Say the words!

Har varit lite halvkass på att uppdatera senaste dagarna känner jag. Har haft några riktigt jobbiga dagar. Tankarna bara virvlar runt och trasslar ihop sig och jag försöker reda ut röran i skallen men de blir inte bättre. Stadade iordning rummet nu äntligen ser de bra ut min oas av lugn och ro. På med rökelse och mysmusik i min ensamhet... vart ska jag ta vägen jag orkar lixom inte!! Jag är inte olycklig, men jag är inte lycklig har fastnat i en gråzon och jag kommer inte loss. Känns bara så hopplöst.

Hoppas de blir bättre på fredag då jag åker ner till zandvoort, luminosity (i mitt hjärta) jag behöver verkligen den här resan för jag går långsamt sönder här hemma. Såg lite bilder på fb på solnerdgången över havet dit vi ska fy fan va avis jag e på er som redan e där nere och har de bäst i världen. Bara en jobbdag kvar sen ska jag oxå dit och bara njuta av de jag inte har här!

Midsommar firade jag med Oskar på landet, var så skönt att komma bort kändes som vi behövde lösa en hel del osagt mellan oss och nu känns situationen mycke bättre med tanke på omständigheterna. Nu är förhoppningsvis min värsta del över av hela resan.. hoppas jag. Men klumen i magen ligger kvar men de blir nog bättre för varje dag som går. Tack iaf för en fantastisk välbehövd "minisemester".

Maybe it's a habit
Maybe it's a sin
But I'll find out when I try it and it crawls beneath my skin
When it gets inside you it won't go




Senadee – Say The Words (Senadee's Original Mix) Lyssna och njut va vackert!!

Annat som hänt är väl att jag slängde i lite ärg i håret så nu e de lite ljusare, guldigare. Lite mer somrigt helt enkelt. Tog även årets första dopp på midsommarafton =)








"Allt går bättre med lite sats..."

Tillbaka efter en helg på landet mes Oskar. Haft en helt fantastisk helg och midsommar. Är galet trött och sönderbränd så de blir ett kort inlägg sen sovdax. Bilder från helgen kommer imorgon ist så bjuder jag på lite bilder som jag fått tag i på www.bejbi.se från i måndags då vi va på birthdaybasch.




Tack söta lojsan som skcika supergulligt sms idag blir så glad ♥ Nu åker han på tågluff de känns i hela kroppen =( men han ringde iaf! Tomt de kommer bli på jobbet! Nu blire sängen.. ska försöka hålla mig från tårar








I told myself I would do it no more!

Jävla fittår de här varit! Allt går emot mig. Va hos doktorn igår för att kolla upp en knöl på halsen som jag haft ett tag, känns ju sådär men har inte velat skrämma upp mig själv även om de finns lite oro inombords. Nu har jag iaf varit där så nu ska jag få remiss till odenplan för ultraljud sen blire provtagning på radiohemmet. Suck alltid nåt som e fel på mig.

träffade patrik igår drog ner till tempeludden och satt o snacka skit på berget vid vattnet, mysigt att sommarn börjar komma på riktigt. Sen hem och nu e resan till holland äntligen bokad! 2 juli drar vi!!! Då blire beachfestival för hela slanten, fy fan va jag längtar nu!! Ska dit och bara njuta av tillvaron på den plats som gör mig lycklig!

Igår tog jag steget nu har jag fått nog, e de såhär de ska fortsätta vara kan jag lika gärna låta de va! Orkar inte med energitjuvar! Tappa hjärtat i knät!

Now I'm back on the same road again...








Beachparty/Birthdaybash

Galet trött imorse då jag vakna, fan va segstartad mer än vanligt.. Inge kul då man ska örsöka va alert på jobbet. Efter jobbet drog jag hem svidade om och sen åkte o käka me Lullat. Sen drog vi till en strand bakom campus vid universitetet för att gå på födelsedagskalas Tatti och Mike One fyllr år. Mysigt massa bra musik massa vänner och härlig stämning. Vart inte så länge men tillräckligt för att de skulle göra mig glad =)


Passade på att prova den grönaktiga skuggan som jag fick test på av anna (
http://minpassion.bloggagratis.se) som har tillverkat själv. Älskar den! Fantastisk därg matachar perfekt till mina naglar och min kära adidaströja ♥ Vad tycker ni?

