Its ok you'r not alone

Sitter i soffan lagom sliten efter en hård arbetsdag, lagom sugen på att städa hemma som jag borde sätta igång men.. huvudet håller på att sprängas av huvudvärk men de e bara bita ihop. Sitter och lyssnar på Mike Shiver på www.di.fm mycket bra detta gillar vi =)

Var förbi House of Pain i jakan idag och bokade ne tid hos Rasmus då nu e de dags att bli plågad av nålen igen =) Vad de blir får ni se på torsdag nästa vecka. Så länge bjuder jag på en till bild från min Fredrik Nordquist och Patric Frankssons plåtning i lördags... more to come =)



Ja fint blev de minsann är jättenöjd med blderna =)

Nu ska jag sätta fart här och sen dra hem till söta Steve *wiiie*


Måndag!

Är verkligen heeelt död... Jobbat hela dan.. nästan. Tog en avstickare mitt på dan till Elenas Nagelstudio och fixade akrylnaglar för första ggn känns så himla bra o ha naglar igen! Dyrt dock men de får jag unna mej nu när allt annat går åt helvete, efter jobbet blev de afrikansk dans på sats i sumpan. Lyckades bli sen och fick sprinag som en galning för att hinna men ändå kom ajg försent och fick böna och be för att bli insläppt men tillslut så¨=)

Nu har jag tagit tt bad med tända ljus mysig trance coh nag champa kan livet bli mysigare.. ja de kan de men de får duga med tanke på situationen. Nu e jag helt slut borde sova men fatnade som vanligt en stund vid datan =)

Fick mina böcker som jag beställde i veckan idag.. hämtade dom efter jobet i vällingby. ¨Så nu har jag dom andra 2 twilightböckerna o läsa eftersom ajge  så nyfiken på nya filmen som kommer snart... *wiiie* Nån som e sugen på att gå och e den med mig??




BWTFDIC!

Ja de va ju ett tag sen sit har inte haft lust o skriva mest velat vara för mig själv sista dagarna, hade tänkt skriva då jag hade all tid i världen då jag jobbade i kista tors o fre eftersom Micke va sjuk. Men hade noll i motivation.. idag kände jag att de va dags. Blev en inpuls photoshoot med Fredrik Norquist och Patric Franksson igår i Hammarby sjöstad, de va blött de va kallt o de va jävligt kul. Har fått kika lite på bilderna och jag gillar resultatet ni ska få en sneakpeak på en av bilderna antar att de flesta av er redan sett den på facebook iof! Så vad tycks? Inte alls van att stå kameran, de va många år sen sist men jag är nöjd med resultatet.




Och sen pojkarna som dolde sig bakom kamrorna!



Japp de va roligt skönt att få testa lite ibland... fler bilder är på ingång men jag som helst skulle lägga upp iaf en till får vänta med de tills fredrik publiserar några imorgon på facebook =)

Nu alldeles försent för att blogga egentligen men wtf! Är förvånansvärt posetiv idag efter lite dåliga nyheter men inget jag vill lägga vikt på nu när humöret är på topp... får helt enkelt njuta av stunden!

'Cause you can't jump the track
We're like cars on a cable and life's like an hourglass glued to the table
No one can find the rewind button boys
So cradle your head in your hands and breathe

There's a light at each end of this tunnel
You shout 'cause you're just as far in as you'll ever be out
And these mistakes you've made you'll just make them again
If you'll only try turning around

2 a.m. and I'm still awake writing this song
If I get it all down on paper it's no longer inside of me
Threatening the life it belongs to

And I feel like I'm naked in front of the crowd
'Cause these words are my diary screaming out aloud
And I know that you'll use them however you want to




Frustrated again, it feels so wrong




Galet bra låt som just nu går på repeat i lurarna. Var iväg med Lutten och tränade lite afro på sats i sumpan efter jobbet. Kändes som att de va prec de jag behövde just nu.. känns mycke bättre. Mycket i huvudet just nu.. mycket som händer över huvud taget. Men de löser sig.. tids nog.

Kom hem och la mig i badkaret lyssnade på musik oh bara njöt av att inte tänka så mycke annat än på musiken som kom ur högtalarna.

It’s not too late, It’s not tomorrow
Let go of the hate, let go of your sorrow





Hoping to see you, please dont escape!

Lördagen blev mycket trevlig, tog mig in till stan och mötte upp Maria på dagen för att ta en lång mysig promenad i solen runt djurgården.

