Boobslap!

Vilken kväll, känner mig helt lycklig! massa posetiv energi som rusar runt i min kropp efter den här kvällen. Blev tillslut att dra till anexet och se Adam Beyer och Eric Prydz. Ångrar inte beslutet en enda sekund. Tog ett bra jävla tag att få mig på banan, ingen alkohol idag efter förra helgens backsmälla *ryser*
Efter att gått berserk i garderoben drog jag till Helén, käka pizza snacka skit och glodde lyxfällan (OMG!) försökte ladda inför kvällen men båda hade nog i den stunden gärna suttit kvar nån timme till i soffan. Lyckades tillslut släpa oss till festen. Grym musik, grymt sällskap, men folket som va där... alltså seriöst va va de för jävla människor(?) som vi skrattat åt hur folk klär sig och hur odrägligt fulla "stureplansfolk" blir. Tjejer i för höga klackar utan hållning som rasar runt med nån dräggfull snubbe utan smak. Haha blandat med de flesta stilar dock mest stureplansfolk.
Kul att få komma ut träffa massa fina människor som gjort min kväll fantastisk. MINUS till alla idioter som tror att de är fritt fram o greppa en i förbifarten.. ni äcklar mig!
Nu e de sovdax! Sweet dreams! Hoppas ni haft en kanonkväll ni med <3

Laddar inför ikväll...


Music bring you back

Sitter nu och bokar en biljett inför kvällens godheter på anexet! Fy fan va najs jag e så jävla tokladdad nu! Följ me?? Finns biljetter kvar! Kommer bli sjukt najs iaf! Hoppas jag får igång skrivarn så jag får ut biljetten bara..
puss på er!


Whats love got to do with it

Julafton hade väl inte den bästa starten, men efter att ha försökt göra de bästa av situationen så blev de tillslut en riktigt trevlig jul. Firade med släkten hos min bror och hans familj. Blev en kanondag/kväll. Kom hem skitsent, brukar va den som drar hem tidigt men blev en sen kväll de här året. Då e de dags att börja ladda inför nyår istället antar jag. jag o Lullat tänkte fixa nåt här hemma vad de blir får vi se. Nu e de väl sovdax i guess... hade hoppats på ett sms men vet att de inte kommer komma nåt.. sweet dreams och hoppas ni alla haft en riktigt bra julafton <3

Give me a lifetime of promises and a world of dreams

Give me everything I need
Give me a lifetime of promises and a world of dreams
Speak a language of love like you know what it means
Mmm, it can't be wrong
Take my heart and make it strong

God Jul


Work it like a pro pro pro!

Har mått så himla kasst senaste dagarna.. tror de är all stress kring julen som mitt psyke inte pallar med. De har redan varit så mycke och julen har knappast varit på min sida. Först pajjade bilen, efter de pajade datorn, nu har även diskmaskinen lagt av... mycke utgifter och ingen inkomst. På allt de här börjar jag dessutom må dåligt och får va hemma från jobbet för att jag knappt kan ta mig ur sängen... vissa dagar suger helt enkelt. Men just nu känner jag mig glad även fast jag är långt ifrån att vara på topp. Kändes skönt att få ett par fina zendranaglar nu inför jul och nyår, jag har alldeles för mycke ideer kring vad jag ska göra för spännande med naglarna. Tack Catha som är expert på att hjälpa mig få ut min kreativitet även på mina naglar! Vad tycker ni?
Fy fan jag e så trött men kan inte sova... huvudvärken vägrar ge med sig är glad att jag inte legat strandad på toan iaf även om de inte varit långt ifrån.
Nu har jag äntligen lyckats få igång ps c5 på mini pcn.. funkar väl sådär datorn e inte riktigt byggd för att klara av ett så avancerat program men med lite tålamod så går allt tillslut =)
Klockan e alldeles för mycke! Puss på er ska försöka få lite sömn..

Beautiful stranger how do you do?