Hittade en bild som Bobby tog på mig och Lullat på MB B&W Cruise för nån vecka sen. Måste baralägga upp den! Jag gillar den skarpt!


Nu sängen!! Sweet dreams och tack alla för en fantastisk kväll ♥








Äventyret!

Nämde ju tidigare att jag skulle kidnappa mamma och marlene me på äventyr. Och nu har de blivit av! Vi hade sån jävla tur me vädret. kanonväder verkligen. Stoppade mamma och marlene i bilen och åkte till Kimsta ör att rida islandshäst. Dom fick inte veta nåt förrän vi va där. Shit va dom satt och gissade vad dom skulle göra hela vägen i bilen haha. Väl på plats mötte vi upp Lutten och hennes mamma som oxå va me på turen. Hade skitmyigt nu har jag dock börjat få träningsvärk i röven.


Va elt slut efter men mötte upp patrik för att sätta oss i solen och snacka skit en stund innan han sen skulle vidare. Riktigt mysigt, så homla skönt att känna att de e lite sommarväder. Har känts snlt me värme. Gör de iof fort men de e ju på väg nu iaf. Dock går tiden fortare än va värmen kommer så snart e de ju fan snö på marken igen usch och fy!



Nu e de sovdax för lilla mig! Sweet dreams ♥








I'd rather live it!

Borde ligga i sängen och sova men även fast jag e sjukt trött så kan jag inte sova =/ Sitter och lyssnar musik tänker en massa, njuter av stunden med mig själv. Imorgon ska jag ut på äventyr ska bli skitkul!!


Hade riktigt kämpigt på jobbet toprsdag och fredag då min kollega var ledig. Totaldäckade då jag kom hem igår efter jobb och nagelfix. Lyckades dessutom försova mig imorse opch såklart så lyckades lullat oxå försova sig. Riktig kaosmorgon. Vaknade kl 7 imorse skulle ha varit uppe vid halv 7 för att hinna me båten till åland. Väckte lullat som sov sött och vi sprang runt och stressa som bara vi kan haha. Jag va så jävla tappad så jag hitta inte bilnyckeln och de blev ännu mer panik. Lyckades tillsut ta oss till kapellskär på 40min och hann med båten men de va fan inte kul. Sjukt stressigt!
Väl över på åland packa bilen full och sen vare bara vänta på båten tillbaka... 5 ½h som vi skulle försöka fördriva. Hamnade i soffan och suttit och dumglott på bröllop heeeela dagen haha i brist på annat. Hade ju hoppats på sol så vi kunde ligga o glassa men såklart va de molnigt.
Hem och packa ur bilen så nu är alla saker här och de e typ kaos hemma. Men kommer bli kanon då vi får ordning på allt =)

Nu ska jag försöka sova så jag inte försover mig imorrn igen!!








Sovdax?

Galna dagar på jobbet då jag varit ensam igår och idag för att David är och har kul i gbg. Usch och fy e helt förstörd. Blir ett kort inlägg ör jag sitter och halvsover redan dessutom ska jag upp tidigt och hinna med båten till åland för att hämta lullats saker. Ville mest visa mina fina naglar som Catha gjorde idag efter jobbet. Nu ska jag ramla i säng får skriva mer imorgon. Sweet dreams!










Jag skrattar idag...

Kom nyss hem från jobbet solen skiner och Lulu flyttar in hos mig idag el imorgon. På lördag går flyttlasset ska bli riktigt kul att få inneboende. Har ju velat ha de ett tag så känns toppen =) Nu blire att röja de sista innan hon kommer. Skulle egentligen fixat naglarna men hinner inte idag tyvärr antar att de inte blir av förrän nästa vecka så får nog gömma händerna för dom ser förjävliga ut just nu!


Börjar fatta att intresse uppenbarligen saknas jag lägger ner de här helt nu pallar inte bry mej, har bättre saker o lägga energi på. Jag är fan bäst o jag förtjänar bäst! Lite uppskattning vore ju trevligt som omväxling om inte annat. Tiden utvisar resten.

Nu back to städning av tha lya!! Synd att solen ska skina då jag ska va inne och pilla ska försöka ta mej ut en stund sen iaf =) Over and out!










