In one single moment your whole life can turn 'round!

För 6 månader sen förändrades allt. Plötsligt var de som nästan varje människa tar för givet inte längre självklart - nämligen livet! Jag minns de som igår... hemskaste dagen i mitt liv! Jag kan sitta idag och se tillbaka på allt.. jag fattar inte hur i helvete jag tog mig igenom allt och idag sitter jag här nästan som om inget hade hänt. Skillnaden skulle väl vara synen på livet, på omgivningen och på alla små saker som gör varje stund värd att leva och njuta av! Ta vara på de ni har, på dom runtomkring er, på allt livet har att erbjuda och framförallt ta vara på dig själv! Du lever endast för dig.. och bara dig!
Passar på att smita in ett tack till alla er som varit med under dessa 6månaders helvete... familj och vänner ni är mitt allt och jag kommer alltid ställa upp för er i alla väder! *kärlek*

Sweetness

Har äntligen hittat ett par skor jag fastnat för.. mina numera dansskor... e sjukt sugen på att använda dom ute för dom e fett najs!! Men men jag får hålla mig till att använda dom inomhus på danskursen. Till våren ska jag försöka hitta ett par ännu shystare skor o hänga ute me =)
Fakking awesome väder idag.. solen har skinit för fullt men tyvärr har jag inte orkat mig ut. Äntligen börjar Mini och Sonny komma överens.. de iaf på g... Hon har slutat fräsa och morra åt honom och tom varit me och busat lite men än e de inte bästa vänner men de kommer. Helgen har varit lugn.. stannade hemma me mina bäbisar <3
Ikväll blire chill hemma.. lite ABDC eller solsidan-boxen kanske. Hoppas ni har de bra ppl <3

Sonny <3

Efter jobbet idag bar de av.. hämtade min nya familjemedlem.. Sonny! Jag dör vilket charmtroll. Mini är dock inte alls lycklig just nu... hon hatar mig för att ha dragit in en till hårboll... men hon verkar inte hata honom helt iaf vilket är bra. Bara jag som e hatad just nu. Nu har han däckat i mitt knä och jag ska väl försöka sova lite.. hoppas de inte blir slagsmål då jag somnat.
Tack Oskar och Patricia som kom förbi me ett "kattgym" söta ni är!! Han älskar de! Mini luktade lite på de och gick vidare... latkatt... men de har varit full rulle här hela kvällen.. skönt att han e så lätt  av sig =) Nu blire sängen!

ABDC <3

Ikväll blire att dra till danscenter för att gå på öppet hus, sen ska jag kika in på sns och se om skorna jag spanat in finns kvar isf blire nog dom som får haka på hem och bli mina träningsdojjor :)
Sen ska jag till Folksam på nåt möte... kul att ringa dit idag o fråga vart jag ska eftersom att dom inte skickat ut brevet med vägbeskrivningen. KUL att få veta att dom glömt bort mig... man tackar så viktig var jag =/ Förhoppningsvis blire gymmet me Patrik efter de.
Är så fakking jävla less på människor... jag hatar att va bitter men fan va bitter jag är! En viss person drar ner mitt humör HELA tiden och jag pallar inte me ditt skit längre! Låt mig få vara jag annars kan du dra!
Nu har jag fått gnälla lite så nu fortsätter jag peppa inför min kurs som börjar 1 feb... whatever makes me happy <3

This time I swear I'll do it right!


I'll do it just for me!


Hestgo25!

Tack för en jävligt awesome kväll! Riktigt bra anordnat Maria! Kul att få se alla kära vänner ni är fantastikska <3

Besöksrekååård!!


For my little monkey <3


Off the wall

Ja såhär avslutade jag sista arbetsdagen på jobbet.. tänkte glatt innan jag skulle gå hem från jobbet att JA, jag tvättar bilden så den e ren o fin lagom till de nya året.. ja ni ser ju kanske själva hur bra de gick. Dörren gick av någon skum anledning upp under tvättpasset och fastnade i tvätten så den drog med sig hela fakking bilen rakt in i väggen och hade av vattenledningarna... efter 3h av mycket tårar, mobbing och även skratt så lyckades vi få loss bilen med hjälp av en jourkille från biltvättjouren. Tack och lov klarade jag mig undan med en liten repa på stötfångaren som knappt syns samt ett märke på dörrkaten längst ner syns knappt de heller *phu* tur i oturen... gissa om jag blivit mobbad för de här... lyckades dessutom typ haverera hela biltvätten... de va inte alls pinsamt looovar ;) Nu har jag hunnit smälta händelsen och är redo att ta emot mobbingen haha.. de eju faktiskt lite skills att lyckas med nåt så klantigt!
Nyår firades hemma i fina vänners sällskap sen skulle vi ut vilket blev mindre lyckat tyvärr men jag klagar inte såhär i efterhand även om de sabbade väldigt mycke av stämningen tyvärr. Älskade Louice fixade jättegod mat och rosa skumpan kom fram vid 12slaget =)
Nu blire inge mer för idag tänkte slappa lite i soffan innan sovdax :P sweet dreams peppl!

Ska bli fakking awsome shnygg!

Känns som om allt jobbigt fortsätter förfölja mig in i de här året oxå men jag e så jävla pepp på att de ska bli ändring nu så inget.. läs INGEN (!) ska få sabba min framtida lycka jag har fått nog nu! Nu jävlar e de dags för nya tag jag e så jävla pepp! Nu blire gymmet med Oskar, är så jävla less att aldrig duga för någon!

Då kör vi en nystart!

Har varit skitdålig med uppdateringar mest för att jag haft så mycke för mig senaste tiden. Lovar att de ska bli ändring nu. Har fortfarande inte fått arslet ur vagnen och skickat min dator på lagning så sitter med en mini mini dator inte den ultimata bloggdatorn el ja de kanske de är men jag vill ju gärna fixa o dona o den samarbetar inte som jag vill.. skit samma ska bli bättre iaf. Får bli några inlägg nu för att ta igen  de jag missat men har inte så mycke tid nu så kör lite i taget ist.
Började året som många av er säkert redan vet och anmälde mig till en street/hiphop kurs på Danscenter i sthlm så nu kör vi =)
I helgen var Melle här, vi har bakat cupcakes, shoppat (äntligen har jag inhandlat en jacka) btw 50% på hela T12 sortiment just nu.. awsome! Sen har vi varit ute och käkat och firat han eftersom han fyllde gubbe.. ehm jag menade 30 ;) Igår va vi på We luv bass, grym fest najs musik najs folk men alldeles för litet hak och för mycke folk tyvärr. Hann bli klar med hans present i tid och efter många tillars stressande. Han fick en tavla som jag målat.. de kommer upp en bild på den lite senare.
Nu ska jag springa iväg igen men lovar att uppadatera er snart igen om mer spännande som händer och har skett ;) puss på er ppl!

Even the hardest hearts break when they're dropped to the floor - Like Porcelain!