Nature one 2009 här kommer vi!

Sådär allt packat nu och näst intill redo imorgon åker vi ses om en vecka då jag är tillbaka i sverige igen! Ha då kul här hemma i skiten hehe!



Faaaaan va najs jag o Melle Peppar!



Snart är de dags!!



Åhhhee va jag länktar nu! Snart är jag där igen!



Rensa huvudet!

Vaknade imorse el ja förmidags kände mej som ett vrak.. varit så olycklig dom senaste dagarna kännt mej så friuktansvärt ensam så bestämde mig för att ta tag i de här genom att rensa skallen med en långpromenad. Och så blev de ut i promenadslingan och i med hörlurarna gick o gick o gick o gick så himla skönt sluta med att jag satte mej i solenb helt ensam på en klippa vid vattnen och bara njöt av situationen samtidigt låter all ilska och sorg rinna av ett tag. Efteråt känns allt så himla mycke bättre, nu redo för en kväll på Thaiboat synd bara att vädret inte är lika fint längre men de kommer bli kanon iaf!

(Här kommer bilden som vi alla väntat på Patric! Jag i Joggingspåret osminkad! Haha)


Hittade lite bilder från igår då vi va på tillsammans oxå!


Nä nu dax att rycka tag i mej själv o åka in till thaiboat!


Summertime

Drygt att festen blev försenad och att man fick sitta av halva dan o vänta på info om vad som skulle hända.. kändes ju lite sådär alltså.. stämningen va inte riktigt som den borde va heller men de va mysigt ändå. Kul o få träffa Mariella igen va ju ett tag sen sist hoppas de inte dröger alltför länge innan de blir nästa gång igen.

Bjuder på några bilder från dagen som varit innan jag ska vidare till affärn o köpa nåt o käka sen bär de av igen har dock inte helt bestämt vart än de får jag nog grubbla lite på men snart så!






Tillsammans

Typiskt att vädret inte riktigt är me mig idag jag hade hoppats på lite sol. Försöka dra me mej lite folk till "tillsammans" som kör i rålis idag =) Kommer nog bli najs ändå förutom att folk inte alls verkar lika sugna på de här som jag är. Extremt rastlös idag och nu ska jag fan ut så nu får ni minsann ta o haka på! Tur att man har Matte och co. som brukar va me på de mesta!

Sitter nu o ska käka lite frukost o sne blire väl att ringa o få liv i Mariella. Kom även fram till att snart åker vi fan till tyskland inte många dagar kvar nu de kommer bli så jävla kul!

*spanar ut* ja nu ser jag skymten av solen iaf. Folket vaknaaa vi ska kalasa idaaaag!! Döda tråkiga människor kom igen nu!

Nä nu dags för frukost!


Gråzon

Vet inte alls varför humöret sviker mig idag borde vara glad men känner mej ganska orklös och tom... slet ur hårförlängningen oxå fårs e om jag orkar sätta i skiten igen nu el om jag ska låta de va några dagar innan jag drar till tyskland.. få se va humöret och orken tillåter!

Idag är en sån där dag då jag önskar att jag hade nån som kom hit och kröp ner med mig i soffan bara för att mysa och bry sig om.. känner en fruktansvärd saknad av hela den grejen men den känns ganska avlägsen just nu.. inte alls på humör för att dra ut o festa men ännu mindre sugen på o sitta här ensam för att troligtivs senare känna mej ännu mer ensam.. de suuger!

Suttit här halva dan glott på skärmen som om jag sitter o väntar på att nåt ska hända men känns ju som att de krävs lite mer av mig än så om jag vill hitta på nåt.. *kollar igenom msn* nä inte en kotte inne typ..

Lämnade ifrån moig nyklarna till gamla lyan nu.. va där en sista gång på förmiddagen kändes så tomt kommer sakna den där lägenheten.. ännu mer nu eftersom jag inte haft tid el råd o fixa till den här lägenheten än... nån som e duktig på att tapetsera?? Har köpt tapeter o shit men dom ska ju upp på väggen me så får väl försöka flirta hjälp hos mamma.

Nä nu ska jag kolla igenom telefonlistan o se om de e nån liten prick som har tid me mig...


Dont worry!

Vaknade imorse supertrött och förbannat ont i örat! Som ni kanske minns gjorde jag en industrial piercing för en tid sen och den håller på o fakkar med mig! Vägrar läka o de blir bara värre för varje dag som går fattar inte varför kommer nog snart sluta med att jag tar ut skiten... =/
Försökte imorse få bort den men kulhelvetena sitter som berget så den sitter där den sitter så den får väl sitta tills jag blir ännu argare på den o tar i med hårdhanskarna!

Knappt sovit något alls el jo lite men väldigt oroligt ingen aning om varför kanske för att jag va ganska pissed off igår kväll men tyckte ändå ilskan la sig ganska fort då jag fick annat att tänka på =)

Nu ska jag snart röra mig in mot stan o möta upp Danne o ta en promenad snacka lite skit synd att inte solen vill titta fram bara men men de kommer bli najs så länge de inte får för sig att regna.

Nu ska jag ta o göra mej iordning!


Whatever doesn't kill you ,it's gonna leave a scar!

Jag blir så jävla less på den här skiten jävöla fitta kan du bara lämna mig och mitt liv ifred! Dra åt helvete bitchjälvel! Jag vill inte ha mer med dig att göra och jag vill inte ha mer med din patetiska man och göra om man nu kan kalla honom man!  Jag vill inte veta av dig el honom någe mer så lämna mig ifred! Inget du säger kan såra mig mer! Varken du el han så sluta trakasera mig för jag blir bara förbannad.

So turn around ,walk away
before you confuse the way we abuse each other
you're not afraid of getting hurt
and I'm not afraid of how much i hurt you

Träffade Erik idag satt o snacka om hur lessa vi är på allt jävla katt och råtta jagande så man träffrar någon man blir intresserad av.. väldigt intressant diskution som fick mig en tankeställare! Han sa något fruktansvärt vettigt som jag nog inte riktigt tänkt på innan.. Ni vet när man träffar någon och man ska verka svårflörtad genom att låta bli att höra av sig även fast man inget hellre vill än att ringa el skicka ett sms även fast man egentligen inte har något vettigt att säga.. man vill bara höra den andras röst el liknande så sitter man där som ett fån o tänker nej vänta han/hon kanske tappar intresset om man hör av sig för ofta.. ja ni har säkert alla varit med om de! Då säger erik "skit samma de e väl bara höra av dig! Orka hålla på o spela något spel, gillar han dig så gillar han dig oavsett hur ofta du hör av dig annars e han väl inget att ha!" Ja kanske inte ordagrant men något i den stilen iaf..fan vilka sanna ord här sittre jag varje gång jag finner intresse i någon och försöker låta bli att smsa o ringa men wtf! Ta mej som jag är jag e inte desperat bara för att jag hör av mig jag gillar troligtvis bara ditt sällskap och duger inte de då kan de vara!
Nu låter de här skitsmart i mitt huvud dock e de nog svårt att bara släppa de där fucking lovegames men ja de e en bra tanke jag gillar den o de ska jag fan tänka på varje gång jag vill höra av mig till någon oavsett vem de är! Har jag fel?`

Nu ska jag ta o hoppa i säng så jag pallar med morgondagen.. ska drömma fina drömmar vi kanske ses in my fantasy!


Ut på stan!

