Nedräkningen har börjat på allvar!

[TRANCE ENERGY 35 DAGAR KVAR!]

Gaaaaaah inte långt kvar nu wie wie wie =) De kommer bli GRYMT! Men fram till dess får jag väl nöja ej me dom lite mindre eventen.. ikväll hoppas jag på en kanonkväll med viktor på HyperHyper Scandinavian Club Open!









Snart ny dator.. äntligen!

Idag fick jag tillslut veta att beställningen snart går iväg på datorn jag spanat in =) Så snart slipper jag min kassa skräpdator hemma som jag tappert kämpar med! Mycke velande fram o tillbaka men nu har jag äntligen bestämt mej för en Acer Aspire 8930G 18,4" WXGA. Värsta värsta så nu väntar jag hoppfullt på att tiden ska rulla lite fortare så jag kan få sen snart =)



Nu snart dags för hemgång wiiie =)

















thanks for making me a fighter

Händelserik helg ja verkligen... har känt mej fruktansvärt glad i flera dagar nu. har hänt mycke på så kort tid som betyder så fruktansvärt mycke för mej.. mej mej mej! Robin e bortrest de känns tungt o inte prata som vi alltid gör men är glad för din skull vännen min =) Har fått träffa en person som förhoppningsvis kan hjälpa mej lägga tillräcta mina pusselbitar som hamnat fel och för att absolut inte glömma David som varit ett jättestöd genom detta! Evigt tacksam för de du gör för mej, TACK! (understruket fet kursivt!)


Hamnade på BZO Endless Summer i lördags grymt lyckad kväll måste jag säga var på sånt strålande humör o de va verkligen pricken över i:et! Kvällen slutade på en hemmafest hos Robin (murdok) vid rådmansgatan.. elt klart riktigt lyckad kväll!

Thought I would forget
But I remember



Release me ...



Release me
Release my body
I know it's wrong
So why do I keep coming back
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you
















F*cking happy! Nothing can bring me down!

Den här dagen e fantastisk, njuter av varje minut.. vet inte om de e nåt spec men jag känner mej bara så lycklig.. När jag vaknade imorse va de mulet de regnade va kallt o inte alls kul va inte sugen på o gå upp inte sugen på o dra in till stan me Lia och Marre men sen släpa jag mej ur sängen o de e jag verkligen glad att jag gjorde, Mötte upp flickorna i gamla stan o drog förbi ANT för att slänga fram muttan framför Tyron yttligare en gång haha känns ju inte alls skumt *skrattar* behövde iaf inte byta staven än ade lite ångest för de. Så om 2 veckor e de dags för stavbyte =)

Drog runt en sväng i gamla stan o sen drottningatan slutade me lite onyttigt på donken me massa tjejsnack hihi. Blev tyvärr ingen afrodans idag hade kollat fel på tiden så fick avboka de tyvärr =/ satsar nu ist på nästa helgs afro =)

Blev hemmakväll igår ist för 360.. beställde en outfit till kryssen nu håller jag bara alla fingrar och tår att den ska hinna hit innan kryssen!!

Fick mina ögonskuggor igååår =D happy! Asfina va dom tack snälla Martina som rekomenderade dom jag e verkligen supernöjd!! Ikväll blire väl att prova dom då jag ska till BZO Endless Summer med viktor mfl. Fick ett ryck inatt o klippte lugg.. känns skitkonstigt men e jättenöjd dock lär jag ju lessna om 1 vecka. ska lägga upp bild om jag lyckas få över den till datan.

Säger nog inte tillräckligt ofta hur mycke jag älskar vissa personer, just nu känns de jättejobbigt att Robin drar iväg till Norge en vecka o jag inte kommer kunna snacka med han på jättelänge! Puss på dej vännen jag älskar dej!












throw me down the road

Mina sömnproblem dödar mej! Har inte orkat skriva på några dagar... Kan inte sova.. knappt äta.. lättirriterad.. JA! Nånting irriterar mej så sjukt mycke o jag vet nog prec vad men inget jag lägger ut här.

