Idag blev de film me Magnus. Prinsessan och grodan samt smala sussie =)

Nu är de minsann dags och sova om jag ska orka upp imorgon, el ja idag blire ju nu tom. Sweet dreams!








I say jump, you say how high?

Va några dagar sen sist men har inte haft orken riktigt att sitta vid datorn. Kände mig sugen på äventyr men inget händer, ta mig härifrån!!! Blev tillslut en relaxkryssning med Oskar i lördags, skönt som fan o komma bort ett tag bara ta de lugnt, bubbelpool o god mat =) Vägen dit va väl dock inte lika spännande haha. oskar hade kul iaf jag hade... panik! Lördagen väckte han mig o ville ha med mig på kryssningen o började packa väskan, ovanligt lite stress för att vara jag måste jag ju säga... borde aldrig tänkt den tanken.
Dags att åka på kryss, vad händer? Jo 10 min innan jag ska träffa Oskar ska jag klä på mig ytterkläder o låsa dörren, varpå jag inte hittar mina hemnycklar.. suck. Gick berzerk i hela lägenheten. Efter ca 20 min ringer han o undrar vart jag är, haha, Tina stressar runt i panik och vänder uppochner på lägenheten.
Ringer mamma i paniken "kom hit lås min dörr, hittar inte mina nycklar, jag hämtar nycklarna imorrn". Jag drog och pappa åker och låser min dörr. halvägs in till stan med t-banan inser jag att jag glömt mitt legg... SUCK!
De va bara hoppa av t-banan och ringa pappa o eb han åka tillbaka hämta mitt legg o komma o lämna de till mig halvägs i till stan... ja inte blev han glad inte. Hahaha jag börjar böla o Oskar håller på o dö av skratt, usch o fy. Vi kom iaf med båsten tillslut. Lyckades dessutom hitta nycklarna typ ett dygn efter kryssen.

Söndags blev bio med Magnus, o resten av veckan har varit lugn. I tisdags hittade jag på massa dumheter. Fick ett ryck och ja haha vad jag gjorde för dumt de håller jag hemligt ett tag till ni som står mej nära vet ju redan haha, ja ni vet de e ju bara jag.

Nu ska de jobbas puss på er!







♥ ♥ ♥



Gick nyss berzerk i garderoben efter en väska och ner från bakre delen av hyllan ramlar den gula gummibåten ner i famnen på mig....helt otroligt vad ont så lite kan göra efter så lång tid... för mig är du död, men inom mig finns du alltid kvar...♥







You never seem to see it my way

Ok visst de e kul med snö, de e tom jättemysigt me snö då de kommer en massa sen får de ligga o så fine! Men de slutar fan aldrig snöa, helt död efer att ha skottat fram bilar på jobbet i 1½h.. fan 40cm snö på varenda bil och på hela parkeringen o ändå skottade vi ju bara för ett par dagar sen, helt sanslöst. Så har ungefär min vecka sett ut, igår blev de plusgrader o de börja droppa från hustaken, solen titade fram o jag jublade inombords. Nu får de va nog. GE MIG SOMMAR!

Igår blev de halvdag på jobbet för att åka till Huddinge sjukhus på återbesök, så nu har man rönkats för typ 100e gången. Helt sönderstrålad lär man ju vara nu.
Passade på att hämta ut linserna och bopkade tid hos Rasmus på House of Pain i jakan igen för att fylla i dom 2 senaste gaddarna. Så den 26e februari blire att fylla i och om jag får en bra lön ska jag fan boka tid för att fortsätta på stjärnorna då.

Längtar så sjukt mycke till våran amsterdamresa just nu, vill bara bort bort bort!!! Kommit fram till att de e mindre än en månad tills jag blir 25 *ångest* alla börjar fråga va man ska göra då men jag har verkligen ingen aning hade tänkt ha fest här men då dödar väl min galna granne mig.

