6 piercingar i naveln fucking crazy!!! GOTT NYTT ÅR!!!

Bövde få ur mej all ilska inombords all smärta all sorg.. ensamhet..  så jag o Lulu åkte in till stan för att göra min sista navelpiercing o hon en smiley... slutade me att hon o piercaren på ANT lurade mej o göra min sista navelpiercing samt 2 st ancorpiercingar vid sidan av alltså 2 inplantat diamanter och en vanlig navelpiercing jävla massa skrot blev de o ännu mer smärta o sjukt mycke skratt haha jag e en pussy när de gäller sånt här! 6 st i navel/på magen. Way to go nu e jag nog klar haha iaf där next to go! Lulu slutade me en smiley och en ancor i tinningen..

SJUKT NÖJD ÄR JAG! Vad tycker ni??


You're leaving me scars scattered in my heart
A road map of all the places you have been
And I can't escape, can't wash this away
Love has burned your mark so deep within

'til the hurt is gone HAPPY NEW YEAR!



I don’t need drama


Mycke missat orkar inte ta upp de.. har varit så less på allt omkring åsikter hit o dit mitt huvud är en röra... jobbet är en röra mitt hem är en röra... orka! Legat hemma med halsflss och ändå åkte jag iväg på lucia x:en .. fan inget bra val kan jag säga sädär i efterhand.. käkat pencilin i 10 dagar slutade me kuren i fredags o inte fan är halsen bra än.. fortfarande ont till och från som faaaan.. sitter här me skumtomtar som e så gott men kan inte ens käka dom känns som nålar i hela halsen.. =/

Tack söta vänner för en underbar kryssning som alltid ledsen att jag inte hängde me på tempot jag va inte riktigt i mitt bästa skick tyvärr får ta igen de på nästa kryss ist =)


De känns seriöst just nu som att jag inte riktigt e med på banan.. hänger lixom inte med i tempot som jag vill riktigt sömnen har halkat efter oxå tiden går så förbannat fort jag hinner inte ett skit som jag ska göra... typiskt... ikväll tog jag mej ann att tvätta o börja köra en riktig storstädning hemma fortsätter dock imorrn så jag slipper föra oväsen in till grannarna... lam ursäkt jag orkar helt enkelt inte mer idag.. känner mej stressad över morgondagen.. ska städa klar de känns som om de tar sån jääävla tid... sen ska jag träffa kristos o sandra för atts en ha hit erik.. hoppades på att jag ska hinna klart städningen innan han kommer känns dock inte som om jag kommer hinna de riktigt..

nu e jag helt död ska ta o stänge ner o få lite sömn så man orkar med morgondagen =)

sweet dreams..




I don't know why!



Clouds above go sailing by
I found my meaning in this life
Clear white is flying in my eyes
Underneath a blue blue sky
The waves come rolling in with the tide.

All the people rushing by by by
Looking for meaning in this life
So used up and blinded by lies
They're underneath the blue blue sky
The way they seldom seem to smile
I don't know why

I've been away too long
And everyday i missed you more
You look like you did before only prettier
Everyday i love you more.

'cause i've been away too long
And everyday i missed you more
You look like you did before only prettier
Everyday i missed you more
And more and more and more and more

Cause i've been away too long
And everyday i missed you more
Oh you look like you did before only prettier.
Everyday i love you more
And more and more and more and more
Everyday i love you more.

I didn't mean to cry

Blev tillslut sweapsound 5-års kalas i fredags iaf =) Jag o louice åkte ner o röjde satan.. askul o se att de va så mycke bekanta ansikten där =) snart e de oxå kryss äntligen så som man har väntat!!

De har varit en sjukt jobbig helg... tårarna kan inte sluta rinna... slutade med söndag kväll då man låg me 39 grader feber nerbäddad i sängen me dubbla täcken o frös som ett as.. blev att jag va hemma från jobbet igen o nu e jag så sjukt less på o vara sjuk!



more to come...





In secret, Counting, the hours, until the morning sun

Har inte haft ork? Tid? Lust? Jag ska bättra mej!

Mycke har hänt som alltid.. mitt liv rusar ifrån mej med stormsteg.. både posetiva och negativa dagar stormar förbi som en orkan...

Skulle ner till club2club i norrköping i helgen men ångrade mej i sista sekund och drog me mej pojken hans vän och lullat till nåt rave i norrtälje. Riktigt najs va de dock e de inte riktigt den typen av musik som tilltalar mig för tillfället även om de va najs.., måste ge ett stort plus till chillen som va grymt mysigt iordnnggjord!





Som ni vet blev de ju knas me jobbet då bmw byter ut mabi mot sixt som ska ta över biluthyrningen i tyresö detta betydde ju att jag va nära på o mista jobbet... men tillslut fick historien ett lyckligt slut =) Jag e nu fast anställd.. happy! Blir därefter erbjuden en tjänst hos sixt... övevägen tanken och får sedan ett bättre erbjudande av mabi som vill behålla mig... slutligen blev de självfallet mabi som står närmast hjärtat.. allt är TOPPEN! Överväger nu att sälja min lilla bil... osäker men får se vad som händer till början av nästa år. Börjar även fundera på att köpa mej en egen lya =) Nu trivs jag dock asbra här ute när julpyntet börjar komma upp... har iaf börjat min julstädning samt satt upp gardiner och hängt upp massa stjärnor o ljus *myyyyyyys*

Har prec laddat ner tiestos in search of sunrise 7 som jag sitter o lyssnar igenom... riktigt najs *rekomenrerar*

Till helgen blire nog att åka ner till sweapsounds 5års kalas o stampa av mina fötter! Nån som e intresserad av att samåka?? Vet att de en hel drös av er som ska dit jag har il o allt fixat 4 platser till övers som verkar onödigt tomma för tillfället.

Hear me, Calling
Im Going, Seeking
Time is flowing slowly when your not around
The heart is, Beating
To make us, Blending
Your speeding up my hours until we got the right sound