Nature One - Wake up in yellow

Nu drar jag till tysklan wiiiieee!!! Kommer tillbaka på söndag natt! Puss på er!



Youre leaving me again



Underground or Aeroplane
Doesn't matter in the end
I know it has to be this way
Youre leaving me again

So I'll write my little love song
And sing it to the wind
Youre out there on the road tonight
London, New York, Amsterdam

And I'm lonely here without you
Miss your breath against my skin
You love me then you leave me
Still I lie here pressing fingers where your kisses have been

And I miss you
And I miss you
And I miss you

I know I should be in bed
And its almost 3am
But when I close my eyes I can only see miles of headlights
Fleshing out the distance

So I'll sing my little lonely songs
Its just part of who I am
Cause I know that its been calling to you
London, New York, Amsterdam







Something sweet to throw away

Jaha då va man hemma igen... fullt ös... ingen som saknat mej inte.. åkte hem igår kväll satte mej o ruttna i min soffa... saknad.. känner en enorm saknad av närhet just nu.. från vem som helst en kram.. ge mej en kram... vem som helst kille tjej spela roll skulle bara behöva de nu känner jag.. Fan va ensam jag e.. Åkte till föräldrarnas landställe i närheten av Östhammar i helgen.. o sen har inte så mycke mer hänt.. visst jävligt mysigt o vilket fantastiskt sommarväder ÄNTLIGEN! Men när jag la mig i den hårda lilla 90-sängen kändes de som om tårarna bara ville ösa ner för kinderna... fan.

På torsdagh bär de av till Tyskland... känner inget sug.. va e de me mej.. fattar ingenting.. försökt få tag på Matte nu i en oändlighet börjar lessna på hans stil att bete sig mot mig nu.... påminner om en viss annan person.. Mr K!
Va e de me folk som skaffar partners jag blir så jävla LESS på er! Fan kan man inte ha pojkvän/flickvän och samtidigt umgås och hålla kontakten med sina vänner.. jävla CP folk! Fuck it! "Jag lovar att finnas här för dig" (endast då jag behöver dej) sen kastar jag bort dig för då ersattes du me nån annan sen tar de slut o då kommer dom krypande tillbaka.. fuck you! Ta vara på de ni har då ni har de...

Semester en hel vecka nu fan va skönt.. direkt börjar folk rycka i en om jobb e de inte typiskt o jag som har så svårt att säga nej jag vill ju jobba men ändå ha semester kan bli krångligt de där.. men nu ska jag ha semester gör ett undantag imorgon då jag ska in till Richards nystartade företag CityPix och sminka en tjej från veckorevyn som ska bli fotad.. kommer bli kul spana in själva
Citypix.se 

Hear my voice and I never leave you. 
Touch my soul, and I never let you go.
Be my friend and I will always be there
Don't leave me alone

Blää på allt tack att solen skiner jag blir lycklig då jag kollar ut! Puss


You are one of god's mistakes


Ligger i en hård säng ute på föräldrarnas landställe me bärbara i knät... lånat pappas mobila telia bredband som suger så hårt så man inte ens kan gå in på msn el ha fler än en sida uppe på nätet... sugnät!  De e varmt har bränt upp mej totalt efter en dag i solen. Första dagen på en vecka semester o livet e fantastiskt?

orka.. de kommer mer då jag får till de här nätskiten! Puss


Blommor & Bin @ Långholmen 19/7



Just alone I go

Huvudet på högvarv... många tankar flackar förbi både posetiva och negativa.. jag tycker om dig.. du försvinner... bort långt bort.. onårbar.. ett tomrum finns här outfyllbart.. reserverat åt dej.. alltid!
En känsla i magen bildas till en klump... jag känner mej vilsen och hjälplös samtidigt som jag letat rätt på mig själv jag vet vad jag vill jag vet vem jag är! De känns hopplöst.. lönlöst att försöka mer.. borde jag kämpa el borde jag släppa taget och ge upp nu? I min inkorg dimper hatsms in ett efter ett hot att jag aldrig mer får se el prata med dig... de e inte okej.. ne de  e fan inte okej... eller? Jävla hitlerfitta!

Nu byter han nr... el nja hon snor snarare hans nr för att jag inte ska kunn f¨å tag i han... hon förbjuder honom att va online hon förbjuder honom att festa hon förbjuder förbjuder förbjuder... igentligen inte mitt problem de e ju hans.. o han verkar gilla läget... jag fattar inte!!??

"Hej tjejen nu e jag riktigt trött på ditt beteende. Hör aldrig av dig till kristoffer mer. Vi är förlovade och väntar barn. Vill inte ha ex som beter sig illa runt. Okej tjejen? Uppfattat?"

Vad fan har jag gjort lixom? Vi e vänner... el ja vi va vänner tills han träffade hitlerfittan, sen va de inge mer vi.... den enda som betett sig illa e hon.. hon har stängt in honom o bryter ner han psykiskt.. vart e han som jag en gång älskade?? Han finns inte längre... hon förstör han innefrån o ut tills de inte finns nåt kvar.. Och vem e hon att komma och säga till mig vem jag får höra av mig till och inte?? Jag hör fan av mej till vem jag vill när jag vill!