I'm not alone

Kul att så många har påpekat att dom gillar nya designen, kul me lite färg. Kännt mig så grå och trist sista tiden så nu e de dags för lite omväxling till de posetivare och gladare jag. Blir så less på mig själv då jag e bitter. Har äntligen fått ut de mesta ur rummet som Lulu kommer att ha. Kära Louice flyttar in hos mig på torsdag ♥ Nu är de mesta inflyttat i mitt rum föredetta vardagsrummet. Blir riktigt ysigt här inne även om jag inte fått ordning på allt än med de kommer bli kanon. Lägger upp bild sen då allt e klart =)

I brist av intresse (som de verkar iaf) så känner jag att jag börjar tappa intresset för hela grejen jag börjat ge mej in i får kalla fötter och tar ett steg tillbaka, Passar de inte så får de va tänker inte bli överkörd av nåt pucko igen. Känns som att jag byggt upp en mur omkring mig. Kom inte nära om du inte är berädd att ge de allt. Less på alla spel o lekar den här välden lever efter. Gillar ni mig inte för mig så skit i de då. Jag är intensiv och på då jag väl träffar nån. har så mycke kärlek som jag bara vill kasta över dom som står mej nära och gillar du inte
de så sluta ta min energi!


Dax för sängen så man pallar me morgondagen me kanske. Naglarna ser förjävliga ut just nu så blir nog att åka till Catha och få dom fina igen. Så svårt att låta bli att pilla då de väl börjar se illa ut. Vad ska man ha för färg nästa gång?? Funderra på blå eller turkost va tror ni?? Ska sova på saken.

Nerräkning till söndag då jag ska på äventyr med lite folk ska bli skitkul, håller de hemligt eftersom mamma och Marlene inte får veta vad vi ska hitta på *tihi*

Sweet dreams ♥









Om det inte passar, fuck it!

Äntligen sätta sig ner i (kaoset) soffan. Rivit ur hela min garderob kastat sjukt mycke grejer. Änligen kan man gå in i den och de e tom ordning där inne så jääävla najs! Kämpat hela dan rensat ur de mesta och nu börjar jag äntligen se att de händer saker! Nu står dock sjukt mycke skit i vardagsrummet ist som jag inte riktigt vet vart jag ska göra av. Ska iaf ta några rundor ner till örrådet samt miljöstugan =)



Ska försöka flirta med nån karl som kan hjälpa mig få upp min takfläkt samt en hylla och en spegel, efter att jag borrade sönder min vägg i förra lyan så håller jag mej borta från borrmaskinen. Snart sovdax men innan ska jag slappa lite. Sweet dreams!








Colorful!

Dax för lite förändring av bloggen, behöver mer färg. Den har känts ganska dyster så nu behövde jag lite mer färg i tillvaron så passade på att göra om lite. Vad tycks??

Hade tänkt skriva om min kaos-dag i fredags men de blev aldrig av. Vet iaf en sak o de att Yonas ska få stryk på jobbet imorrn för att han bad ju sååååå snällt att jag skulle åka och besiktiga en jeep åt han för han han inte med de. Snäll som man är och eftersom att vi hade ganska lugnt så ställde jag så snällt upp... NEVAH AGAIN!
Kom ut till bilen somär en kunds bil som är inlämnad på Veho. Riktigt sunkig jeep fy fan hur kan folk åka runt så, så jävla äcklig ville knappt sätta mig i skräpet. Puttrade över till bilprovningen och kom fram, redan där började skiten krångla. Fick inte ur nyckelfan ur bilhelvetet, ok jag va lite dum man skulle tydliegn vrida på nå spec sätt för att få ur den men innan jag fattade de och satt o ryckte i nyckelhelvetet haha. Lyckades tillslut få ur den och gick in och "checkade in" bilen. Ut igen och satt o vänta ett bra tag sen kom mitt reg nr upp på displayen att jag ska åka till port 2! Ska starta bilen och inget händer *SUCK* Försöker flera gånger starta bilen men nada händer, börjar lacka och ringer till min kollega för hjälp. (Haha jag kan ju som de flesta vet bli ganska upprörd *host* dramaqueen *host* då sånt här händer mig) Han försöker lugna ner mej och säger att han kommer o hämtar mig om jag inte lyckas. Tillslut så startar skitbilen! Då har dom redan ropat upp mitt reg nr 2 ggn och de har försvunnit men testar ändå att åka ram till porten där jag fick en pik att jag satt och sov, försökte förklara mig men dom bara garva åt mej. Kör in bilen i besikningshallen där jag stänger av den. Fick leta runt i hela bilen efter varningstriangel och sen försöka hitta mitten bältet sova nergrävt under.. fy fan jag skämdes så jävla mycke.
Sen ska killen på besiktningen köra en sväng me bilen men nä då startar den inte igen så fick använda starthjälp för att överhuvudtaget få ut bilen därifrån, fy faaan va pinsamt dom typ garva som faan åt mej =/ Tillslut äntligen över, dags att åka tillbaka och tror ni bilen gick igenom?? NEJ! Allt va typ fel.. Yonas du e död för att jag fick skämmas arslet av mej!!


