29 augusti - stressad

Trots att det känns som att tentan kommer bli klar i tid så känner jag en enorm stress inombords. Skulle verkligen behöva en dags pysslande för att lugna mina nerver. Men men de är som de är, sjukt tråkigt tema på tentan oxå, hela den här kursen har varit sjukt dålig. Trodde verkligen att den skulle vara bra men den har inte tillfört något alls. Trist när man ser fram emot något så blev de inte som man tänkt.

Solen skiner och nu begraver jag mig inne framför datorn med mina böcker och hoppas jag ska vara klar snart så jag kan hitta på nå roligare.

xoxo

28 augusti

Svårt att sova, oron över morgondagen gnager i bakhuvudet. Tenta, huuuu har ingen lust. Känns som en tung start på en ny termin. Ser redan fram emot helgen. Nu sovdax.

Xoxo


22 augusti - blir så trött

På besök i storstan efter en lång frånvaro. Blir dock bara ett kort besök. Har haft sån hemlängtan efter att Elin flyttade.

Utslagen i armhålorna blir bara värre och nu påstår mamma att jag ser ut att ha samlat massa vätska i kroppen, inte nog me de har jag konstant huvudvärk! Trodde att de va på väg o bli bra nu men de va väl inte dax än. Alltid är de nåt, känner mig nästan som en hypokondriker som ingen tar på allvar längre. Imorrn blire ett besök hos storstadsdoktorn för o se om han har nåt vettigare o komma med.

Har iaf haft en fantastisk dag med finaste Viktoria och hennes nya små bäbisar (2 råttor). Jättesöta tills den ena kissade ner mig. Kvällen har jag spenderat hos mamma o pappa. Så skönt o va hemma o bara vara. Måste försöka komma upp oftare.

Nu blire sängen så jag orkar gå upp och gå till doktorn! Yeeey!

Sweet dreams


19 augusti - funderingar

Jag har skaffat mig en app... igen. Har typ tusentals nu. Men denna hoppas jag ska motivera mig att ändra min livsstil. Egentligen inget överdrivet men ge mig lite motivation att komma ut och röra på mig, motivation att måla, att träffa folk och helt enkelt få mer balans i min tillvaro. Appen heter "balanced" och hittils är den grym och de fungerar bra. 
 
Har saknat att blogga men inte haft tid, eller jo fan de har jag haft, all tid i världen. Jag har helt enkelt varit för lat. Ja jag hatar det ordet men det är sanningen. Jag behöver öppna upp igen och bjuda in folk i mitt liv. Har stängt in mig här nere i småland istället för att försöka komma ut. 
 
Nu är iaf min och Elins utställning i full gång och den har motiverat mig en hel del. Nu börjar även medicineringen kännas bra, bättre än någonsin innan. Minns inte när kroppen va så i fas som den varit senaste månaden. Dock har nu hudutslagen börjat komma tillbaka som tyder på hormonbrist så får se hur länge denna vågen orkar bära mig innan jag faller ner igen. 
 
Jag ska försöka ta mig i kragen och sätta igång med bloggen nu. Får se om jag lyckas. 
 
xoxo Tini