Sneakpeak!






Glasögonen!!






Are you dreaming of me?







Make me make that f*cki´n sound!


Deadmau5 - Hey baby ♥




Give me a little bit more

Har varit dåligt med ppdatering senaste dagarna, detta pga att jag haft besök av mina fina pojkar Lawrence och Melle! Fullt upp! Har iaf haft en kanonhelg. Skulle blivit en utekväll på fredagen på Fabriken. Men så blev de inte... vi laddade åkte dit.. dom tar inte kort.. bankomaten va stängd, sprang runt o leta bankomat men humöret försvann ganska fort i kylan så vi drog hem o glodde en rulle istället.
Lördagen drog vi in till stan och tog en shoppingrunda, blev liiite shopping (de va billigt och jag har ett begär att mätta!)



Efter shoppingrundan blev de systemet och ladda om inför kvällen som slutade på blå bodarna där dom körde dupstep/dnb. Riktigt lyckad kväll! Va lite svårstartade dock men de blev kanon. Kan inte bli annat i fint sällkap ♥
Låter nog bilderna tala för sig själva.
Söndagen blev bio - harry potter. Trodde faktiskt den skulle va bättre än den va men alla verkar älska den. Inte för att den va dålig men ;)


Massa strul i livet just nu tyvärr. Va hos doktorn förra veckan, idag hamna jag där igen blev en förlängd sjukskrivning, 50% till halva dec sen går jag upp på 75% tills året e slut typ. Hoppas på bättre lycka att öka tiden då. Men idage  en jävligt bra dag så ska inte döda mitt bra humör med att tänka påd e o skriva om de.
Tack pojkar för en toppenhelg ♥ vet att ni läser de här ;)

Ikväll blire att se Step up 3!!! Som jag letat efter den och nu äntligen har jag fått tag i den!! Så jävla fakking najs!




dB Xtra Allt nr 04

Dåligt med uppdatering för jag har 2 fina pokar hos mig på besök i helgen. fina Melle och Lally =)
Ikväll blire dubstep på blå bodarna kom dit vet jah!! Uppdaterar mer imorgon ♥




Julstämning!


Klockan är alldeles för mycke för att jag ska hinna skriva så mycke tar de imorgon istället. Har varit ute och ätit med Danne och E-M så himla trevlig kväll men tiden drar lätt iväg i trevligt sällskap så nu e de sovdax!
Ville bara visa min jättfina julstjärna som jag köpte idag. I love it! Ska ha den tänd bara för att somna i de mysiga ljuset *fantastiskt*




I know that everyone gets scared


Jag e så jävla less på tillvaron så jag bara vill gömma mej nånstans... men jag kan inte springa från de som händer. Hur jag än gör så kan jag inte fixa de. Jag står här ensam, frustrerad och jävligt hjälplös. Börjar lessna på att bete mig som ett cp. Ena sekunden glad nästa sekund ledsen, ena sekunden svimfärdig och känns som man ska dö och nästa på topp. Svårt att planera då man aldrig vet när vändningarna kommer.
Va hemma från jobbet igår pga att mitt huvud höll på att sprängas, mår illa är yr skakig som en pensionär i kroppen, trött fast jag sover. Kollade mig i spegeln idag, helt galet va sliten jag ser ut jämfört med vad jag gjorde för några månader sen. Som att jag blev gammal över en natt... de får mig gråta. Därav inte mycke bilder nu. Plockade fram en gammal istället.
Tack till er i min närhet som står ut med mina up and downs och mina 2sekunders vändningar. Ska försöka förklara vad de är som händer. Äter ju medicin för att ersätta sköldkörtelns funktion. Min slutsats är att sköldkörteln fan mer eller mindre styr ens välmående nåt otroligt mycke. Den har hand om ämnesomsättningen i kroppen och den producerar hormoner. Medicinen jag äter ska ersätta de här men när den inte är rätt inställd så blir allt galet. Ni vet säkert själv hur de är då hormonerna spelar spel med kroppen. P-piller kan ju slänga sig i väggen. De här va inte alls att leka med.
Just nu verkar min dos vara för hög vilket resulterar i att jag blir skakig i kroppen, kan få hjärtklappningar då och då, mår illa, är dålig i magen, yr och illamående. Trött som aldrig förr även då jag lyckats sova men för de mesta så sover jag knappt alls. Dessutom blir man extremt överkänslig. Bölar för allt och inbillar mig att hela världen hatar mig.. ja usch de e inge kul. Tyvärr e medicinen ganska klurig och tar lång tid att ställa in. Byter man dos så tar de ca 3-4 veckor innan man kan märka resultat om dosen är bra eller inte.. är den inte de är de bara börja om.