Mitt förra inlägg verkar ju ha spritt sig iaf alla går runt o småflinar åt min rymning från dansarobicsen haha ja jag bjuder på den kan inte annat än skratta åt de själv. Idag blev de ist ett helt vanligt lunchpass med spinning de e iaf inte massa kordination som gör knutar på mej själv! Men på lördag ska jag på afrikans dans... ja ni hör ju hur de kommer sluta denna gången ställer jag mig vid nödutgången direkt tror jag haha!

Har massa tankar i huvudet imotgon blire 360 me viktor =) sovdax!














Not my thing

Jag va faktist iväg till sats igår även om jag helst skulle vealt lega kvar i soffan va sjukt seg. Men fan alltså de va nog de värsta jag gjort i hela mitt liv! Haha vet inte om jag ska skratta el gråta de blev nog en blandning. Hade nog klarat passet om jag inte hade haft så sjukt dålig kordination! De va hemskt! Klarade ingenting trasslade in mej i mina egna ben snurrade åt fel håll o bara mest flaxade runt medan alla andra verkade ha koll på läget de va typ värsta kreografin o de va defenitivt inte mitt tempo o verkligen komplicerat för lilla mej hahaha. Passet var 1h och jag stog ut i 30 min o därefter börjar jag känna mej jävligt pinsam o ville bara smita därifrån innan jag bryter ihop. Började spana in bakdörren till salen som såg mer och mer lockande ut.. och ja... haha pinsam som jag är så smet jag helt kort och gott ut bakvägen när alla hoppade o flaxade som mest... typ spran in i omklädningsrummet och ringde Robin som skadeglatt mobbade ut mej.. jag bjuder på den!
Seg dag på jobbet sjukt trött är jag men börjar piggna till mer och mer, igår va en sån där riktig deppdag. Blä hamnat i nån jobbig period men hoppas att de ska bli bättere om inte annat efter den här veckan då jag kan börja få lite rutiner igen. Nu dags att jobba vidare =)













I bruise easily, so be gentle when you handle me




My skin is like a map, of where my heart has been
And I can't hide the marks, but it's not a negative thing
So I let down my guard, drop my defenses, down by my clothes
I'm learning to fall, with no safety net, to cushion the blow


I bruise easily, so be gentle when you handle me
There's a mark you leave, like a love heart, carved on a tree
I bruise easily, can't scratch the surface without moving me
Underneath I bruise easily, I bruise easily


I've found your finger prints on a glass of wine
Do you know you're leaving them all over this heart of mine too
But if I never take this leap of faith I'll never know
So I'm learning to fall with no safety net to cushion the blow


I bruise easily, so be gentle when you handle me
There's a mark you leave, like a love heart carved on a tree
I bruise easily, can't scratch the surface without moving me
Underneath I bruise easily, I bruise easily


Anyone who, can touch you, can hurt you, or heal you
Anyone who, can reach you, can love you, or leave you


So be gentle
So be gentle
So be gentle
So be gentle


I bruise easily, so be gentle when you handle me
There's a mark you leave, like a love heart, carved on a tree
I bruise easily, can't scratch the surface without moving me
Underneath I bruise easily,


I bruise easily, so be gentle when you handle me
There's a mark you leave, like a love heart, carved on a tree
I bruise easily, can't scratch the surface without moving me
Underneath I bruise easily, I bruise easily


I bruise easily
I bruise easily












Du e ju galen!


[ Tack för en toppenkväll i fredags ]


Lördagskvällen kändes ganska lam... skulle till garbo med jenny som jag inte träffat på en oändlighet efter ett jävligt onödigt töntigt bråk vi hade i somras =/ Tyvärr va de nog jag som va boven i dramat nu har vi iaf börjat ta upp kontakten igen vilket jag tycker e sjukt kul =) Men nå garbo blev de aldrig fick veta att dom tydligen renoverar stället till 6 feb så får väl ta oss dit då ist. Funderade över att dra nån annan stans men jag bangade så blev en kväll hemma... internet passade på att lägga ner oxå KUL verkar som om den tekniska världen håller på o överger mej helt.. slängde på dvd boxen me alias som jag lånade av kristos för ett par veckor sen.
När de va sovdax (alldeles för sent som vanligt) låg jag i tystnaden kollade upp i taket o börja tänka alldeles för mycke.. ringde robin o pratade av mej men tror fan de fick mej tänka ännu mer =/ Nu dags att slänga på ett avsnitt alias innan de e dags att gå till sats o ge mej på ett DansAerobics pass.. kommer DÖÖÖ! Men nu jävlar e de dags att bli snygg! "jag ska bli snygg jag ska bli snygg jag kan bli snygg jag ska bli snygg jag ska bli snygg jag kan bli snygg..." intalar mej själv =) har iaf lyckats gå ner 1 ½ kg den här veckan *wohoo* ja kanske inte så mycke o hurra för men de e iaf i rätt riktning!

Haha lite reaktioner på gårdagens bus:

Wishes sa (18:22): Kvinna du har dyra drifter :P
Wishes sa (18:26): haha men du är ju så charmig och go tina

du charmar alla hörrö

> T i N i < nypiercad =) sa (18:27):

ahhww tack söt


Erik sa (18:12):

Du e ju galen ^^

Erik sa (18:13):

Fifan va "AAAAAAAJJ!!!!"

Danne sa (20:44): du är galen tina :D:D

> T i N i < nypiercad =) sa (20:44): japp de e därför du gillar mej haha

Danne sa (20:44): jo det är väll det












Intim Piercing =)

Kan ju börja med o tacka viktor som fick me mej till 360 igår hade verkligen en toppenkväll... satt hemma förstörd efter dagens migrän attack.. missade jobbet o allt sov bort hela dan typ mådde inte så bra men fram mot 21-21.30 börja de rycka lite i lilltån så bestämde mej sen vid 22.30 att nä nu fan drar jag me ut.. o så blev de. Lyckat helt klart!

Idag försov jag mig för de blev alldeles för sent igår... Marre ringde o väckte mig halv 12. Mötte upp henne o hennes 9 veckor gamla hundvalp i stan o gick till ANT för att kolla piercingarna i naveln.. slutade med att de tillslut blev en christina piercing som jag snackat om ett tag.

För er som inte är känsliga kan ju kika vad jag menar:
http://wiki.bmezine.com/index.php/Christina_Piercing

Hade efter de en väldigt trevlig promenad på stan med Mariella =) Hoppas vi ses snart igen.. ikväll blire nog utgång med Jenny som de ser ut nu.











1..2..3..GO!

Testar igen.. gårdagen va ju ganska dämpad.. så gör ett nytt försök idag då jag vaknar med samma strålande sol och samma glädje inombords! Slänger på Tiesto på max dundrar iväg fastnar i mina dagdrömmar och inser att jag sitter o åker mot tyresö av ren vana då jag ska in till city.. galet detta drabbade dock att jag kom lite sent men ingen som blev mindre glad för de så de va väl ingen fara i guess! Blev mest utskrattat hur fan jag kunde åka så fel haha.
Efter jobbet blev de raka vägen till sats där jag mötte upp en PT som gick igenom lite intro me mej så nu e en tid bokad 5 feb me henne då vi går igenom maskiner o lite sånt.. jag vet väl de mesta jag behöver men aldrig fel med att friska upp minnet =)
Slutade med ett spinningpass och direkt efter ett corepass.. DÖD! Japp minst sagt de va jobbigt känner mej sjukt otr'änad men de e  en underbar känsla jag har i kroppen nu när jag sitter här o myser i mjukisarna i soffan. 
Matte kom förbi en stund o snacka lite skit o nu sitter man här o lyssnar på M.I.K.E. som spelar på di.fm.

Ikväll blire förhoppningsvis att sova lite tidigare än igår... fastnade lite för länge framför en intressant konversation på msn. Imorgon e de fredag en efterlänktad helg är på g =)

Fick föresten mina hottisar som jag beställde i veckan! Kanonfina nu väntar jag med spänning på ögonskuggorna borde kanske ta och beställa en kryssoutfit snart me =) Får se vad ekonomin tillåter har ju fort ångest över datorn som står här o strejkar =(

Tack oxå för kommentarerna =) Uppskattas alltid!










