Through the heart and back again

2008-03-25 Kom hem från jobbet och har sen dess varit helt stissig, kunde inte somna förän runt 11.30, jävligt nervös för vad som väntade på kvällen :S Skickade ett sms till "han" på väg hem från jobbet, mest för att få veta om vi verkligen skulle träffas och fick svar nästan em en gång att de e klart vi ska de... blev ännu mer nervös, va har jag o va nervös för lixom de e ju han som betett sig som ett as jag behöver fan inte va nervös för nånting jag har ju bara varit snäll o go mot han hur elak han än varit... sov sådär halvdant vakna efter nån timme och gick mest o vänta på att han skulle höra av sig... väntar väntar väntar... vid 17 börjar jag få panik att jag e så patetisk o går och väntar på att han ska höra av sig jag börjar ju förstå att han inte e den som e så bra på att höra av sig.. bestämmer mig iaf att ringa honom ist så jag slipper bli cp igen. Ringer och han e i affärn o storhandlar sen ska han göra ditt o datt o träna o fan allt han ska göra innan han har tid för mej men han lovar att höra av sig då han e på väg.. jag börjar få en dålig magkänsla att han kommer göra som han alltid gör mot mej...  För att inte freaka ur totalt försöker jag slingra tankarna genom att be Matte komma förbi.. sitter o snackar massa skit i min soffa massa trevligt! Runt 20-21 börjar jag bli arg och otålig, antar att Matte börjar förstå att de e så.. försöker koppla bort tankarna men de går inte hoppar till varje gång mobilen piper till men inte fan e de han de e bara alla andra som får för sig att höra av sig just idag då jag bara önskar att han kan bete sig som en människa och höra av sig... tillslut strax efter 21 hör han av sig och säger att de nog blir lite väl sent att ses varpå jag börjar störtböla och Matte som e här sitter och försöker trösta mej jag känner mej som ett jävla cp som ens trodde att vi skulle ses blir förbannad och slänger på luren.. hur fan kan jag va så jävla blåst o gå på allt om och om igen???? De e ju sanslöst jag borde skämmas! Får ett sms 10 min senare då han ber om ursäkt och ber mig komma dit varpå puckojag slänger mej i bilen utan att ens tänka en annan tanke och åker hem till han.. varför Tina.. VARFÖÖÖR??? Kan nån förstå mitt idiotiska beteende inte kan jag själv de iaf! En normal människa hade bett han dra åt helvete för länge sen men jag e väl för snäll el nåt.. iaf mot han.. blev som sagt ganska sent så blev kvar där över natten... har inte hört ett ljud från han sen han gick till jobbet på morgonen... fan fan fan va trodde jag lixom de e som om allting börjat om från noll igen som en dålig scen i en film som hakat upp sig och börjar om från början om o om igen..

"Nowhere else I rather be
When you're lying next to me"


2008-03-26 Åkte hem tidigt hamna mitt i rusningstrafiken mindre kul fan för stockholm idioter som e ute o kör bil åk kommunalt era jävlar så jag får vägarna för mej själv!! Skulle börja på MABI idag första dan känns kanon men jag kände mej hängig och trött... Kom hem och springer på toa typ 20 gånger... nåt e inte som de ska *hmm* efter typ levt inne på toan hela morgonen  börjar jag pissa blod varpå känner de e dax att kanske dra förbi vårdcentralen o kolla upp d ehär om jag ska kunna jobba... dock visar de sig att jag har fått fucking jävla urinvägsinfektion jävla skiiiiiiit oxå så jag måste ringa till Catha på MABI och säga att jag inte kan jobba första fucking dagen hur pinsamt e inte de då??? KUL start jag fick, snälla söta mamma kom förbi VC och höll mej sällskap i väntrummet kunde knappt sitta still sprang fram o tillbaka o hade typ panik =/
Åkte förbi mamma o käka lunch efter att jag fått pencilin utskrivet av doktorn. Satt där o babbla skit ett tag innan vi drog förbi bilhandlarn i bromma o kika på en atos prime ganska söt liten bil men vet inte om jag tycker om den el inte kan kanske va nåt o kika vidare på.. får se jage  ju fast på min daewoo matiz som jag blev jättekär i men pappa tycker inte om den.. säger att den har motor som en moppe... haha så illa kan de väl inte va el?
I vilket fall som helst så va jag förbi Ö&B efter att mamma lämnat av mig vid bilen och köpte K-sptit så att micran kanske blir lite glad iaf sen åkte dom rosa/svarta sätesöverdragen bort och allt skit sonm jag lyckats samla på mej rensades ut, lika bra o börja fixa bilen om jag ska sälja den... hittade min bilstereo... i hanskfacket *skämms* fan va pinsam jag e har fan letat efter den i 4 veckor o så har den legat i hanskfacket hela jävla fucking tiden alltså de  e ju fan pinsamt ibland e man ju riktigt blond. Kvällen blev lugn satt o knaprade på mina "flygande tefat" som jag köpte på Ö&B.. haha de va ju evigheter sen jag såg sånna älskade dom då jag va mindre de e ju så jävla goooooott!!


[MUMS! Flygande Tefat]


Blev som så många andra nättrer att jag satt uppe för länge snackade me söt-Robin i telefon, somnade tidigare fanför TVn så piggnade till på natten o får ångest att jag ska upp tidigt och gå på personalmöte..


