Pardon my territory

Har haft en toppenhelg i Norrköping hos Robin, åkte dit i fredags ganska sent hamnade på nån rockpub där jag inte ens hörde musiken men stället va najs diggar stilen iaf =) Riktigt trevligt samt kul att få träffa hans nya roomie som han ska bo med på Irland. Bara 2 veckor sen drar han.

Lördagen blev en sväng förbi kolmårdens terrarium och gick och strosade där innan vi drog hem o däcka framför TVn. Ut och äta me hans pappa och sen back to tha soffa och slappa lite till innan vi fick ett ryck och tog en långpromnenad, riktigt trevlig måste jag säga =)

Söndagen blev inte många knop vaknade med migrän så låg i sängen halva dan innan jag satte mej i bilen och åkte hem.. lagom död dag.



Idag va jag inne i stan efter jobbet och träffade Jenny, evigheter sen sist. Jättetrevligt måste jag säga känns inte alls som länge sen vi sågs. Tog en fika snackade sit i nån timme. På vägen hem kom de fram en snubbe i min ålder och började sjunga för mej om hur vacker jag va *skratt* hans kompis höll på o dö brevid, kan inte sluta skratta vilken rolig kille!! Inte varje dag de kommer fram nån och sjunger för en lixom hahaha..

Nu ska jag röra mej hem till Oskar o höra på hans nya påhitt och sno med mig en bunt av hans "du är vacker" kort! *tihi* Inte många dagar kvar till amsterdam nu *wiehooo*








Tröttmössa!!

Jag e så trötter just nu gaaalet. Har rensat hemma tänt ljus, rökelse o sånt shoit som ger lite stämning.. lyssnat drum'n'bass gillar de bara me och mer =)
Satt och spanade på line upen till TE, helt insane va bra de kommer bli ♥ Bara en vecka sen åker vi.. wiiiieee. Då ska jag dansa arslet av mej *yey*

Har äntligen jobbat igen!!! Och jag har inte däckat av förkylningen igen så nu kanske jag äntligen kan bli ok igen. Imorgon drar jag till Norrköping och Robin, sista helgen innan han flyttar.. åhe ångest. Kommer sakna fanskapet som en galning men får väl bli o resa till Irland i sommar o hälsa på han.

Nu har man betalat räkningar och fixat ihop visitkort till Catha som hon beställt. Hoppas dom blir fina nu så jag slipper få skit men de blir nog cool.

Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda för jobb imorgon =) massa tröttis








For a minute, all the world can wait

Ganska less på att sitta hemma sjuk nu, va hos doktorn igår och blev sjukskriven veckan ut men fan ska väl kunna jobba innan dess klättrar fan på väggarna hemma. Jobbigaste e att när jag bara tar de lugnt så mår jag ganska bra men räcker ju me en promenad till affären sen e jag tillbaka i sängen och mår bajs.. sucka.. fruktansvärt frustrerande.

Börjar känna att amsterdamresan närmar sig *pirr pirr* bara ett litet prob... vafan ska jag ha på mej på TE?? Blir väl panikshopping i amsterdam dan innan el nåt, om jag tänker på de så e de ju  fester åhe nu blev de ännu krångligare. Ingen som har tips på bra svenska sidor me club kläder?? Hittar verkligen ingenting till bra priser, får försöka ta mej in till stan nån dag nästa vecka.

Du drog fingrarna över min kind innan du gick de sista jag såg va ditt leende, tack för att du finns du gör mej glad efter allt kaos jag försökt ta mej igenom sista tiden. Känns skönt att veta att du bryr dig och finns där för mej då jag behöver en kram!