It’s just like the cold

Gårdagen va väl inge vidare.. vaknar idag utvilad o känner mej så fruktansvärt lycklig, står aldeles för länge framför spegeln känner mej.. fin(?) sätter mej i bilen o åker mot tyresö solen skiner och asot yearmix på högsta volym allt är vakert och jag känner mej lycklig i hela kroppen! Vandrar in på BMWs verkstad med ett leende *pang* kommer ut me gråten i halsen. Sätter mej i bilen för att åka in mot stan igen och musiken e lika bra solen e lika vaker och där sitter jag och tårarna strömmar ner för kinderna. de va den dan de packar ihop de glada humöret och går runt i nån koma o känner mej så hopplös inombords.

Helt ok dag på jobbet åker hem till tomheten hemma.. vill inte va här trivs inte här men jag vet inte vart jag ska ta vägen längre gaaaaaaahhh en person jag kännt länge skriver "du är ju världens goaste o vackraste" jag bryter ihop i tårar igen.. jag känner mej verkligen inte som de just nu.. önskar bara jag kunde se de andra ser *f*ck*
Nu har jag fått nog! GAAAAAHHH!


What dosent kill you makes you stronger! I'm a fighter!
















I can't escape, can't wash this away!

Usch då va det dags de e sent de e mörkt de e kallt tomt och ensamt.. första kvällen på vääääldigt länge i ensamheten.. ingen e här och alla känslor jag tappert håller åt sidan kommer vfram och gör sig påminda.. kanske har jag inte tagit itu med massa känslor som jag skutit åt sidan för att göra de så lätt.. ingenting e lätt de kommer ikapp en förr eller senare o de här känns som en typiskt sådan kväll... =(
Orkar inte.. kan nån bara ge mi en kram el lite sällskap men lämna mej inte här elt ensam.. ångest för imorgon då kommer de bli ännu mer ensamt då blire ingen träning o vad jag vet så e de ingen jag ska träffa kan nån rädda mig??

Har varit duktig idag.. varit på mitt "första" spinningpass!! Önskar att de hade kännts bättre än va de faktist gör.. känner mej stolt men samtidigt va de ju faktist bara 1 pass. På torsdag kanske de känns bättre då de e dags att få lite intro på gymmet av en PT.. vi får väl se!












Going wrong!

Märkte för ett tag sedan att min dator började spricka lite i fästet mellan skärmen och själva datorn... har en laptop aå alla hänger med. Inget jag tänkte på spec mycke mer än typiskt. Allteftersom så har den spruckit mer och mer för varje gång jag öppnar/stänger datorn, slutade med att de inte går att stänga ihop den.. så nu står den öppen hela tiden (sjukt störande). Men nu så till de värsta av allt... igår ställde jag ifrån mig den och skärmen vickade till lite *poff* pale black! WTF! Skärmen la av! La ifrån mig datorn helt *don't panic* lät den va innan jag blir förbannad el bryter ihop på de här helt!
Imorse då jag vaknade bestämde jag mig för att ta en titt på va de kan va för fel.. startar datorn.. fortfarande pale black.. *PANIK* Vickar lite på de spruckna partiet och wohooo den gick igång satt väl me skiten i typ 5 min innan den la av helt o nu får jag inte ens igång den... tillåt mig gråta en skvätt jag vet inte vad jag ska ta mig till hela mitt liv finns i den där datorn känns de som. Ja ja jag e väl en nörd jag älakar min dator!
Känns ganska värdelöst då dator enligt mej inte e spec gammal... nu vet jag inte alls vad jag ska ta mig till har inte riktigt råd att köpa en ny för tillfället. Nu sitter jag här med en gammal dator jag rotade fram som låg hemma. Den funkar jag kan surfa men de e inte min dator.. ingen  musik inga program nada! F*CK!!!!!!

Vad ska jag ta mej till fan fan fan! Usch tappade lusten på allt just nu hela jävla dan åt helvete!











Lets start a new page!

Så då va de klart gymkortet är kirrat och mitt första spinningpass är inbokat imorgon kl 19.30... scary! Känns jävligt konstigt o de e dyrt som fan så bäst för mej själv att de inte  bortkastade pengar dennagången känns som om bortförklaringarna till att inte gå dit blir färre och färre! Blir väl att shoppa lite nya träningskläder och skor den närmaste månaden så jag känner mej mer motiverad el nåt.

