Nya ipad

Varit i Kalmar idag på välkommsmässa. Trist i dra dit själv men vad gör man då. Pressen inför examinationsuppgiften ökar känns som jag fastnat helt.

Passade på o köpa en iPad när jag ändå va i Kalmar. sjukt najs den ska bli min plugg kompis!!

Tur att jag har världens bästa kille som stöttar mig mitt i allt kaos. Saknar Sthlm o funderar på o åka upp snart. Nu e de sov dax!! Puss puss


Hektiska dagar

Är helt slut! Skolan har dragit igång och inte direkt med mjukstart, full fart på en gång. 2 dagar och huvudet svämmar över med information. Jag är pepp att köra men ändå livrädd att jag inte ska klara av de.

Prec tagit en paus i läsandet. Ska läsa över 100 sidor till morgondagens föreläsning. Jag som typ aldrig läser. Kommer ta hela kvällen för jag läser ju långsamare än va en snigel tar sig fram haha. Ser fram emot nästa vecka då de är massa spännande föreläsningar på gång =)

Inte nog me att skolan tar all kraft så har jag dessutom galet ont i halsen och är hängig, dragit på mig nån lätt förkylning, låter som ett cp när jag pratar. Men men verkar ju dumt att va frisk nu har ju lixom bara haft 7 mån på mig under sjukskrivningen. Galet störande första dagen utan sjukskrivning och kroppen ger upp.

Nog om de... börjar äntligen få ett hem, kartongerna minskar dag för dag och sakta börjar de bli mysigt här hemma i lilla huset. Om nån vecka kommer mamma och pappa och hälsar på. Längtar. Saknar vännerna i storstan, saknar vällingby centrum, saknar strandpromenaden i grimsta. Ska försöka ta mig upp till stockholm då jag landat lite i rollen som student.
 



Nu i helgen bär de av till göteborg för utbildning genom UNG CANCER. Ska i slutet av september börja hålla medlemsträffar i Kalmar. Känner du någon mellan 16-35år som är drabbad eller har varit drabbad av cancer och känner att han/hon vill träffa andra som har varit i samma eller liknande situation så bli medlem på www.ungcancer.se och haka på på kommande medlemsträffar!! För gärna ordet vidare! För tillsammans kan vi göra skillnad!!

Nu är de dags att läsa några sidor till och sen dra till plugget! Ha de bäst <3




Imorrn smäller de

Sitter hemma med älskling och nerverna är nån annan stans och partar loss. Bara några timmar kvar nu sen börjar mitt liv som universitetsstudent. Nervööööös!!
Böckerna är framlagda, inte för att jag tror jag behöver dom första dagen men vem vet. Tror de mesta är i sin ordning, allt utom jag då. Jag är kaos just nu. 
 
Varit sjukskriven 7månader så är lagom nervös att plötsligt köra igång 100% igen. Hoppas verkligen att de kommer fungera som jag vill nu och att inget krånglar. Vill verkligen att de här ska fungera. Så nu jävlar kör vi!!
 
Blir snart sängen, varit igång hela dagen och plockat i kartonger, och så har jag och äldkling varit ute på skogspromenad! Mys!
 

Maskinen i lilla O-hamn

Va ute igår, Maskinen spelade i lilla O-hamn. Sjukt bra oc jag va på topp. Synd att åldrn va låg och att de va galet varmt. Jag o Malin röjde dansgolvet hela kvällen. Passade på att sminka Malin och Karro innan. Hade en grymt kul kväll. Härligt med lite dubstep som avslutning.
 
2 dagar kvar sen börjar skolan, fett nervös nu inför skolstart. Ska försöka få iorning lite innan här hemma i kaoset av kartonger och saker. Ska nog sparka igång min sömntuta till kille och satsa på en myskväll.