De här har resulterat i att jag går tillbaka på 50% jobb från och med imorgon igen.. jag som äntligen kommit upp i 75%. Men som doktorn sa idag.. allt får ta den tid de tar, de kommer att bli bra bara håll ut.

Nu försöker jag hålla upp humöret för i helgen kommer Melle och troligtvis Lawrence hit och hälsar på då blire vin trevligt sälskap och fest!




Find some color in this world


Har varit hemma från jobbet idag, livet har rent ut sagt sugit senaste tiden ja iaf senaste veckan. Imorgon blire att sätta sig på en läkarmottagning igen för att föksöka ställa om dosen på medicinen igen. Jag orkar inte må såhär de e inte jag. Vill va den personen jag alltid är. Tack för alla fina kommentarer ni anar inte hur mycke de värmer ♥




sweet

I somras el ja sensommar får man väl räkna de som så va jag och Lullat på en tjejkväll på VehoBil där man fick välja ett par skor från nelly.se. Jag valde ett par riktigt shyssta högklckade, väntade och väntade men inget hände.. tillslut fick jag ett mail om att mina skor inte skulle tillverkas av nån dålig anledning för dom va grymt jävla snygga. Istället fick jag ett presentkort att välja fritt på deras hemsida vad jag ville ha. Idag bestämde jag mig för att använda de så jag hittade dom här 2 superfina klänningarna.

Nu tillbaka till min egen stil, beställde även den här underbara mössan från sweet på junkyard.se. Nu hoppas jag att jag får hem allt snart. Nellys grejer skulle iaf ta ca 2-3 dagar. Har jag tur så kommer de lagom till helgen då de blir fest!


Har blivit dåligt meduppdateringar främst för att mitt humör krånglar. Jag har hamnat i en riktig svacka pga mina mediciner som inte vill samarbeta med min kropp. De gär över snart hoppas jag. Ska försöka att inte beklaga mig alltför mycke här på bloggen över mitt superkassa humör. Love you ♥





Gulle!


Oskar och Patricia va ju hundvakt igår då jag va där. Jag beslagtog den lilla, jag är KÄR! Så fruktansvärt fin! Typiskt att de skulle va en av mina favoritraser med. Chinese crested powder puff! Så underbart! Stackars liten jag kunde inte låta den va ifred! Haha.
Nu blire bädda ner mig i soffan och glo Gossip Girl.





Ny bloggdesign


Lessnade lite på den förra sidan men gillade ändå stilen på den så jag gjorde bara en liten uppdatering av den gamla. Vad tycker ni? Bättre el sämre?

Den här helgen känns så himla trist har inte gjort ett skit. Höjdpunkten va att träffa Pati och Oskar igår. Nu ska jag sätta mig me min KBT!





Baby you’re a challenge, lets explore your talent


Har spenderat kvällen med att utsätta min underläpp för smärta.. har mosat igenom piercingen igen, de gick men de va fan segt va ju evigheter sen jag hade den i sist. Nu e man lagom öm. Efter de drog jag hem till Oskar, Patricia och Ossian där vi snacka skit och spelade little big planet. Dom va hundvakt till en liten kinesisk nakenhund (powder puff) Så jävla söt! De är en sån jag vill ha jag ville bara ta me den heeeeem. Åhe ge mej en!!





move it, groove it, prove it


videoklippet jag lovade igår! Så jävla najs!!





xoxo - gossip girl maraton!

Kör en hemmakväll med mig själv... myst ner mig i soffan och glott massa avsnitt av gossipgirl. Följde den serien förut men sen blev de för lång tid mellan alla avsnitt så avvaktade lite och nu har jag börjat på sesong 3 =) Nu har jag massa avsnitt att roa mig med. Riktigt tjejigt. Jag e inget större fan av serier men ibland så.

