Who gives a uh?

Sitter på jobbet i bakgrunden spelas Adam Tensta ja den där som jag länkade i ett tidigare inlägg *tralala* Älskar hennes röst ja alltså sophia somajo som e me o sjunger i bakgrunden. Ja skit samma igentligen den e najs iaf. Är lite flummig har inte sovit tillräckligt så idag skajag sova ut ordentligt.

Jag är grymt besviken.. va me o sminka för en plåtning idag.. ja de va väl trevligt men hade väntat mig att jag skulle få lite bilder till hemsidan ja ni vet sånna där bara vanliga en på mej som inte e yttligare en sån där puta på läpparna o se ut som en fjortis *klick* sånna har man ju gott om. Kan ju passa på o bjuda på den senaste i egomappen.


Jaha suddig mobilkamerabild.. ja back till de jag mummlade om innan. De va igentligen de enda jag försökte få ut av de hela missade några tillars sömn på eftermiddagen för att åka o göra en plåtning som säkert blir riktigt najs.. verkar inte som att de ens blir nå portfoliobilder för min del... upptäcker efter den här dagen varför jag tappade motivationen som make up artist! De e ett sjukt ouppskattat jobb och de flesta utnyttjar en mest syftar inte på just denna dagen utan i de stora hela. Jag kämpar kämpar kämpar... jag vill vill vill men de här får min motivation och ork att inse att de troligtvis inte blir mer än att sitta i kassan på ica el liknande för mig med en dröm i bakhuvudet och en stor skuld.

Nu hoppas jag de planer jag hade inför hösten ökar min motivation och får mig på fötter igen. Varför blev inte jag som alla andra som pluggar till nå tråkig ekonom el va e de folk pluggar för skit nuförtiden? Ja sjukt boring verkar folk vara nuförtiden.
De här va min dröm, och de är fortfarande min dröm... men vart tog motivtionen vägen? Jag tappa den på vägen!








We stretch but we can't even talk

Trött o massa fint väder är de me.. men de e härligt ska snart sova bort solen *ångest* men snart slipper jag sverige om ändå bara för några dagar amsterdam 6 dagar kvar sen bär de av *pepp pepp pepp*

Dagarna rullar iväg utan att jag hionner med de jag vill göra... jag vill träffa folk jag vill festa jag vill vara lycklig o helvetes när jag väl kan så e jag så sönderjobbad att jag inte ens orkar lyfta fläsket ur soffhelvetet! Blir så irriterad! När jag väl är ledig så orkar jag inte de e som att all ork bara rinner ur o jag vill krypa ner i ett par mjukisar o bara dega helst inte göra ett piss. Men lyckades tillslut ta mig ur soffan o ända ut till tumba eller vart de nu va jag va... åkte iaf på nån grusväg 10-15 min rakt ut i skogen.... hamnade hemma hos nån kompis till Robin Murdock´som bodde mitt ute i skogen. Va loite krångel o hitta dit men gick tillslut efter att nästan krockat me en älg och åkt lite vilse så.
Är glad att jag kom iväg va bara 3 pers där men de räckte gott o väl hamnade i en sån där uppvärmd träbalja ute på tomten mitt i natten o satt där i en timme el två och snackade massa skit. Satt o snackade långt in på småtimmarna innan jag sedan bestämde mig för att åka hemåt.

Snackade me Micke på msn o lyckas tom somna framför datorn och vaknar på eftermiddagen dan efter haha fan va illa då e man fan trött! Utvilad vart jag iaf. Slängde på mig mjukisarna o tog en långpromenad.

jobb jobb jobb sen sensation *längtar massor*





We used to...

Postat av: K

Ingen lögn ignorerar dig inte. Vill inte bråka. Du har inte funnits där nje.

2008-06-26 @ 07:23:36

Ne e de konstigt att man inte funnits där för någon som aldrig kan ses el snacka..., allt för nån brudjävel som behandlar dig som nerdtampad hundbajs...! Ta dig i kragen o skaffa dig ett ordentligt liv och ta o kolla upp va som betyder något! Jag vet en sak du iaf missat... VÄNNER! Dina vänner saknar dig *wake up call Mr K*
Nog om dig du kan höra av dig personligen om du vill mig nåt har fått nog.

Fick nog årets sämsta lön den här månaden o vet inte alls hur jag ska ta mig igenom de här bläh vilken kris så jävla typiskt att man blev sjuk förra månaden.. =/ vilket oflyt man har när de gäller pengar... dags att ragga upp en miljonär som kan betala allt för mig.. nån som ställer upp som sugar daddy?? Haha eller kanske inte. Nästa helg bär de av till Sensation White *wiiieee* och nej jag har igentligen inte råd men jag försöker njuta ändå...
Snart e de semester o då sticker jag bort från allt o ingenting ska komma emellan..

Snart flyttar louice =/ kommer sakna dej gumman du fick mig le igen på länge... kommer jag sluta le nu igen? Lova att komma tillbaka till mig sen darling!
O snart kommer Linda hem.. miss her the most! Snart ses vi o snart ska vi paddla kajak igen =)
Ni är ALLT! Puss




Who is the one to blame

Jag e arg... JÄVLIGT FUCKING ARG! Eller nä jag e besviken... JÄVLIGT BESVIKEN! Eller nä inte de heller. Jag är ledsen... Nä fan jag e alltihop i en stor mix! En del av mig vill gråta men de kommer inga tårar en del av mig vill skrika ut högt men de kommer inget ljud en del av mig vill bara be dig fara o flyga men nånting tar emot....

