Banana Trooos <3

Snaer åker jag ner o går bananas med dig min lilla apa! Miss you!

Fantasy dreamworld!

Livet har varit helt upp och ner, ja ingen nyhet kanske men de känns som att de händer så mycke hela tiden mitt huvud är totral kaos. Världen sviker mig och jag vägrar ge upp! Va ju som ni vet nere i Hultsfred hos älskade Melle förra helgen.. sen av de dags att återvända till verkligheten igen... jobbet. Lyckades nätt och jämt ta mig igenom 2 dagar.. efter måndagens arbetsdag var jag helt knäckt. Försökte hamna på rätt sida genom att åka in till stan o träffa Helen.. men den dagen var verkligen hemsk.. På vägen hem kom de som jag försökte bortse ikapp mig. Jag bröt ihop på tunnelbanan fick panik och gick av vid islandstorget. Försökte tappert få tag i mina "hjältar" men ingen av dom svarade.. kanske inte så konstigt med tanke på att klockan var ganska mycke.

Men som en räddande ängel hörde P av sig prec då.. han kom och hämtade mig och körde mig hem försökte ta hand om mig medans jag ramlade i bitar. Värsta panikångestattacken på väldigt länge. Vet inte hur jag hade klarat mej hem utan hans hjälp. Han stannade hela natten och kollade så jag mådde bra.. Tack för att du ger mig stöd fast jag vet att du inte alls fattar vad som händer!

Tisdagen blev inte mycke bättre den.. och bestämde mig för att gå tillbaka till doktorn. Behövde inte säga så mycke. Jag var en trasig själ som kom in på hans rum. Blev sjukskriven sista tiden på jobbet så jag får ladda om inför nya jobbet.
Jag gick hem och satte mig på balkongen och bara sög åt mig solens energi. De var en sten som lyfte från mina axlar... en lättnad jag inte kännt på väldigt länge. Som att jag blev förstådd och fick godkännande på en nystart att få må bra.

Plötsligt vände livet och blev så mycke lättare. Plötsligt fick jag en ny energi och glädje jag inte kännt på evigheter. Är galet pepp inför nya jobbet och på allt livet har att ge mig just prec NU. Kanske ger meditationen resultat? Var hos psykologen igår.. jag berättade om en händelserik vecka... hon lyser upp och ger mig ett brett leende och säger "De låter som att du äntligen träffat dig själv Tina och att du gillar personen du träffat!"

Men för att även nämna nåt som ligger mig väldigt nära hjärtat... Robin. Ni som känner mig vet vad den här männiksan betyder för mig. Jag älskar han av hela mitt hjärta och jag skulle ta en kula för honom.

Men HAN har valt att bryta all kontakt med mig.. med motivering att jag bara tycker synd om mig själv. Vad har jag att kontra? Jag blev förkrossad att försökt nå honom i snart 2 månader utan resultat... ingen förklaring.. men efter en terror har jag nu fått ett svar. Jag accepterar ditt beslut även om de inte är de jag önskar.

Trist att han säger så då han inte ens tagit sig tid att fråga hur jag mår en enda gång sen innan jag blev sjuk. Svårt att döma mig utan fakta enligt mig men men. Jag grät en hel kväll sen ställde jag mig framför spegeln och sa till mig själv. Glöm inte att du inte vill ha mä'nniskor i ditt liv som inte bryr sig om dig!
Sen satte jag mig och målade. De har varit min dagliga syssla senaste dagarna.. Min nya terapi. Jag tyclker att de här e skittist och ja jag e galet ledsen över de här men de har inte knäckt mig. Jag vill ha vänner som bryr sig annars får de vara. Just nu kan jag se de han missar och de vi faktiskt haft som är en fantastik tid tillsammans.

BFF = fuck it!

Ja shit va mycke de händer skulle kunna skriva en bok bara om den här veckan. Men nu ska jga återgå till dagen som är IDAG... med sool! Ska snart hämta brorsans söta döttrar på dagis/skolan <3 I'll keep on smiling!

The sun, the moon and the troose, ehm.. truth

Slappdag delux.. efter knappt sovit nåt alls inatt så spenderar jag denna fantastiska vårdag i Melles soffa. Fy fan vi har inte kommit många meter idag. Lyckades släpa oss ner till pizzerian iaf. Ikväll blire ansiktsmask och fiiiilm *yey*
Tiden går fort då man har roligt så imorrn e de hemgång, fan va trist. Skönt o komma bort en stund iaf. Mycke skratt och mycke slapp denna har denna helgen hittills bestått av. Prec vad jag behövde... komma bort och träffa någon som gör mig glad!
Nä kanske dags o chilla vidare, puss på er!

Accept...

Nu ska jag börja packa väskan sen sätta mig i blen och åka härifrån! Jag vill inte va kvar här! Hultsfred och älskade Merlin here I come! De skulle ju bli förändring! Varför blir de bara fel?? Hur mycke ska jag orka stå ut med innan själen säger stopp??

I'm running out of ways to make you see
I want you to stay here beside me
I won't be ok and I won't pretend I am
So just tell me today and take my hand




YO! Connect - Execute - Play

Visst är de fantastiskt att våren kommer smygande! Tycker bestämt att folk är dumma i huvudet och de gör mig förbannad att alla människor me deras små problem i världen gör dom så fakking egoistiska! Vad vinnner man på de egentligen? Visst med egoism i viss utsträckning men seriöst folk tänker ju bara på sig själva och alla tycker alltid att alla andra ska rätta sig efter deras behov.. möt mig nånstans jävla suckers!

Öppna upp ditt sinne - släpp fram det som e inne


Garderobsrensning!!

