Fan fan fan!!

Jävla fan!! Jag kom inte in på kursen jag ville gå. Är så jävla ledsen! Vafan gör jag nu då?? Jävla skit!! Jag va typ helt säker på att jag skulle komma in. Men nä ist blir jag nekad för att jag har för bra betyg! Jävla skitpolitiker jag hatar er!!

Sitter på tvärbanan nu på g hem. Sen ut o äta med mormor och farmor. Måste försöka rycka upp mig :/

xoxo Tini


Sleepy

Kommer man någonsin vänja sig vid tidiga mornar?? Är fan zombie varje morgon. Hoppas på att de ligger ett brev innanför dörren idag me ett uppmuntrande besked. För första gången någonsin så ska de bli riktigt kul o plugga. Kommer nog va jobbigt men ser fram emot de. Hoppas hoppas hoppas!!

Nu jobbdax! xoxo Tini


Reasons

Livet går trögt för mig just nu känner jag. Lever i ovisshet över vad som komma skall. En vecka kvar på audi sen vet jag inte vad som händer. Borde få svar från kursen jag sökt in på vilken dag som helst. Skulle dessutom behöva inneboende el billigare boende. Hoppas verkligen på ändring snart för de här går inte riktigt ihop. Ser verkligen fram emot helgen då melle kommer!!

xoxo Tini


Tidig morgon

God morgon världen typ. Sitter på tbanan på g mot jobbet. Jag kommer aldrig lära mig gå upp såhär tidigt helt galet.
Skulle ha träffat brors dotter igår men mådde inte alls bra. Är så jävla less på o va bitter. Läkarna säger att medicinen är "ganska" rätt nu men ändå känner jag mig inte som mig själv. Vill komma till en specialist men blir bara nekad istället vill dom bedöva mig med antideppresivt. Men eftersom jag vill egentligen inte men situationen börjar bli ohållbar.
Tänkte börja leta utbildning till våren nu. Tack awesome Linda som stöttar mig fast jag bara gnäller <3

xoxo Tini


Ny tavla på g

Äntligen tagit mig an att sätta mig o måla. Behöver verkligen de för att kunna andas ut. Min egen typ av meditation/terapi. Nu sovdax!! xoxo


Äntligen blogg app!!!

Fan va najs äntligen har blogg.se fixxat en app till iphone! Fan va jag har väntat!! Övervägde tom o byta blogg men nu blir jag kvar :)

Har värsta ångesten idag :/ vill bara dra täcket över huvudet o dö!


Nytt från Syster Sol


Aldrig tveka, bara leka <3


he made my day


Back to reality

Tillbaka i Stockholm igen. Idag blire första dagen på "nya" jobbet... Audi denna gång. I hammarby. Så de blir att åka kommunalt.. de ni! Kommer sakna bilen som fan men ska ta me musik och bok så kommer de npog gå bra ändå. Måste springa puss puss!

På landet med Laura <3

Njuter av en fantastisk helg tillsammans med Laura och katterna ute på landet. Sitter just nu och njuter framför en brasa i mörkret. Haft en fantastisk dag i solen, grillat och bara njutit av nuet!
'

Uppe med tuppen!!

Igår va de exakt ett år sen jag vaknade upp efter canceroperationen. Helt crazy vad tiden går fort!! Vart tog den här tiden vägen? Känns typ som att de va nån vecka sen. Efter jobbet drog jag hem till fina Catha och fixxade mina naglar! Galet nöjd! Vad tycker ni?
Kul oxå att intresset för de jag gör verkar uppskattas (www.tini.nu). Skulle åka till landet idag me Laura men verkar tyvärr inte bli nåt förrän imorgon =/ men får örsöka ta vara på kvällen och kanske tom ta hand om beställningen jag fick igår.
Äntligen vaknar jag i tid och slipper stressa på morgonen. Tom hunnit äta frukost och ta en lång varm dusch. Behövs verkligen nu när höstkylan och mörkret kommer smygande. Nu dags att åka till jobbet! ♥

Sleep time

Har haft en fantastisk dag med älskade Helen på en liten "picknick" på långholmen. Igår va jag galet seg efter fest hos Lutten som firades i fredags. Galen kväll som alltid då vi tokstållar delar vin och äventyr.
Tog iaf en sväng förbi årets sista parkfest, riktigt mysigt va de. Kul att Helena följde me och att Julle var där <3
Nu blir de sängen för hela slanten! Imorgon börjar sista jobbveckan på bavaria sen är de dags för nya äventyr. Håll tummarna att jag får posetiva svar från utbildningen jag sökt in till snart me.
Sweet dreams peepz <3

Forever young

Gårdagen började inte vidare bra, migrän i överflöd kändes som om huvudet skulle ramla av. Sluta me att jag blev sängliggandes halva dagen. Som att jag har råd att ligga hemma, suck. Som lite extra salt i såren så ska de såklart va värsta sommarvädret ute när jag ligger hemma med gardinerna fördragna. TYPISKT!
Vlev iaf bättre under dagen. Släpade upp en hylla som stått nermonterad i förrådet i en evighet, tung av bara helvete! När jag efter värsta muskelpasset lyckats få upp alla delar inser jag att fan jag minns inte vart skruvarna ligger... Slå mig nån, så jävla typiskt mig.

Igår när jag leta efter min migränmedicin så råkade jag av en slump ramla över skruvarna i en låda, tur att jag inte kastade ut hylljäveln. Gissa vem som hade gått i taket av ilska då haha. Igår eftermiddag lyckades jag tillslut få ihop den iaf. Tanken är att jag ska ha mina målarsaker i den så att dom slipper stå överallt.



När jag gick ut med sopporna igår eftermiddag så fick jag den här synen... första tanken som kom upp var våran älskade Patrik. På begravningen var de många som pratade om dubbla regnbågar som var på himlen prec då han hade gått bort. Ett tecken att du finns kvar och vakar över oss kanske? Känns tungt att behöva acceptera att han är borta. Han var min inspiration till att kämpa vidare då jag själv slogs mot cancern för ett år sedan. Han var den som fick mig hålla modet uppe att allt skulle bli bra... de skulle ju bli bra, vilket de blev för mig. Nu känns allt bara så orättvist. Varför? Jag hatar den frågan... varför? Jag är honom evigt tacksam för de han lyckades ge mig under så kort tid. De är konstigt hur mycke en person kan påverka en utan att man ens vet om de förrän han är borta.
Patrik du kommer alltid finnas i mitt hjärta <3