Läsare bekänner färg!

Haha spännande att få veta vilka läsare man har blir lika förvånad varje gång nån bekänner färg och säger att de följer min blogg =)

Denna gången - Tina.. om du läser detta så maila en rad!

Fredag blev lugnt, blev middag och film hos Oscar, "in to the wild" som jag fick låna av fina Laura. Riktigt bra film men kände mej helt galet ensam då jag gick hem på kvällen usch o fy! Men riktigt bra film iaf.

Lördags va de upp alldeles för tidigt och jobba i S-tälje, för att sen dra till mamma och pappa och fira farmor som fyller 90!! Shit kan inte fatta att hon är så gammal helt galet.

Idag upp tidigt igen för att åka på plåtning i Bromma för Cathas naglar (och liite för mitt smink) och tack snälla Fredrik som ställde upp som fotograf. Blev totalt 4 modeller (varav jag en), Lulu och Cathas 2 systrar. Ja Kristian va me på ett hörn oxå, detta kommer bli toppen, bilderna e tänt till hennes kommande hemsida för naglarna.

Efter en heldag i studion blev de slappa på soffan hemma med Lulu... ni får en liten sneakpeak på bilderna me!


 

Vad tycks?? Kommentera gärna!!








No is a dirty word

Äntligen fredag synd bara att jag jobbar imorgon hade gärna haft en sovmorgon men men man får inte alltid de tyvärr, känns bra ändå just nu förutom att jag ska komma i säng ikväll så att säga haha.

Kul att se att besöken av min blogg ökat extremt mycke sista tiden, undrar bara vilka all hemliga är eftersom att de  inte många som skriver en rad o bekänner färg ;)

Lite smått stressad ska iväg till Oskar snart, men först en varm dusch *myyys* synd att man inte hinner med ett bad, får ta de imorrn om jag hinner de.

Imorgon kommer Lulu ♥ wiiie







Running up that hill

Känns som livet i största allmännhet e ganska emot mitt välmående just nu, jag e frisk jag har lyckats hitta mej ett jobb efter att ha blivit av med jobbet.. alltid något att va glad över. Resten går ju som de går... ingen bra början men nu kan de väl bara gå bättre??

Boken David tipsade om e helt fantastisk, önskar att jag hade mer tid att läsa än på luncherna som jag spenderar i min ensamhet.. bläähh..

Igår va jag ledig eftersom jag jobbar på lördag. Började med ett besök hos optikern.. som avnligt massa strul med mitt speciella synfel =/ finns inte linser som tillverkas för sånna som mej för vi se så få *Sucka* så jag får leva med något felinställda linser ett tag till men ska tydligen ha 90% syn så ska väl inte klaga ändå kunde ju varit värre och jag vägrar gå tillbaka till glasögon igen.

Efter de var jag på möte med Mats på Svarta Lådan... mycket inspirerande får se vad de blir med de men hoppas på förändring :P

Mötte efter de upp Millan och Sverker i studion alldeles vid mig och fotade lite på eftermiddagen o kvällen, hade jävligt kul ser dock ut som en valross blä men de ska bli ändring på de tyvärr har jag inte haft tid att ta mej till gymmet och kommer nog inte ha tid me de på resten av veckan heller så nästa vecka blire extra tuffa pass för att ta igen de jag missar nu.

Funderar på vad jag ska ge kära farmor i present hon flyyer ju 90 och ska firas på lördag.. kan inte fatta att hon e så gammal tiden går alldeles för fort.. kära lilla farmor ♥

Idag jobb som vanligt och efter de mötte upp Patrik och va på bio, han lura me mej på nån vampyrrulle.. nästintill splatter, alltså.. NEJ! De här vet jag inte varför jag gick me på att se!


Ja här e en bild iaf.. vad tycks?? Sverker som fotat =) Nu blire iväg till sängen...








They will not control us, we will be victorious

Okej att ni e nötter.. okej att ni beter er som svin mot mej men vafan jag blir så jävla pissed off!! När mina vänner far illa för erat själviska beteende då blir jag fan förbannad o jag kan inte göra nåt alls!! Fan för er förbannade jävla svinhögar!

Finns de bra killar eller?? Hoppet börjar ge me sej alltså, när jag snacka me ♥ idag så blir jag ledsen inombords, gör ont i hela mig då jag läser de du skriver. Älskar dej av hela mitt hjärta och du förtjänar så himla mycke mer än så. Du e ackrast i världen såväl inombords och utvändigt och låt inget pucko få dej tro annat! Önskar jag kunde dumpa han åt dej, åka dit o hämta hem dej till mej kan jag ta hand om dej ist. ♥

*skakar av mej ilskan*

Sucka..

Va på afrikansk dans med Linda lutt igår, helvete vilken träningsvärk jag hade efter söndagens träningspass, lyckades ta mej igenom hela passet iaf. Idag däremot fy helvetes jävlar kan knappt röra mej, träningsvärk fan överallt kan knappt gå ens haha.. fantastiskt!

Träffade äntligen söta Laura igår efter ett långt uppehåll, satt hemma hos henne och snackade om livet ♥ alltid lika inspirerande diskutioner i hennes sällskap.



Idag åkte löshåret i igen.. imorgon blire att möta upp Millan och sverker *hihi* spännande ni får väl se resultatet av mötet me dom kanske redan imorgon kväll om ni har tur ;) Är ledig imorgon eftersom jag jobbar lördag så ska till optikern på morgonen och skaffa mej nya linser sen ska jag på lunchmöte med Svarta Lådan *spännande* och se vad dom har att erbjuda mej och framför allt vad de kan kosta.

nä nu pallar jag inte skriva mer!









Morgonpigg??

Kom i säng alldeles för sent igår kväll... natt kanske man snarare kan säga o efter att jag väl kommit i säng kunde jag inte sova så inte många timmars sömn inatt dock piggare än vad jag trodde.

Börjar känna av träningsvärken efter gårdagens gympass fan va häääärligt =)







You better learn to crawl, Before I walk away

Haft en jävligt lonley helg faktist, på gott och ont. Fredags blev en helkväll framför datorn pillade iordning ett hemsideförslag till Catha. Lördagen blev en sväng till nynäs för att fixa naglarna som ska plåtas nästa helg *spännande* kvällen var jag mest förbannad o ville inte veta av någon.. stängde in mej hemma i min ensamhet med musik på högsta volym.

Idag har jag ägnat 1 ½h på gymmet för att skaka av mej all agg som ligger vilandes inom mig. Vill nog påstå att de varit en lyckad dag även denna i min ensamhet. Äntligen ått sova ut ordentligt och sen haft ett skönt pass på gymmet imorgon blire afrikansk dans med Lutten ♥

Nu e de snart läggdags upp tidigt imorrn bläää.. hatar tidiga mornar jag e sämst på o komma upp.








I've been alone all along!


I'm f*cking special, your just 2 blind 2 see it!


Tankarna strömmar ständigt runt, tänker alldeles för mycke för mitt eget bästa. Föröker tänka klart.. öppnar ögonen kollar mej omkring, känns som jag bara sårar alla runtomkring, jag vill inte... finns en slutsats av mitt tänkande iaf...

...what you cant have you cant resist...

...ja prec så är de allt funkar! Undrar hur många fina människor jag vänder ryggen hela tiden runtomkring för att jag inte vill se vad jag har prec framför näsan... tittar man tillbaka e de ju helt galet vad mycke jag kanske kunde gjort anorlunda, hur skulle allt varit då? Jag har även kommit fram till att jag ska kontakta M-L igen då allt lugnat ner sig lite i min personliga finanskris som just nu pågår efter jobb-byte och alla sjukhusbesök och dyra mediciner o bla bla bla.







 


When you hit me, hit me hard!

Idag e då inte alls min dag, vaknade galet seg hemma hos Oskar alldeles för tidigt och ville slå honom för att han fick sova vidare o jag va tvungen att gå upp. Första dagen på VEHO i smista. Tog inte lång tid innan min kollega va tvungen att dra till akuten med en familjemeddlem så jag bev lämnad ensam nästan hela dagen i helt ny miljö och inte alls kolla på läget, lagom förvirrande och lagom stressad.. usch o fy ingen vidare första dag men nu kan de nog bara bli bättre =)

Haft så frukansvärt ont i magen, vill slå någon samtidigt som jag blivit tilldelad en riktig PMS dag.. KUL! Nej inte direkt gör ju mitt tålamod ännu sämre än va de redan är *gaaaaahhhh* Fick nå psykbryt på lunchen och började böla helt oprovicerat, har väl mina aningar vad de handlar om.. nu när mitt liv vänder sig mot mig.

Vill ha kontroll på läget men hur jag än gör så lyckas jag inge vidare, gär mej i slutändan bara ännu mer frustrerad och arg på mig själv att jag ska lägga energi på onödiga saker. Hade ett givande samtal med David idag, dock fick de mig i tårar men jag vet ju att han har rätt i de han säger.. inte alltid sanningen är lätt att höra.

"När en kille verkligen vill ha dig... låter han dig inte hålla på att gissa, för han vill vara säker på att du inte blir frustrerad och drar"

"Måla upp ett scenario som ni aldrig kommer att möta då killen verkligen är intresserad: Ni kommer aldrig att få se er själva stirrande maniskt på telefonen för att få den att ringa. Ni kommer aldrig att få se er själva förstöra en kväll med bästa vännerna för att ni ringer hem till telefonsvararen var femte sekund. Ni kommer aldrig att behöva hata er själva för att ni ringt honom när ni vet att ni inte borde. Vad ni kommer att få se är hur ni behandlas så väl att telefonen blir överflödig, eftersom att ni har fullt upp att bli beundrade."