Nu e de jävligt tomt här hemma måste jag erkänna.. Robin satte sig idag i bilen och puttrade hem.. ensam igen ganska skönt men ändå inte! Har varit 12 dagar fylda med skratt!

Imorgon kanske tom lite sovmorgon får se hur snäll katten känner sig =) lägger nog ifrån mej datorn för kvällen nu!










Keep on pushing me!

Hua idag ringde hon från sats o nu ska jag tydligen dit och nu e de äntligen dags att skaffa gymkort igen då.. scary dyrt som fan e de oxå så nu måste jag fan ta tag i de här så att de är värt pengarna!














All my days of misery, someone could have taken them from me



I've been running through this town,
I've been combing every street.
I've been searching for the reason within reasons,
Been searching for the higher ground in me.
And I've been trying to surrender,
To trust in every word.
All my days of misery,
Someone could have taken them from me.

I've been searching for myself,
For oh so many times.
I've been searching for the answer within answers,
But no one seems to know what's on my mind.
Craving for her love,
Aching for her touch,
All my days of misery, someone could have taken them from me.

So tell me where you are,
Tell me how you feel.
Tell me what you need,
Just tell me how you feel.
And let it all just rain on me,
Let it all just rain on me,
Let it all just rain on me....
Rain down on me.

If only for a day,
Oh if only for one night,
I could tell you this is everything that I have ever lived for,
But I'd be giving it all away.
So look into these eyes,
And tell me how you feel.
.

So tell me where you are,
Tell me how you feel.
Tell me what you need,
Just tell me how you feel.
And let it all just rain on me,
Let it all just rain on me,
Let it all just rain on me...
Rain down on me.












36 bare eyeshadow minerals makeup pigment bag new lots

Jag har för första gången i mitt liv handlat på e-bay! Ja jag satt o smygläste på Martinas blogg o såg några underbara ögonskugger och va tvungen och ifrågasätta vart hon fått tag på dom.. nu har jag shoppat!


Hoppas att dom kommer fram oxå! Men de ska ju tydligen va säkert o handla där så jag får väl lita på de =) Nu e de väl snart dags att börja leta outfit till kryssen oxå.. *fundilerar* vad ska de bli denna gången då :P
Beställde även ett par hotpants från hennes sida me mitt "nick" på rumpan eftersom jag har såååå liten rumpa va de ju sååå passande haha *ironi* men nu måste jag fan börja träna på allvar!


Nu sovdax tror jag minsann!! Sweet dreams!











Who needs a heart when a heart can be broken

Den här helgen känns helt bortkastad.. kom hem från jobbet igår och tryckte migräntabletter däckade kl 17.. vaknade 2timmar senare helt död i skallen o släpa mej över till soffan där jag spenderade resten av kvällen framför 2 filmer. Släpade mig tillbaka till sängen och däckade igen.. vaknade imorse med migrän igen.. tryckte piller.. däckade.. 
Släpade mig ur sängen till soffan vid typ 13 planderade inför kvällens äventyr som skulle bli kalas för hela slanten.. nu sitter jag fortfarande här helt död o orkar verkligen inte e helt död i skallen. Blir en hemmakväll igen me o de känns så fruktansvärt värdelöst. 
Skulle dragit me Robin till sats och köpt ett årskort och gå på spinning men de va såklart fullbokat så blev inget med de. Frustration.. när man väl vill komma igång o göra nåt så blir de ändå inget de e ju så f*cking typiskt!
 

Just let you fears go, you might find your way back home
Let your fears go, you might find out that your not lost
Just let your fears go, you might find your way back home
Let your fears go, you might find out that you're not alone

What did you learn, what was it worth
What did you yearn from everything that's lost now













When it's good, then it's good, it's so good till it goes bad

Tick tack tick tack fan va fort klockan tickar jag hinner inte med tempot dagen e slut innan jag hinner ens börja med allt jag vill göra.. skulle nog behöva en semester.. jo visst massa ledigt i jul men jag menar en sån där lång jävla ledighet typ ett par veckor åka iväg o ha kul.. Robin e i stoclholm  nu el ja de har han ju varit ett tag nu snart en vecka, kom hit dan efter nyårsafton för att hjälpa till på mabi.
Vi sliter o kämpar men vissa går mej på nerverna och retar upp mig nå sjukt. Försöker leva på helgen som varit. Började med club escape på lördagen som vart en riktigt lyckad kväll me massa kära vänner, prec vad jag behövde nu efter allt som hänt.
Söndags kikade Lulu, viktor och jimmy förbi och bakade cupcakes med mig och Robin =) Kladdigt sött och fruktansvärt kul iaf enl mig!



