Kvällen åkte jag in till Tiki room tillsammans med Kristin och Patrik där vi mötte upp Linsda o co. Hde en riktigt trevlig kväll, skulle egentligen dragit vidare efteråt men alla va småtrötta så drog hem efter istället. Blev en ganska tidig lördag.

Söndagen vaknade jag av ett mindre kul sms som fick min dag att sluta i tårar. Tack söta Matte som kom och tog hand om mig. De behövdes verkligen! Hade nog st'ängt in mig hemma och gråtit sönder mig själv.

Nu känns allt bara skit men försöker se de från en posetiv sida även om jag har svårt att hitta den nu. De här SUGER! Jag saknar dig... och jag kan som vanligt inte göra ett f*cking jävla skit åt de. Men de löser sig tids nog.

Ikväll blire sats afro med lutten =) Yttligare lite blåsor under tårna kanske?


Take one look at yourself, and realize...

Ibland undrar jag vad jag egentligen slösar min tid på oviktiga saker.. väldigt ofta händer de oxå och jag är fullt medveten om de.. hoppas att de i slutändan ska leda till en vinst för min egen skull men nu har jag gjort de så många gånger så borde egentligen veta att de aldrig brukar bli så. Men nån gång måste väl saker ändras el? E de bara jag som är sjukt naiv och vägrar fatta vinken??

Frustration.. något jag har väldigt mycke av just nu!!

Nu snart in till stan för en promenad med Maria id e fina (kalla) höstvädret! Därefter blir de dags för utgång med Lutt och co. =) Kommer förhoppningsvis bli en grym kväll med massa halvnakna karlar!!! Prec vad jag behöver ikväll!

Sitter och lyssnar på Infected mushrooms nya album.. SJUKT BRA!

Take one look at yourself, and realize...
Life is treating you nice, better be wise...
And enjoy your moments.
Take one look at yourself, into your eyes...
How you treated your life, wasn't too wise...
Cause its getting closer...






F*ck it!

Jag e så jävla besviken och less på folk som säger en sak och menar en annan. Jag e så less på mig själv att jag litar blint på de och de ända jag får ut är de är en kniv i ryggen. Att jag ens köper folks falska crap gång på gång, vill ju bara tro på de dom säger men alltid bara lögner!

Vad är poängen att ens försöka då jag är ensam ändå?


This may hurt in the end!

Jag blir galen springer runt klättrar på väggar humöret sviktar jag vill skjuta mig själv!! De här är helt klart lärorikt och jag både hatar och älskar varje sekund av de här dramatiken som pågår inombords! Vad händer med mig??? Gaaaahhh ena stunden på topp nästa i botten och de mesta pga ingen annan än mig själv. Ja CP-Tina! Testar mig själv i en situation som är helt främmande för mig själv. Den här gången öppnar jag mig, jag är ärlig och rakt på sak. Duger de inte? Then fine! Här är jag take it or leave it!

Jag säger jad som gäller och sen väljer du att ta de el dra! En fruktansvärd förändring mot vad de tidigare var och varje bekräftelse på de gör mig ännu mer målmedveten men.. MEN de e fan en kamp inombords för att inte falla tillbaka i gamla mönster!

"Tina, du vet att jag inte skulle släppa iväg dig om jag inte tror på dig va?" Orden klingar klart i mitt huvud efter ML's ord sista sessionen på min terapi. Jag klarar de här nu e jag helt ensam och än så länge står jag med huvudet högt men mina hjärnspöken bråkar som FAN med mig hela tiden försöker putta ner mig i de gamla.. men nej än så länge står jag kvar!

De här kan ju sluta i total katastrof men då får jag väl se de som en smärtsam seger för jag vet att jag inte gjort något fel!

Jobbet går knas hoppas allt löser sig... tveksamt.. Jag VET att de löser sig de helt enkelt måste göra de!

Tack fina david för att du tog dig tid när jag ringde idag de betydde verkligen massor för mig coh de är som vanligt lika intressant och lärorikt att prata med dig du har så mycke vettigt att säga!

Dagen har varit galet upp och ner alla kunder har varit fruktansvärt otrevliga tror jag har dålig kharma får hoppas morgondagen blir bättre, innan dess vore ju inte sömn helt fel.

