Lets start another page...

Kan någon förklara vad jag gör för fuckling jävla fel?? Nån som lagt nån förbannelse med otur över mej el?? För jag ORKAR VERKLIGEN INTE!!! Jag orkar inte kämpa o kämpa o kämpa.. ändå blire bara fel...

Nu säger BMW upp avtalet med MABI Hyrbilar wohooo va kul jag som sitter inhouse på mabi på bmw.... detta innebär för mig som inte är fast anställd att jag mer än troligt kan se mig själv arbetslös nu... *bryter ihop*

Kännslan av vad detta skulle kunna leda till om saker nu ortsätter gå utför är ohållbar jag brister av tanken på att bli arbetslös.. klant som jag är är jag inte med i a-kassan.. grattis Tina du sitter just nu utan någon som helst säkerhet! Vad innebär detta i mitt huvud då?? Låter tankarna springa iväg en sekund... arbetslös = inte råd med hyran = blir av med lyan = får flytta hem = blir av med katten = jag hamnar hos mamma o pappa... hamnar jag hos dom kan jag lika gärna hoppa från en bro med en gång... Haha va neggo de blev de löser sig *intalar mig själv*

Som att jag inte hade tillräckligt med prob med familjen redan som de va då ska de strös salt i såren och dessutom verkar jag ha jävla oflyt när de kommer till killar me..  ge mig något som får mig må bra o känna att jag behövs för just nu finns de ingen som behöver ha mig... *tårpause*

Jag orkar inte... jag flyr nu!







Release me!

Mother, please forgive me. I just had to get out all my pain and suffering.
Now that I am done, remember I will always love you


Får ofta mycke posetiv feedback av folk som läser min blogg... verkar som folk gillar den känner igen sig i vissa situationer kanske? .. el så vill ni bara snoka :P spela roll nån som orkar lägga ner tid på mitt meningslösa skrivande som dock varit ganska dött sista tiden.. jag hinner knappt.. el så vet jag inte vad jag ska skriva...

Inte van att jobba såhär 7-16 varje dag.. slitigt att gå upp sjukt tidigt för att åka till Tyresö som ligger åt helvete.. men fan jag trivs asbra känns kul o gå till jobbet även fast de e mycke o göra varje dag.. Saknar solna ibland... men Tyresö är najs! Måste ta tag i de här me att söka lägenhet på allvar nu! Ska väl dock avvakta på att jag får fast anställning men känns ganska säkert att jag får de just nu iaf..

Har haft en helvetes jävla otur med att försöka hålla mig frisk hela de här året känns de som.. dessa ständiga infektioner som kommer gång på gång.. sen blir man sjuk stra efter jag börjar i tyresö... blir frisk får urinvägsinfektion o sen blir man förkyld igen.. pallar lixom inte.. vill bara bli frisk o pigg.. börjar bli dags att ta tag i träningen oxå så jag slutar va sjuk hela fucking tiden.


Nu har jag ett stort prob.! Jessie behöver nytt hem snarast!!! Har för tillfället en söt liten siames på ca 4 år som heter Jessie hemma hos mig nu... Hon bor här tills jag hittar ett lämpligt hem att omplacera henne till... Sjukt mysig katt skulle själv behållit henne om jag inte redan haft Mini.. Kan inte ha 2 katter o som de e just nu tycker jag mest synd om stackarn som sitter inlåst i köket hela tiden... känns fruktansvärt för hon e helt fantastisk!
Någon som känner att ni har plats för Jessie el kanske vet någon som har så hör av er till mig snarast! Jag har prec räddat henne från att bli avlivad och de e där hon lär sluta om vi inte hittar hem åt denna fantastiska lilla hårboll!!


Så mycke jobbigt som hänt sista tiden så e de ändå någon som får mej le i mörkret... länge sen den där känslan av att nästan gå o le sådär löjligt o uppenbart... de va hemligt alltihoppa till en början men redan efter så kort tid märker alla omkring hur jag lyser... hur han lyser... hur vi lyser... så de väl kanske inte så hemligt att de e nånting... frågan e bara vad... kan inte ens svara själv... jag känner en lycka... låt mej inte ta ett snesteg nu!




An open invitation to a heartache

Nu e de gjort... nu e den borta.. nyckelhelvetet... o han me för den delen... äntligen!

Ett telefonsamtal kan ändra mitt glada humör på 2 sek, från glad till tårar *poff* bara sådär.. ja vissa kan lyckas.. "han" kan. Jag e så less på de här hela skiten nu! Men de e över.. nu e de över. 


Some times the sound of goodbye
Is louder than any drumbeat


Önskar att jag hade kunnat snabbspola förbi gårdagen.. för mycke tårar för mycke ensamhet inombords... idag ny dag och jag känner mej friare o mycket gladare. Bestämt mej att de va sista gången han fick mej till tårar... aldrig mer!





True words never die

Likgiltig...... en känsla jag känner till väl... nej fan jag e inte deppig sluta tro de o sluta tjaffsa om "han"... ja hans kompis hörde av sig häromdan började härja om nyckeln... minns ni den kanske... ni som följt bloggen vet nog vad jag babblar om... o ni som känner mej väl vet oxå! Nu ska fanskapet ha tillbaka nyckelfan.. övervägde faktist tanken att slänga den i havet förra kryssen... kryssen innan de me iof.. men fan jag e inte den typen.. vill inte ha den kvar.. så nu komemr dom o hämtar den.. inte fan tänker jag åka nånstans för att han ska få den iaf. Äntligen slipper jag all connection me puckot! Dra åt helvete för fan vill aldrig mer veta av dej el ditt namn.. jag mår så jävla bra nu utan en tanke på dig... tills nu då ni dök upp igen som en påminnelse om de jag lämnat bakom mig.