I helgen ska jag ner till norrköping e de tänkt.. om jag e frisk får man väl tillägga. Känns konstigt att de kommer va en av dom sista gångerna jag drar ner dit nu när han faktist flyttar ifrån mig. Blir lång resa nästa gång men de kan ju va ett kul äventyr de me =)


In a moment, everything can change
Feel the wind on your shoulder
For a minute, all the world can wait
Let go of your yesterday








What if we believe in what others cannot see


Tog en långpromenad i solen igår så himla skönt, tills jag kom hem... då totaldäkade jag och förkylningen lixom slog till tredubbla fan va dåligt jag mådde.. blää men vaknade imorse piggare och gladare igen. Korkad som man är eller ska man fint kalla de rastlös så drog jag iväg till simhallen och simmade 30längder så himla uppfriskande prec vad jag behövde kände jag. Vet inte va min förkylning gillade den iden men den har iaf inte blivit värre... än.
Blev att slappa i soffan efter de, en snabbis förbi mamma och pappa och hämtade hostmedicin så jag får sova inatt. Och som vanligt går klockan alltid så förbannat fort. Så nu blir de sängen och imorgon back to work. Slutar kl 15 så himla skönt då bär de av o träffa Laura ♥

Igår va de värsta härliga vårvädret med sol och plusgrader idag när jag vaknade snöade de för fullt igen, kan de inte bara ge sig jag vill fan ha sommar nu!!! Facking!!








 


Orka!

Jag orkar helt enlekt inte!!! Så....


...nej tack!



Don’t call the doctors
Cause they’ve seen it all before
They’ll say just
Let
Her
Crash
And
Burn
She’ll learn



Make This Your Day




Laddar över massa trance mixar i mobilen för att fånga dagens sol i en långpromenad. Mår sådär idag borde kanske ta de lugnt men e så less på o ta de lugnt vill hitta på massor!! Särskillt då solen ger mej så mycke energi opch lycka i hela kroppen.









First Night

Hmm.. suttit och kollat igenom dussintals med bilder från kryssen, än inget olämpligt som dykt upp haha, av någon anlednig lyckas jag ha gömt mig för kameran första kvällen då jag va lagon full kastrull, haha lika bra de tror jag inte många lämpliga bilder som skulle tagits då antar jag hehe.. eller vad säger du Lawrence??
Haha.. men ska väl inte jubla än brukar alltid dyka upp nåt förr eller senare vet ju att de va några som va i farten med kameran men hoppas dom håller dom bilderna för sig själva.

Nu är klockan alldeles för mycke = sovdax för lilla mig!! Ska sätta på en skön trancemix och krypa ner under täcket och mysa me kissen.. ensamt =/



Sweet dreams ♥









Easily attracted, but dangerous to get distracted

Såg att du kommenterat min blogg Magnus... " Rätt person är alltid värd att vänta på" Mitt svar tilld e är att "rätt person behöver man inte vänta på när han väl dyker upp"

Ja nu mår man äntligen lite bättre i halsen så imorrn blire tillbaka till jobbet igen. Ganska less på soffan faktist. Redan fredag imorgon helt sjukt va fort tiden går snart april och trance energy länktar som faaaan kommer bli grymt. Bokat in att se deadma5 12 maj oxå hoppas larry kommer me till sthlm och hakar på mej! Mycke skoj att se fram emot. Vi har ju även köpt biljetter till luminosity i år igen ska bli så jävla najs!! Lycka rakt igenom kommer bli en fantastisk sommar de här!!


Jag och fina David på kryssen ♥



So what do you want and what are you thinking?
Isn’t it about time you stuck up for me?










 


Daring you to change your mind



De är ganska intressant hur ens liv kan förändras så fruktansvärt under en hundradels sekund. Man kan va på topp och de kan vända hur lätt som helst eller tvärt om av inprincip vad som helst. Även o jag skulle ha hela livet planerat i minsta detalj så har jag ingen ani ng om vad morgondagen har att erbjuda. Ska försöka arkivera de som varit och blicka framåt nu. Jag försöker och försöker utan resultat slutar att jag i slutändan försökte och la all min energoi åt absolut ingenting alls. Nu är de då snart amsterdam som gäller ser fram emot de som fan. Kollar ut genom fönstret och solen skiner fåglkarna kvittrar och snön droppar sakta bort... kan inte bli bättre.