Sweet dreams

It's when the timing is right thins can happen


[Lutten och jag i stugan på ekerö]


Ja kvällen i lördags blev väl inte riktigt som planerad... mötte upp Lirran vid brommaplan för att åka ut i skogen på ekerö på födelsedagsfest o de lät ju jävla roligt dock va de väl inte riktigt som vi tänkt oss. Folket va yngre än vi rott och inte alls min typ av människor så redan 2h senare bestämde vi oss att röra oss hem igen. Åkte hem och myste ner mig i soffan drog på lite trance o tände ljus myste i mitt nya vardagsrum dock han jag inte sitta spec länge innan de ringde på dörren och en lapp slank ner i brevlådan *suck*. De va bara sänka o va glad ändå.. orka med grannar som inte kan unna en lite musik på en lördagskväll blir så jävla less på idioter!

Söndagen ägnade jag åt en rejäl välbehövd storstädning av lägenheten så nu är allt (utom min list) klart o de har blivit så himla fint här hemma nu måste jag bara få tag i en shysst TV så jag kan glo lite film här hemma. Någon som har en TV som ligger och skräpar?

Kvällen åkte jag hem till O och käkade middag med han och hans inneboende innan vi sen glodde på "Year one" och sen satt och spelade lite PS.

Idag har jag gått runt hela dan me de där fjantiga flinet igen känner mig så fruktansvärt töntig men hoppas verkligen jag spelar mina kort rätt den här gången pallar inte me nå kaos mer! Miss you ;)

Efter jobbet bar de av till sats för ett pass (satsafro) va faktist riktigt kul förutom att min kordination är galet ur funktion. Måste vrekligen träna på o hänga me på alla flaxande rörelser och steg o sen minnas kombinationen.. inte min starkaste sida helt klart!

Har känt senaste tiden en fruktansvärd saknad av min sminkhobby.. funderar seriöst att ta upp de igen den här gången till en början som en hobby men nu måste jag börja leta fotografer och modeller som vill jobba lite TFP för att få ihop lite inspiration samt fina bilder!! Galet kul hoppas att någon/några är på på den idén under hösten/vintern =)

Nu är de nog dags att hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen *mys*


 

 

 

 


I'm done!!!

Min planering höll =) Så stolt över mig själv att jag för en gång skull blev klar som planerat!! Framsteg annars brukar mina projet lätt bli stående alldeles för länge innan jag tar tag i dom.

Vardagsrummet är nu KLART!!! Wieeehoo jättefint blev de men de känns lite naket dock, ok en list som inte limmats upp än dock men annars är allt klart . Nästa projekt är att måla en tavla för att fylla tomheten med (om den blir bra). Hade tänkt börja med den nästa vecka ska iaf rita upp den då sen måste jag försöka få tag i ett billigt stafli =)

Försökte prec ta en bild på resultatet men den blev inge vidare tyvärr va jag ju inte så smart att jag tog en förebild så ni kunde se hur hemskt de va innan. GULT va de iaf och jag verkligen avskyr gult usch!! Men nu börjar de ju tom kännas som hemma här =)

Va förbi indiska och köpte lite mer kuddar och ett buddah huvud oxå för att få lite mysstämning i rummet =)

Försöker igen.. inte bra men bättre här kommer lite bilder =)

Här är en bild man kan se lite av sen gula färgen som va innan stor skillnad blev de iaf.


Nu ska jag börja göra mig iordning sen ska jag ut till ekerö och fira linn och co. som fyller år tillsammans med Linda lutt =)


Renovering pågår!

Japp så e de! Kom hem från jobbet idag och de va full fart med en gång. Mamma kom över och hjälpte mig att tapetsera min fondvägg och jag är verkligen toppennöjd med resultatet ska försöka börja måla resten imorgon men är inte helt nöjd med färgen då den kom upp på väggen får se hur de ser ut då jag målat första väggen annars måste jag hitta nån annan färg!

Nu ligger jag i sängen o funderar en hel del över alllt som händer runtomkring... snart sovdax helt slut efter tapetserandet.




Can´t stop smiling

Ska försöka njuta så länge de varar.. vet ju att de brukar ändras ganska fort men de e helt fantastikt just nu sitter och ler för mej själv på jobbet både igår och idag. Gårdagen va i väntan inför kvällen som sen blev helt underbar, idag sitter jag och lever på lyckan som susar runt i kroppen.
Tyvärr brukar de gå över lika fort men just nu e jag på topp =) Hade nyss en arg kund på telefonen som skrek o va helt galen men inte ens han lyckades få ner mig på jorden igen.

Nu ska jag fortsätta jobba lite innan jag sen ska hem och börja tapetsera om tillsammans med kära mamma =)


Och en apelsin...

Hahaha hittade den här Nemi "strippen" på helgon.se haha de skulle lika gärna vara en strip om mig för de e nog tyvärr pårec sådär jag tänker *skrattar för mig själv*




Måndag

Ja gårdagen hade jag ju planerat att dra iväg till sats för att gå på nåt nytt satsflow pass som jag tyckte lät intressant. Jag o Linda skulle dra dit men hon fick förhinder så jag tänkte dra dit ändå bytte om och allt satte mig i bilen och åkte till sumpan. Nästan framme så ringer Linda snackar lite skit och plötsligt säger hon typ "vad gör du i sumpan? passet är ju i jakobsberg!" JAHAAA okej KUL jag hann inte dit så jag missade passet så blev förbannad och drog hem. Lånade en slipmaskin utav Matte och satte fart med mitt vardagsrum som stårr me spackel på väggarna nu i typ 2 veckor.

Så igår blev de slipa väggar, idag målade jag litegrann på onsdag kommer mamma förbi så vi kan börja tapetsera och förhoppningsvis hinner vi klart till helgen isf ska jag ta tag i resten av målandet så de blir klart =) Kommer bli kanon!!

Verkar inte spela någon som helst roll hur tidígt jag än går upp på mornarna! Hur jag än gör så lyckas jag aldrig komma iväg den tiden jag borde, fattar inte hur jag lyckas!? Lyckas alltid komma typ 2-3 min efter 7 kanske låter lite men de e sjukt irriterande att alltid komma inspringade 3 min sent o alltid står de nån kund där och suckar = JAG ÄR SÄMST!!

Ikväll har jag som sagt börjat måla mina väggar sen kom Lulu förbi och vi va ner o köpte en pizza och slängde oss i soffan och kollade på Captivity, faktiskt bra film måste jag säga! Hon däckade dock efter pizzan så efter filmen packade jag ihop och kröp ner i min säng me minipc'n och här sitter jag nu.
Är sjukt less på min TV som krånglat en hel del sista tiden.. nu har den dock packat ihop och sagt bye bye till mig nu går de inte ens att starta skiten fan fan fan så jag får helt enkelt klara miog utan TV ett tag framöver då jag varken har råd och lust att slänga pengar på en TV nu. Någon som har en TV som står och skräpar någonstans så kan ni ju hojta till!?

Nu ska jag nörda lite sen blire sovdax, ska nog at o lägga min på min kära spikmatta en stund oxå =)


Sing it if you understand

Var uppe längre än planerat igår så nu har jag lyckas sova bort halva söndagen, blä kommer ha svårt att komma i säng ikväll bara för de *typiskt*

Men men ny dag med nya möjligheter, börjar dagen med ett pass på sats i sumpan förhoppningsvis hinner Lutten dit oxå!! Nu ska jag börja packa väskan. Efter de ska jag hämta min bokhylla och en slipmaskin hos Matte.

Nä nu ska jag sätta igång här =)


Some deny and search for things that never come around!

Ibland tror jag att jag överdriver.. el ja tror va väl fel ord jag vet ju att jag gör de blir så less på mej själv gör stora saker av små skitgrejer som inte ens är nämnvärt egentligen. De blir stora berg att klättra över i mitt liv. Fatta va onödigt mycke tid jag slösar på skitsaker! De måste ju verkligen bli ändrig på de här.

Va inne i stan idag och gick en promenad med Danne runt årstaviken och snackade lite skit i de härliga vädret, får ju passa på dom få soldagarna som bjuds på nu innan mörkret tar över helt, blä vill inte ha vinter!
Alltid lika spännande och höra folks synvinklar hur dom tycker jag förändrats sen terapin jag gått i. Saker som jag själv kanske inte reagerar speciellt mycke på. De får mig uppskatta mitt beslut om att träffa psykologen ännu mer! Sakna henne mer oxå för den delen då jag inser hur mycke hon gjort för mig utan att jag knappt märkt de själv.

Då va de dags igen för våra alldeles översmarta citat!
Lulu: Men jag har inte slutat dejta fula killar!
Jag: Nej du har inte ens börjat!


Kom hem efter promenaden och har bara degat på soffan i min ensamhet så skönt!!! Tyckte första gången jag hörde att infected mushroom och jonathan davis från KoRn skulle göra en låt ihop att de lät helt galet fel, har ju lyssnat på båda i massa år nu och nus ka dom göra nåt ihop dom kör ju helt olika typer av musik men satt idag på youtube och spanade på resultatet och de e ju rent ut sagt klockrent! Snart släpps infecteds nya album och de verkar bli riktigt bra ser fram emot releasen som är om typ 2 dagar(?) om jag inte minns fel.