Ur boken "Dumpa honom - han vill faktist inte ha dig"

Jag blir så less på tillvaron ska stänga in mej hemma o kasta telefonne åt helvete blir som ni redan vet knäpp av att stirra mej blind på den, den lär ändå inte pipa med nåt posetivt.. får ju inte ens svar.. Fan va förnannad jag blir *tårar* fuck it! Likförbannat saknar jag honom!

Vill han träffa mig - då träffar han mig och kommer inte me lama ursäkter
Vill han ha mig - då visar han mig de och inte motsatsen
Saknar han mig - då säger han de

Inget undantag för killar antar jag saknar jag någon då säger jag de.. punkt ge mej lite ärlighet och öppenhet i världen tack!! Bitter ikväll haha ja jag har mina anledningar e less på o slösa min energi!!

Nu ska jag sova!








Uprising

*Me like*




Igår va en sån där riktigt död slappardag jag o Robin skulle dra o se avatar 3D som vi bestämt sen en tid tillbaka... men troligtvis alldeles för inställda på att se den så vi inte ens kolla så de fanns biljetter. Helt galet! Fullbokat i varenda jävla fucking biosalong i hela sthlm både igår och idag *sucka* de va fan en månad sen filmen kom hur fan kan de fortfarande va slutsålt till varje föreställning?? fanns typ 2-5 platser spridda i salongen lediga *crazy*

Sluta med att vi såg The imaginarium of doktor Parnassus, Robin verkade älska den.. jag vettifan va jag tyckte kände bara att de va way to flummigt för att jag skulle hänga me i svängarna, visst lite cool film o bra skådisar men nä inget jag kankse skulle vilja se igen.



Robin sover.. som vanligt medans Melle som borde va jävligt trött efter resan redan är på väg hem till lilla hultsfred. Vaknade vid 9 imorse då han försökte smita ifrån mej den jäveln, lyckades haffa en kram innnan han satte sig i taxin till stan. Alltid lika kul o träffa han dessutom e de snart dags att boka resa till amsterdam och trance energy, extra sugen nu då jag missar nästa MB kryssning eftersom min ekonomi inte tillåter mig att åka på den.

Men men extra mycke att se fram emot TE ist.


Melle & jag


Jag & Robin


Nu ska jag hoppa in i duschen sen bär de av till Oskar en sväng =)








Try to find out what makes you tick


Känner mej å fruktansvärt ensam just nu, saknad... o jag kan inte göra ett skit att påverka de här.. eller?? *sucka*







 


Stötvågsbehandling

Kändes sådär alltså o komma till jobbet och behöva säga att jag måste va borta fredag och troligtvis lördag pga att jag ska "spränga" min njursten med en stötvågsbehandling. Men men inte mycket jag kan påverka måste ju bli av med de någon gång. Dom tog de ganska bra ändå tror/hoppas jag. Fan va pinsamt de känns har varit borta mer från jobbet än vad jag varit där de SUGER! Särskillt eftersom jag prec har börjat där *sucka*

Hjälpte brorsan hämta sin bil som varit på verkstan i torsdags kväll efter jobbet, fick då även för mig att jag ska fylla på spolarvätskan i bilen och ska försöka pilla bort plastlocket som sitter över behållaren.. såklart är den fastfrusen, varpå jag blir irriterad och tar i lite extra mycke... *floppp* där flög den åt helvete rakt ner emellan alla pinaler som finns under mororhuven.. och försvinner. Försökt me allt för att få fram den men de e omöjligt så nu har jag inge lock och är en aning irriterad, tur att man har en pappa som nu har beställt ett nytt åt mig men ändå *åååååhhhheee*


Fredag morgon bar de av till Huddinge Sjukhus igen för röntken och efter de en stötvågsbehandling. Scary shit de där.. gjorde satans ont men nu är iaf stenen sprängd och nu kan de bara bli bättre änligen, ser fram emot att bli mig själv o kanske tom få minnas hur de e o va frisk. Dock har jag nu ont efter sprängningen o de lär jag väl ha några dagar till men nu ser jag iaf slutet på den här mardrömsresan som började i mitten av november. Ser flasigare ut än va de e kan jag ju säga *smärta*

 

Nu dags att hoppa på Robin som aldrig vaknar, han kom hit igår o nu e de fan färdigsovet för idag!!









Meet me halfway!