Kommer tillbaka till jobbet och ska ut och flytta på en bil i ösregnet så tar me mej veho paraplyet som jag fick av en av kundmottagarna. Paraplyet som skulle va så jääävla bra!! Finns en knapp där man trycker upp paraplyet på handtaget skitbra man kan även fälla ihop de igen på samma knapp. Men för att fälla upp de igen sen måste man trycka ihop skaftet. Jag fäller upp de hoppar in i bilen och fäller ihop de lägger de på golvet på passagerarsidan. När de e dags att hoppa ur ska jag trycka ihop de i bilen för att stoppa ur de ur dörren och fälla upp... problemet e att jag råkar komma åt knappen på vägen och lyckas fälla upp skitparaplyet inne i bilen och höll på o peta ur ögonen på mej själv fan va trångt de blev hahaha.
Och försöka komma loss ur situationen jag satt i en liten bil med ett paraply uppfällt och dessutom helt intrasslad hahaha va glad jag e att ingen såg mig! Vilket kaos höll på o dö av skratt åt mej själv! Sluta me att jag fick klättra ur bilen och stå i regnet och försöka fälla ihop de igen, kunde lika gärna skitit i paraplyet helt!
Skulle till högdalen på utomhusfest me jennah och monica igår men vädret va så växlande så jag bangade. Åkte ist hem till Magnus och bakade havrebollar =)

Let me get a hold of this



Loathing this Controlling this Let me get a hold of this


Nu ska jag hem till Oskar! Vilket jävla skitväder idag!!! Suck ville ju ha sol för de va ju najs proggfest hade tänkt att jag skulle ståi solen och "steka" haha men ikke! Jenna och Monica va duktiga och tog sig dit iaf, jag hade nog bara varit bitter om jag hade åkt dit i regnet. Provade nya ögonskuggorna som Anna gjort jag älskar den rosa want mooore!!  Nä skiver mer imorgon nu ska jag knata över till fin Oskar!








Fix'n'trix

Igår kväll va tanken att jag skulle städa, kom inte så långt alls ärligt talat ser ut som en bomb slagit ner hemma. Men helgen blire att städa ur och rensa hoppas de regnar hela helgen så jag har en anledning att inte gå ut. På ons e tanken än så länge att Lulu flyttar in hos mig så ska rensa ur mitt andra rum så hon får sitt eget. Fan va kul de ska bli, kommer bli galet.

Igår kom oxå de efterlänktade brevet från Anna, nämligen hennes ögonskuggsprover som jag ska testa. Hon håller på att starta ett eget sminkmärke så ska bli superspännande o testa =)




Passade även på att måla om min fula pedistal så den blev lite mer pompad inte för att den e jättefin men den blev ju iaf finare, från vit och välanvänd till guldfärgad, är riktigt nöjd med resultatet faktist!




Nu back 2 work, dock ganska lugnt just nu... =)









Wondering if it's me you're seeing

Har haft en riktigt bra dag idag, vaknade imorse av att han kysste mig i pannan, finns de nå bättre? Snälla låt de inte ta slut! Men jag vet ju hur de är berg och dalbana aldrig någon easy way här inte. Men men nångång kanske även jag kna ha lite tur. Me tanke på hur skit de här året varit så lär de ju inte ändras.
Dagen på jobbet har jag bara varit på jävligt bra humör allt har rullat på och de märks så jävla väl att ens bra humör smittar av sig på kunderna. Härligt när de kommer in folk och ger en komplimanger, en sån där dag så jag skiner för mej själv. Antar att de e tack vare dig, hoppas de blir lika lyckat imorgon... vem vet?