Ja lyssna själva, vad tycker ni? I like it anyway och gillar den bara mer för varje gång jag lyssnar!

Lullat e ute och röjjer ikväll o jag valde att stanna hemma och dega, blir nog snart sängen är så himla seg tråkig som jag är! Sp himla skön helg har verkligen inte haft nåt planerat förutom att ta de lugnt!!

Haft en riktigt jobbig vecka, egentligen inte jobbigare än vanligt förutom lite dåliga besked på jobbet. Minns ni att jag jpobbade i Tyresö tidigare men BMW sa upp avtalet med MABI och min station stängde jag hängde löst och va nära på att mista jobbet, nu händer samma sak igen och jag känner mig bara så omotiverad att gå igenom de här enb gång till. De här är ju egentligen inte officiellt förrän på måndag men wtf spela roll 2 dagar!?
Nu håller jag tummarna att jag får behålla jobbet annars får jag väl gå på a-kassa el nåt.. känns ganska lugnt men helt säkert sitter jag ju inte just nu. MEN de löser sig som alla säger. Och den här gången känns de faktist så oxå! De löser sig!

Nu ska jag sluta tråka ut er me massa text som ni troligtvis inte orkar läsa ändå så nu ger jag upp för idag ska nog glo en rulle sen sova!



 


It´s all about me!

Fuck it e min enda kommentar efter att ha smält gårdagens gråtattacker är jag nu fit för att skriva av mig lite igen. Sjukt trött på tillvaron men samtidigt så orkar jag inte gräva ner mig för de heller!

Mer fokus på mig i fortsättningen är så less att lägga ner tid energi och själ i allt jag gör då jag alldrig får nåt tillbaka! Är less på allt festande hit o dit less på alla falska ansikten i min omgivning less på de mesta men samtidgt känner jag att de e på väg mot bättre tider.. kanske inte prec nu men längre fram o de e de jag lever för just nu att göra mina dagar bättre. Fokusera på mig själv o skita i allt omkring.

Lägger ner hela grejen me kärlek.. nåt jag saknar sjukt mycke i mitt liv men jag verkar ändå inte kunna bli kär o så fort jag finner någon intressant så skiter de sig så fuck it!

Jobbet känns sådär just nu då jag kommer få gå igenom kaoset som hände vid årskiftet yttligare en gång till. Är så less att kämpa så hårt för att i slutändan se allt falla samman. De jag pratar om är backstabbers som gör mej less! Berättar mer om de här då de är officiellt vad som händer men de e inga vidare nyheter för mig. Hoppas jag får behålla jobbet efter detta kaos!


I tried to be all that you need
tried not ever let you down
still I can see it in your eyes
Not good enough

What can I say, What can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you


Känns skönt att Lullat bpor hos mig några dagar så jag slipper va ensam även om jag sitter isolerad me hörlurar för att lyssna på dead by april medans hon sitter vid sin dator.. jag är inte ensam!


Don´t waste my time!

Funderar vart all tid i mitt liv försvinner på. Alltså dagarna, veckorna, månaderna, åren bara rinner iväg och jag hinner inte alls med i tempot. Allt är alltid så hetsigt. Allt och alla ställer kvar så vart finns platsen kvar för mig, att bara få vara jag?

Jag är less på att folk kommer och går ut ur mitt liv utan att ens ge en tanke åt vad som skulle kunna utvecklas, menad då inte relationer i första hand. Tänk bara på alla som kommer fram och hälsar på mig på fester el på stan frågar hur de är och bla bla bla bla... seriöst jag vet inget om dom och dom vet inget om mig.. vissa av dom väcker ett intresse hos mig men ändå blir de inte mer än så. Varför?
Känns som om alla "känner" varandra men vad vet vi egentligen?....ingenting. Varför tar sig inte folk tid till varandra, jag blir så less!

Bestämde mig i helgen att de här blir sista MB kryssen på ett tag framöver.. de har förlorat sin charm och jag hoppas att den kommer tillbaka efter ett uppehåll.

Nu laddar jag istället batterierna för MB festen i november då paul van dyk kommer och skakar om dansgolvet,, de kan ju inte annat än sluta bra =)

Nu är klockan som vanligt för mycke och sängen kallar! Varför e de ingen som lägger upp schyssta bilder från kryssen?? Vart har alla fotografer som tar bra bilder tagit vägen, nästan bara massa sunk på TC nu juuhh!!

Be strong, hold on, antoher day will rise
Be strong, love is gone, heart is cold as ice