Du tjatade, du bad om de o jag ville verkligen inte tillslut gav jag med mig o satte mig i de blöta gräset brevid dig o tittade ut över ett blött Långholmen... En känsla av tomhet och likgiltighet då du öppnar käften... Jag bryr mig inte längre de gick för långt de finns inget kvar att rädda! Du börjar dra din fucking jävla snyfthistoria... de berör mig inte.. en del av mig vill bara rycka på axlarna o gå därifrån en annan del av mig vill greppa tag i dig o dra dig intill mig o ge dig en kram o säga att jag förstår... Istället sitter jag bara där tittar ut över allt folk me en tom blick.. säger inget gör inget bara lyssnar på ord som känns betydelselösa för stunden. Jag vill tro på allt du säger vill att allt ska bli bra men de finns ingen ork kvar..., ingen kämparglöd... Jag e rädd att de ska bli som förut o de orkar jag inte med...
En del av mig lyssnade nog lite för mycke på dig den där dagen.. den delen som nu när jag sitter här o k'änner mig sviken igen jävligt korkad... du ljuger du ljuger du ljuger!!! Allt du sa den dagen va en lögn!

Dra då! Men GÅ! Försvinn! De kvittar att de gör ont nu jag pallar inte mer, ignorera mig gör de! Men kom inte tillbaka, jag känner dig jag vet hur du fungerar du kommer tillbaka sen då de går åt helvete för dig igen, jag kommer inte finnas där då.. jag gav dig din sista chans nu o du stampa på den o vände den ryggen. Om du läser de här så hör av dig eller dra åt helvete men lämna mig inte mittemellan!

FUCK YOU! I HATE YOU! I LOVE YOU!






Forgetting all the hurt inside you’ve learned to hide so well

De verkar som att många som läser min blogg får fel uppfattning om mig.... jag är ingen deprimerad person.. längre. "Han" e ute ur mitt liv nu.. ja nu ska nyckelhelvetet bort o jag mår bra jag står på egna ben jag är lycklig! Lyckligare än jag varit på länge.. ja de e sant.. jag är fortfarande vilsen inombords.. känslorna går som en berg och dalbana fram o tillbaka jag vet inte riktigt vad jag vill med mitt liv mer än att jag just nu ska hitta mig själv igen efter allt som varit... de som ligger där under ytan och hänger kvar.. men de ska bort alltihoppa jag ska bearbeta av allting nu o bli en ännu starkare person. Jag e ensam o jag e stark! Ja de e prec så de är just nu! De e en bit kvar men snart e jag där ge mig lite tid bara!  
Minns prec efter nyår då jag satt o snacka me Alex på msn o han mådde jättedåligt o jag försökte peppa han att allt kommer bli bra o jag sa att 50% ens välmående beror på inställning och resten på omgivningen. Att även om allt e skit så är de ändå inställningen till situationen som gör dig glad eller ledsen. Visst vissa saker knäcker en men med en posetiv inställning så går de över och blir bra fortare, sa till alla att mitt nyårslöfte va att ändra inställning i mitt liv och bli en lyckligare person. Ja de gick ju som de gick "han" dök upp och krossade mig totalt i småbitar men sakta har jag lyckats lappa ihop mitt puzzel igen o snart e de inte många bitar kvar, jag e livrädd för att bli sårad har stängt in mig i en bubbla och inte låtit någon påverka mina känslor sen de där hände. Att en människa kan ha en sån inverkan på en annan person e helt sjukt vridet. Jag va nog ganska negativ o blind.. men som Lulu sa nyligen "de sista som dör är hoppet" och de e bara sanning i den meningen så många månader av hopp... evig väntan på något som aldrig kommer att ske.. nu har mitt hopp dött ut.. o jag står här med ett leende och en nyckel som de nu kvittar om jag har kvar el inte. Han är inte värd ett skit! Och nu har jag mått bra sista tiden. Jävligt bra o de ska fortsätta såhär. Mitt nyårslöfte att 2008 skulle bli ett bra år har än så länge uppfyllts förutom allting med "han".
Ser nu fram emot en fantastisk sommar och allt som kommer med den =)

De en sak som stör mig... ja riktigt jävla hårt stör de mig.. varför kan man inte få yttra sig hur man vill om vad man vill? Behöver man ta illa upp?? Jag skriver något du tycker är opassande el stötande.. men de e fortfarande mina tankar.. e de bättre om du el någon annan slipper veta de då? Mår alla bättre av att gå o hålla sina åsikter o tankar inne o mår alla bättre av att gå lyckligt ovetande om va folk tycker o tänker om vissa saker? Tänkte bara på de då jag läst några bloggar som sedan blivit raderade pga att folk blivit stötta.. de bara stör mig! Jag kan skriva massa dumma saker o vräka ur mig massa onödigt då jag är upprörd och arg men jag kan sedan ställa mig upp och be om ursäkt och erkänna att de kanske va en överdrift.. e jag cp.. ja antagligen.. bläääööö pallar inte nu börjar de bli för invecklat för mig själv ni fattar nog endå. Stör ni er på de jag skriver så sluta läs!