Jag va hos optikern idag, gjorde en synundersökning och har nu beställt glasögon. Ska bli väldigt intressant att testa... får väl se om jag kommer känna mig bekväm i dom.. de hoppas jag. Tanken e iof inte att jag ska ha de jämt är alldeles för kär i mina linser för de. Men kul att växla mellan om inte annat!
Nu ska jag dra ett sista avsnitt att somna till! Sweet dreams!

Och föresten! Tack för alla tips jag fått om streetdancekurser!! Nu har jag några alternativ som jag väljer bland. Så till nästa år så börjar jag! Fan va kul de ska bli! Imorrn lägger jag upp en GRYM video jag hitta på youtube idag.. men den får ni se imorrn så håll utkik ;)





I wanna break the rules!


Kände att de va dags att inviga min 120 palett som jag fick hem i förrgår! Älskar den!! Kul med lite färg och kul med massor av  ögonskuggor att välja bland. Ser fram emot nästa utekväll, oj va massa färg de ska bli!!





Skyline


Så jävla coolt!! Måste fan lära mig dansa, någon som vet nån bra dansskola i sthlm?





Streetdance!


Suttit hela kvällen och letat efter 2 filmer jag bara måste se, streetdancefilmer såklart!! Försöker få tag i 3dje filmen step up. Etta är bra 2an e typ bästa filmen ever!! Ja ni som läst bloggen innan vet nog redan att jag älkar den! Sen finns de en till film som jag nu äntligen fått ner streetdance 3d men den e utan 3d hehe.. har iaf fått tag i den nu hade tänkt se den ikväll men upptäckte att klockan sprang ifrån mig tyvärr får bli en annan dag. Nu har jag iaf nåt att se fram emot. Hoppas den lever upp till mina förväntningar.
Idag gick jag upp till att jobba 75%, jag va helt död då jag kom hem. Shit märks att de va ett tag sen jag jobbade heltid. Men men de kommer bli bra snart e jag tillbaka på 100% igen =) Snart sovdax men ska fixa ett inlägg till som kommer upp under dagen imorgon. Tills dess.. sweet dreams ♥





Kinder suprise







120 color palett, äntligen MIN!

Igår blev de nästan en heldag med Nikko, åkte dit då jag slutade jobba vid 12. Riktigt trevligt med god mat trevligt sällskap, fika hos en av hans kompisar där vi lånade ett spel (Dance Central) för att åka hem till han och spela el ja vad man nu kallar de... dansa(?) Hade iaf jävligt kul man ser ju lagom dum ut då man står och vevar framför tvn ;) Massa skratt och timmarna flög iväg. Kom i säng alldeles för sent!
 
Idag stannade jag hemma från jobbet för att jag skulle förbi KS och kolla varför min hals inte fungerar som den ska. Fick en kamera nerkörd genom näsan ner i halsen o fick dricka massa grön vätska, och som jag misstänkte så va de ju inte som de borde vara... Efter operationen så har musklerna i halsen tagit stryk så att när jag sväljer så funkar de inte som de ska alla gånger för musklerna orkar inte få ner allt... bläää. då fastnar de ist i halsen. Jävligt obehagligt då man äter känns ju som man ska dö ibland... men men de e tydligen bara att leva med de ska iaf bli bra.. så småningom... ett halvår..år el nåt. KUL!
Efter besöket på KS va de sags att träffa psykologen för att efter de dra till Vällingby för att möta upp mamma och gå o kika på brillor. Nu har jag bestämt mig vad jag ska ha iaf! Ska dit på torsdag eftermiddag och göra en synundersökning och beställa dom. Tyvär har jag ingen bild så ni får se dom sen då dom kommer om typ 1-2 veckor.
Fick äntligen min efterlängtade palett som jag beställde från ebay för 99kr. 120 fina ögonskuggor fan va kul de e och få paket ä'ven då man vet vad som ligger i.


Smög förbi HM oxå och inhandlade ett par mystofflor att ha hemma då mina andra börjar se lite sunkiga ut.. De e så jävla kallt hemma fryser fan fötterna av mig, springer typ runt med mössa och tofflor hemma för att hålla värmen. De suger, dessutom e jag så jävla känslig skulle hellst ha typ 23 grader inne vilket är över vad som är normalt i en lägenhet. Jaja jag hoppas värmen kommer upp något snart iaf hade samma problem förra vintern. Jag hatar att frysa!!!







