Ny frisyr


Last days of summer...

Fantastisk sommardag idag. Gick upp tidigt för att ta mig till grannbyn där dom har Drive-in-loppis. Haha så härligt me landet. Hittade en tavelram och några lampskärmar som ska göras om så fort tid finns.
Sen blev de en sväng ut i solen, jag låg och degade medans Patrik fiskade. Nu har han åkt hem och jag sitter i soffan och glor på ABDC :)

Free your mind


Taking my time

Är ute på föräldrarnas landställe ensam med katterna, njuter av lugnet. Men ändå är de som en stress som ligger över mig. Har ingen tid i världen att passa förrän på måndag då jag börjar jobba. Inga direkta planer mer än att varva ner och koppla av. Ändå känner jag en oro och stress inombords som vägrar släppa. De brukar bli bättre då jag får använda min fantasi och kreativitet men ändå.. still there.
Lillkissen har idag varit ute och utforskat världen utanför, han verkar gilla att vara här. Nu ligger han på soffkanten och snarkar högt haha.
Har spenderat dagen med att åka och posta mina betyg så nu är de bara vänta och hoppas att jag kommer in på kursen jag har sökt. Efter de så sprayade jag bakgrunden på kommande tavla som nu står och torkar, har pillat med ett nytt mobilskal samt lagt lite pärlplattor att göra smycken av. Nu sitter jag mest i soffan och småglor på mtv.
Imorrn kommer Patrik hit då blire att dra fram grillen yeeeey :)
Allt skapande lägger jag upp på www.tini.nu så kika in där

I had hoped you'd see my face

Gick up astidigt idag. Föröker ta vara på min lediga tid till nåt vettigt. Har hunnit med att äntligen få ordning på min bilförsäkring som bara strulat hela tiden. Men nu äntligen verkar problemet vara löst.
Har även bestämt mig för att gå med i facket då jag verkar ha extrem otur med jobb. Är sjukt less på att aldrig hamna nånstans där jag kan känna att jag hör hemma, skickade häromdan in en ansökan till ett jobb jag verkligen vill ha så håll tummarna nu. Dessutom sökn in på distansutbildning som börjar 10 oktober... om jag kommer in vill säga så nu hoppas jag på de. Sista delen i grafisk kommunikation så jag kan ta vidare kurser i design.
Idag drar jags nart vidare till O-hamn för att hälsa på Tobbe innan jag drar tillbaka till storstan och lämnar BMW'n jag nu åker runt i. Måste säga att jag verkligen älskar min Focus. BMW i all sin ära men fan min lilla bil där hemma e fan min älskling.
Tänkte passa på att ta en promenad innan jag drar vidare. Åker nopg tillbaka till sthlm redan ikväll får se annars blire att åka tidigt imorrnbitti. xoxo

Sommarkänsla

Latdag nr 2 här nere i friska luften. Sovit ut ordentligt, gått en liten promenad me Melle, legat o glassat i solen. Kämpat hela dan att försöka lösa en rubic cube. Totalt jävla omöjligt. Hatar att jag inte bara kan ge mig utan fortsätter att kämpa på.
Igår kväll kikade vi på Whole Train. Riktigt bra grafittirulle faktiskt, om man nu gillar sånt. Ikväll ska vi kika på Rize. Imorrn jobbar Melle så tänkte dra till O-hamn o hälsa på Tobbe innan jag sen drar tillbaka till storstan. Hoppas hela veckan bjuder på sånt här fantastiskt väder.

everybody glows

Börjar första dagen på semestern nere i hultsfred med en lååång sovmorgon sen ut i solen och njuta av lugnet. Fantastiskt med fint väder första dagen. Blev ett glas vin me tyvärr va de inte lika gott idag som igår. Har en ny favorit förutom aporna. DDe är tom ekologiskt... fantastiskt.
Min nya grej lixom haha. Blä va jag vill bort från stockholm. Ge mig mer natur!
Fan alltså jag vill ha MTV, ABDC är fett underskattat! Vill oxå va så grym på att dansa. Så sjukt inspirerande. Dessutom är lil mama galet cool. Måste ladda ner några sesonger o kika på. Ikväll blire grafittifilm :)

SEMESTER time!!!!

Fan äntligen en veckas efterlängtad semester.. skulle egentligen dragit till england me Melle och go bananas men pga vissa omständigheter så fick jag avstå. Precis kopplat upp mig på melles nät nere i lilla hultfred efter några timmars körande i ösregn. Fy fan bra start på semestern. men denna kaosvecka så känns denna ledighet så viktig att vädret nästan kvittar. Nu soffan och ett glas vitt *njuter*

Time is ticking by without us knowing..

Tinden bara rinner iväg har inte uppdaterat på evigheter. Mycke har hänt både bra och dåliga saker. Jag har skrattat jag har gråtit. Har haft både bra och dåliga stunder. Tyvärr har bloggen varit väldigt oprioriterad då jag över lag inte mått så bra. För att inte skapa en negativ aura kring mig. Har mest lärt mig älska mitt eget sällskap. Funnit lugnet i den kreativa atmosfären. Och framförallt umgåts med folk som får mig att må bra.