Your energy when you touch me
Lifted me off the ground
Your words to me are like music
Dåligt med bloggande då datorn har pajjat =/ så jävla trist! Helgen va galen blev galet full i lördags straffet kom på söndagen kan man ju milt säga... får skylla mig själv. Blir nog en ganska lugn nyår efter den här lördagen.. iaf lugnt med skumpan som uppenbarligen inte var min bästa vän.
Sitter och funderar vad man ska hitta på på nyår... någon som har nåt förslag? Funderar på fest hemma eller en utgång *hmmm*
Skulle köra lite bakning av julgodis idag men glömde recepten och inköpslistan på jobbet så får bli på onsdag ist,. Imorgon bär de av till skokloster o fixa naglarna *wiiie* funderar om man ska göra nåt kul me dom då de ändå e jul... brukar iaf alltid göra nåt kul :P
Nu blire snart sängen om man ska orka upp imorgon. Sweet dreams pussar

Skitdag!!

Fan vilken kass dag! Datorn e nu helt kaputt! Skitdator verkar som att moderkportet har sagt bye bye, jag fortsätter utredning kroing de, tur att man har mini pcn som får duga till surf och musik fram tills mellandagsrean då blire ny dator.. hur ska jag överleva de??? GAAAAHHH
Men jag ska sluta va bitter jag har annat som får mig glad just nu!! Puss på er <3

I bruise easily, so be gentle when you handle me

Så jävla skönt att vakna med ett leende! De händer ju inte alltför ofta tyvärr. Jobbet går bättre börjat ta kunder igenb och få komma tillbaka till veho. De känns fantastiskt! Nu e de bara datorn som fortsätter krångla in i de sista, de envisa fanskapet.. ge dig!!
jag saknar dig..
Bloggen har varit lite inaktiv för att jag inte har tid helt enkelt och jag bråkar bara me den här datorn o de får mig tappa lusten. Någon som ska på FSOS den 27e?? Jag vill isf sällskapa!!! Call me text me whatevah bara ta me mej!!
Fan va jag längtar till holland just nu! Ser verkligen fram emot energyredan som är på ingång! Idag kommer en speciell person.. inga avslöjanden de e hemligstämplat! Jag är iaf glad! Nä nu ringer mobilen! Kärlek ♥

If you do me right I'm gonna do right by you

De händer såp fruktansvärt mycke i mitt liv just nu, hinner knappt sitta vid datorn (dessutom funkar den knappt). Men för första gången på väldigt länge känner jag mig lycklig! Och inte bara en dag utan senaste dagarna har jag gått runt i ett lyckorus och jag försöker suga upp all energi inför nästa eventuella återfall i min ledsamhet som har hängt över mig senaste halvåret. Känns som att livet börjar se ljusare ut över lag. Min ständiga otur är om inte annat på pause några dagar och de e jag extremt lycklig över.
Idag har jag jobbat 75% på Veho igen... tagit min första kund på 5 månader.. jag känner mig så himla stark idag. Ser verkligen fram emot ett nytt år så jag kan lägga de här skandal/helvetesåret bakom mig som en erfarenhet rikare.
Tomten ge mig ett fint år nästa år! De e allt jag önskar mig just nu... jag har fått nog av sjukdomar, motgångar och svek!


- L♥VE -

Ny bil ♥

Sent igår kväll efter många timmars slit lyckades äntligen Patrik få igång min bil.. TACK! Så idag hämtade jag den efter jobbet och åkte till en bilhandlare i Huddinge och bytte in den mot en nyare ford focus från 2005. Så himla fräsch! Hoppas jag har mer tur med den här, känns som värsta lyxen plötsligt har jag en varm bil med stolsvärme farthållare, hela högtalare som inte skramlar så man inte ens hör vad man tänker, de e ingen plåtburk. TOM centrallås! Vilken lyx haha! Ja jag har inte höga krav efter förra bilen.
Bobby och oskar hjälpte mig att få ordning på datorn me =) Så fick jag ÄNTLIGEN vara på veho idag de kändes helt fantastiskt att vara där. fan va jag saknar veho! Nu vill jag ännu mer tillbaka till mitt jobb i segeltorp e less på att åka till södertälje! Har lyckats få 10h till med min psykolog efter mycket om och men och de känns oxå galet bra!
Äntligen känns de som att nåt posetivt händer! De e helt fantastiskt och jag försöker njuta av varje sekund av den här dagen. Imorgon ska jag åter till södertälje.
Nu e de snart sovdax om jag ska orka upp! Puss på er ♥

Kanske karman- som straffar mig för fel val?