I believe, call me naïve!


Nu e man hemma i sthlm igen. Har umgåtts med kära Lally senaste dagarna. Varit nere i skövde och haft en trevlig roadtrip ner dit då även oskar hakade me ner för att köpa en bil. Nu har jag äntligen klarat av yttligare en del i KBTn. Kunde inte föreställa mig hur tidskrävande de skulle visa sig vara. Nu ska jag snart sova för imorgon är de jobb igen. Imorrn ska jag även träffa Nikko =)

Kolla in Majestiq 12 aftermovie! De va en grym fest synd att jag inte kunde uppskatta den!
 






Minitrip till Skövde

Vet att jag variot sämst i världen på uppdateringar den här veckan men har verkligen inte haft tid med datorn, haft finbesök och sen igår blev de en roadtrip till Skövde me 2 av mina favoritpojkar =) Nu sitter jag med min KBT samtidigt som Lally är och tränar. Skriver mer då jag e tillbaka i sthlm igen =) puss på er!!





Innan Majestiq 12







Dax att bli glasögonorm?


Ja jag har ju då linser... men nu börjar de fan bli dax att fixa ett par brillor... mina är sen jag va 16år.. bara 9 år gamla, dom e både för små och man ser ju nadai dom längre. V o kika me mamma igår och nu e de fan dax att skaffa ett par! Vet bara inte vad jag ska ha de finns ju miljoner att välja bland!!
Nej jag ska inte sluta med linserna jag vill bara ha omväxling =)





Livet är en komedi för den som tänker - En tragedi för den som känner

Vet att flera blev nyfikna av mitt förra inlägg fölera som hört av sig och frågat.. kanske dags att avslöja vad som egentligen hände i helgen. Åkte som ni vet ner till Norrköping.. el ja för att vara mer exakt till Krokek som ligger brevid kolmården, för att hälsa på bästaste Robin som är på besök från irland. Kom ner och hade en lugn trevlig kväll... dock av vissa skäl fick vi inte mycke sömn, detta går jag inte in på då de är Robins privatliv. Jag sov väl ändå okej han sov typ inget alls... massa strul *stackars*
När vi väl kom upp på lördagen så va vi galet slitna, drog iväg till norrköping för att gå på förfest hos T. Nämner inga namn då de kan vara känsligt. Efter en timme på förfesten kl är då typ 17.30 så ska alla röra sig mot festen vi blir rbjudna skjuss av T och hans tjej som vi gladerligen tackar ja till. Går ner i bostadens privata garage och efter att ha rullat ca 10m så kommer 2 killar gående. Stannar vid bilen och T vevar ner rutan för att snacka me killarna. Dom e trevliga och börjar snacka om festen vi ska på. Efter nån minut om ens de drar en av killarna fram en polisbricka och säger att han är från polisen. Dom vill att vi alla ska legitimera oss. De börjar ju bra och lugnt dom är trevliga och så.
Dom tar ut oss en och en och börjar visitera våra fickor efter droger och ställer massa frågor om festen drogor och om oss. De kommer ner några poliser till varav en tjej. Efter några minuter drar en av poliserna fram ett fynd ur T's ficka... en liten påse med pappersbollar som är fyllda med vitt pulver. Min första tanke va "NEJ! Nu blir jag inblandad!" Dom bestämmer sig snabbt att dom ska kolla igenom oss nogrannare nu när dom fyndat.