2008-03-27 Vaknade typ 7  på morgonen i en pöl av svett i sängen så jävla vidrigt, känner mej misshandlad och kan knappt andas för att jag e så täpt, ringer till jobbet och avbokar min närvaro på personalmötet och går ut i köket för att hämta termometern som senare visar att jag har 39 graders feber, de här händer ju bara inte!!! De va ju inte alls länge sen jag va sjuk sist jag e ju för fan sjuk hela jävla tiden kan de inte bara bli bra nån jävla gåång!!! Kanske dags att få bukt på sömnproblemen så kanske mitt imunförsvar oxå börjar fungera.. kan ju låta som en smart tanke som jag tyvärr har tänkt för många gånger utan att göra något åt de.. Snälla mamma kom förbi med nässpray och dumleglass *mums* sen va hon här o satt o snacka lite skit innan hon åkte hem igen. Blev väkt av telefonen ett par timmar senare upptäcker att jag somnat på soffan.. mamma som säger att vi ska åka o kolla på en Atos Prime så jag följde me som en vandrande zombie men usch den va sådär stryker den från min lista med ev aktuella bilar kändes som att köra traktor fast den va så liten.
Känns tråkigt att jag va tvungen o ställa in filmkvällen som jag Magnus, Linda och Mattias skulle ha hemma hos mig idag hade varit massa mysigt o få träffa dom men Linda har tydligen oxå gått och blivit sjuk så nu ligger vi båda och mår bajs. Nu har jag fått nog av allt skrivande sitter här me feber o ska krypa ner under täcket igen..


hoppas ni mår bättre än mig puss på rumpen
 


[Armless DJ grymt imponerande!]

I don't want to wait

Sov till 14.30 då Robin ringde och väckte mej, snacka massa skit. Satt i soffan o mest lallade framför datorn o var extremt uttråkad och fick för mej att ringa mamma o störa hennes tillvaro varpå jag fick ett ryck o drog med mej mamma o pappa på biljakt! Vi åkte allihoppa och kollade på en liten Daewoo Matiz som jag spanat på på blocket.se, dock va den inge vidare fräsh, röd PYTTELITEN söt sak dock va det en parkeringsskada på den som tydligen inte kommer bli fixad av någon skum anledning så den blev bortröstad direkt. Men bilen i sig var hur söt som hellst en riktig Tinabil =) så på tordag ska jag o kika på nästa Matiz denna gången en silverfärgad får hoppas den e i bättre skick än va den här var.

matiz
[Bilen jag ska åka och kika på på torsdag =D]

Suttit o babblat med Robin i telefon... igen. Samtisigt skriver *** ut sin ilska över en lönespecifikation som jag bara måste nämna för jag har suttit o garvat för mej själv hela natten åt hennes utbrott över att en lönespecifikation är försenad *skrattar lite till*

Lite citat hämtat ur ***s vredesutbrott på msn tidigare:
"jag har alltid fått min lönespäs innan den 25te vad i helvete står på kan inte killen räkna eller vadfan är felet"
"man blev alltid glad av hans lönespäser nu kommer det va en stor jävla hitlermustache över hela lönespäsen"
"jag har alltid fått asbra lön hittils niu lär man bli knullad i ansiktet"
"*pust* nu har jag varit hatisk nog och kan le igen ;D"

HAHAHA njag älskar fan den där brudens utbrott man kan ju garva ihjäl sig ALLA BARA DÖÖR! Puss på dej gumman!

Har suttit och roat mig på youtube och kikat på roliga klipp bla på modeller på catwalk som tabbar sig de e ju sjukt kul hur elakt de än e men skadeglädjen e den enda sanna glädjen el va e de man säger haha..


[Jag kanske har dålig humor men de här är ju sjukt kul *skrattar elakt*]

Ska tydligen träffa "han" idag (tisdag) och jag börjar bli lite nervös vet inte hur jag ska bete mej om de nu ens blir av vilket jag e mycket tveksam till tror han kommer banga ur som vanligt.. lägga benen på ryggen o lämna mej ensam som ett frågetecken som vanligt.. men men får se hur de blir me de svårt o veta innan..

E man CP om man börjar kika på "outfits" till MB B&W Kryss som är i slutet av maj redan?? har iaf hittat lite som kan vara aktuellt vad tycker ni?


Nä nu e det minsann dags att jobba lite puss på er!

Am I the only one around here

2008-03-22 Nu när man har tid kan man ju kanske skriva lite mer om garbokvällen som namdes lite snabbt i förra inlägget... Åkte ju dit me brorsans bil och hämtade upp Linn och Linda på vägen dit, parkerade en bit ifrån garbo. Linda och jag satt kvar i bilen medans Linn gick och hämtade ut pengar prec då Linn går iväg kommer 2 män (stefans kompisar) gående mot garbo och Linda som fått i sig lite vin och är lite mer crazy än vanligt vevar ner rutan och bjuder in männen i bilen varpå dom glatt hoppar in i baksätet och sitter och har allsång medans jag o Linda klappar takten *skrattar* När Linn kommer tillbaka hittar hon mej Linda och 2 män i min bil som totalt immat igen *humm* hon börjar säkert inte alls undra vafan vi håller på med =P Sen bar det av till garbo där vi skakade rumpan ända fram till stängning det är m,ycket ovanligt haha alltid e det någon som smiter tidigare men denna lördag vart fan riktigt lyckad, Linda fick en scary man som försökte jucka mot henne vart hon än gick *lol* jag fick nån jävla idiot som förföljde mej o försökte spana in under min kjol när jag stog o dansade *jävla idiot* han borde fan fått en bitch slap för dåligt uppförande! Linn såg jag inte så mycket av hon var överallt hela tiden typ men de e ju typiskt Linn.. ränner runt överallt som en dåre =) Jag stog mest på min lilla plats och studsade med ett leende på läpparna tillsammans med Erik och hans skumma vän. Tappade bort alla ett tag och smög förbi magnus i garderoben o babbla massa skit. Blev bjuden på efterfest hos en av männen som sjöng i bilen men fegade ur, får bli en annan gång dom brukar ju va där varje helg ändå så.. kanske lika bra att följa me då stefan e med oxå så inte han blir grinig på mig eftersom han blir grinig för allt jag gör jämt *sucka*