Kommit fram till att jag har världens bästa vänner jag älskar er så jävla mycke ♥ Ingen i världen kan få mig må så bra som ni gör. Ligger hemma i soffan under duntäcket mår inge vidare och håller på o frysa ihjäl fy fan va jag fryser! De e när man mår såhär man önskar man hade någon som tog hand om en, älskar en fast man ser ut som ett sunk... men ikke. Har väl börjat vänja mig vid att va för mej själv efter att ha slösat månader på att vänta på en kille jag trodde skulle va min superman men i slutändan så är de väl som alltid att jag sitter här ensam.. lika ensam som innan. Vad har jag nu lärt mig av denna eviga väntan utan att få ut nåt av de? Förhoppningsvis att jag aldrig gör de igen, ingen är uppenbarligen värd att vänta på. Så fuck it jag har minkatt och så får de förbli.
Hoppas jag ska träffa nån skoj männsika som tar mig härifrån snart. Oskar köp din buss så följer jag med dig! Ge mig ett äventyr!! Nästa chans jag får ska jag ta och slänga ej ut för stuped de får bära el brista jag e less på o hålla på allt! So where do we go fro here?


 

Face a sky
Face a wind that blows to me
Face a world
Face a life's reality
Face a dream
Face a time that goes too haste
Face a clock
Never let this run to waste
Face to me
Never look behind to past
Face a hope...
Face a thing that could now last...








Grattis Robin!!!



Grattis älskling som fyller år idag *hipp hipp hurraaa*








i am thoughtless and i've fought this on my own

Idag aningen gladare igen back to life lixom.. dock halsont och feber bläää är glad at jag slapp magsjukan som ett flertal av alla som va på kryssningen åkte på.. troligtvis den kassa maten som va på båten helt oätbar. Snart hem till mamma för att få riktig mat.



Jag har ju varit ganska off med bloggskrivandet sista tiden, varken haft tid el lust. Som ni vet fyllde jag nyligen 25 och firade min födelsedag med Oskar och bio, alice i underlandet 3D, bra film men hade faktist högre förväntningar än så måste jag erkänna. Visserligen Tim Burtons film men trodde den skulle va mer färgglad och inte så mörk. Men helt klart sevärd. Förra helgen blev de sedan att lämna kisse till mormor och ha fest för närmaste vännerna hemma hos mig sedan utgång på Traffic drum'n'bass fest. Kul att så många kom och sen följde med ut synd dock att Erik blev lite för full och senare bev utslängd haha.

Veckan blev att se fram emot nästa helg (alltså den som va nu) då tanken va att jag äntligen skulle få träffa F. Men så blev ju då inte fallet (förvånad? nej) Han behagade inte ge mig några svar och när Lullt frågade om jag ville ha hennes kryssbiljett så kunde jag helt enkelt inte sitta och vänta längre utan jag tog gladerligen emot den och åkte på mondaybar kryss ist. Resulterade i att han nu skiter i mig... hur ska jag tolka de? Han va väl inte intresserad från början jag får börja ta och lyssna på folk i min omgivning. orsdagen innan kryssen slutade i massa tårar hos söta Oskar som fick plocka ihop mig till människa igen. Fredag mötte jag upp Melle och drog till terminalen och där började festen med många glada välkänsa ansikten som jag saknat så mycke! Dock saknades du där älskling!! Lulu nästa gång åker jag inte utan dig!! ♥
Galen kryssning, galet bra musik, galet mycke snygga män, galet mycke av allt bra med andra ord. Minus till maten och minus till R som spydde i hytten men de har han blivit mobbad tillräckligt för nu haha. Helt enkelt kalas ångrar inte en sekund att jag åkte, en av dom bästa kryssarna jag varit på helt klart! ser nu fram emot black & white då dash berlin spelar *wiiie* och soldäck =)


Jag & Maria då Gareth Emory spelar ♥


main floor


Jag och Julle slitna sista dagen då Patrik spelar sitt set

  
  



Nu blire åka till mamma hinner inte mer idag!