Har haft jäääävulskt tråkigt idag har mest bara suttit hemma o rullat tummarna kollat ut över ängen o dom mörka åskmolnen... Betsämde mig tillslut för att hitta på nåt så tog fram almenackan o startade photoshop för att göra en ny framsida.. ja jag har en sån där kalender som man kan byta bild i =) Mycke fiffigt tycker jag som gillar omväxling så jag gjorde iordning ett nytt fräsht (enligt mig) omslag till sen o nu e den jäääättte fin =)

  

Ja roligare än så blev de inte denna dagen haha nödvändig dag helt bortkastad åt ingenting.. Passade på o träffa Micke numera Koppo igår efter att fått veta att han inte gillar o bli kallad Micke.. tog en promenad i grimstaskogen mysigt o få komma ut o röra lite på sig.. har nu även bestämt mig för att ta tag i de här me mitt såkallade hälsosamma liv.. kan inte hålla på såhär godisråtta som jag är jag kommer snart rulla fram om jag ska fortsätta käka massa godis hela tiden. Så nu har jag köpt en Fitnesstidning för att få lite inspiration/motivation att på onsdag då Robin kommer hit sätta igång dock vet jag ju hur de brukar bli då jag träffar han... fram me stora godispåsen o cola men nu e de slut me de o ska börja gå promenader så nu vet du va du har o se fram emot Robin lilla haha =P
O nu kommer väl folk börja gnälla på mig att jag inte behöver gå ner i vikt o massa blahaaaaa men näe de kanske jag inte behöver igentligen men några kilo ska bort o jag e nöjd som jag är nu men ska jag ut på stranden även nästa sommar så måste jag fan ändara mitt ohälsosamma liv o ta hand om mig själv (LULU VART ÄR DU?????) Ja de va mycke lättare då hon bodde hos mig då hade jag någon o bevisa hur duktig ag kan va för.. motivationen va på topp.. nu e den som bortblåst behöver en ändring inte bara för nu tills jag nått mina "mål" utan en omvändning för resten av mitt liv vi alla vet att några veckors bantning inte ger spec mycke i de stora hela. Så ska försöka göra en bättring för ett hälsosammare liv även i framtiden.. bla bla hur många gånger har jag inte sagt så då? Önska mig lycka till!





Thinking that I deserve it


Jaha då va denna midsommar över igen då 1 år kvar till nästa om de nu e nåt o vänta på... har haft en trevlig helg med familjen ute i Östhammar där mamma o pappa köpt landställe.. mysigt blir väl av att låna nån helg framöver o dra me sig nån rolig själ... följa med??

Har bara tagit de lugnt o slappat med familjen varit i Östhammar på midsommarfirande, skjutit luftpistol och slappat i hängmattan som jag o brorsans familj köpte till päronen i födelsedagspresent. Bästa midsommarvädret på många år dock tråkigt att de inte va varmare men ska inte klaga =)

O bara för att skryta lite så ska jag lägga upp en bild på min måltavla.. jag e gryyyym på o skjuta luftpistol *tihi* dock efter 2 testomgångar men iaf =P 10 skott fick jag o detta blev resultatet.. erkänn att ni blir imopnerade.. tihi va kul man kan ha.


Fick ett ryck vid 23 tiden att jag skulle ta en kvälls/natt promenad. Tog med mig mamma och gick en sväng innan hon ville gå tillbaka så gick tillbaka o lämna av henne och gick en "liten" sväng själv i natten.. mysigt o bara få skingra tankarna efter dagen som va.. midsommarafton 2008 inte världens mest posetiva dag men den fick duga och jag gjorde de bästa jag kunde me tanke på situationen.. tänker inte prata om de som hände mer än att de satte ett märke till inombords. Och ne inga mer män som sårar för ovanliughetens skull ;)
På vägen tillbaka passade jag på att plocka 7 olika sorters blommor längs vägkanten för att lägga under kudden.. haha ja jag vill veta vem min drömprins är! Dock har jag inge minne av att ha drömt om någon så då blire lite värre... kommer dö singel och ogift.. de e bara inse fakta jag e ett hopplöst fall.. tror inte nån skulle stå ut me mig en längre tid iaf.. jag e nog alldeles för krävande!


Kom hem idag på dan seg som bara den.. skulle festa va de tänkt men va inte alls på humör för de.. suttit här o bara njutit av o förslappa mig själv i min stora underbara soffa. Matte kikade förbi lite senare me nya Irene Huss filmen dock somna han som vanligt medans jag kikade klart filmen. Väckte o kastade ut han vid 01.00 då jag ist satte mig vid msn o babbla massa skit me folk.
Fick nå impulsryck o drog till donken me Micke från MABI typ sådär kl 2.30 på natten ja man e ju lagom störd ibland men de va ju trevöligt o få komma ut ett tag =) Nu sitter man här igen o borde verkligen sova men e inte trött vad gör man??

Ska väl försöka krama kudden endå o se om de ger resultat.. puss på er!

