Keep on smiling!

Nu firas de med Ben'n'Jerrys eftersom jag nu inte gråtit på över ett dygn! Skjussade hem Oskar från Lunda för någon timme sen. Första jag får höra är typ "Va kul att se att du ler! Hela du skiner idag!" Jag hoppas de håller i sig ett tag till. Jag e livrädd inombords men humöret känns ändå br just nu. Inga tårar. Vill inte veta vilken gråtattack den här uppgången komer medföra men de tar jag då den kommer.


Nu ska jag borsta tänderna krypa ner i sängen o lyssna bra musik samtidigt som jag ska sova. Bajs åt grannen!

Tack söta Mariella för ditt logginlägg ♥







I'm feeling like a star, you can't stop my shine

Känslorna svämmar över, nu har jag iaf äntligen fått en tid till KS på måndag. Både mamma och pappa ska me, känns konstigt att ha me pappa efter allt som vi gått igenom. Men han vill vara me för ahn e tydligen jätteorolig och de känns jätteskönt. 1 vecka har gått nu, att mitt liv skulle förändras så mycke på så kort tid. Försöker leva för dagen, ta vara på varje ögonblick jag lyckas känna mej bra. Tyvärr verkar de som att ju bättre jag mår för stunden desto hårdare faller jag pladask då verkligheten kommer ikapp. Jag vet inte längre vad jag tycker och tänker om allt vilken känsla som e verklig och vilken som är en fasad.



Tog några dagar off från jobbet, tors och fredag. I onsdags kväll fick jag ett ricktigt bakslag. De va nog värsta dagen hittils. Mamma kom förbi och lugnade ner ig för jag kunde inte sluta gråta. Kändes som att allt hopp rann ur kroppen att jag var ensammast i världen. De va då jag bestämde att jag måste plocka ihop mig själv. Kändes som att jag slutade leva.
Åkte iväg till Flen igår och va på Festival in Fluff. Lyckades få tag i en biljett efter mycket om och men. Kände inte riktigt lyckan komma då jag va där heller men om inte annat så mår jag bättre idag. Första kvällen jag planerar i min ensamhet och hoppas jag lyckas hålla humöret uppe hela kvällen.


Va förbi vällingby idag och äntligen hitta jag dom vita skorna jag jagat så länge efter. Finns ju typ 100 olika modeller men va just denna jag va ute efter *happy* en schal smet me oxå.. den va ju på rea :P
Nu e de slutshoppat för nu börjar lixom pengarna ta slut haha.

Idag känner jag mig bra.. jag njuter varje sekund jag kan må okej! Tack för att ni finns och stöttar mig vänner och familj ♥







Upside down

Just nu är allt verkligen en hel röra. Livet e som en berg och dalbana. Ena sekunden på topp nästa är de i botten. Tack för allt stöd även om jag just nu beter mej som ett cp. Stå ut med mig jag behöver er!!
Efter beskedet har jag försökt jobba på som vanligt men jag bara gråter hela tiden på jobbet och hjärnan e inte alls me. Kan typ börja leta efter mobilen samtidigt som jag pratar i den. För varje topp med lycka så är varje dal djupare och jobbigare. Tror verkligheten börjar komma ikapp nu. Har nog inte helt ått in att de faktiskt händer de e inte verkligt än.
Bestämde mig att stanna hemma från jobbet och vila ut, om inte annat huvudet. Har så mycke som far runt.
Var med Oskar i Kista efter jobbet och med hem fick 2 klockor från clas ohlsson följa me =) Fiiina *wiie* ge mej mer färg i livet!!

I have a long road ahead of me...

Fredagen började men ett rejält bråk med en kollega på jobbet som gjorde att jag gick runt och va bitter hela förmiddagen. Tur nog är man inte långsint av sig så de gick över relativt fort iaf. Blev på mycke bättre humör efter att jag äntligen fick köpa min kamera rån en snubbe på blocket som kikade förbi mitt jobb och lämnade den. *happy* En canon eos 350d blev de iaf. Mycket nöjd. Första bilden blev en osminkad söndergråten Tinis.
De är läskigt vilken vändning livet kan få på en hundradels sekund. Så mycket som jag gråtit fre-lör är mer än jag gråtit i hela mitt liv... nu är jag bra rädd. Känslorna åker runt som i berg och dalbana just nu. Tack all nära och kära för erat stöd de betyder mer än massor jag älskar er!
Tack D som fick mig att släppa tankarna på allt jobbigt ett tag. Hade iaf en jättetrevlig kväll igår och Linda som drog me mej ut och gick i affärer.
Puss på er alla ♥

I come into being hopeful again

Tack alla som va me ikväll! Haft en supertrevlig kväll, kändes skönt o få träffa lite vettiga människor efter idioternas dag på jobbet. Va i rålis lyssna bra musik hängde med vänner. Spec kul att Oskar följde med!! ♥ Hoppas han följer me fler gånger framöver.