" Ler :) ja visst. Han vill inte ha mer med dig att göra ändå... Du har gjort ditt :) hade du aldrig blandat in mig hade jag inte brytt mig om dig. Så lägg ner godingen har nytt nr som du inte har tillgång till..."

Jag sitter med Robin i bilen då detta sms dimper in i inkorgen och när jag läser drar klumpen i magen ihop sig till en knut och gråten sitter i halsen. Tårarna börjar pressas ut men lyckas hålla tillbaka gråten. Skriker inombords av hat.
Vill ringa någon som förstår men de finns ingen.. vem förstår mig i detta nu?? Inte en käft ge mej en kram jag orkar inte me de här mer. Jag ger inte upp men jag orkar inte heller kämpa... ge mej hopp!

Well now, you tell her now
While you hold her in your arms
Are you pretending shes me?



Fick tag i några bilder från fredagskvöllen på Göta Källare där 360 hade White Night
Var i Norrköping o hälsa på Robin me för att gå på Kolmården men tar de imorrn tillsammans me lite bilder från blommor och bin i lördags pallar inte just nu vill bara sova! Puss på er!







Wake up in yellow

Alltså e de sommar el?? vart e den riktiga värmen?? Kollar ut nu ja visst solen skiner o de e fint men vafan när jag va på väg till jobbet imorse satte jag på mig en vanlig huvtröja o jag frös fan.. va e de för sommarvärme?? Man ska ju kunna knalla runt i linne el klänning även om kl bara e 6.30 på morgonen eller?? Fan va jag vill ha riktig sommar de här känns bara halvdant har lixom inte ens tagit årets första dopp... tragiskt o snart e sommarhelvetet slut o va ska jag göra då?? Sitta o frysa i någon snöhög o vänta på nästa "sommar" som troligtvis e lika värdelös som den här...
Blä o här sitter man o klagar på fint väder då solen skiner o himlen e blå... vill ut nu!

Vill bara festa festa festa! Massa festivaler blir galen satt o kika på en film från sunrise festival o faaaaan alltså nästa år måste jag dit! Men får va glad för Nature One så länge *kikar youtube* fantastiskt! 15 dagar kvar!


Rysningar fan va underbart! Wiiieeee! Vill åka NU NU NU! Jobba jobba jobba så jag har råd me ännu mer skoj sen =) Har man tur får man pengar så man kan åka på summer cruisen med! Mitt liv e fantastiskt de ända som saknas nu är pengar mer pengar *pengakåt* Nån som känner att dom vill donera nån miljon?

puss på er!




Even dreams are real!

Då va men ensam... jätteensam *eko eko eko* Haft så mycke folk omkring mig sista tiden minns knappt känslan av ensamhet... skönt till en början.. nu en plåga... kom hit ge mig en kram finns här nu nu nu... vill inte va själv!

Louice jag saknar dej vafaaaan! *springer o ringer*

... paus paus paus ...

wiieee en mycke gladare Tini är tillbaka =) Nu har jag trakaserat Lullat *tihi* fniss!

Haft massa besök hära o de e massa trevligt Jag o Magnus köpte tacos o laga mat tillsammans häromdan o då passade lulu på att smöra sig in o få sig en bit mat me =D innan hon sen drog sig hemåt o jag o magnus fastnade i ett parti alfapet som jag förlorade *snyfta*

Fredag blire lite middag me Erik o Staffan från jobbet vem vet kanske en utekväll me??  får väl se vart de hela leder sen.
Känner mig ganska flummig idag alltså på bra humör samtidigt som jag känner mig lite ensam.. Henka har slaggat hos mig i 2 dar nu då han hälsat på i sthlm så kanske därför de e tomt nu då jage  ensam helt plötsligt.
Passade på att ta en promenad med Johan idag me runt Kalhäll.. mysigt tyvärr mulnade de på mot slutet o började bli lite halvdant väder... skumt de där! Fint väder hela dan o så fort jag slutar jobba så kommer mörka moln sen e de likadant dan efter igen.. har jag bara otur el har nån lagt en förbannelse med dåligt väder över mig??

Nä nu e de sovdax så jag inte försover mig imorrn puss på er!


Sensation White 2oo8!

Vilken jävla resa jag e helt slut har festat som en galning... har energi som skulle räcka till hela sveriges befolkning o en tar aldrig slut! Mötte upp Melle och nästan alla andra i sensation white gänget på arlanda för att sätta mig på flyget ner till Amsterdam. Känner inte en käft.. ah ok Melle o Emma men de e ju inte direkt så man träffas dagligen då Emma bor i Skåne o Melle i lilla Hultsfred. Ett trevligt gäng på 5 överkåta grabbar hade dom med sig! Resan bestod av killsnack killsnack öl, porr och en nypa shopping.. ja behöver jag säga mer än Red Light District?? Ja de talar för sig själv porrbutiker strippklubbar horor i massor och billiga små pubbar! Ja sjuk jävla resa va de men fan va kul vi haft.. el ja iaf jag =P

Har varit helt slut.. el nja har iaf inte suttit vid datan på hela veckan varit ute o farit runt så har inte orkat blogga. Orkar inte nu heller igentligen de har hänt så mycke sen sist. Sensation va helt fantastiskt dock kunde ju musiken varit bättre. Sjukt najs o stå där tillsammans me 50.000 vitklädda stampare. Så sjukt mycke folk va ju en aning svårt att hålla reda på alla i sällskapet. *stamp stamp stamp* Måste dit nästa år igen men då ska jag fan på Black oxå!