Sweet escape

Då va man ute på landet.. ja päronens nya sommarstuga riktigt mysigt.. tog med mig laptopen och mobila bredbandet och jaaaaa det fungerar!!! Fantastiskt nu e jag ute på mysigt landställe fåglarna kvittrar och de e frisk luft och ändå inte avskärmad från omvärden har min dator och min mobil =)

Va ett tag sen jag skrev blogg.. har inte haft tid.. jobbat en hel del el träffat vänner el ja massa tjaffs som gjort att datorn o bloggen inte varit så högt prioriterad. Vaknade i måndags vid 15 tiden efter att ha jobbat natt nu e de dags att vända om dygnet till dag igen =) Ringde Kristina för att senare under eftermiddagen ta en promenad tillsammans med henne och hennes syrra och snacka massa skit om allt mellan himmel o jord. Ses ju inte spec ofta så va trevligt att komma ut o ta en sväng o prata av sig.
Va förbi brporsan på kvällen för o hjälpa han me hans hemsidebyggande el ja snarare designen till deras bostadsförenings hemsida satt där hela kvällen o knåpade innan jag åkte hem o däckade framför "What happens in Las Vegas". Söt o rolig film på samma gång helt klart sevärd =)

Jobbat hela tisdagen sen skulle jag träffat Micke men han somna så blev inge me de så träffade Matte ett tag babbla loite skit innan han lessna på mig o drog hem..
Drog efter jobbet me arbetspolarna till Ekenäs golfbana för lite aktivitetsdag för personalen med mat dryck golf och provåk av coola bilar hehe. Alla va som extas över dessa fina bilar särskillt nån mercedes och bmw m3. Är dock inte lika extas men hade en trevlig kväll med minst sagt trevliga personer. Dock blev de inte så sent jobbet kallar imorgon. Lånade en bmw320 cab och rullade hemåt.

Sen idag då el säger man igår eftersom att kl är över 00:00 och numera fredag enligt min dator.. men men torsdag iaf.. Började dagen på mabi globen och varit där hela förmiddagen innan jag vid 1 tiden satte mig ibmw z4 för att åka till solnakontoret för att jobba andra halvan av dan där. Cabbade ner o njör av vinden som fläktar.. de här e en bra dag *känner* Väl framme i solna blev de McD för att fläska till de lite innan de va dags att måla om garaget el verkstadsdelen so m inte såg så fräsh ut så på me blåstället jag fick låna av Catha innnan de va dags o kladda färg på väggarna med Erik tillsammans me lite flams o skratt :P
Fick skjuss efter lite övertalning hem utav erik för att sen dra hem till mamma o sätta oss o åka vidare till Östhammar där dom köpt ett sommarställe massa mysigt =)

Nu ligger jag i ett av rummen o ska försöka sova i en outhärdlig värme :P

Om jag tänker efter nu så e de ju faktist midsommar nu, svensk högtid då vi lär våra barn att dansa runt kuk-stången hej o hå va kul o för att göra de hela ännu värre ska vi sjunga "små grodorna" och göra bort oss ännu mer me nån fjantig dans som nän påtänd jävel säkerligen hittat på :P Men måste ju erkänna lite kul e de ju minsann så får se om de blir nån groddans runt kuken imorrn här ute på landet :P

Trevlig midsommar på er gott folk här ska nu sovas gott!! puss

I'm strong on the surface, not all the way through

Har inte orkat... eller haft tid.. el jo jag har fan haft tid bara inte haft ork...lust o skriva.. men nu e de dags en uppdatering om va som händer i min vardag.. bryr ni er?? Enligt statistiken har jag ju en del läsare iaf så helt ointressant verklar jag ju inte va haha.

Vart ska jag börja.. vart slutade jag sist? Ja skulle ha träffat Linda i onsdags på eftermiddagen.. men helvetes jävla faaaaan jag försov mig alltså jag skämms ju som ett as.. jobade natt i tisdags.. men brukar ju inte ha problem att komma upp endå. Alltså helt sjukt jag slåt upp ögonen o framför mig visar väckarklockan 19.44.... blinkar några gånger... ja de e sant 19.44 helt sjukt ju! Sovit för en hel jävla livstid.. o den här dan va verkligen viktig de fick bara inte hända just den här dan då jag ska träffa henne som jag svikit så många gånger sista tiden.. typ sjukt många missade samtal från alla möjliga samt 5 nya sms o inte glömma 3 väckarklockor... e jag omöjlig o väcka el vad?? Måste jag skaffa mig en personlig sumo som kommer o stampar liv i mig varje gång jag ska upp??
Försökte ringa henne... inget svar... hon ringde sen.. arg som ett bi... jag klandrar henne inte jag skämms så jag vill sjunka igenom jorden o dö! Jag kan inte försvara el hantera den här situationen.. mina förlåt börjar bli meningslösa tomma och betydelselösa.. men än en gång... FÖRLÅT!

Ledig i torsdags tog en långpromenad för mig själv... in me lurarna i öronen o masa mig ut i mjukisar, rundan jag brukar gå börjar kännas för kort jag hinner inte rensa huvudet på den "korta" biten längre.. fortsatte mot blackeberg o förbi i råcksta träsk.. en liten extra runda kändes härligt =)
Kvällen vart ganska slapp åkte hem till Micke i väsby o bara slappa hela kvällen.

Sjukt seg fredag, men gjorde ett smart drag iaf jag va förbi apoteket i vällingby o köpte mig en dosett... hahaha ja en dosett jag e så jävla slarvig me dom där jävla pillerna för att mottverka migrän jag tar dom fan aldrig osså får jag ångra de då anfallen kommer men nu ska jag fan bättra mig o börja ha koll så jag köpte en dosett så jag kan hålla koll på mig själv... mobba mig inte jag e senil jag vet *skratt* jag tycker att jag va smart iaf haha. Va förbi Lulu på jobbet oxå o babbla lite skit försökte peppa inför kvällen..