Den kvinliga polisen går igenom min väska = mitt liv! Hon drar fram en karta med migräntabletter, en karta med en annan sorts migräntabletter, en karta med värktabletter, en karta med huvudvärkstabletter.. hon börjar snegla på mig och säger "shit va piller du har! Behöver du verkligen allt de här med dig?" Vad svarar man på de... dom ligger altid i väskan ifall nåt skulle hända... hemma gör dom välk ingen nytta? Tillslut drr hon fram en karta med lugnande, toittar på mig och säger "du är medveten om att de här pillerna är drogklassade va?" Jag får en chock... de e ju mina piller jag fått från KS mot panikångesten.. hon e inte alls med på mina bortörklaringar i början men verkar köpa argumenten tillslut. Hon bestämmer sig sen att strippa av mig typ alla kläder helt öppet i garaget. Jag fick behålla strumpor och trosor typ... tom BHn fick jag ta av mig för genomsökning. Självklart hittar hon inget och vänder tillbaka för att dikutera med sina kollegor. Dom hittar inget mer än så. Dom bestämmer sig för att ta med sig T och även för att ta med sig Robin fst han inte hade ett skit på sig...?
Mig släpper dom men säger att jag inte får ta med mig mina piller dom går med på att jag får lägga dom i handskfacket i bilen som tillhör T's tjej C så jag kan ta hennes mobilnummer och få pillerna dan efter. Dom tillägger även att om dom ser att de inte finns recept så ska dom komma och hämta mig. Även att om jag tar med mig pillerna på festen och blir tagen där så blir jag anhållen för narkotikainnehav och misstankar om att sälja drogklassade preparat... varför nu någon skulle vilja ha lugnande på en hardstylefest som håller på från 18-03 *humm*
Efter att ha hotat C med diverse grejer om att hon e medbrottling osv så släpper dom oss. C kör mig till festen där de är typ 1km kö och jag e ensam och ledsen och chockad och kall... varpå jag får panikattack. Ringer Melle och storgråter i tel. Han kommer ut lugnar ner mig och håller mig sällskap i kön. Efter ca 1h så släpps Robin och kom till festen... gissa hur party vi va? Nä prec inte de minsta.. de hade säkert varit en gryyym kväll och en gryyym fest om inte vår svenska polismyndighet förstört kvällen. Desstutom va de 100tals civilsnutar på festen som plocka folk hej vilt. Ca 7 st som va i vårat sällskap som jag vet blev intagna för att bli visiterade och lämna drogprover. INTE OK! Vi kasta in handuken redan vid 12-tiden på natten..


Nog om de och till gladare saker!! Nu va de dags att fixa naglarna igen! Catha fixade den här gången lila/silver jättefint!! Nu ska de snart sovas!!





Fight for your right to party!


Orkar inte skriva om allt som hänt än.. men helgen blev långt ifrån de jag planerat. Hade säkert blivit en kanonkväll om inte våran kära polismyndighet sabbat min med flera andras dag/kväll. Berättar mer om de imorgon. Nu sova... sweet dreams

Hög på min kur är jag lycklig nu eller
Är jag gammal och bara allmänt sur
Håller jag ihop eller faller itu
Men vad som än händer vill jag andas nu
Livet är en komedi för den som tänker
En tragedi för den som känner






untz fakking untz







De rosa badet

Kom nyss hem från Jonas, hängt där ikväll mycket trevligt =) När jag kom hem från jobbet idag så tog jag äntligen tag i saken och ringde bovärden om mitt avlopp el vad man säger. De ju typ totalstopp i avrinningen till dusch/bad. Han kom hit fixade och donade, dumförklarade mig typ. Ca 30 min senare drog han och påstår att nu funkar allt serru lilla gumman! Jag jublar och studsar direkt ner i ett bad med en av dom nya badbomberna *mys* luktar fantastiskt och dessutom blev vattnet helt rosa *fint*

Jo sen va de ju så att som allt annat så tar även den här gången de mysiga slut då jag glatt drar ur proppen och inser att han inte åstakommit ett skit! Vattnet forsa ut över hela golvet... Jag blir så jävla lack. De blir att ringa imorrn och lilla gubben på han... retard! Fan va less jag e! Vill kunna duscha och bada normalt utan att få översvämning!
Nog om de. Imorgon blir de Norrköping och Robin *wiie*





När känslan bländar

Nyss kommit hem igen efter att ha varit och käkat middag med Linda Lutt ♥ Blev kinesiskt hak. Mycke trevligt. Försöker övertala henne att haka på o fira min födelsedag i Finland.. va kul de skulle vara!! Nu e de dock ett halvår till dess men tiden går fort.
När jag kom hem lukta de jättegott i lägenheten av paketet jag fick. Hade tanken på ett bad men eftersom att jag typ har stop i avloppet så får de bli en annan dag. Glömde ringa hyresvärden idag så ska försöka komma ihåg de imorrn så jag får de fixat. Kan ju nätt och jämt ta en snabbdusch. Sjukt irriterande!!