Testade sumobrottningen mot julle men jag förlorade stenhårt... kunde typ inte röra mej o jag skratta så jag grät haha. Kommer lite bilder sen som Ptrik förhoppningsvis laddar upp =)

Kom prec hem igen *happy* är lite smått nervös för morgondagen då jag får provresultaten efter cellprovtagningen av knölen på halsen. Så imorgon bär de av till doktorn. Håll tummrna för att de inte ska va nåt farligt.

Va på clas ohlson igen och köpte en pelarfläkt idag får se hur länge den håller. Förra fläkten höll ett dygn haha tack och lov sparade jag kvittot och fick pengarna tillbaka.

Nu e de nattidax, ser fram emot imorgon kväll då de blir ut och käka på fridays med Patrik, Linda och co.







I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like
And right now it's a steel knife in my windpipe
I can't breathe but I still fight while I can fight
As long as the wrong feels right it's like I'm in flight



Försov mig imorse så blev panikkörning på tom tank till jobbet, glömde plånboken hemma *typiskt* som ture  lyckades jag få me mej visakortet och legget. Men tankkortet ligger hemma *sucka*

Allt med Oskar e bara upp och ner just nu och de gör ont i hela kroppen. Några sms imorse och jag känner en klump i magen, jag orkiar lixom inte mer. Tårarna är på gränsen till att börja rinna och jag vill bara va glad men jag känner 8ingen glädje. Vill bara få allt tillbaka som de va o de kommer aldrig ske.

Går över till andra sidan o mötte upp A, större idiot får man leta efter, förut fick han mig glad nu blir jag bara irriterad när jag ser han. De fina som jag en gång såg börjar sakta försvinna med hans dryga attityd. Vade  prob med att va trevlig lixom? Antar att han börjat fatta att mitt intresse svalnat rejält. Va e de för jävla idiot som inte ens kan släpa benen 150m?? Faan va irriterande! Blää så nu ska jag skaka av mig den här olustiga känslan.

Funderade på o fråga Oskar om han ska me ikväll men hade hoppats han skulle säga nåt eftersom han sa att v i skulle ses... fuck it jag orkar inte t'änka på de jag blir bara irriterad! Ska i vilket fall som förbi rålis ikväll lyssna bra musik och träffa vänner! Maria du måste komma!!!








Take me with you...

Att jag just nu e sämst på bloggandet e ju ingen nyhet men uppdaterar så gott jag kan iaf. Hade en galen helg. Är fortfarande sliten. Fredags bar de av till nynäs för att hänga me Christian och Catha, passade på att fixa naglarna hos henne innan bäbis kommer. Lekte lite extra den här gången o de blev ju faktiskt lite spännande resultat el va tycker ni??


Kom hem supersent från nynäs så blev inte så mycke sömn me tanke på att jag skulle upp astidigt och jobba i södertälje kl 7.30. Dock va de ganska lugnt på jobbet så va ingen fara. Efter de drog jag hem o hängde med beloved Lojsan (sambon) sen bar de av till Fabriken för fest hela natten lång! Efter de bar de av till Summer in love. kom väl hem runt 7 på morgonen. Galet trött!!!


Söndagen började sen redan vid 12 då vi släpade oss ut till Brommaplan och mötte upp maria för att sen dra ett gäng och bada vid kärsön. Blev riktigt mysig dag med sol och bad me nära och kära. Kvällen blev de en tur till Thaiboat med Maria och AC.
Måndag va INTE rolig. Jag va helt förstörd, träffa A på kvällen men mitt sällskap va nog inte vidare roande. Så sjukt sliten.
Idag va jag o lämna tillbaka fläcktfan som gick sönder efter en dag. Jag som va så stolt då jag köpte den FAN FAN FAN!! Haha typiskt min otur!









Hope it hits you hard, if it hits at all...!

Har varit så jävla varmt sista tiden så att sitta vid datorn har lixom inte varit högsta prio därav har bloggen fått stå ouppdaterad ett tag. Hade hänkt lägga upp massa bilder men de e så drygt att ladda upp bilder på den här bilden så lättare att göra ett kollage me allt i ps.