Blev en hel del shopping med hittade värsta softa shoppinggatan med humana priser dessutom e de rea överallt *paradiset*

 
 



Sensation senasation sensation helt fantastiskt då jag står på läktaren mellan stolsraderna o studsar till musiken.. DETTA ÄR LYCKA! Ja fy fan!

 




   
 



Ingen sömn alls knappt har varit o farit runt överallt varför sova bort denna kosrta resa?? Dock tror jag inte mitt sällskap uppskattade min energi då jag överenergisk springer runt o hoppar i deras sängar så fort nån försöker smita in i drömmarnas värld :P

Kom hem på söndag eftermiddag har inte sovit sen sensation däckar och vaknar vid 22 kan inte somna om sen... är vaken halva natten o jag ska upp o jobba kl 9 dan efter bläh lagom trött man va då. Fick ett ryck o drog me Louice o massa andra från TC till Berns där Marco V spelade. Skulle inte stanna så länge men blev kvar alldeles för länge vilket betyder ingen sömn denna natten heller! Lagom trött dan efter kan man ju säga... 
Jobbat hela veckan o träffat massa vänner alldeles för sent varje dag. 
Fredags efter jobbet rullar jag hem o däckar i sängen... vaknar 15h senare hahahaha fan seg sov för hela veckan. Sen upp o ut o fara igen förbi mange o fira att han fyllt år i veckan *hipp hipp hurraa*

Hamna hemma hos Danne på kvällen som hade lite hemmafest *trevligt trevligt*

Ja fan vilken vecka! De här e livet jag e så lyckligt o inget kan ta mig ner just nu!

Kommit fram till att jag e jäääävlig less på män! Ja fy fan svin hela bunten.. el nä nästan hela bunten iaf finns ju undantag! 
 

[Marco V @ Berns]

But I will run until my feet no longer run no more
And I will kiss until my lips no longer feel no more
And I will laugh until my heart it aches
And I will love until my heart it breaks
And I will love until there's nothing more to live for






United as one we shall stand in the ocean of white



United as one we shall stand in the ocean of white

Snart snart snart är jag där! Bye bye f*cking sverige!


Ngi ne themba - I have hope

Nedräkning - 4 dagar kvar tills jag står i amsterdams arena o studsar i takt till ljuden av 12h sensation white o jag känner redan pirret i magen de kommer rinna lycka genom min kropp!

Sista natten nu innan semestern nedräkningen började nyss då jag kollade i almenackan o såg att jag faktist inte jobbar förän 9 augusti... de e ju jättelänge o de känns hur skönt som helst att få lite välbehövd ledighet så man kan komma tillbaka med nya krafter efter! Dock ska jag jobba ganska mycke på Mabi men har ändå 2 hela veckor som är helt tomma på jobb plus att en resa till Tyskland och Nature One är inbokat =)
Fantastiskt! Känns som om sommarn snart e slut fast den inte ens har börjat för mej. Men men hoppas på fint väder nu i Juli och Augusti!

Vakna av en duns från solfjädern jag köpte på tradera för typ evigheter sen som ramlade ner i brevlådan... äntligen kom den =) Bläh har så mycke inplanerat den här veckan vet inte alls hur jag ska hinna me mitt eget liv som kör om mig hela tiden!



Onsdag kväll ska jag på möte om ombildningen av min lya.. kommer enlit brevet få prisuppgifter o sånt hoppas att den ligget på ett bra pris o att de blir något.. i annat fall ska jag försöka hitta nåt annat.. känner mej så ensam dock vill bo med någon.. ja igentligen vill jag ju bo me louice som får mig må jävligt bra bara av hennes närvaro!

Den här dan tog jag igen gårdagens sömn om man säger så har sovit bort hela dan o inte gjort ett skit bara legat o degat.. skulle ta mig ut på en promenad men orkade inte.. tom då solen kikade in genom persiennerna pallade jag inte resa mig o gå några steg.. bläh va förslappad jag är! Tar igen de imorrn ist!

Snackade me Matte idag.. evigheter sen sist han har ju varit i Karlskoga hos sin nya fina flicka! Glad för dig vännen... el er kanske man säger =) Hon verkar dock inte spec glad i våran vänskap så hoppas hon kan acceptera den så han inte lämnar mig nu som Koffe gjorde bara för att han fick nån Cp-brud.

"Jag kommer inte svika dig som Koffe gjorde!"  © Matte

I didn't mean to start the last big fight
You never should have hung up that night
All I want to do is make things right
Make it right
Listen, with all the choices that we chose to make
And all the promises we chose to break
We were busy making big mistakes, yesterday