Jag har ont i hjärtat efter tjaffset med Robin. Jag älskar dig vill inte bråka ♥ Du betydre massor för mig, saknar dig nå fruktansvärt.
Blä va trött jag är ska försöka komma i säng i tid ikväll.. vet ju hur de brukar gå... inte alls. Nu ska jag avsluta för snart ringer nog telefonen :)





Jag har fått paket ♥

Va nyligen uppe i V-by för att hämta ut paketet jag fått, penslar rån M.A.C som jag fyndade billigt på tradera *tummen upp* Tänkte faktiskt inte så mycke på att de va 2 avier innan jag kom dit och fick ett jättepaket i handen.. *humm* stora penslar typ haha. Öppnade de första lilla paketet och där va dom. Så himla najs nu ska jag inviga dom imorgon yeeeey.


Men så va de ju ett paket till utan avsändare på varken paketet eller på avin. Lagom nyfiken har jag nu slitit upp paketet och i paketet låg ett paket som innehåller produkter från lusch. Shit blev så himla förvånad och glad. Låg även ett brev som får förbli hemligt för er ;) Tusen tack va söt du är blev så himla glad de kom så lägligt oxå eftersom att jag hade haft en panikattack precis innan. Galet va humöret kan gå upp och ner som en jojjo. Ena sekunden bra nästa ledsen, nästa panikattack och den poff glad igen!


Nu ska jag snart röra mig mot sumpan där jag ska möta upp Linda och käka middag och snacka lite skit. Så himla mysigt. Kanske ska passa på att ta ett bad då man kommer hem ;)





Paket på posten!

Efter att ha samlat mig igen efter dagens gråtattack så e de nu dags att ta sig till V-by för att hämta ut paket... hoppas de får mig på bättre humör. Hittade även en sjukt ful bild på mig och melle, ser ju helt efterblivna ut båda två haha. Vad som är i paketet får ni veta senare ;)






Goda dagars magi ♥

Känns bra ändå att dom bra dagarna blir fler och fler mycke tack vare dom som förgyller med er närvaro ♥
Känns så underbart att imorgon ska jag träffa världens bästa Linda lutt och på torsdag kommer älskade Robin hit för att vi sedan på fredag el lördag åker ner till Norrköping för att gå på Majestiq 12.
Ikväll kommer älskade Lullat hem ♥ jag blir dock knäpp på att de typ e stopp i avrinningsbrunnen el vafan de heter. Skulle duscha imorse och de va fan översvämning i hela badrummet. Jag blir så less, har typ rensat de där äcklet nu 100ggn och ändå blir de aldrig bra... ska ge de ett försök till sen ringer jag fan bovärden, sjukt irriterande. Nu har även Olof´s bilder kommit upp så jag uppdaterar lite ;P


Ska även göra lite smygreklam för Marabou´s nya choklad. Älskar vit chocklad och de här e ju fantastiskt! Synd dock att den bara är tillfällig. Ska överväga tanken att bunkra upp innan den försvinner. Prob blir väl då att jag föräter mig på vit choklad. Den fick mig även minnas den fantastiska varma vita chokladen dom har på irland. *nom nom* Väldigt sött om man äter för mycke dock. Try it!!






FSOS Halloween

De blev en spontan kvällspromenad med Oskar, mysigt och skönt. Prec vad jag behövde. Såg att lite bilder sen helgen kommit upp me så slänger upp några. Nu ska jag snart röra mig mot sängen...







Good times gonna come!


Då kör vi igen med en ny arbetsvecka, shit va galet trött jag blir efter 4h jobb.. seriöst de e inte normalt att bli så sliten. Däckade då jag kom hem haha. Igår va jag me Nikko på bio i Heron City och såg The last airbender. Jag trodde den skulle va cool. jag gillade ideén men seriöst de hände ju inget, sönderredigerad med effekter möhligtvis. Ja ja trevligt va de iaf!
Fick en länk av Casp idag och ja jag har väl lika kass humor som han men de e fan kul! Måste nämna den känner jag.. nämligen:


Klicka på bilden för att komma till sidan utklippet är ifrån. Seriöst.. PULLMAN??? Och beskrivningen... "Pullman våtdamsugare PV250P tömmer sig själv samtidigt som den suger..." HAHAHA HUMOR!

Känns skönt att bara sitta hemma ikväll.. ensam med kissekatt ♥ Bara mysa ner mig i soffan och ha de bra. Skönt! Ska försöka komma i säng i tid...