Sjukt seg o vi skulle till GK på nå partajj som tydligen inte alls va i fredags så vi satt mest o försökte komma på nåt att göra.. Matte kikade förbi och hade me sig filmen Arn.. slutade me att vi stack till coop o köpte godis o cola o slängde oss i min soffa o glodde på den ist för att dra ut.. vid 23 ringer Lulu o säger att nu ska vi dra ut så jag tvingar me mig Matte som verkar jävligt seg (ok jag va fan oxå ganska off) för att dra till nå ställe inne i stan dock hamnade vi i söderberga hemma hos Patrik Leffe Obelixx va han nu heter/kallas tillsammans me Lulu o satt där o babbla skit nån timme innan vi skjussa hem Lulu till sig och jag o Matte åkte hem för o kika klart filmen, dock däckade han typ på 2 sek o jag satt o kika klart filmen ensam. Petade liv i honom då filmen va slut o sa hejdå till han o hoppade själv i säng me min prickiga flodhäst :P

Hade bokat in att dra på Blommor o Bin på lördag på dagen.. vaknade vid 10 tiden o kikar ut... MULET!! Vafan e de här ser ut som om de ska börja regna när som... vi bangade och matte drog iväg på barnkalas, jag sitter ensam hemma mindre lycklig över de dåliga vädret. Vid 15-16 börjar de se ljusare ut på himlen o jag slänger mig på luren för att ringa mange o försöka få me han till långholmen.. lyckas med lite charm övertala honom o följa med =) strax efter hör Matte av sig och vill oxå haka på så vi sätter oss i bilen o drar in för att kalasa lite i de underbara vädret som tyvärr inte existerar denna dag.
Va faktist mer folk där än va jag väntat mig va jävligt mysigt mycke skumma männiksor men stämmningen av ju hur skön som helst! Ja sen dök mr K upp... kom fram för att säga hej.. jag har inget att säga han jag vänder mig om då jag hör hans röst o där står han.. jag kan inte få fram nåt o vet inte hur jag ska hantera situationen jag löser den genom att vända honom ryggen helt iskallt.. i samma stund som jag vänder mig om börjar alla tankar fara om jag gjorde rätt el fel.. jag vänder mig om igen då e han borta... spanar ut över folket och får syn på han dansandes en bit bort.. fan ångest..
Försöker njuta av stunden att vara där me Matte o Mange men så fort jag vänder huvudet ser jag honom.. jag orkar inte.. bestämmer mig för att med svansen mellan benen gå fram o iaf säga hej.. Stelt stelt stelt.. ja fan va stelt men inte så konstigt me tanke på allt som varit sista tiden jag e besviken o arg o inget han säger får mig känna anorlunda.
De börjar efter ett tag ösregna men jag o mange bestämmer oss för att envist stå kvar i regnet o njuta av musiken. Dansar runt i regnet en härlig känsla samtidigt kallt o blött. de lugnar ner sig och jag bestämmer mig för att åka hemmåt.. då dyker han upp igen o vill förklara sitt usla beteende.. går undan en bit för att prata.. han pratar o pratar.. orden susar igenom mitt huvud.. jag sitter ner i de löta gräset och känner bara en tomhet inombords.. jag e så besviken o arg jag vill slå dig, sparka dig hata dig mest av allt i hela värden jag vill samtidgt bara ge dig en kram säga att jag förstår o tycker om dig.. istället blire en total tomhet dina ord susar bara igenom mig som en vindpust i mitt öra... jag hör allt du säger men jag tar inte åt mig.. du skapade själv den här situationen och de kommer ta dig mer än 10 min förklaring på en fest för att du ska få finnas i mitt liv..

Nog om dej PALLA!!!

Åkte hem med en migränvarning i huvudet.. petar i mig piller då jag kom hem o somnar på soffan.. vaknar alldeles för sent slänger på mig kläder och drar tillsammans med Matte in till Grodan vid grev turegatan för att där möta upp Jenny Lulu och Tatsumi. Party party, v najs även fast jag igentligen inte alls va på humör för de här. Drog hem ganska tidigt skjussade Lulus vän Sofia till Örby... åkte förbi "han"... tankar tankar tankar.. hatar då han dyker upp i mitt huvud vill bara släppa en tår men de e inte lämpligt. FUCK YOU! HATAR DIG! FAN FAN FAAAAN!
Blev tröstchoklad på vägen hem o sen raka vägen i sängen.

Va förbi mamma o pappa idag o käka tacos =) mammas mat e alltid lika god *mums mums* o nu har jag som vanligt när jag väl kommer igång me mitt skrivandet gett er en uppsats att läsa.. inte en käft som orkar läsa mitt skit de e ju inte ens intressant men skänt o få ur sig allt iaf. Känns bättre nu.

Jag mår bra nu! Jag mår jävligt bra! Få inte för er nåt annat de e massa som jämrar sig där bak i huvudet men jag släpper ut de här så jag slipper tänka på de då jag sitter här i natten.

http://theevilmonkey.blogg.se [De här berör mig!]

Bjuder på lite mer bilder sen KAOS förra helgen!