2oo8 - ett år att minnas!



Året 2008 började med ett mål - att få en posetivare inställning till livet! De blir inte bättre än vad man gör de till. Och detta år skulle bli de bästa året ever! Kan stämma för de har minst sagt varit ett lärorikt år med mycket tårar och skratt kort och gott de bästa hittils!
Denna månad bestämde jag mig för att göra min efterlängtade labret och strax därefter min beloved medusa som jag kan tacka Simon på Plain Pain Tattoo för! Bra början *tummen upp*.
De va även i början av denna månad som jag började prata med Robin på internet om allt mellan himel och jord.
Träffade "han" och blev dödskär... inget kunde gå fel allt vad PERFEKT! Jag var lyckligast i världen!



Februari var bara bra till en börjad nykär och allt var frid och fröjd ingen kunde sänka mig... trodde jag men ack vad fel man kan ha. De började gå utför... "han" började bete sig konstigt... jag fick panik.. i slutet av februari startade jag även denna blogg för att få ut all smärta inombords. "Han" försvann.. jag är krossad!
Februari var en månad med många "varför?". VARFÖR???



Förtvivlad var en känsla jag kände väl i mars.. jag blev 23 firade detta med MondayBar Spring Break Cruise, träffade Robin för första gången på en av stockholm centrals tågperonger några dagar innan kryssen. Fantastisk kryss förutom att "han" var där de skar som tusen knivar men vänner fanns där speciella personer i mitt liv som får mig le och må bra!
Efter kryssen börjar tankarna om "han" avta och Robin fick mig glömma och gå vidare innan han dyker upp och ber om ursäkt! F*ck! Allt börjar om från början jag sårar och blir sårad tack söta underbara vänner som fanns i denna hårda tid i mitt liv ni fick mig må bra och veta att jag är värd mer än denna olycka han för med sig! Robin fick mig le!
Slutet av Mars började jag även jobba extra på mabi och dom ekonomiska prob började lösa sig sakta men säkert!

"Nowhere else I rather be
When you're lying next to me"

Jag köpte en Ford Ka som jag så länge velat ha och äntligen var den röda pärlan min.. dock fick jag offra min kära lilla micra som svek mig då åldern började märkas... en bil som fortfarande finns i mitt hjärta =) Ängnade mycke tid i Norrköping el ja snarare krokek hos Robin.. en av få som fick mig må riktigt bra och fick mig glömma smärtan inombords.
Vänner örjar även ge förslag på vad jag ska göra med "hans" hemmanycklar som jag fortfarande sitter med.. han vägrar ju svara vägrar höra av sig vägrer hämta de sista som håller mig kvar.. Brorsan tycker att jag ska lägga ut nycklarna på tradera haha!



Lulu flyttade denna månad in till mig och gav mig annat att tänka på hon drog med mig ut ur dessa låsta dörrar och fick mig börja leva igen.. festandet började ta fart på riktigt! Jag var fortfarande sårad gåter som en galning ändå kände jag mig lycklig.. en skum känsla hittills så mycke sorg men ändå e jag så glad för alla personer jag träffat under dessa månader. Fler och fler börjar läsa min blogg kanske va de för att folk mår bra av andras olycka.. vad vet jag..
Får veta att jag ska få en gratis resa med familjen till Kreta i september utav pappa. Nedräkningen börjar på en gång!
Matte mår inge bra alls och bor en hel del på min soffa för sällskap och ompyssling. Jag var förtvivlad då du försvann då du tog massa skumma saker då du inte ville släppa in mig i ditt liv då jag ringde 112 vad skulle jag göra jag var rädd... jag brydde mig! Jag brjar inse att jag förstjänar bättre "han" ska bort ur mitt liv och de börjar kännas mycke bättre!



Maj började med en trip ner till hultsfred för att gratta angelica från make up skolan me alla andra tjejerna från klassen. Började med första stoppet i Norrköping för att häsla på Robin för att sen fortsätta ensam ner mot småland och lilla Hultsfred. Ångrade mig ganska fort då jag kom ner och insåg vad jag intesaknade slutade med att jag mötte upp Emma och kvällen slutade med att vi åkte till Växsjö på fest och överaskade Melle och Magnus de blev en galen kväll!
Emma som var min lärare tidigare hjälpte mig med min dreadsförlängning så jag fick långa fina dreads =)
Biljetter och flyg blev bokat till tyckland och Nature One! Fyllde i och fyllde ut tattoon hos Rasmus på House Of Pain i jakan, och åkte ner till söderköping med jenny stefan och magnus för att äta glass en kall och regning dag helt galet kul va de!
Lulu får en lägenhet i åkeshov och lämnar mej ensam efter mycke galna upptåg tillsammans i min lilla etta! mitt självförtroende börjar öka och jag känner mej "on top of the world".
Mondaybar B&W Cruise kom och de va den bästa kryssningen ever! Har nog aldrig kännt mig så fri och lycklig då jag stog i solen och studsade till vocal trance med lulu på sundeck tyvärr var lulu inte lika glad.. a moment for life! Musiken får mej glömma allt och då fanns de bara ren lycka som pumpade runt i ådrorna och inget el ingen kunde sänka mej!



Jag lever på lyckan, på rushen som jag fick från kryssningen. Min nya drog är musiken.. festerna... vännerna.. el ja inte så ny kanske men nu uppskattar jag de verkligen 100%
Lulu e väl mer eller mindre back at my place på min soffa vi har de bäst vi lever livet de e bara bra de e fantastikt och solen skiner! Sjukt mycke festande och allt är toppen! Jag börjar ladda inför sensation white i amsterdam!
De va även denna månad som Mr K bestämmer sig för att försvinna ur mitt liv helt... ett beslut som toligtvis gjorde honom lycklig men de tog hårt på mig han var viktig.. otroligt viktig och jag saknar han än idag men de var ett beslut jag inte annat kan än acceptera...



Slutet på väntan är kommen och jag möter upp Melle och co. på arlanda flygplats för en galen resa ner till amsterdam och senastion white! Dan efter vi kom hem drar sedan lulu me mej ut på berns för att se marco v. Festerna flödar o jag njuter av sommar, sol och bad. Problmen känns långt borta och nerdräkningen till Nature One börjar på allvar!
Åker även ner till Krokek och går på kolmården med Robin... lika galet som alltid.  Sista juli är de dags att sätta sig på planet och åka ner till Tyskland och Nature One =)


Kommer hem festivalen e slut alldeles för tidigt men jag e sjukt jävla sliten! Jag är lyckligast i världen kommer leva på den här händelserika veckan läääänge. Fick både posetiva och negativa minnen från denna galna resa massa nya underbara människor andra visar sitt rätta jag.. och stort tack till swedish meatballs camp som tog hand om mig hela veckan de är ett minne för livet!
8 augusti - stockholmarnas dag 080808 firas såklart med kalas, stureplan tom denna afton blev ju nåt att skriva upp i hidtorieboken. Hela stureplan blir ett stort dansgolv med sjukt mycke folk! Jag o Mariella kämpar tappert med utdelning av mazstudios flyers utdelning! 
Mabi erjuder mig en heltidstjänst ute i Tyresö som jag hoppar på för att komma in på en ny väg i mitt liv... jag säger upp mig från sopran, är livrädd och jätteglad samtidigt. Ett stort steg att hoppa ifrån de jag trodde va mitt säkra kort i livet till nåt nytt okänt. Strax efter är de dags för ännu en fantastisk kryssning över östersjön med mondaybar summer cruise!
Jag ger mig på ett projekt många häpnas över.. nämligen att sy en outfit till kryssningen.. meeeen de gick fin blev den me! Som vanligt ett fantastiskt sätt att rymma bort från verkligheten.