Har nu även bokat att Melle kommer till sthlm i slutet av april typ 2 veckor efter amsterdam och ska gå på the final bounce med mig fy fan va najs ser fram mot de som satan! Mycke o se fram emot synd bara att de e så långt bort!



Skulle egentligen haft sällskap i helgen men så blev inte fallet, jag är iof inte förvånad bara lite besviken...

Måste fan formatera datorn den bara hänger sig heeela tiden fan va lack jag blir! Oskr tjatar om att få me mig på kryssning ikväll, funderar om jag har råd el om jag ska skita i de. Ska ju egentligen träffa Tina som tjuvläser min blogg imorgon o har verkligen sett fram emot de.. dilemma. ka fundera på de lite till innan jag bestämmer nåt iaf.


Magnus va här o hälsa på igår me glass o pepparkakshuset som vi byggde förut, dags för rivning haha lite sent men de va jävligt trevligt =) När han drog o jobba passa jag på o fortsätta på tavlan som stått i oändlighet och tittat på mig, nu börjar de hända saker, hade jag haft färg hade den säkert blivit klar igår men jag har ju inte köpt den svarta bakgrundsfärgen än.. typiskt. Kommer nog bli riktigt fin då den e klar funderar bara vart den ska få sitta.









Ny dag nya möjligheter

Vaknade pigg imorse helt galet ovanligt, känns kanon. Kom tom i säng innan 12 vilke är alldeles för ovanligt för att vara jag... tyvärr. Fastnade dock i min bok till sista sidan va läst så nu vet jag inte vad jag ska läsa ist. "Dumpa honom - han vill faktist inte ha dig" hette boken jag läste, va den jag citerade i tidigare inlägg. Riktigt bra bok - tack david!

Nu sitter jag på jobbet och tar 5 min break för att sen jobba vidare! Så hinner inte skriva så mycke men puss på er!







Fuck you i wont do what you tell me!

Alltså den här boken jag läser nu e helt galet bra, får mej bara peka finger till hela världen. Jag e störst vakrast och bäst haha, kanske inte riktigt de där lät ju inte så posetivt men fan, man får sig en tankeställare varj gång jag öppnar den, får mej börja tänka en himlans massa! Frågan kvarstår dock.. kommer detta göra mej ännu mer kräsen? Tål att tänkas på. Nu e de bara några sidor kvar o jag vill inte att den ska ta slut!!

Fick ett ryck o pillade lite på bloggen så nu som ni ser ser den lite anorlunda ut än innan, lite less på gamla utseendet.

Nu ska jag lägga mej i sängen och läsa några sidor samtidigt som jag ska plåga min rygg med spikmattan tänkte jag, tror jag kommer sova bättre då. ♥







Ordinary world

Blev tipsad om en blogg för ett tag sen av Millan, har suttit o läst varenda inlägg snart den e så jävla bra haha "http://telefonhoran.blogg.se/" ni måste spana in den o få er ett gott skratt va patetiska tragiska människor de finns i den här skeva världen!! Tyvärr uppdetarer hon den inte så ofta längre.

Har varit en lång dag på jobbet, jobbigt att komma i säng igår då jag o Lullat satt i min soffa alldeles för länge, kunde knappt somna sen heller så blev sent. Inte direkt lätt o komma upp imorse och dessutom extra lång arbetsdag idag oxå. Men de har varit galet mycke att göra idag riktig kaosdag ändå känner jag mig pigg o glad =)

Nu har jag testat mathavre för första gången oxå, spännande men tror jag föredrar ris el bulgur framför de men helt klart ätbart jävligt mätt blev jag iaf.

Ska försöka sätta mig och redigera mer bilder och börja pilla på både min och Cathas hemsida tänkte jag men idag blire inget sånt. Funderar om jag ska orka städa lite hemma.. kanske borde plocka ner julstjärnorna haha som fortfarande sitter uppe :P

Nä nu ska jag ta o få lite ordning i kaoset hemma =)