Back to the sea

 
[Länktar tillbaka till kryssen!]

Miss you the most!

ja jag e dålig! Ja rent ut sagt sämst! Jag skulle hatat dig om du betett dig likadant mog mig.. men du verkar inte hata mig.. bara va besviken.. men de räcker jag har gjort fel o jag vet de jag mår skit för de! Jag älskar dig! Älskar dig mest av allt! Saknar dig som fan.. vet att du inte tror mig nu men de e så även om jag e kass på att visa de!

Don't forget that that all it takes is a call
I know I'm hard to reach, but I call you right back when I got the time
I wanna talk
Don't think of anything else, I wanna be there

Don't know when I'll be back-back, but I'll be back real-real soon
Sorry I can't there, but you know I've got work I've got things to do
Back before u know it, I'll be back before u know it
I'll be back before u know it, I'll be back before u know it


Älskar dig mest vet inte hur jag ska visa el säga de men så e de! Jag ska göra mitt bästa för att vi ska ta oss igenom de här!


[Verkligen inte min typ av musik men den e fan najs]

Sensation

Snart snart snart! Sensation White.. måste hitta kläääder *panik* Längtar som faaaaan.




Varfför skriver man kommentarer om man är anonym?? Då kan ni väl lika gärna hålla käften?

Cold as ice

Jag blir kall... iskall.. mina ord kan såra dig för att slippa bli sårad själv igen... jag bygger en mur runt mig för att hålla känslorna utanför. Aldrig mer ska jag trampas på, ska stå upp för mig själv och fan inte rätta mej efter någon annan igen.. ta mig som jag e eller dra härifrån!

Varför gör du som du gör?
Jag höll mitt hjärta utanför
Jag var sårad, jag var bränd
Lovade mig själv att det får inte hända igen
Varför gör du som du gör?
Vartenda litet ord berör
Jag som skulle stå där stark, gå på säker mark
Undrar var jag sätter min fot


Sitter här dum som man e o väntar på nå jävla svar igen... känner igen syndromet... fick iof svar lite fortare nu än va jag fick förra gången... förra gången tog de över en månads väntande.. jävla fan hatar de här o idag kom jag på mig själv göra de.. ska fan inte låta mig gå igenom de här en gång till!
Tog en långpromenad... en extra lång idag.. ångrade mig då jag nästan va längst bort hemifrån då ag fick ett mindre trevligt samtal från Rickard som e nere i hultsfred me Robin... Robin som nu e spårlöst försvunnen på nå sjukhus nånstans.. pallar inte ens bry mig har ringt som en galning för o få veta va som händer... tom ringt Erika för att få veta men inte en käft där nere har ju mobilen på.. aja kopplar bort den där hålan me intriger ett tag o går vidare me mitt. Har bättre saker just nu än o bry mig om de. Omogna jävla idioter jag e arg o irriterad på allt så fuck it! Imorrn e en ny dag nya tag o troligtvis ett bättre humör o då ser jag tillbaka på de här inlägget o garvar åt mig själv som överdriver.

Party in the moonlight, dance to the sunrise


[Fantastisk låt]

Closed off from love

De ligger där långt bak i huvudet och påminner hela tiden.. kan lixom inte släppa de. Hatar att ha ovänner och bråka. Fick höra idag att han sprider massa lögner som inte e sanna till vänner så dom typ ska tycka illa om mig.. av vilken anledning lixom? De va ju han som valde den här vägen att gå.. fan fan fan försöker hålla mig i skinnet för att inte leta upp hans nr och höra av mig. Så lång tid o allt bortkastat till vilken nytta?? What a waste of time!
Dom här nätterna gör får mig tänka... o tänka... o tänka.. jag pallar inte vill stänga in mig hitta mig själv innan jag kommer ut igen.. känner mig som ett barn vilse i rymden.. kan man uttrycka sig så? Äh ni fattar ändå va jag menar o gör ni de inte så lider ni nog inte iaf.

Skuldkänslor har jag me känner mig rutten mot Linda.. saknar henne som ett as men ja jag vet inte va jag håller på me beter mig illa och hör aldrig av mig... de e nog fler än hon där ute som tycker att jag aldrig hör av mig.. timmar känns som minuter och månader som dagar.. tiden går så fort jag hinner inte med själv vart tar all tid vägen? Jag menar de va 6 månader sen jag träffa "han" o han e fortfarande ett sjukt störande moment i min vardag.. pallar inte ens tänka på de mer. E less på att bli sårad och lämnad ensam kvar känns som att jag stängt in mig i mig själv och vägrar släppa in någon... va mycke jävla skitsnack blir less på mig själv då jag ser va jag skriver låter ju inte vettigt nånstans.

Suttit här o målat min "Tina-kopp" som jag ska ha på jobbet haha sjukt pilligt jag e inge vidare på de här alltså o nu ska den snart in i ugnen o brännas haha de blir säkert bra då de e klart =P




So you're gone and I'm haunted
And I bet you are just fine
Did I make it that easy
To walk right in and out of my life?