Har själv shoppat loss jag vet inte hur många gånger på tradera och ebay, aldrig lagt upp nåt själv dock.. Rensade garderoben för ett tag sen tänkte slänga massa saker men så hitta jag saker som jag gillar och inte har hjärta att slänga samtidigt som att de e saker som bara ligger. Testar nu tradera och ser om de e nån annan som kanske kan bära upp sakerna bättre än jag som bara haft de undanlagt.

Budningen är i full gång och de e kul att de redan är bud lagt på nästan allt. Tänkte uppdatera allteftersom. Har en hel drös me grejer som ska upp jag ska bara finna orken att fota och lägga upp.

Kika in auktionerna >>HÄR<<

Nu ska jag hoppa i säng. Ögonen mår lite bättre så imorrn blire jobb igen.. iaf en dag innan helg.

I'll smile and try to find my way

Så omotiverat att lägga upp en bild då man sitter här hemma och ser ut som ett sunk... o de e trist o blogga utan bilder.. eller vad tycker ni? Ögonen fakkar totalt o jag e så less på att gå runt osminkad o me glasögon. Jag vill känna mig fiiin!

Som jag nämde i förra inlägget så har jag haft himla massa problem med bla sömn sista månaderna. Igår hittade jag en relax skiva på spotify.... jävlar inatt har jag sovit gott! Så himla mysigt o bara glida iväg i musiken.

Livet är nu på väg i rätt riktning igen och de känns toppen. Visst är inte allt på topp för de men jag älskar känslan att hoppas på att de löser sig. Finns väl inget som inte jag kan ta mig igenom el hur e de ni brukar säga?

Ligger här hemma i soffan... tystnad... saknar någon att hålla om... någon som hör av sig.. någon som saknar mig för att jag är jag och ingen annan. Någon dag.. då är de min tur!

Wanting to start again

Jag vet att uppdateringen varit kass sista tiden, men så mycket har hänt i mitt liv. Har känt mig helt nerslagen... lixom gett upp hoppen om att allt skulle bli bra. All ork rann ur mig och jag... gav upp!

Alla säger jämt hur stark jag är, att jag tar mig igenom allt så jävla bra hela tiden. Men de alla säger och de jag känner är två helt olika saker. Att jag blev sjuk ledde mig in i en ekonomisk kris som jag nu är mitt uppe i och inte riktigt vet hur jag ska trassla mig ur.. de tynger mig nå grymt för jag hatar att ha skulder.
Förutom de så började de knasa på jobbet pga att jag alltid är sjuk. Jag får skuldkänslor för att jag mår dåligt och då mår jag ännu sämre och så börjar spiralen att snurra neråt.
Att må dåligt är inte bara en känsla de för även med sig andra saker som drar ner en. Min livssituation bara var allmänt kass... folk runtomkring har sen långt tillbaka lessnat att höra att allt bara är skit med mig. Vad ska jag säga då? Att allt är bra? Men de e de ju verkligen inte. Därav slutade jag blogga helt för att jag orkade inte sprida min negativa anda över världen. Istället bestämde jag mig för att ta tag i mitt liv och göra en förändring. Sluta lyssna på andra och lyssna på mig.. bara mig!

Vad har hänt sen sist då? Sjuk e jag uppenbarligen fortfarande.. inte på samma sätt men de e som att jag är evigt sjuk så fort jag blir frisk åker jag på nå nytt skit. Just nu kämpar jag med ögoninflammation och förkylning.
Jag tog beslutet som många är emot.. jag bestämde mig att min sista utväg är att ge antideppresiva en chans. Jag har testat allt - KBT, Psykoterapi, Böcker, Prata med nära och kära, Ta hand om mig själv osv osv. Inget hjälpte. Orken rann ur och jag behöver en paus och samla mig själv.

Jag kunde inte sova, kunde inte äta, tappade lusten att göra nåt alls. De gick ca 3 veckor med sömntabletter och antideppresiva.. och plötsligt började jag känna glädje igen.
Vardagen kändes inte lika tung, motivationen kom tillbaka, sömnen e bättre, jag känner mig stabilare, jag gråter inte alls lika mycke som jag gjorde innan. Nu börjar saker förändras. Säg vad ni vill om antidepp men jag har tagit de nu i snart 2 månader och jag är glatt överaskad över hur de hittills påverkat mig i en posetiv riktning!
Jag har börjat ta tag i saker som jag vill ha en förändring på och de börjar ske sakta men säkert! Känner att de här kommer att bli bra.

Börjar med att jag tog tag i min jobbsituation. Många vet om den och jag vill inte gå in närmre på den här då jag vet att vissa av mina kollegor går in och läser här. Jag har iaf inte mått bra pga vissa omständigheter. Nu har jag äntligen lyckats ta tag i de och om 1månad har jag min sista arbetsdag för att sen gå vidare med ett nytt jobb.
Kändes fantastiskt att skriva under ett nytt avtal och idag säga hejdå till de gamla.
På de här har jag även haft 2 fantastiska resor, en till Holland för 2 veckor sen och en till Finland i helgen som var. Mer om de får jag ta sen men har haft 2 helt fantastiska upplevelser med fantastiskt sällskap <3 tack alla som var med!

I fredags fyllde jag även 26. Och de känns skönt att lämna 25 bakom mig då de va ett riktigt skitår. Nu ser jag fram emot en ny utmaning, börjar de med ett nytt jobb där jag kan starta om från början där ingen vet vad jag gått igenom och där jag kan få vara jag och inget offer!

Just nu önskar jag att de fanns någon som saknade mig då jag inte är i närheten. Någon som hör av sig för att inte ha nåt vettigt och säga...
Tack alla ni som fortfarande kikar in här och vill vara en del av mitt liv. S som i Sääääärlek <3