Gårdagen kändes ju ganska lam gjorde inte ett skit och de känns så jävla kasst att bara kasta bort semesterdagar å nada då kunde jag lika gärna suttit på jobbet så idag va jag iväg o träffade magnus inne i stan då han va här från västerås under dagen. Passade på att ta en promenad för att sen avslutningsvis sätta oss vid vattnet i gamla stan o snacka lite skit innan de va dags att dra sig hemåt.
Nu snart dagt att åka till lövsta och möta upp Erik o bara softa me lite catch up va ju ett tag sen sit (mitt fel såklart) jag e så jävla kass på att höra av mig och ja jag suuuuger på msn ska försöka bättra mig att faktist logga ut då jag inte är vid datorn har än så länge gått hyfsat bra måste jag nog medge!

Härligt väder har vi i storstan oxå solen strålar och de gör mej lycklig! Va även förbi TajMahal och köpte remover till hårlimmet så de hänger på trekvarten e så less på de här håret så jag vill spy på de men samtidigt vill jag inte ta ur de o bli korthårig så nus ka jag ta ur de o göra om så de blir fint igen nu e de bara en stor rishög så drog på mej kepsen idag.. måste fan hitta en sån där mössa el keps som de står bad hair day på någon som vet avrt de finns?? Vet att de finns iaf iof kanske man kan beställa en egentryckt *funderar massa*

Nä nu ska jag försöka få i mig nån mat innan jag drar iväg på äventyr pallar inte sitta hemma när de är fint väder och dessutom semester!!

Ha de gött

Semester

Känns ovärkligt att ha semester har inte fått in de helt än men de känns ju helt fantastiskt! Bokade bil idag så om en vecka drar vi på roadtrip till Tyskland för att gå på Nature One så jääävla najs =)

Blev Thaiboat igår mycke folk riktigt lyckad kväll =) Synd att många drog såp tidigt bara =/

Idag bara slappdag så himla skönt o bara ta de lugnt. Laddar batterierna inför en galen resa nästa vecka.. få se hur länge de håller i sig. Funedrar om jag ska dra ner till jönköping i helgen o kalasa loss men inget bestämt än får se vad som händer borde kanske bara ha en lugn helg.. hade hoppats att träffa robin men verkar inte som om han har tänkt höra av sig och han e ju med flickan så låter de va helt enkelt saknar honom som fan dock :( men men jag vet ju hur de är o va nykär *intalar mig själv*

nä nu ska jag hoppa in i duschen!


If you still care, don't ever let me know...

6 dagar och ca 12h sen jag sist skrev och de va nog en paus som behövdes efter hultsfred och kaos här hemma som jag inte vill gå in närmre på än så.
Mycke bilder blev de efter amsterdam resan så kommer inte lägga upp dom på bloggen.. bilderna hamna istället på facebook för dom som är intresserade att spana!

Haft en riktigt seg och jobbig sista vecka på jobbet mycke i privatlivet samt 2 dagars hemsk migrän som slog ner mej ganska hårt i de fina vädret som varit. Nu äntligen har jag påbörjat mina 3 veckor semester som jag ska försöka njura av!

Börjar semestern med Tillsammansfesten i vinterviken på fredag kvällen med Matte helena och massa fler blev dock inte så sent men de va trevligt =) Fortsätter idag med Blommor och Bin i solen med nära och kära! Kvällen blev lugn och har mest suttit hemma och rensat huvudet med musik. Imorgon fortsätter jag vidare till Thaiboat för att lyssna på Tatti som spelar!


Ganska uttråkad men inte speciellt trött än även om jag borde vara helt slut! Ses på Thaiboat imorgon!





Bury all your secrets in my skin.
Come away with innocence, and leave me with my sins.
The air around me still feels like a cage
And love is just a camouflage for what resembles rage again...

So if you love me, let me go.
And run away before I know.
My heart is just too dark to care.
I can't destroy what isn't there.

Deliver me into my Fate -
If I'm alone I cannot hate
I don't deserve to have you...
Ooh, my smile was taken long ago,
If I can change I hope I never know.

I still press your letters to my lips
And cherish them in parts of me that savor every kiss.
I couldn't face a life without your light,
But all of that was ripped apart, when you refused to fight.

So save your breath, I will not care.
I think I made it very clear.
You couldn't hate enough to love.
Is that supposed to be enough?

I only wish you weren't my friend.
Then I could hurt you in the end.
I never claimed to be a Saint...
Ooh, my own was banished long ago,
It took the Death of Hope to let you go

So break yourself against my stones
And spit your pity in my soul.
You never needed any help...
You sold me out to save yourself...

And I won't listen to your shame.
You ran away, you're all the same.
Angels lie to keep control...
Ooh, my love was punished long ago,
If you still care, don't ever let me know...
If you still care, don't ever let me know...



Hultsfred 2009

Ja i fredags efter jobbet satte jag mig i bilen och drog från storstan ner i en av småland hålor hultsfred för att träffa bla Melle mfl och festa lite samt gå på sita 2 dagarna av hultsfredsfestivalen. Tack söta Melle som fixade fram ett gäst armband till mig =)

Kom ner vid 21.30 och satt o festa lite me gänget här nere innan vi drog till festivalområdet vid 23. Festade vidare där inne innan vi drog in på teaterladan o kolla på Dead by April, känndes som om de va för mycke playback (??) om inte så sjöng han jävligt bra haha. Men iaf så blev de öltältet efteråt. Kul och träffa alla här nere igen mycke minnen kommer med denna festival.. bra som dåliga. dock någon som saknas vid min sida då jag lullar runt på dessa gator! Vid 3.30 kasta vi in handduken och bestämde oss för att lunka hem.. jag helt död efter att ha varit vaken nästan ett dygn!
Typiskt lilla hultsfred att de såklart fick för sig att regna på lördagen regnar fan alltid i den här lilla hålan dock så mysigt här nere =) är glad att jag slipper bo på sunkcampingen i leran tillsammans med alla drägg! Seglördag el ja jag har varit seg hela helgen har mest uppskattat sällskapet inte mycke festival kvar här längre dom har ju sågat ner hela skiten!
Blev lite chockad vad hultsfredfestivalen har blivit mot vad den en gång var. Den stora fjortisfestivalen är nu bara en liten plätt mot va den va innan och som slutar typ spelningarna vid 2??? vad hände med Atlatis vårat kära stomptält som va öppet till 6-7 på morgonen?? Mycket besviken! Nu går hultsfred i graven! Lär dock bli mer röjj här nästa helg då metallica spelar.. kanske borde åkt ner då istället?? Avslutade kvällen med en fantastisk låt från Lars Winnerbäcl som får mig tänka på dig och sen massa glada toner från SMK (Slagsmålsklubben) som som vanligt levererar och är galna!

Nu sitter jag här hos melle i min ensamhet o väntar på att pojkarna ska jobba klart sen blire tacos innan jag drar tillbaka till verkligheten i storstan! Och imorgon blire första dagen på sista arbetsveckan innan 3 veckor semester! Ska nog när jag tänker på de även ta o boka biljetter till Tyskland nu så vi kan gå på Nature One *wohoo*

Ja jävligt uttråkad! Nu ska jag försöka käka nåt sen måste jag hitta på nåt kanske gå en promenad??

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt



oceanlab


I miss you

Saknar amsterdam så fruktansvärt och alla som var med på resan! Kollat massa vidoklipp och bilder och saknar de bara mer och mer varför ska allt alltid ta slut så fort??

I onsdags förra veckan började äventyret då Melle, Magnus, Lillis och Robin kom upp till sthlm för att sen på torsdag vid 15 ta flyget ner till amsterdam.
Tog en taxi från mig vid 12 tiden tillflygplatsen chekade in väskor o sånt innan vi flög iväg. Väl framme i Holland (Shiphol Airport) så skulle vi ta tåget in till amsterdam central men typiskt nog hade de prec börjat brinna i tågtunneln el nå liknande så värsta pådraget och var tvugna att försöka ta oss dit på annat sätt med en varm trång buss med hur mycke folk som helst, tog ju några timmar extra och humöret kändes inte direkt på topp trött och sliten efter resan men fram kom vi tillslut då strula de ännu mer med att få tag i nycklar till lägenheten vi skulle bo i.
Som tur va löste sig även de och då vi såg lägenheten efter X antal branta trappor som typ dödade mig 100ggn om så flöt irritationen ifrån mig. Jättefin takvåning mitt vid Amsterdam suqare el va de heter. Typ 3m från största shoppinggatan = jag va i paradiset haha. Blev inte mycke mer av den kvällen än att ut o käka innan de va dags för sängen.

Fredagen upp ganska tidigt ut i shoppingdjungeln tillsammans med Melle och Robin sprang runt ett bra jävla tag hitta väl lite av varje sen blev de hem duscha käka lite och göra sig iordning för Sensation White! Tog sen tåget ut till arenan där vi och tusentals andra vitklädda människor väntar med spänning på att grindarna ska öppnas!
Väl inne på sensation måste jag nog erkänna att jag blev besviken.. 10års jubileum och musiken va väl inte kass men näst intil.. scenen och showerna va grymma men musiken house typ? Jag vill ha mer trance!!! JA TACK!! Men ikke drog igång mot slutet men då hade jag redan segat ihop av den lugna musiken som varit. Lite röjj blev de iaf drog dock lite innan stägning hem och laddade batterierna inför lördagen och luminosity beach festival =)

Vaknade på lördagen inte alls utvilad.. sliten som fan rent ut sagt gjorde mig iordning och drog till lumi som låg i zanvoort på en millång strand vid havet hur fint väder som helst kunde inte blivit bättre trodde jag! Badade i havet och njöt av solen träffade mass härligt folk och tillslut Roger Shah, sann kärlek till musiken han spelade i solnedgången. De va magiskt!!
Alla va glada och stämningen på topp! Som någon på scen säger i micen "Who needs Sensation when you have luminosity right here on the beach?" Så sant! 1 miljon gånger bättre än sensation och helt klart redan bokat inför nästa år! Glädjetårar skratt lycka kärlek allt i en mix av vakra toner jag ryser i hela kroppen då jag lyssnar på mixen!

Söndagen va inte lika fint väder men ska inte klaga de va disigt och inte lika varmt men ack så braaaaa!!!
Måndagen blev ännu mer shopping samt bara slappa o ta de lugnt då vi alla var ganska möra efter 3 dagars röjj!
Tisdagen vart de dags att åka från allt och tillbaka till dystra sverige, känns så hopplöst att vara tillbaka. Tillbaka till allt jobbigt här hemma nu ser jag frem emot nästa del av semestern om 1 vecka! Men innan dess bär de av till småland och hultsfred över helgen!

Idag var inte min dag, jag var där för att få svar letade överallt men du fanns ingenstans! Var där för att ta dig därifrån... börjar känna en klump av hopplöshet.. borde jag ge upp?? Ge mig en gnista hopp så jag kan fortsätta vänta för snart ger jag upp.. *gloria gloria*

Ska föärsöka slänga upp lite bilder från helgen snart oxå =)


Jobba jobba jobba

...el ja de e iof ganska lugnt idag knappt nå bokningar så om ni ska hyra bil kom till mig!

Sitter här o halvsover känns de som har prec lyckats få igång mitt mobila bredband på jobbets laptop så nu har man äntligen lite internet här inte en dag försent.. allt är ju blockerat här så ingenting fungerar o då de e helt dött så finns de inte mycke att syselsätta sig med. Iof lessnar man väl rätt fort på nätet me men lite tidsfördriv blire iaf.