Hade iaf grymmaste resan me Melle till Holland, shopping, sol, bad och massa fest.. LUMINOSITY = Kärlek ♥ Nästa år är givet! Vill du me?



Va har jag me hunnit me då? Va ute på mina föräldrars landställe med Oskar, solade, badade, åkte båt och glassade i hängmattan som e min favorit. Älskard den!! Robin har även varit i Sverige så passade på att åka till norrköping för att få en dag med sol och bad me han och nåhgra vänner till honom. Fan va jag saknat honom. Känns så skönt att få se bästa älskade Robin igen. Hoppas jag ska ha råd att åka till irland v 32 då jag har semester igen och hälsa på han.



Imorgon ska jag till doktorn jag mår så jävla dåligt över de här tack underbara Oskar som ställer upp och följer me mej ♥ Usch kommer inte kunna sova inatt hoppas jag bara överdriver allt. E säkert värsta mesgrejen men jag skrämmer upp mig själv som vanligt... hoppas jag.


Galet bra låt *love* ♥









Come on dance





Varför tar alltid allt bra och underbart slut så fort?? Vill bara att ett år ska gå lite fort så att jag kan stå inne på riche och dansa till luminositys fina lineup igen! Fantastiskt!! Idag blev en heldag i zandvoort på stranden i solen så nu har jag världens solfrossa. Fy fan va najs de här stället e, love it!! Ikväll ere fotbolls vm då holland spelar de kommer bli fest här ikväll. Dom laddar redan för fullt här nere på torget =) Jag som hatar fotboll men stämningen e fan på topp, får väl hejja lite så blire hur najs fest som heslt här ikväll. Dock helt död just nu.
Imorgon är de dags att åka hem igen. Allt de roliga är över för den här gången. Men jag åker snart tillbaka till detta underbara land igen!!








Hälsning från holland

Passar på att norpa Melles dator då mitt trådlösa inte vill samarbeta med hotellets lina just nu. Tänkte bara skriva några rader och slänga upp en av dom första bilderna från luminosity som nu tyvärr är över för i år.. nästa år kör vi igen!!! Haft en kanonhelg och idag va vi inne i amsterdam för "lite" shopping och sluta med att jag nu är 2000kr fattigare än innan men men de e jag väl värd ;)


Jag och bästa Jennah ♥

Imorgon blire en tripp till stranden i zandvoort. Så nu blire sängen så jag orkar upp ur sängen imorrn..








Harleem - Holland!!

Nu har vi (jag och Melle) kommit fram till Harleem efter en smidig resa som böjade vid 14-tiden idag. Va o lämna kisse hos mormor sen hem o panikpacka väckan 2h innan jag skulle dra.. som vanligt är jag tidsoptimist. Tror typ att väskan packar sig självt.
Mötte upp Melle på t-centralen vid 14 och tog flygbussen till arlanda, sen flyget till Amsterdam. Väl framme i Harleem fick vi för oss att man kan gå till Zandvoort.. slutade i en förvirrande promenad i en stopr cirkel kring hela harleem. tog (bara) 2 ½h och nu e vi tillbaka på hotellet lagom döda. Nu regnar de och åskar =/ ser inte ut som att de ska va vidare väder imorrn heller o de suger ju!!! FAN! Men men blir nog bra ändå.
Sjukt kvavt inne på rummet och ingen ac. ja ja vi bor ju billigt iaf!

Nu blire väl snart sängen så jag orkar festa resten av helgen med start imorrn!! Puss på er där hemma








Dream as you would live forever...

Sista dagen på jobbet innan "semestern" ledig imorgon och drar jag till Holland och Luminosity! Som jag har väntat och nu äntligen far vi!! Kommer hem på onsdag igen så blir nog inte mycke uppdateringar under närmaste dagarna. Ska iaf försöka få ihop någon rad imorgon innan jag åker men kommer bli rättså stressigt imorrn så får se.

Nu har jag testat presenten jag fick av Oskar igår. Sötaste han e då! Fick en kylplatta som man lägger under bärbara datorn så den inte ska bli så varm. Funkar klockrent! Prec vad jag behövde. Tack världens bästa Oskar ♥

Nu blire sängen. Upp tidigt imorrn och åka o lämna kisse hos mormor som ska va kattvakt sen packa som jag som vanligt inte ens börjat med. Tur så har man ju iaf tvättat för ovanlighetens skull! Hehe blir nog bra de här!





...live as you would die today!!