Varje dag jag möts av, hinder gör mig knäsvag
Kanske karman- som straffar mig för felval
Även om jag klättrat rakt mot toppen upp en hel dag
Så faller jag tillslut, inte längre spelbar
Men upp igen nu, har det känn nu
en liten röst säger kom kom igen nu
flyger ut som en satelite tar min tid
Det är en vacker morgon ny dag ny strid
Jag lyfter upp i skyn, svävar högt över molnen
Och vad dom än säger, kan inte lyssna på hånen
Jag e för långt bort, jag flyger nonstop
en satelite jag snackar 1:a klass och comfort


Även en ängel kan falla ned från skyn
va inte ledsen nästa morgon e din
för om sanningen biter, motgångarna sliter
det e en bra dag för att flyga satelliter


Res dig upp, ställ dig upp, gör det du ska
Ge aldrig upp, så ställ dig upp- en ny dag
Och drömmarna som du har eller drömmarna du sitter på
Förvalta dom väl, spela roll om dom e pyttesmå
för dom finns där, öppnar upp din sfär
nu fumlar du i mörkret, ja du springer runt blind här
E det över nu, du ligger ned för räkning
Nej du har en satelite med andra ord försäkring
som hjälper dig på traven, kan resa dig ur graven
har vingar på din rygg du flyger högt över staden
du e så lång bort, du flaxar nonstop
en satelite jag snackar 1:a klass och comfort


Även en ängel kan falla ned från skyn
va inte ledsen nästa morgon e din
för om sanningen biter, motgångarna sliter
det e en bra dag för att flyga sateliter


En klok man säger alltid samma sak
det som inte tar ditt liv gör dig stark aldrig svag
därför hoppas vi för alltid trots att det är en kalltid
vi ser ett ljus i horisonten i vår framtid
en energikick, som håller liv i
jag e som ett fyrverkeri, e så ivrig
Jag e för långt bort, jag flyger nonstop
en satelite jag har bokat 1:a klass och comfort


Även en ängel kan falla ned från skyn
va inte ledsen nästa morgon e din
för om sanningen biter, motgångarna sliter
det e en bra dag för att flyga satelliter

Datorn har pajjat, bilen har pajjat, mobilen krånglar.. livet suger just nu. Någon som är sugen att dela med sig av en kram?? Mer än behövligt just nu!





En del av mitt liv, som för evigt förblir


Har varit dåligt med bloggande senaste dagarna detta pga att min dator krånglar, försöker nu få tag i någon som kan hjälpa mig.. de brukar inte va svårt men den här gången verkar de hopplöst. Jag e så less på de mesta just nu, hatar min negativitet. Datorn har mer eller mindre lagt av, bilen krånglar oxå på de. Självförtroendet är på noll och jag orkar inte mer. Söker efter en glimt av ljus men de e så svagt jag orkar inte har legat hemma och gråtit hela helgen. Vet inte alls vad jag ska göra vill bara att allt ska va om förut. Jag vill bara vara glad.
Va på kalas hos brorsan idag, firade honom och hans dotter som fyller år. Kul att träfa släkten iaf. Nu ska jag sluta sprida min negativitet vidare här så tar ett inlägg då jag e på bättre humör igen ♥

Kanske saker förändras då allt har sin tid
men nu sitter jag här, både härjad och svag..



Julshopping!


Idag har jag varit ute typ hela dan och letat julklappar, fan knappt hittat nåt alls skittrist! Jag tycker de e så svårt och drygt när man inte vet vad man ska köpa och inte hittar nån inspiration heller. Försov mig imorse och de e typ de värsta jag vet. Mötte upp Oskar och varit runt i barkarby och kikat i affärer =) blev dock en väääldigt lång runda i leksaksaffären där några klappar inhandlades iaf!
Undrar vad som händer i helgen? Någon som har några förslag??

De har varit sjukt kallt hemma hos mig så jag frysre ihjäl de  e ca 18 grader inne de e fan inte okej. Normal inomhusteperatur ska ligga mellan 20-21 grader.. burrr! Men Johan kom upp med den briljanta iden att köpa en varmluftsfläkt så jag va förbi och köpte en idag på clasohlsson för 149 kr... klockrent. Nu e de iaf inte kallt!

Nu blire nog en film tror jag sen ska jag sova. Puss ♥




Inspereras!

Hittade denna fotomodells hemsida idag och jag e helt såld! De här är galet inspererande, kan bara säga WOW!