Lyssna & NJUT ♥









Make love to loneliness

Är de nånting jag inte kan hantera så är de när folk ignorerar mig, blir knäpp.. galen insane klättrar på väggarna. Finns inget jag hatar mer än att vänta särskillt då de kommer till känslor. De gör ont i hela kroppen.. FAN jag orkar inte gråta mer ge mej bara ett svar o du vet prec på vad jag menar så jag kan gråta ut och gå vidare... fan fan fan!!!

Är alldeles för olycklig för att skriva om mina senaste 2 underbara helger just nu så avvaktar med de till imorgon då jag förhoppningsvis mår mycke bättre än vad jag gör just nu.

Tack iaf till alla mina fantastiska vänner jag älskar er mest av allt utan er är jag inte stor på jorden ♥


i could stand by the side
and watch this life pass me by
so unhappy but safe as could be
so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about other pain infront of me
cause im just tryna be happy







pip pip pip

Telefonen piper konstant och facebook överflödar med inlägg som jag inte hinner läsa för tillfället. Fick ett mail från AC som är i thailand med en jättefin bild =) Tack för alla gratulationer blir så glad. Fick ett paket av en kollega oxå hihi har dock inte sätt han än så inte haft chansen att säga tack.


Tack söta AC!








 


4 mars

jahapp god morgon era rackare då vart de den 4 mars så nu blir jag gammal då.. hela 25 och i helgen blire fest =)

Han kom ihåg mig ♥ nu är min dag gjord! Nu blire att springa till jobbet och efter de blire bio så lär inte va hemma mycke idag.







Timmar kvar

ångest börjar nbärma sig nu stått och granskat mej i spegeln inbillar mej att jag ser ut som en tant haha helt sjukt vilken ångest jag har för att bli gammal och ful. O nu bara några timmar kvar innan 25, o vafan de e ju egentligen inte så gamalt men känns som om jag ska dö vid 30.

De ända jag önskar mej just nu är dig, hoppas vi ses nästa helg saknar dej så förbannat =/

Imorgon blire bio med oskar ska bvli trevligt, gå och se alice i underlandet 3D =) Nu får de va slut för idag har prec lämnat katten hos mormor seg som fan e jag idag me så får skriva mer imorrn el nåt.







Baby your invited!

Japp på lördag blir de födelsedagskalas jag blir gammal rynkig och bäst föredatumnet går ut så nu börjar de vända allting, e ju vid 25 som rynkerna kommer säger dom uuuuusssshh låt mej slippa!!!

Men nu helgen som va blev de kalas med släkten mysigt att ha som här massa fina presenter *tackar o bockar* bästa födelsedagen på länge msåte jag säga. Skaffade mig en ny TV i söndags en 42' så nu e de en stooor tv som står här helt galet va skönt o bli av me mattes lilla tjokis. Fick ett wii i födelsedagspresent så nu blire massa vevande framför tvn hehe.

Nu ser jag fram emot bio med Oskar på min födelsedag, Alice i underlandet 3D =) ska bli najs sen kommer massa folk i helgen ska bli massa kul. Imorrn blire att lämna kisse hos mornmor som är söt och ställer upp som kattvakt över helgen =)

Blir så less på att min bluetooth inte vill koppla mellan mobilen och datorn sen jag formaterade skiten alltid ska nåt krångla sucka.

Känner mej lite deppig över att Robin nu fått allt klart att de blir flytt. Så i början av april sticker han till Irland, är så himla glad för dig men kommer sakna dej så mycke vännen min.  Här sitter man sen ensam kvar =( Börjar länkta ännu mer efter amsterdamresan nu oxå!

Nu blire sovdax, ska försöka hänga me här på bloggen men har varit lite off sista tiden så himla mycke att hinna me hela tiden.