2008-03-23 Vaknade vid typ 14 helt död fortfarande snackade massa skit om gårdagen me Linda i telefonen innan jag sen mest satt själv och slappade fram tills de va dags att åka och jobba natt. Åkte förbi och lämnade brorsans bil och hämtade min lilla micra som vi skakat liv i igen. Fick mina fina skor som marlene hittade i nån skum liten affär. Dom e så himla söta vill bara sitta coh titta på dom hela tiden =)
"Han" hörde av sig inatt =O Otroligt! Typ första gången han hör av sig spontant satt och smsa massa helt meningslösa sms men jag klagar inte (tror jag) de känns bra iaf... Suttit o väntat på att Robin skulle ringa men han kom in på msn för ett tag sen och berätta att han tappat mobilen och att kameran har gått sönder *stackare* så nu kan man inte ringa till han på ett tag antar jag tur att man har de kära internet =P

Nä dags att stänga ner nu *pussar*


Håll mej hårt eller släpp mig helt!

2008-03-20  Jävligt typiskt fick bara jobba halvdag på studion idag men kanske lika bra då fick jag sova några timmar iaf innan, är helt slut o vill helst bara ligga kvar i sängen hela dagen o skita i allt somna om *zzzz* var iof ganska lugnt idag hade dock en jobbig brud sista sminkningen som bara va jobbig hela tiden usch ORKA då man bara vill hem. Skickade ett sms till Robin vid typ 19 o sa att jag e ledig imorgon (fredag) och att jag tycker han skulle komma hit haha så han satte sig på tåget och kom hit vid typ 23.40 vadå impulsgrej men de va najs då får man trevligt sällskap i helgen iaf =)
Kollade film o bara slappade hela "kvällen". Vid typ 4.30 ringer "han"................... ja ni läste rätt..... "HAN"!!!! Har inte hört ett ljud på typ 1 ½ månad har blivit totalt ignorerad tom på kryssen då jag såg han kunde "han" inte ens titta åt mitt håll... o nu helt plötsligt ringer "han" och säger att han är på väg hem till mej kl 4.30 på morgonen!!! EHHHM ja va ska jag säga/göra??? Försöker ju gå vidare med mitt utan honom, börjar prec komma på fötter igen visst jag saknar han som FAAAAN... sa som de va att robin e här från norrköping o då la han på.. =( efter ett antal uppringningar och efter att ha snackat både me mannen på okq8 och taxichaffisen som körde han fick jag tillslut snacka me han och gick ut o mötte upp han.... hittade honom sittandes på marken utanför Basilika (?) med en påse full med cheeseburgare från donken *hmmm*. Fick ett påskägg och ett FÖRLÅT (!!!!) han sa förlåt... jag vill hata honom men jag kan inte =( hatar mej själv för att jag tycker om honom trots allt skit han har låtit mig gå igenom. Satt o snackade en stund på marken i minusgrader som det var ute satt i mina mjukisar o höll på att frysa arslet av mej! Kändes så dumt o lämna han där så jag skjussa hem honom till bandhagen andra sidan stan för att sen åka hem igen till Robin som börjar undra vafan jag tog vägen.. Fick hans 2 visakort och hans körkort som försäkring att han ska höra av sig igen... hmm... de här börjar gå för långt kan han inte höra av sig utan att jag får hans kort i gisslan?? Kom hem igen vid typ 8 på morgonen helt död o däckade i sängen.


[Kristos och Robin i min soffa, Trynet fick vara med på ett hörn oxå]

2008-03-21 Idag har jag o Robin bara förslappat oss i min soffa tills jag Matte och Robin åkte förbi coop vid 14 och handlade frukost. När vi kom tillbaka kom Kristos förbi och käka frukost med mig o Robin, satt och snackade massa skit och dom verkar ju komma väldigt bra överens båda satt o babbla massa nördsaker som jag inte fattar mig på ett dugg!  "Han" hörde av sig sen... otroligt nog! Eller ja kanske inte han hade väl lite panik för han inte hade nå pengar eftersom jag satt me hans 2 visakort hahaha borde ha skitit i de o låta han pinas lite men snäll som man e så packade jag in Robin i bilen och åkte o lämnade dom vid brommaplan. Nu lär han ju försvinna igen... de verkar ju va hans grej. Jag o Robin tog en sväng förbi Woken i Hässelby Strand sen blev det soffan med mupparna i rymden den e ju bara sååååååå bra!!! Ni som inte sett den måste verkligen se den för den äger!!

2008-03-22 Vaknade nån gång vid halv 3 på natten minns inte så mycke men av någon anldening börjar jag klä på mej alla kläder varpå Robin vaknar o frågar vafan jag ska ta vägen... o jag har fan ingen aning (????) helt stört jag har typ gått upp i sömnen o börjat göra mej iordning.. har aldrig hänt innan helt cp va de iaf hahahaha så nu sitter jag o garvar åt mej själv för mig själv haha slutade med att jag kröp tillbaka ner i sängen o sov en timme till... vaknade igen vid 5-6 tiden och var extremt pigg och extremt uttråkad väckte robin och tvingade honom att kolla på walk the line med mig, efter filme vid typ 8 på morgonen fick vi för oss att ta en morgonpromenad i de härliga vädret, massa sol dock va det kallt som satan höll fan på att förfrysa båda två. Men de va lite härligt iaf kom hem och däckade på soffan och vaknade vid 14 sen åkte vi hem till mina föräldrar som bjudit oss på påskmiddag.. mammas mat alltid lika gott =)


[Min och Robins härliga morgonpromenad längs vattnet och sista bilden e då vi kom hem innan vi däckade]

Tiden går fort då man har trevligt och de blev dags för lilla Robin att åka hem till sig igen så jag skjussa in han till centralen för att sen åka hem och göra mej iordning för en kväll på garbo med Linn och Linda, till min förvåning dök Erik och hans vän upp =O hahaha de trodde jag aldrig men det va fan soft som fan så vi röjde gärnet haha! Vart en lyckad kväll =) o söta Magnus fixade in mej och Linda på garbo gratis tack va snäll han är *massa pussar och kramar till han* Nu sitter jag här och ska nog försöka sova lite tror jag innan jag skriver ihjäl mig.. ingen som orkar läsa mina uppsatser ändå tror jag men skönt o få ur sig allt tillslut.