Nu äntligen har jag fått en remiss till Huddinge Sjukhus att ta bort njurstenen med nån Tryckvågsbehandling, lyckades få en akuttid på fredag så nu slipper jag förhoppningsvis snart allt de här samt alla jävla verktabletter och pensilin jag knarkar just nu. Så skönt men nu fick jag även nåt att oroa mig över.. igen, som att jag inte har tillräckligt redan. Ja ja nbu ska jag bli bra o kunna leva normalt igen =)

Mötte upp Linda och va på Stockholms Bhuddistcenter på nån intro till meditation idag, mycket intressant måste jag medge.. efter de blev de hem. Skönt iaf att va ledig o få lite sovmorgon idag, längtar inte till att åka till jobbet imoprrn o släppa bomben imorgon att jag måste va sjukskriven yttligare 2 dagar =/ börjar bli jävligt pinsamt samt att jag kommer bli ruinerad på all sjukskrivning blääääää..

Fredrik va förbi med lite bilder idag me *wiiie* som jag har väntat!! Nu måste jag hoppa i säng om jag ska orka upp imorgon!


Foto Fredrik Nordqvist

Anyone who, can touch you, can hurt you, or heal you
Anyone who, can reach you, can love you, or leave you







 


Going crazy!!

Jag tar kol på mej själv!! Huvudet säger en sak, vettet säger ett annat.. SKÄRP DIG FÖR FAAN!!

Har varit o tränat idag ÄNTLIGEN så jävla skönt, va på sats i kungens kurna (Heron) vetifan om jag gillade gymmet.. e fast i vällingby tycker de e mysigt där men smidigare o träna i heron eftersom de e på vägen hem o känns inte som om de blir lika sent då. Sv'ängde förbi Kristos och Sandra idag me spelade super mario på deras wii, lånade lite filmer och käka middag ihop *trevligt*

Imorgon ska jag möta upp Linda och Kristin och gå på nån meditationsgrej på Stockholms bhuddistcenter *spännande*









Afraid to try but afraid to never know!

Livet har inte varit så lätt sista tiden om jag ska vara helt ärlig, 2010 har väl inte haft den bästa startet då jag redan varit på akuten 2 gånger pga njurstenen som vägrar låta mej vara ifred =/ dessutom varit mer borta från jobbet än vad jag varit där, de suger stenhårt. Imorgon börjar ätligen en ny arbetsvecka med nya tag hoppas jag ska lyckas hålla mej på jobbet hela veckan utan nå fler smärtsamma anfall..

För att titta tillbaka lite eftersom jag inte varit så aktiv sista tiden på bloggen, varken haft tid el ork att blogga. 2 dagar innan nyår kom jag hem efter att ha varit inskriven 2 agar på st görans sjukhus med dåliga njurvärden pga njurstenen, lyckades iaf i sista stund slippa en scary operation, då dom skulle operera in en slang i njuren.
Fick finbesök över nyårshelgen som tyvärr valde att åka hem tidigare än planerat, men hade en helt fantastisk nyårsafton med nära vänner först fin middag som söta jimmy fixade och sedan fest på garbo.

Började jobba veckan efter på nya jobbet vilket känns skönt att komma igång igen efter att ha gått hemma o legat på sjukhus till och från under hela december. På trettondagen blev de MB fest då Roger Shah spelade 3 härliga timmar med fantastisk musik ♥
Torsdagen va de dags igen jobbade fram till lunch sen blev de akut till huddinge sjukhus med yttligare ett njurstensanfall, fredagen blev sjukan igen för att träffa en specialist som gav mej en remiss så jag äntligen ska få spränga bort stenarna i njuren med tryckvågor.. dock om några veckor så än är de inte över men alltid nåt =)

Igår fick jag ett inpulsryck och drog till falun.. nu tillbaka i sthlm igen.



Har nog inga direkta nyårslöfter i år mer än att jag bestämt mig för att våga ta mer chanser, sluta va rätt att misslyckas nu ska jag slänga mej in i de läskiga o ta itu med de ist för att springa från de!!

Borde sova för länge sen ändå sitter jag här o tänker en massa lyssnar musik o myser med kisse som fått va ensam ett dygn. myspys

** saknad **









 




You don’t have to be broken tonight




You see the world through your window
You don’t even go outside anymore
You only feel safe feeling hollow
You think your scars are way too deep to be cured

You hide your heart in the shadows
So afraid to open up to anyone
But I can see your faded halo
And I can make it burn again, like the sun

If you stay for a while
Let me hold you tonight
Just open your eyes you will see the light

But stay for a while
Let me hold you tonight
Just open your eyes you will see the light shine
You don’t have to be frozen
You don’t have to be broken tonight

I can see your faded halo
And I can make it burn again, like the sun

Just stay for a while
Let me hold you tonight
Just open your eyes you will see the light shine
You don’t have to be frozen
You don’t have to be broken

You don’t have to be broken tonight