Nu ska jag sätta mig i bilen o förhoppningsvis hittar jag dig!


dunka dunk

Trött eländig och jävligt less på tillvaron.. allt med känslor suger stenhårt just nu känns de som! Tack vet jag musiken de är äkta kärlek och lycka. Orkar inte med min tillvaro här hemma så på fredag drar jag ner till Hultsfred för att få slippa tänka på allt jobbigt som finns här i sthlm.. sen jobba 1 vecka till innan jag har 3 veckor semester o då ska jag bort jag vet inte vart men här ska jag iaf inte vara! Och jag tar dig med mig för nu rymmer vi!

Lyssnat massor på Roger Shahs set som han spelade på lumi helt magiskt får rysningar i hela kroppen! Orkar inte skriva massa idag har inte återhämtat mig än.. kommer lite bilder sen me!

Legat o degat i ett bad o nu blire soffan sen sova =)

De ända du kommer att ångra är de du inte tog dig mod att göra!


Tillbaka från Paradiset!

De finns inga ord i världen som kan beskriva lyckan jag kände i kroppen i lördags då Roger Shah skakar om Luminosity med sitt fantastiska set. Har aldrig varit med om något liknande! De va vackert de va magiskt de va solnerdgång och allt var perfekt! Nu hemma aningen sliten, ont i kroppen och med ångest för att jag ska jobba imorgon.

Så nu bär de av till sängen så får ni veta mer sen!



Detta är ren lycka med gåshud och glädjetårar!



Day and night divided
Two worlds torn apart
I'm standing in your shadow
I wonder where you are
This is my confession
This is my heart burning down
Giving out and taking me over

So far away
I don't know where I am
So hard to take
You slipped right thru my hands
With so much left unspoken
Unopened
I''m broken
I'll be waiting here for you...

There's nothing here to cling to
Nothing more to prove
I'm walking on a wire
With nothing left to lose
If this is where you want me
This is where I'll be
Holding out 'til you come back to me

So far away
I don't know where I am
So hard to take
Knowing I've done all I can
Trapped inside a moment
I'm frozen
Torn open

Cuz I'm falling, I'm falling, I'm calling out
I need you near me now
Keeping me safe
You can break it or fake it or take it in
I wanna start again
Take me away
Come and take me away...

Ill be waiting here for you...



Sensation White & Luminosity Beach Festival here we come

Nu e de inte lång tid kvar.. snart snart snart!! Melle Lillis magnus och Robin är nu på plats! Har prec bokat taxi till flygplatsen imorgon fan jag e så pepp vill åka med en gång *wiiiie*

Så nu kommer bloggen inte uppdateras förrän jag kommer hem igen.. tisdag el onsdag beroende på hur trött jag är!

Nu ut på äventyr i min nya bimbofrilla me grabbarna, Amsterdam here we come!


Bimbovarning?

Va som sagt hos Lia och fixade hår och naglar igår.. känns så himla ovant massa hår o långa naglar inte alls jag.. känner mej som en bimbo!

Vad tycker ni?




Kom nyss till insikt att imorgon åker packet till amsterdam har kännts så avlägset men de e fan IMORGON! och som vanligt har jag inte packat i tid så nu ska jag o köpa lite smågrejs som jag behöver samt dumpa bilen på jobbet sen blire packa för hela slanten förhoppningsvis innan Melle o co. dyker upp =)


sleepless

Har en klump i magen och den vägrar ge sig... i miss you... vart är du??


Tröttis

Borde sova för länge sen helt slut efter den här dagen! Har donat i lägenheten satt upp lite skit på väggarna burit ner massa grejer i förrådet samt packat upp massa kartonger som fort står kvar sen flytten. Värsta röran men ska ta tag i de sista imorrn innan pojkarna kommer till sthlm.

Efter en massa hårt slit så va de dags att röra mig hem till söta Lia som fixat håret och mina naglar inför amsterdamresan på torsdag wiiie börjar bli jävligt peppad nu känner jag =)

Skriver som en kråka gör jag me e inte alls van me långa naglar =)


TiNi goes from dreads till bimbo! Vad tycks??