[Snart är dom hän underbara skorna mina tack Marlene]

Life in plastic it´s fantastic

Av nån skum anledning e kl sådär förbannat mycke igen jag fattar inte varför jag inte kan sova, satt väl som vanligt o babblade med en viss person i telefon för länge.. Har nu börjat mitt projekt att fota allt mitt smink ifall nånting händer med det så att försäkringen gäller eftersom jag inte har kvitto på skiten.  Kass digitalkamera man har men här e iaf 3 av bilderna sen orkade jag inte ta kort på resten. Älskade smink =)


funkhouser
artistry
id makeupstore


Nu e de spikat att Robin kommer o hälsar på mej 25e mars *wiiiee* kommer bli massa trevligt dock ska jag jobba då oxå men vafan nåt kul ska vi nog ha tid med ändå.
Är så jävla less på mina grannar som typ sitter uppe o spelar hög musik 7 dar i veckan fram till typ 3-4 på natten. Fortsätter dom såhär så ringer jag snart störningsjouren för dom spelar fan så högt så de låter som om dom vore i min lägenhet o spelade man kan tom sjunga med i texten om man nu tycker de e lustigt.

Nä om man ska försöka få sig lite sömn innan de e dags att jobba.. iof börjar jag inte förän vid 15 så inte direkt så att jag ska upp tidigt hehe.

♥ sov gott men de gör ni väl redan tror jag ♥

memorize the faces that you love

Trodde aldrig jag skulle kunna ha en blogg trodde de skulle bli som alla me alla andra saker att man ger upp efter 1 dag el 2. *klappar mej själv på huvudet* Kan iof kanske bero på att jag har fåt ganska bra respons på bloggen många som verkar tycka de e kul o sitta o läsa om min tråkiga vardag haha.
Kom hem och fastnade framför datorn prec som så många andra dagar efter att jag jobbat då jag borde hoppa raka vägen i säng ist sitter man inne på badboll el nån annan meningslös sida typ facebook.. de e ju helt värdelöst tidsfördriv 'ändå blir jag som beroende att jag måste gå in o kolla om nån lustig rackare har varit inne o skrivit en rad,,, kanske väntar jag fortfarande på ett svar på mailet som jag skcikade till "han" för en vecka sen... HAHA va patetisk jag är som sitter o kollar efter ett svar.. e less på den här jävla nyckeln som ligger o skräpar.. tradera va ju iof ganska bra förslag, nån som vill bjuda på den?


snö

Kom i säng vid 10 tillslut iaf, vaknade igen vid 13 hade gärna sovit några timmar till men eftersom jag ska jobba på studion imorgon måste jag vända tillbaka mitt dygn till dagsrytm om jag ska fungera imorgon. Legat och segat i sängen med datorn ett bra tag suttit inne på blocket och kikat på ny bil.. kanske man ska skaffa sig en opel corsa el nåt liknande?
Hasar runt här hemma i Robins underbart mysiga mjukisbyxor som jag snodde me mej från Norrköping i helgen *mihii* måste ju ha en hållhake att få träffa han igen =P fast iof vet man ju aldrig killar e ju lite underliga alla verkar ju inte vilja ha tillbaka sina ägodelar (ni fattar va jag syftar på). Fick iaf för mej att jag skulle ta mej ut en stund o få lite frisk luft o inte bara förslappa mej hemma i värmen så vickade upp persiennerna och ångrade mej samma stund.. HUA vilket väder det är.. snöar förfullt helt vitt ute.. Satte mej vid dumburken igen ett tag. Runt 15-16 började de klarna upp och solen kikade fram mellan molnen och snöandet upphörde så skakade liv i Matte o drog me han ut på en promenad.. han klagade dock mest på att jag valde dåliga vägar att gå för de va så geggigt i skogen under snön man sjönk typ ner i lera som man inte såg pga snön. De va mysigt iaf =) fick babbla lite skit och samtidigt få frisk luft och trevligt sällskap.

Va inne på Coop o skulle handla mat men FAN folk e helt galna de e påsk i helgen och då måste folk tydligen handla som idioter. Hur mycke folk som helt överallt som armbågar sig fram för att få tag i sina varor som att dom skulle ta slut innan dom hinner komma fram till hyllan som är överfull.. förstår mej inte på folk. Har köpt min första påskmust någonsin idag *stolt* har aldrig varit så stort fan av påskmust o julmust har hållit mej till cola el fanta men har på sista tiden tyckt att de kan va ganska gott stog i en lång jävla kö innan svor åt en kärring som stog i vägen o åkte hem. Att de e panik innan jul kan jag väl tycka är okej men innan påsk e väl inget att hetsa över (?)
Mamma ringde o sa att pappa fått igång min söta lilla bil idag =D skumt alltså vi har inte ens petat på den sen vi försökte få igång den igår men nu gick den igång utan prob med en gång... skumt.. nu ska jag iaf försöka bli av med den o få ut några ören för skiten innan den pajjar helt.

Jag e ledig idag *happy* men ska väl bara sitta hemma o njuta av ledigheten tillsammans med min dator (geek) antar jag...

Over and out  ♥ kisses ♥

TiNiMobilen DÖD!