Today I try harder

Lagom sliten i lördags efter fredagens äventyr i hagaparken... blev ju inte så sent ändå va jag sjukt trött... Upp ur sängen o börja plocka iordning sminkvskan som ligger nerpackad i molekyler typ bläh va tråkigt nu e de klart iaf. åkte o mötte upp A som skulle bli sminkad inför ett bröllopp. Jättefin blev hon dock kände inte jag mig lika fin hehe.
Hem o vila va väl tanken efter men blev ist att möta upp matte o få i sig lite mat o snacka massa skit innan vi sen skulle dra till Kaos på fest. Sjukt opepp medans Lulu är hur pepp som helst o jag ville bara krypa ner i sängen o bara skita i allt men fan vilken mes jag eså jag bestämde mig för att ge de en chans iaf (BRA VAL!). Plockade fram byxorna som jag fått tag på genom E-M och sydde i panik dit rosa och svart tyg under som gensomskinliga delarna på byxorna samtidigt som Matte o William sitter o super i min soffa och omedvetet streassar på mig. Lyckades få dom se okej ut för en utekväll och packade in pojkarna i bilen o drog in till Kaos där Lulu o co redan var.
Kom dit o vid första anblicken va de första jag tänkte "OH my jag borde stannat hemma detta kommer bli en flopp". Stället va helt tomt plus att de va sjukt litet. Men fan de va en sjukt najs kväll hela stället fylldes med partyglada människor de flesta ansiktena bekanda från MB kryssen för en vecka sen =) Uppe i DJ båset hittar vi även tatsumi som bjöd på en massa bra dunka dunk.






Kvällen gick alldeles för fort och efter att lyckas ha ut hela mattes öl över mig stampar jag runt i plaskvåta byxor som stinker öl och försöker torka lagom tills vi ska dra vidare till Fear and Floating in Kaknäs. Torr dock klibbig drar jag me mig massa folk till Kaknäs för att festa vidare i skogsdungen. Möter upp Talos som spelar då vi kommer och satt mest o softade fram tills jag kände mig alldeles för trött för att stanna kvar framåt 6 tiden.

Blev en sen natt och söndagen har mest gåt åt till att ligga o slappa.. tråkigt att de va fint väder för jag har inte orkat gå ut o nuta av solen den här dagen. Snart dock en ny dag me nya äventyr! Sov gott ni som inte redan kramar kudden *pussa*




Can you disappear

Träffade Magnus i torsdags massa mysigt bestämde oss för att dra upp till Vällingby och överaska Lulu med en glass dock så smälte glassjäveln innan vi hann ge den till henne en jäkla massa kladd blev de! Skämdes nästan eftersom hennes butikschef el va hon nu e stod brevid o kika på då vi står o kladdar inne i affären samtidigt som vi snackar om "raka kukar" haha ja ingen kommentar på de!



[E-M / Danne med sin fina krona / Krille / jag o Krille fular oss]


Bar av till Danne som skulle ha 25års kalas hos sig i gubbängen vid 20 skulle haffat me mej lulu men blev så sent så åkte ensam.  Va dock inte så många där men va riktigt najs o bara sitta o softa.

Nationaldagen i fredags skulle ha träffat Robin men de blev intsällt för att han skulle iväg o jobba så drog me Matte o William o mötte upp Peter o Secret Society crew i hagaparken där dom hade riggat upp lite ljud o satt o myste i solen va hur soft som helst, satt där ett par timmar innan vi drog hem o hämta varmare kläder inför kvällen o hämta även upp lulu och lite mat o åkte tillbaka för att sedan fastna där resten av kvällen =) Blev dock inte så sent eftersom att både jag o Lulu skulle upp "tidigt" och jobba.











Hörde att han skaffat sig tjej nu.. ja va ska jag säga nu kanske han kan hämta sin nyckeljävel o försvinna ur mitt liv så jag kan bli mig sjäv igen efter alla dessa månader av pina =/

Nu ska jag dock gå ut o sätta mig i solen me matte o lite folk o bara softa innan de blir Kaos me Lulu o Tatsumi ikväll *partyyy* puss på er!


Monday Bar Black & White Cruise 2008

image135


De va avklätt de va varmt de va porrigt de va MondayBar Black & White Cruise 2oo8!

De öser in bilder på
www.tranceclubber.com man hinner knappt kika på bilderna förän de finns lika många till! De e helt fantastiskt. Ni som inte var me ni missade något för denna kryssen va något över de vanliga iaf för min del! Länktar tillbaka för detta va 40timmar ren lycka!

    

37498-183

        
   

37498-178

      
     

37498-163   37498-162 

      
     
     

37498-176

  

Sail an ocean

Kaos inför kryssen i torsdags o fredags, massa att fixa o dona med Louice skulle flytta och jag skulle köpa lite grejer innan o samtidigt hinna städa eftersom att Emma o Melle skulle låna min lya under helgen. Känns ibland som att jag har massa tid då jag kikar i kalendern men de finns fan ingen tid.. den bara försvinner bort nånstans o jag hinner inte med tempot i mitt eget liv. Har stressat hela veckan varit sjuk o nu försöka återhämta sig innan kryssen mådde dock helt okej i fredags förutom att jag va sönderstressad med sömn och matbrist..

Va in till c.u.m och panikköpte en vit kjol till kryssen i fredags tillsammans med Melle, Emma och hennes lillebror som va uppe i stockholm övcer helgen för att se Kiss som spelade på stadion i fredags kväll.
Vid 15 tiden kom Matte förbi o hämtade upp mig och vi tog tuben in till båtterminalen där vi sen mötte upp oskarshamnsgänget som jag skulle bo med samt Lulu, Rickard, Robin o många fler. Pepp pepp pepp va ganska opepp på dan men räckte me att komma till terminalen för att ändra humöret.