Tänkte lägga upp lite bilder sen helgen, dock orkar jag inte sitta o ladda upp bild för bild så klippte o klistra lite ist ;P







Hoppas att den här vågen av lycka kan hålla i sig ett tag till, får se vad man ska hitta på för bus i helgen oxå. Har typ blivit shopoholic och nu måste jag sluta köpa upp mina pengar. Men kunde inte låta bli att smita in på Colorez efter jobbet igår och hittade tröjan jag ville ha och självklart fick den följa me hem ♥ Men den va billig så ska väl va glad för de iaf. Hoppas jag ska ut på nå skoj i helgen så jag kan använda den =)

Nu ska jag nanna, så until next time L♥VE!











I could really use a wish right now

Snart återställd till normal igen? Ja jag hoppas jag e piggare i huvvet imorrn iaf. Efter massa dagars festande e man inte den kaxigaste på planeten. Hade inte tackat nej till att hänga i soffan ist för att jobba idag. Zombie!!! Börjar från början nu.. Tog ledigt tors o fre för att åka på mondaybar b&w cruise. Louice kom påå torsdag morgon hem till mig, gjorde oss iordning och packa klart väskan för att sen dra in till stan och käka lunch snacka skit och shoppa innan kryssen, heldag helt enkelt mycket mysigt =)
Mötte sen upp Melle på centralen och drog till frihamnen. Väl på båten va de fullt ös medvetslös typ, fan va dom söp mej under bordet! Galet full båda dagarna men galet kul hade jag. Hela kryssen va galen *fantastiskt*
Kom av båten rund 10 på lördagen och då åkte jag o lulu hem till mig duschade och bytte om dumpa väskorna sen åkte vi in till vinterviken på dagsfest. Hur najs som helst att utomhusfesterna börjar nu igen. Va ju knappt människa men stannade ändå till typ 22 sen hem och totaldäcka. Söndagen blev de barnkalas för brorsans dotter som fyller 1år. Efter de vidare till thaiboat och mötte upp massa vänner satt där nån timme sen vidare och mötte upp Alex i kungsan på love sthlm. Missade ju allt för kom då dom stängde men hade trevligt iaf. Drog sen hem till han o däcka.
Idag va man ju inte mycke till människa på jobbet men börfjar väl sakta men säkert vakna ur min koma.





















Haft en helt fantastisk helg med fantastiska människor *massa kärlek till er*

Jag känner en enorm saknad nu näre jag ligger i sängen.. fan va jag saknar dej galet mycke *orka*








Summer calling!
















































Tack alla fantastiska som va me denna helg de har varit helt fantastiskt!! E helt förstörd just nu o ska ut och däcka i solen med Tom sen kanske, kanske, kanske in till thaiboat o göra ett sista ryck! Hoppas jag hamnar hos A ist men lutar väl mot thaiboat. Lots of love till alla er som va me på kryss och parkfest! ♥♥♥

I suppose it is the price of falling in love - I MISS YOU!







happy day 2 day

Idag skiner solen *wiehoo* de är varmt ute *wiehoo* idag ska jag äta middag me oskar *wiehoo* idag ska Patrik kolla min bil *wiehoo* idag ska jag träffa älskarde lullat *wiehoo* idag är jag glad *wiehoo* imorgon är jag ledig fram till måndag *wiehoo* imorgon åker vi bååååt *wiehoo*

Idag har jag dessutom fått en kram av en person som får mig glad *tihii*







For the l♥ve

Snart e de dags igen! Imorgon kommer min andra hälft till sthlm för att spendera natten med mig sen på torsdag packar vo väskan och drar på MB B&W Cruise 2010! Har inte varit spec taggad tills jag fick ett sms utav lullat idag. Nu e jag på g! Fan va kul vi ska ha hon och jag på sundeck = L♥VE! Nu börjar de laddas!!