Slänger på mej kläderna på väg hem från jobbet o skuttar ut till min söta lilla snötäckta micra. Sätter i nyckeln o ska vrida om o ingenting händer... INGENTING!!! VAFAAAAAAAN sitter o svär för mig själv i kylan och provar ett par gånger till innan jag tillslut ger upp och inser fakta.. den e DÖD! Ringer pappa för hjälp varpå han blir förbannad o skäller ut mig som om de vore mitt fel att bilen e trasig... som vanligt varför ringde jag honom för? Går in och sätter mej i värmen igen varpå min chef ringer hennes man som kommer med startkablar och försöker starta den men de e uppenbarligen inte de som e felet eftersom att skiten likförbannat inte går igång. Ringer mamma ist som är en ängel och sätter sig i bilen och åker och hämtar mej.

Kom hem senare än vanligt, vaknade vid 17 och ringde och fixade så jag får låna brorsans ena bil så jag kommer till jobbet. Mamma o pappa följde me mej o bergade bilen till brorsans parkering och ställde den där. Verkar som att de blir skroten nästa för min kära lilla kärra =(  Men ska väl iof inte klaga den har rullat felfritt i alla 7 år jag har ägt den. Så nu får jag väl sätta mej vid blocket o börja söka bil.. nån som har nåt förslag på bra liten kärra som jag kan skaffa mej? Får se va dom säger på verkstan först om de e värt o laga den el ej.

Satt o babbla med Linda på msn om män idag, allt e så konstigt

Linda säger (21:47): ja du berhöver en snäll

> T i N i < säger (21:48): ja jo men varför lessnar jag på snälla?

Linda säger (21:49): för att du hela tiden letar efter ngt bättre

> T i N i < säger (21:51): ja fan va värdelöst o de blir aldrig bättre jag e aldrig nöjd

Linda säger (21:52): jooo du måste bli nöjd o sluta leta efter ngt bättre. ge det en chans först och sen om det skiter sej kan du leta vidare


Började tänka på en låt som verkar passa ganska bra in på mej med veronica maggio


sov gott ni som ska sova! Pöss

Some things just are the way they are!

Saknat mej? Åkte i lördags natt till Robin i Norrköping, lessnade på skiten här uppe mår inge bra här uppe vill bara härifrån! Skulle ut i fredags va meningen men jobbade på studion på dan kom hem typ 20.30 o va helt död hostade som fan så jag låg bara hemma o slappade hela kvällen tänkte att det skulle va lika bra o ta de lugnt me tanke på dagen som väntade, skulle va massa inbokade på studion på lördagen o kanske lika bra o va utvilad då. Vaknade med feber, förbannat massa hosta och jävligt ont i halsen på lördagsmorgonen och fick panik för att jag skulle jobba börja jobba om 1 ½ timme och visste att de skulle va en panikdag. Försökte ringa Hillevi i panik för o fråga vafan jag ska göra.. Hon svara såklart inte! Skickade ett meddelande ist och fick svar att de bara va att åka in o jobba..ehhm.. kul o bli sminkad av någon som står o hostrar upp lungorna och har feber =S Sluta med att jag typ ringt o väckt alla små stackare på studion o försökt lösa problemet, Ehlin som jobbar i receptionen sa tillslut att jag skulle gå o lägga mej o ta de lugnt så löser hon de.. vilken söt toppentjej hon är! Gick och la mig igen efter 2h vid telefonen med massa panik.. somnade o vaknade typ 16 på eftermiddagen mådde bättre men hosta som ett as, åkte hem till mamma och hämtade hostmedivin senare på kvällen gjorde susen =) Mådde inge vidare på lördagen alls varken fysiskt eller psykiskt. Kvällen/natten sluta med att jag satte mej i bilen o åkte ner till norrköping för att komma bort från allt, vill bara bort från allt häromkring som bara e bajs just nu. Sitter hellre där o mår dåligt än hemma ensam o tänker o mår ännu sämre pga det. 
Kom hem vid 17.30 idag typ.. en jävla massa sms som skcikats o förfrågningar vart jag tagit vägen sa igenting till nån att jag åkte bara fick ett ryck o åkte där på kvällen ingen som behöver lägga sig i.. Har iaf haft en jävligt najs lördagkväll/söndag/måndag med Robin, lördan blev ju lugn mådde ju inte helt bra heller. Söndagen kom massa folk hem till Robin för att fira att han fyller 20.. jag satt mest tyst KUL TJEJ lixom haha fan jag blev skitblyg inte riktigt likt mej att bli det. men men sånt som händer... kanske för att han e liten plutt =P
Kändes inge kul alls o åka hem idag ville stanna där va så soft o bara koppla bort allt me tanke på att han bor ute på landet o min mob funka inte ens där JÄVLIGT SKÖNT inte en käft som kunnat få tag i mej *mohaha* men men nu e jag tillbaka till de här ensamma skitlivet man har i den här jävla skitstan.. Saknar Linda som fan!! Vi ska iaf kalasa i helgen ska bli hur kul som helst länktar redan som ett as =)

Nu sitter man o lyssnar på musik o skriver i bloggen igen då.. snart dags att dra till jobbet

Konversationen med Erik sen i lördags *skrattar*
Erik säger (16:52):

akta så att ja inte kramar ur dig dem "onda demonerna"

> T i N i < säger (16:52):

ja gör de

Erik säger (16:52):

De skulle kunna leda till en mycket smal midja o en två storlekar större BH

Erik säger (16:52):

...De du! *tokler*

Erik säger (16:53):

*kraaaaaaaaaamaaaas våldsamt*

> T i N i < säger (16:53):

ojdå kom o krama mej!


Är jävligt less på allt tack alla er som lyser upp min tillvaro! PUSS på er!

I've tried to see it your way
I've made up stupid stuff to say
But you never really did reply
There are tons of bricks between us


"Ska vi leka trollkarl? Jag sätter på dej sen försvinner jag"

2008-03-11 Jobbat som en jävla galning e helt slut först kryssningen sen jobba 3 nätter i rad e ingen hit känner mej som en zombie. Kunde knappt sova efter jobbet fastnade framför datorn typiskt nog e man ju så jävla osmart o startar den då man kommer hem från jobbet då man borde hoppa rakt i sängen. Beroende... Vaknade kl 19 ehhhhmmm inte okej haha sovit bort hela jävla dan. Låg kvar i sängen  till 20 sen va det dags o knega igen.. pallar inte me de där stället längre vill bara därifrån!

2008-03-12 Hem från jobbet o startar datorn IGEN nu måste jag fan skärpa mej om jag ska orka med mitt liv sover nästan aldrig längre bara finns helt värdelöst om jag ska va helt ärlig går ju runt som någon överarbetad zombie. Sov iaf inte lika länge som igår, gick upp igen vid 14.30. Träffade Mange ett tag idag kollade film el ja vi babbla mest en massa skit så jag såg typ inget alls av filmen, trevligt va det iaf =) Som vanligt bölev det sent.. för sent kom inte i säng.. oj så ovanligt de e som att jag inte blir trött längre kan fan va uppe hur länge som helst utan att bli trött helt stört ju man kan ju börja undra vad jag går på...

2008-03-13 Kröp ur sängen vid 9 helt DÖD som typ varje gång jag ska upp ur sängen.. kanske inte så konstigt iof. Skulle förbi Mabi o träffa Katta på en andra arbetsintervju el va man kallar det... har iaf fått det nu o ska börja jobba lite extrapass där framöver skönt som fan. Satt där typ hela förmiddagen o babbla skit med henne hon e ju massa trevligt så det känns jättekul att jag ska börja jobba där nu =) Medans vi satt o babbla skit tog Kristos hand om min käa lilla TiNiMobile =P Tvättade, damsög o skrubbade den fin o ren hahaha de e därför jag älskar han för att han e så snäll! Så nu e min bil skinande blå, ren o fin =D Haha utnyttjas ska dom... mohaha va söt du e kristos tack =)
Sitter o funderar vad jag ska göra utav restrerande delen av dagen... ska nog bara ligga hemma o dega i min ensamhet känner mej för ovanlighetens skull lycklig... riktigt glad faktist :) Vet inte varför men njuter så länge de varar.
E dock lite irriterad på att den här jävla bloggsidan inte har gått att logga in på på ett par dagar nu... så har inte kunnat uppdatera den men men sånt som händer I'm back now :P

Satt o snacka med bror på msn häromdan haha:
Robban säger (08:48):

Marre har läst lite för mig från din blogg.. och jag tycker du ska sätta ut hans nycklar på tradera (:

Han har fan rätt ska nog sätta ut nycklarna på tradera dom e inte värda nåt för mej iaf va ska jag me dom till o dessutom verkar dom inte betyda nåt för honom heller. Spela roll lixom!

♥ puss puss ♥


MondayBar Spring Cruise 2008

2008-03-07 Den här jävla dagen har jag haft sån jävla ångest för samtidigt som jag sett fram emot den som bara den. De ska ju bli så grymt kul samtidigt som de kommer bli så jävla jobbigt eftersom att "han" ska va där. Innan kändes allt ändå ganska okej kläderna o allting e fixat o klart o ska sminka Sofie aka _Fisen_ vid 14. Stressade runt som fan för att packa o plocka undan lite innan hon o magnus skulle komma. Tack vare söta Matte hann jag me allt, vilken räddare i nöden en riktig ängel ställde upp o tvättade klart min tvätt åt mej hur skulle jag annars gjort?? Tack sötnos! Sminkade henne, blev najs fick sotade ögon med röda stjärnor på sidorna och ett par enorma asfina fransar till. Vad jag fattat det som blev hon nöjd får hoppas på det iaf =)


Packade ihop de sista innan pappsen kom o hämtade mej och skjussade mej till terminalen där hela mansligan satt o hade redan börjat förfesta på terminalen tillsammans med Malin. Jag o Malin smet in på ton o sminkade iordning henne sotade ögon där me fast med rosa o svart matcha kläderna e viktigt. Satt typ 2h på terminalen o kalasade va riktigt najs faktist o mer o mer folk som vällde in. Fick äntligen träffa söta Robin på riktigt med lika söt som på bild =)
In i hytten o försöka byta om bland massa killar som röjer runt i hela hytten, fixa hår o smink åt både mej själv o åt pojkarna haha "hardcore warriors" som dom så fint ville bli kallade, satte på bandarn på högsta volym o krigsmålade sig.. pojkar pojkar men söta e dom. De va ju inte direkt de lättaste o hålla koll på alla män som sprang åt alla håll o kanter man borde sätta koppel på hela bunten =P Sen kom Malin förbi o hämtade upp mej och vi drog ut på en liten mingelrunda tillsammans o hitta massa skoj människor bla Louice o hennes män där jag träffa nån fotograf som jag fick visitkort av så ska nog ta o ringa honom imorgon, ragga lite sminkjobb då man får chansen lixom hahaha sen sprang vi in i "hans" kompis Robin........ Fan najs han va trevlig som fan o rolig me för den delen.. han drog dock upp massa saker jag hoppades på att jag skulle slippa ta itu med... försöker rymma från verkligheten ett tag.. allt e bara rörigt totalt messed up.
Sprang in i "han" lite senare.. ja va trodde jag lixom.. att "han" skulle kolla på mej el tilltala mej?? Känner mej så jävla korkad som ens trodde de.. han bara gick förbi mej som luft titta som vanligt inte ens på mej.. o fortfarande sitter man här me nycklarna, jag vägrar ge mej! Ska han ha sina förbannade nycklar får han fan hämta dom själv, tycka tt jag e fjantig men jag vägrar ge efter.
FUCK HIM FAAAAAAAAAAAN FAAAAAAAAAAAAAN FAAAAAAAAAAAAAN döda mej för att jag tycker så jävla mycke om han! Han e inte ens värd det =(

Kalas iaf HELL YEAH! Massa stamp med pojkarna o me Robin o Malin o me Louice =) Party party! Allt kändes ändå okej lyckades ignorera att han va på båden glömde honom nästan helt ett tag och hade jävligt najs stund tills Matte kommer o säger att han varit i "hans" hytt o festat o att hans nerknarkade äckelbrud som han släpat me sig nånstans ifrån sitter o hånglar me "han" varpå jag faller i tårar och Koffe flyger på Matte för att jag försöker ta mej loss för jag vill springa o dö för att hela mitt liv e fucked upp.. osså börjar dom nötterna bråka vad e problemet med MÄN???? Jag fattar verkligen inte det suger ju de trebenta släktet e ju helt fucked upp PALLA mer lixom..

Tack lilla Robin som fick mej smita från verkligheten genom att bara va söt o glad hela tiden, det uppskattas =)

2008-03-08 Sov väl typ 2h el nåt sen va det upp o kalasa igen men att väcka pojkarna i hytten va ju mer el mindre en omöjlighet fick fan sparka upp dom. Koffe fick mej gå in o käka nån jävla buffe men det gick inte kan varken äta el sova.. visst jag e lycklig men det gör ändå så ont inombords... satte mej i dom runda sofforna uppe vid panoramagolvet me Robin, Kim, Hanna och Koffe på lördagsmorgonen o tittade ut över vattnet de va massa fint o mysigt o bara halvdåsa med trevligt sällskap.. sen kikade matte förbi o satte sig ett tag och höll mih sällskap.. innan de började spelas lite dunka dunka och sen va kalaset igång igen mer stamp innan man tillslut va tvungen o börja packa ihop för att snart åka hemåt. packade ihop allt o gick för att hämta Robin som skulle sova hos mej, går förbi "hans" hytt på vägen eftersom den ligger 2 döörar från Robins hytt och för första gången på 1 månad kollar han mig i ögonen... döda mej va fin han e... *tår*


Utanför terminalen står snälla bror o väntar me bilen och skjussar hem oss. Fan har snart skrivit en hel uppsats har så jävla mycke tankar i huvudet vet varken ut el in o allt e så rörigt =/

Vissa personer e inte nämda så mycket pga vissa anledningar ni behöver inte ta åt er om du/ni läser orkar inge mer knas i mitt liv..

2008-03-09 Har haft en underbar dag helt fantastisk fått mej glömma det mesta. Tyvärr har väl verkligheten dock kommit ikapp nu.. =/  Hade en jävligt kul kryss antar att det inte låter så nu men jag hade jävligt kul lyckades att ignorera det jobbiga ute till havs, nu kom dock allting som en våg efteråt då jag blev ensam igen...

Fick nyss höra att en tjej blev våldtagen på båten det e helt f*cking sjukt ju, du som gjorde det borde fan skjutas ihjäl din dumma jävla nolla. Lider med dig tjejen i know what you going through... =/

Nu pallar jag fan inte skriva mer o ni/du som läser lär väl redan ha slutat läsa för länge sen ändå
sitter på jobbet o ska väl göra nån nytta nu ist. Bye



Wishes säger (00:15):

Två blondiner satt på en parkbänk i Skara och diskuterade.

Den ena blondinen frågade den andra:

-Vart är det längst, till månen eller till Borås

Då svarade den andra blondinen:

-Men hallå...ser du Borås eller...


Let go

Kl är som alltid alldeles för sent fattar inte varför jag inte kan sova :( Fick be både Kristos o Robin att ringa o väcka mig imorse för att överhuvud taget kunna få upp ögonlocken.. Robin lyckades som tur va få mej ur sängen efter mycke om o men. Åkte o mötte upp Kristos o va på arbetsintervju på Mabi biluthyrning så nu får ni väl hålla tummarna för mig, fick höra att Krtistos snackat gott om mej iaf *tack söto* =) Så nu e det väl bara hoppas på ett posetivt svar behöver verkligen pengar. Tråkigt att fotografen ställde in sminkningen/plåtningen vi skulle göra idag betyder att jag inte fick nå pengar *cry* fick iaf va ledig så får väl va glad över det ist. Åkte hem o slet upp Matte ur sängen o drog me han in till stan för att köpa strumpbyxor att ha på kryssen imorgon (idag) träffade Koffe och Malin där inne en snabbis o sa hej gick till mums för att kika på stay ups men hitta inga fina som passar de jag ska ha på mej.. wiiiee snart snart så =)

Hem o somna på soffan dock bara 30-40 min för jag va så jäääävla trött kanske inte så konstigt me tanke på att jag inte sovit månag timmar senaste nätterna. Gick upp o släpade mej hem till Koffe som har hela gänget från småland hemma hos sig eftersom att alla typ ska me på kryssen =) Ska bli grymt kul men börjar samtidigt å ångest för att "han" ska va där =/ hoppas att allt löser sig o att jag e stark "han" ska fan inte få sabba min kryss, jag ska ha grymt kul *betämt*. Gick me pojkarna o käka på Max i södertälje o fläska i mej en börjare mycket smart dan innan kryssen då jag ska försöka se smal ut, men ja ja de ska nog funka endå.. Satt o kika på nån video från qlimax såg faktist riktigt najs ut vill nog dock hellre till sensation.. får se va slantarna i spargrisen får lust att ha råd med innan jag bestämmer nåt.