Trodde vi skulle ha 4-manna hytter men blev tydligen uppdelade 2 och 2 ist så jag o Tobbe hamna i en gemensam hytt. In i hytten dumpa sakerna och upp på soldäck! Satt o snacka skit lyssna på musik o bara njöt av stämningen ett tag innan jag o Lulu bestämmer oss för att de e dags att styra upp sig inför kvällen.
Hela den här 40h långa kryssen har varit helt fantastisk! Solen skiner och massa varmt va de me va ju tur att jag ibland tänker till och faktist tog med mig solskyddsfaktor! Dock lyckas jag bränna mig ändå... typiskt!

Har dansat non stop knappt sovit nåt alls o som alla redan verkar ha påpekat.. JA JAG DRACK! Så nu har alla fått shock o ramlat av stolen men ja så e de.. börja me en smirnoff på soldäck o sen blev de en till lite senare o sen kom lite alla möjliga nära o kära o försedde mig me sånt där tjaffs haha allt för att få se mig full va nu de e som e så jävla kul me de! Årets händelse *antecknar*. Nog om de jag fick väl en jämn najs fylla ingen fjortisfylla som alla verkar få för sig att jag ska få.. ingen bakfylla heller för den delen!

Röjde runt hela fredagen me Lulu o de kändes som tiden gick alldeles för fort... va länge sen jag kände sån lycka i kroppen. Lördagen norpade jag Robin o co. apa goliat som fick bli min kavaljer för kvällen/natten. Röjde runt ensam me apan som alla verkade älska hade hur jävla kul som helst träffat massa roligt folk och tackar alla som gjorde min kryss till den bästa hittils! Puss på er!
Humöret sjönk dock då jag o Tobbe kom tillbaka till hytten o 2 låg däckade i Tobbes säng samt att någon hade spytt ner hela jävla toalett/handfat.. dock hade vi världens goaste granne som kom in o tom städade upp allting åt oss, så han räddade min "sömn" dock somna jag aldrig va vaken ända tills vi gick i land.

Ser nu ram emot nästa kryssning dock lär de inte bli någon summercruise för min del åker till sensation white och nature one ist.

Åkte hem lagom sliten me Lulu... hjälpte henne flytta över de mesta grejerna till hennes lya för nu har hon ju lämnat mig ensam igen *buhu* saknar henne redan =(
Åkte förbi Råcksta Krog satte oss i solen o käka o snacka skit om massa som hände på kryssen som vi inte behöver nämna här. Intriger intriger va skulle kryssarna va utan intriger.


[Mysigt vid Råcksta Krog]

Lyckades även få syn på "han"... fan ville inte se han.. blääh de har gått så lång tid nu ändå e allting kvar därunder o fortfarande sitter man me den där jävla nyckeljäveln men tog faktist me den till kryssen för att bli av me den men han bestämde sig för att gömma sig och inte svara då jag försökte få tag på han så lik förbannat sitter jag nu kvar me nyckelhelvetet! Nog om han som rör till mitt liv!

Har sen jag kom hem kännt en underbar lycka inombords o längtar tillbaka till soldäck! Hoppas nästa års 40h kryss blir minst lika bra!

Tänkte att jag skulle slänga upp lite bilder från kryssen men vette fan vilka jag ska lägga upp här har oändligt me bilder kan man lägga upp så mycke bilder de e ju ingen som orkar kolla då el? Bilder finns iaf gott om i mitt galleri på facebook för er som inte kan hålla er annars kan ni ju kika igenom de 5000 bilder som finns på tranceclubber.com

I söndags ringde Melle mig med trevliga nyheter! Han har fixat en sensation white biljett till mig så nu ska jag till Sensation!!! wohooooo!!! Fan de ska bli grymt najs!!

Ska försöka fixa iordning lite bilder från kryssen sen med.. puss på er så länge!




In a world of desire,
oh who would come and catch you when you fall
in the wind and the fire?
oh who would come to save you?

High above any danger
Locked inside the tower of your mind,
dreams are veiled; passion blinded.
Safe from fear and fire.

Oh who will find me?
In your midnight eyes, I see a summer sunrise.
Fly far beyond these silver winter skies.
I see a beautiful life. Oh, come and get away.

Do you see the horizon?
Walk upon the water, you will find
all is still and yet alive
in the morning light.

Oh who will find me?
In your midnight eyes, I see a summer sunrise.
Fly far beyond these silver winter skies.
I see a beautiful life. Oh, come and get away.

Dance dance in the morning light.
Open your darkened eyes.
Hey, hey, it's a beautiful day.
It'll be ok. It'll be ok.

Take a look, spin around, this is where I find you
where the roses bloom.
Leave your cares, leave your fears, leave them all behind you yeayah.
It's a beautiful day in the city of shining light.
It's a beautiful day. This is where I find youÃ?
yeayah

Oh who will find me?
In your midnight eyes, I see a summer sunrise.
Come and get away.


I see a beautiful life

image131

Kryssen över men massa fantastiska minnen kvar! Tack alla för en helt fantastisk helg ute på böljande vågor i solnedgången!! Jag e lat av mig så bilder o o allt därtill kommer ikväll! Puss på er!!