Good morning sunshine

Känns som att den här dan kan bli bra :) snart dax att åka o träffa världens bästa Helén! Har saknat henne så jävla mycke när hon varit i thailand.


Peruk?

Är galet sugen på o skaffa mig en peruk, slänger ju ändå i löshår för jämnan ingen större skillnad. Slippa hålla på o färga håret bara dra på sig den färg man känner för just idag. Låter ju för bra för att va sant. Frågan e ju om de e bekvämt att ha de på sig. Ska iaf beställa en från ebay då lönen kommer, kostar ju knappt nåt alls om man beställer därifrån =) Nästa frågetecken är väl vilken färg man ska välja va tycker ni??
Funderat på svartbrun men den röda e ju grymt snygg!!

Stay the same

Hade verkligen en tuff dag igår, blev dock uppmuntrad och glatt överaskad att funaste lullat hörde av sig och frågade hur jag mår. Fina människa betyder massor för mig även fast vi båda är sämst att hålla kontakten så finns hon alltid i mina tankar och i mitt hjärta ♥
Va faktiskt på bibloteket idag och lånade hem lite böcker så nu blir de massa läsa framöver =)

When its hard to accept

Frustrationen är tillbaka. Sjukskriven igen pga deprission? Men om jag inte är olycklig då? Eller är jag de men vill inte erkänna för mig själv? Känns som att de mesta är ganska luddigt i mitt huvud just nu.

Bestämde mig för att klara de här! Får nog erkänna nu med facit i handen att jag kanske tog mig vatten över huvudet. Inte värt de.

För ca 1 år sen satt jag här och höll på att gå under, kbt.behandlingar, psykoterapi, sjukskrivning, panikångest ja listan är lång. Jag orkade helt enkelt inte me alla känslor längre efter cancern. Så jag bestämde mig för att ta semester rån känslorna, rymma ett tag. Jag började ta antideppressivt. Alla runtom mig va emot de men jag gjorde de för mig. Saker och ting blev bättre livet började ljusna och jag fann ett hopp som jag inte kännt på länge. Jag ska inte säga att livet blev lätt men de blev lite mer normalt.

Så nu ick jag den smarta ideen att jag ska sluta me dessa piller för att jag börjat känna mig misslyckad att jag inte klarar av att klara mig själv. bara jag lixom. Så mot allt motstånd så ville jag bevisa ör alla att jag är stark nog att stå på mina egna ben nu. Ja ja ja jag hade fel. Panikångesten blommade upp värre än någonsin och de känns som ingen förstår mig just nu. Jag har fan inget o va ledsen för ändå kan jag inte sluta gråta. Ju mer besviken på mig själv jag blir desto värre bakslag. Hela helgen har bara varit ett stort kaos. Vill bara å allt normalt igen. Känner mig bara så ensam, och knäpp. Önskar att de fanns någon som förstod och kunde säga att allt kommer bli okej igen.


Jag har sårat den personen som betyder mest för mig och de gör ont i hela mitt hjärta att jag inte kan å de ogjort. Sitter nu och har hittat en jätteinspererande blogg.. http://www.365saker.se
Klockan e mycke borde kanske sovca men de e ju lördag så då e de väl kanske okej?

Nu har jag fått spy galla över världen nu känns de bättre =)

Ungcancer.se

Har nu beställt en pin och en tygväska för att stötta ung cancer som gör ett fantastiskt jobb!!
Nästa inköp blir denna:

me heart you

Du är bäst som orkar me mig när jag är glad, när jag är ledsen, när jag är bitter och tvär, när jag hittar på dumheter, när jag panikar och gråter. Jag vet att de är svårt att förstå sig på mig och jag uppskattar att du verkligen försöker dig på detta komplicerade lilla projekt! Jag älskar dig Tobbe av hela mitt hjärta!
Du gör mig hel!

medlemsträff

Då e de snart dags, efter några dagars velande fram o tillbaka har jag äntligen samlat mod. Ska ta mig in till min första medlemsträff med ung cancer. De känns jobbigt och fantastiskt på samma gång då jag inte alls vet vad jag har att vänta mig.
Efter en total breakdown idag på dan ska jag nu försöka ta tag i mitt liv o komma på rätt bana igen jag orkar inte ha de såhär. Imorrn blire yttligare ett besök hos doktorn. Håll tummarna att han inte motarbetar mig, att han respekterar de jag vill med min kropp.
Nu dags att ge sig av mot stan!!
Lyssna på den här låten me fan bästa å länge man blir helt glad!!
http://www.youtube.com/watch?v=4rJzS1NsqyY&list=PLAA930A89CF1DAD7B&index=8&feature=plpp_video

Distance means nothing...

Bestämde mig idag att ge de ett försök... ge blod. Har skickat in intresse om att ge blod så får vi se sen om mitt blod duger. Lovade mig själv att ge bidrag till canserfonden efter att jag själv övervunnit canser. Och de har jag gjort varje månad sen dess... Nu tänkte jag utvidga de genom att ge blod, om jag nu år ge vill säga.

Beundrar även min bror som just nu vaknat upp från en frivillig donation av benmärg till en behövande i USA. Nu hoppas jag verkligen att personen min bror försöker hjälpa klarar sin kamp om överlevnad.


Har spenderat största delen av dagen i förrådet, rensat ut allt och kastat massor. Sorterat och märkt upp.
Kvällen blev de middag me Patrik och sen suttit och skissat lite.
Snart är de fredag.. då kommer älskling <3 längtar.

xoxo
(och ja jag vet att distans stavas med ce på slutet men de blev en liten miss )

Bara att vänta!

Hemma igen från intervjun som faktiskt gick riktigt bra, håller alla tummar o tår o allt va de nu heter så jag år komma dit, och dessutom får ett truckkort på köpet. Hoppas.
Nu hemma igen trycker mat för att sen dra o jobba kväll... ullt upp blev de ändå fast jag inte trodde nåt va planerat. Så nu blire jobb till 23 ikväll.
så nu... off to work!

Veckans planer

Nytt år, ska ge de ett nytt örsök att komma igång me bloggen igen, men föst ska jag in i duschen för snart e de dags för intervju på nya uppdraget som är tänkt åt mig! Håll tummarna för att jag får de och att jag blir erbjuden truckkort. Fan va kvinlig jag känner mig *not* :)

Gratisbio.se!!

Har testatgratisbio ca en månad o e snart uppe i min första belöning =) Riktigt beroendeframkallande, här ska de snart gås på bio!!! Prova du me klicka på bilden ovan! Glöm inte bli vän me mig bara ;) cybertini såklart!

Traderadax

Börjar året med lite auktioner, har massor att lägga upp nu när de lutar åt att flytta till mindre lya.. mer om de en annan gång. Inte varit så aktiv men loggade in o såg att ni trogna besökare ortfarande inte gett upp hoppet på mig så kände att en uppdatering vore kanske bra! För auktioner av mina tavlor hänvisar jag till min andra blogg www.tini.nu men har även lagt upp mina scullcandyhörlurar. Kommer även snart klänningar och lite annat smått och gott då de pågår en garderobsrensning så håll utkik.

För att komma till auktionen så klicka på bilden!!