Nä nu måste jag släcka o försöka sova om jag ska orka tvätta o sminka Sofie inför kryssen o sen orka en 23h partykryssning :P

Ni får väl läsa massa mer skit sen i guess håll en tumme att "han" inte sårar mej mer nu.. puss på er

Happy f*cking B-day

2008-03-04 Jahapp då va det dags igen prec som varje år, dags att plussa till ett år på åldern o inte fan går räkningen neråt iaf, 2 år kvar sen sägs det att man ska bli rynkig *kikar i spegeln* nja än så länge verkar de lugnt. Va uppe alldeles för sent igår, min dygnsrytm e ju helt kaputt existerar inte längre börjar dock gå över till nån slags nattlig ensamvarj. Kommer sluta som Dr Jekyll & Mr Hyde, bli helt galen el nåt. Saknar lite närhet *hug me someone please*
Vakna av att de ringer på dörren kl 8 på morgonen efter 2-3h sömn, helt keff i skallen går o öppnar i morgonrock o brorsan som har panik ska förbi nån specialdoktor me tjejen i uppsala o behöver panik sistasekunden barnvakt, på me kläderna o åka dit e heeeelt DÖD. Som tur va (kan man säga så?) så va gullungen sjuk så vi låg mest i soffan o degade hela dan framför TVn. Hua hade inte orkat om hon hade varit frisk för då e det full rulle på henne.

Va i Jakan igår med mamma och hittade ett par skor på stadium som va superfina (tyckte jag) tyckte dock inte mamma som fick mej att låta bli och köpa dom. Idag däremot åkte jag tillbaka och köpte dom utan mamma *mohaha* så nue  jag glad i mina nya fina skor =) födelsedagspresent åt mej själv!


Verkligen JÄTTEFINT vårväder idag! Solen skiner o himlen e klarblå dock är det kallt, men man vill ju bara ut o hoppa runt i solen för att det e så fint, länktar efter sommmaaaar! Så bestämde mig för att slänga på mej nya fina skorna och koppla in headsettet till mob (musik) och ta en promenad i grimstaskogen längs vattnet. Det e så fint där de ända som saknades va nån o hålla handen med... =/ but I walk alone. Hann dock inte komma så långt innan jag blev försöljd av nån skum snubbe som efter en liten bit sprang ifatt mej och stannade mej varpå jag blev skiträdd eftersom jag varken tänkt på att han gick där el hörde honom komma. Skummis va han iaf o sa typ "Hej ville bara fråga om du är singel?" EEEEEHHHHH vilken jävla fråga att ställa mitt ute i skogen!!?? Haha kanske borde ta de som en komplimang men jag ville bara springa hem igen hahaha. Så nu vet ni nya stället att ragga på är i joggingspåret haha.

Kristos kom förbi sen =) Länge sen sist så de va trevligt satt i min stora mysiga soffa o babbla massa skit innan han åkte vidare för att träffa sin söta flicka som han skaffat sig. Massa glad för att han träffat en vettig söt tjej det förtjänar han verkligen =D

3 dar kvar till MondayBarkryssen fan va kul de ska bli (med vissa undantag, ni som känner mej bra vet va jag syftar på) vi ska kalasa 23 h sen ska jag dö i min säng medans ni missfoster som e helt sjuka i hövve ska fortsätta festa i e fan galna hela bunten jag ska fan sova o sova lite till o sen mysa i min säng..

2008-03-05 Vaknade kl 10.55 utav telefonen.. kollade på klockan o fick minst sagt PANIK! 20 min innan jag skulle va på Barbros begravning... Tror aldrig jag gjort mej iordning så fort innan men jag hann otroligt nog dit till 11.10 *phu* Var uppenbarligen uppe alldeles för länge (börjar bli en dålig vana) men får skylla ifrån mej på personen i telefonen som höll mej vaken aldeles för länge *skylla på* Va massa trevligt samtal iaf, lite för trevligt eftersom att kl blev så himla mycke hehe. Var en jättefin begravning sen va vi hemma hos mamma o pappa efter o fikade... had dock aldrig fattat varför man fikar efter typ som att fira??? Ne jag fattar inte nån får gärna förklara.

Nu ska jag in till stan o träffa louice o köpa blå UVfärg till lilla Robin =)

puss på rumpan!

Visa NALLEN!!!

Haha helt störd helg.. fredan va bara off försökte ta mej till o städa den här jävla lyan som av någon helt skum anledning alltid blir stökig (det e inte jag som stökar ner jag LOVAR), hmm.. måste va katten *skyller ifrån mej*. Tog dock längre tid än väntat haha eftersom att jag gjorde allt förutom att städa åkte iväg me Louice o inhandlade flufftyg till mina "benmuffar" som jag ska ha på kryssen.. första gången i mitt liv jag ger mej på symaskin (förutom i skolan) men de blev ett par muffar tillslut iaf.. sen fastna jag framför datorn me Robin.. sen i telefon me Robin massa förlänge o helt plötsligt av de så sent så fick hetsstäda hälften på freda natt o resten på lördag på eftermiddan.

Lördagen va massa mys hem till mammi o pappi o fira att jag blir gammal kärring.. hela 23 på tisdag dock men men firades i smyg sådär lite i förväg. Numera är sängen täckt av massa fina stjärnor *happy* stars stars stars..

Senare kom Lirran, Isabell och Jenny förbi o käka tacos *mums* sen tvinga dom mej sitta o glo på schlager *bläähh* haha men kristan look e ju rolig haha "VISA NALLEN!!" innan Björn Gustavsson går upp på schen och gör en stagedive *skratt*. Utgång på garbo, var väl ganska lyckat i min fantastiskt heta klänning alla bara DÖÖR jag va hetast synd att du inte följde me Isabell vi hade fan kul!

Nu sitter jag här o vill ha en kram fuck of and die ppl