Tillbaka från kryssningen och nästan direkt till flygplatsen för att åka till grekland, En varm semester med familjen! Kommer hem och mycket personliga problem med familjen får mig känna mig ganska ensam och ledsen men tack vänner som finns där! Tröstar mig själv med att köpa en rosa ipod nano. Får ett inpulsryck och drar med mig Mariella för att göra min 3-dje piercing i naveln.
Slutar på sopran, känns fantastiskt men kommer sakna dom allihoppa! Nu e man heltid ute i tyresö där jag träffar Erik!
Jag och Robin får ett av våra galna inpulsryck och beställer biljetter till Paul van Dyk som spelar i Oslo. De blir en intensiv roadtrip till Norge med massa skratt lite PMS-utbrott och ful kareoke i bilen! De va långt de va slitsamt de va kallt men de va värt de!



"Han" dyker upp igen... för att få tillbaka sin nyckel so jag borde bränt och kastat ett halvår tidigare! De väcker känslor inombords och tårar faller men jag är stark! Han betyder inget mer än gamla jobbiga känslor som jag käpmat hårt för att slippa känna!
Jag börjar träffa Erik mer och mer och börjar bli kär igen de jag trodde var omöjligt! Men allt är hemligt hemligt hysh hysh! Mariella behöver hjälp med en siames som behöver nytt hem för att få överleva! Jessie hamnar hos mig vilket dock inte var så lyckat då hon inte går ihop med min hårboll Mini. Dom får helt enkelt separeras genom att bo i varsitt rum i min enorma etta haha. Strax därpå får hon ett bra hem hos eriks kusin Stefan!
Jobbet i tyresö hänger löst då jag får beskedet att BMW säger upp avtalet med mabi vid årsskiftet, en vecka av förtvivlan innan jag sen blir erbjuden omplacering och fast tjänst, äntligen känner jag mig trygg igen!
Dags för en roadtrip igen ner till Linköping och Club Session denna gången tillsammans med Tatti mfl. De blir som alltid en underbar kväll! Även dags för stort reunion för oss kära trance och hardstylekåta då mondaybar fixar stor black & white halloween party på münchenbryggeriet! Alla va där och de va GRYMT förutom att viss svartsjuka uppstod.



Hemligheten om mig och Erik börjar bli ett problem! Jag är kär men jag får inte skrika ut de högt jag börjar bli galen! Första gången jag nämner de på bloggen kändes fantastiskt att få släppa ut lite känslor!
Jag och Robin bokar biljetter till Trance Energy i Mars! Långt kvar men nedräkningen är i full gång! Jag är kär jag är livrädd att bli sårad!
Hamnar på en försenad halloweenfest hos Danne och EM, kul att få träffa gamla vänner som jag tyvärr träffar alldeles för sällan!



Då va de dags igen jag o Lulu åker till linköping för yttligare en Club Session! Massa vänner massa fest de va fantastiskt! Lulu bor på min soffa som så många gånger tidigare och smittar mig med en underbar halsfluss! Dags för mondaybarkryssning igen lucia cruise med halsfluss wohooo tack söta lulle! Haha de blev ju som de blev! Jag bestämmer mig för att åka ändå men kroppen sa ifrån jag mådde inge vidare alls, massa strul med pojken de va en kryssning jag hade kunnat hoppa över! Börjar ladda för spring cruise då armin kommer istället! Jag är sämst på o skriva blogg i december! Julafton närmar sig och paniken för att de ska bli knas med familjen ökar, men de gick ganska bra inga utbrott el liknande! Första julafton på 3 år som jag inte jobbar vet knappt hur man firar julafton längre.
Juldagen ar de av till mondaybarfest igen! 16år firar dom med kalas på m'unhenbryggeriet! Dåligt med folk och ett dåligt avslut på kvällen då de slutar i tårar och bråk. Strax efter bestämmer jag mig att de e dags att gå vidare med mitt liv och lämna Erik bakom mig... de gör ont inombords men jag vet inte vad jag annars ska välja för väg.
Nyårsafton börjar med inpulsryck då jag o Lulu åker in till ANT i gammla stan och piercar oss! 1 piercing i naveln och 2 anchors brevid slutade kalaset med! Weeiii som avslut på året blev de fest hos Erik i viksjö!

Tack alla underbara som gjort de här året till ett minnesvärt år och helt klart de bästa nånsin! Nu ser jag fram emot att 2009 ska bli minst lika bra!