Nu känns de bra som en lättnad *phu* äntligen en befrielse! Vaknade med ett leende imorse en känsla av lycka! Underbart! Förkylningen går upp o ner kanske korkat o pierca sig men jag e lite som jag e... vill jag ha nåt ska jag ha de me en gång!!


Visst ser de skevt ut... ensam på ena sidan o dessutom skitlång stav.. men när den på andra sidan e klar o läkstavarna utbytta kommer de bli kanonfint el va tror ni??


Fick ett oväntat meddelande imorse "du hade rätt om de hjälper" stod de... kollar upp nr på hitta.se......KOFFE! Jag blir ganska ställd.. är fortfarande ganska ställd... Jag har en miljon frågor i mitt huvud... svarar och skcikar några sms fram o tillbaka... nu tystnad inga fler svar bara fler frågor... tystnad...

Vissa personer tar illa upp att jag inte nämner dom på min blogg... de finns anledningar till allt... inte att du/ni inte är värda o nämna för tro mej de e du/ni!!

Puss puss



Farewell to the key of sadness and heartache!

Move on, look to new horizons
Seek and you will find

Let go, you've been here for too long
Just follow the sound
The sound


Forgive, does it really matter?
Make a brand new start

Forget, could be for the better
Just follow your heart


Time is the healer
Love is a stranger
Put the hurt behind you
Break the chains that bind you


Louder than any drumbeat

Nu e jag less på att min röst pajjat jag e så sjukt snacksugen... lite smått förkyld de kan man ju överleva men rösten *GAAAHHH* vill prata extra mycke bara för att jag inte kan...
Mamma kom förbi med halstabletter igår... knaprade i mig typ 5 st på rad o då lyckades jag få fram några meningar *wiiiee* satte mig o babbla i tel ett tag sen va de kört igen *typiskt* men de va väl kanske ganska självklart igentligen. Skulle ju förbi o göra de där ingreppet igår me men dom tog inte emot mej för att jag låter som jag gör.. KUL då va de bara vänta lite till då jag vill bara få de överstökat me en gång!

Gick hem från jobbet igår... mådde inge vidare faktist... somnade.. sov en jävla massa sen satt vid datorn lyssna på musik... somnade.. satt vid datorn sen babbla lite tel tappade rösten igen typ sen drog på "finding neverland" mysig film... slutade med att man satt me en tår i ögat haha fjant-jag!

Så nu sitter man här...rsatlös o pratglad men de e som de e.. hade faktist hellre varit på jobbet idag.. trivs dr ute även om de e helvetes mycke o göra..

Idag --- NUMB!

Klättrat på väggarna av rastlöshet hela dan så fick ett ryck o åkte in till stan o piercade naveln... tanken va ju att jag skulle få dit dom 2 sista så alla 4 va klara men de tyckte inte piercaren va någon vidare bra ide så fick bli en bara så nu ser ag ju helt skev ut helt obalans i min fina mage :s får bli klänning på kryssen så ingen ser att de saknas en på ena sidan... får väl slänga upp en bild sen så får ni se hur skevt de ser ut.. just nu har jag nå läskigt plåster över.

Mötte upp Mariella i stan innan piericingen... gick förbi afrodites o inhandla värsta mr rabbit up & down... advanced stuff! Värsta mega avancerade dildon som snurrar o vibrerar och åkler fram o tillbaka hahaha läskigt värre. Hamnade senare på mc donalds me massa babbel om allt mellan himmel och jord kändes skönt o få komma ut lite o träffa Marre =) dock mår jag sämre igen nu... rösten sviker och halsen vill inte som jag *host host* straffade sig me en gång att titta ut genom dörren så blir nog hemma imorrn me får helt enkelt bli en lugn helg.

E supertrött orkar inte tänka... sov gott




On a good day

Uppe sjukligt tidigt sitter o trycker i mig en tallrick gröt... OTROLIGT! Jag e uppe o känner mig nästan pigg vet att jag har en jävligt jobbig dag framför mig men de köänns ändå helt ok.

Slänger på lite najs trance o studsar runt i lägenheten =) snart dags att sätta sig på bussen puss på er!




A little bit isolated

Little bit lost and...
A little bit lonely
Little bit cold here
A little bit feared


Fan jag känner mej ensam så sjukt ensam.. hade behövt nån som lyssnade just i detta nu.. en kram oxå ja fan de skulle sitta bra me en kram o få höra att "de löser sig!" Ja fan de gör de men fan kommer gråta snart.. känns så hopplöst allting.. tomt..

Saknar dej Lulu.. Lullat gulle söta kom hem fan va jag saknar dej.. bara se dig sitta i soffan i din egna lilla värld får mig må bra.. de e tomt här... fruktansvärt tomt.. o tyst.. DJ Liptrip is long gone. Slänger på Above and beyond/Oceanlabs cd igen.. som så många gånger innan sen du drog.. minns första gången jag hörde  den satte du på den.. lyssnade tyckte den va lite mesig.. seg.. fan den e ju grym sjukt bra e den lyssnar på den om o om o om igen.. o nu igen..


Känner mej tappad och förvirrad... orkar inte me den här dan de känns jobbigt.. lägger mej i sängen lyssnar på musik och försvinner bort i min egen värld *tårar*

Lite bilder från förra helgens roadtrip till under the sun me Paul van Dyk: