Afraid to try but afraid to never know!

Livet har inte varit så lätt sista tiden om jag ska vara helt ärlig, 2010 har väl inte haft den bästa startet då jag redan varit på akuten 2 gånger pga njurstenen som vägrar låta mej vara ifred =/ dessutom varit mer borta från jobbet än vad jag varit där, de suger stenhårt. Imorgon börjar ätligen en ny arbetsvecka med nya tag hoppas jag ska lyckas hålla mej på jobbet hela veckan utan nå fler smärtsamma anfall..

För att titta tillbaka lite eftersom jag inte varit så aktiv sista tiden på bloggen, varken haft tid el ork att blogga. 2 dagar innan nyår kom jag hem efter att ha varit inskriven 2 agar på st görans sjukhus med dåliga njurvärden pga njurstenen, lyckades iaf i sista stund slippa en scary operation, då dom skulle operera in en slang i njuren.
Fick finbesök över nyårshelgen som tyvärr valde att åka hem tidigare än planerat, men hade en helt fantastisk nyårsafton med nära vänner först fin middag som söta jimmy fixade och sedan fest på garbo.

Började jobba veckan efter på nya jobbet vilket känns skönt att komma igång igen efter att ha gått hemma o legat på sjukhus till och från under hela december. På trettondagen blev de MB fest då Roger Shah spelade 3 härliga timmar med fantastisk musik ♥
Torsdagen va de dags igen jobbade fram till lunch sen blev de akut till huddinge sjukhus med yttligare ett njurstensanfall, fredagen blev sjukan igen för att träffa en specialist som gav mej en remiss så jag äntligen ska få spränga bort stenarna i njuren med tryckvågor.. dock om några veckor så än är de inte över men alltid nåt =)

Igår fick jag ett inpulsryck och drog till falun.. nu tillbaka i sthlm igen.



Har nog inga direkta nyårslöfter i år mer än att jag bestämt mig för att våga ta mer chanser, sluta va rätt att misslyckas nu ska jag slänga mej in i de läskiga o ta itu med de ist för att springa från de!!

Borde sova för länge sen ändå sitter jag här o tänker en massa lyssnar musik o myser med kisse som fått va ensam ett dygn. myspys

** saknad **









 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback