Svinkallt!

Så jävla kallt jag DÖÖÖÖR!!!! Sitter på jobbet i Bromma o inte konstigt att man blir sjuk 4 tröjor på mej men lik förbannat sitter jag o typ hackar tänder de e typ 5 plkusgrader i den här jävla ankomsthallen dom kunde lika gärna att mej på en stol på parkeringen WTF!!!!

Kommer säkert bli sjuk igen efter idag de här suger ju stenhårt! Imorrn ska jag iof på kurs så då blire väl förhoppningsvis lite lugn och ro för en gångs skull känns som rena semestern haha.

Eftermiddagen lär dock inte bli lika bright har så sjukt mycke o fioxa sista dan på månaden och månadsavslutsdags!! wohooo! *not* men de e väl de här jag kämpat så mycke för?

Solen skiner o de känns iaf riktigt najs =) Fick svar från dreadfixartjejen oxå så efter nästa löning e de min tur o få fin fina dreads igen *längtar* kanske behövs en rejäl omtrassling i håret typ 1 gång om året el typ var 9 månad haha så man inte lessnar på dom.. nu hoppas jag dom blir bättre så jag slipper trassla upp allt för att sen troligtvis ångra mej 1 månad senare och sakna dom.

Snart e de spurt till rissne fram o tillbaka med bilar *wohoo* bil-race! Uttråkad som fan med datorn som ända vän här ute hehe.











min andra hälft

Min andra hälft hälsar på i storstan i helgen och lyckades tillslut lura med mig ut på structure fast jag igentligen borde ligga nerbäddad hemma... de blev dock ingen vidare lång utekväll då jag va ganska sliten men tack för ytterst trevligt sällskap av alla som var där och riktigt najs lokal dom hittat =)


ser ju ut som ett jävla riksmongo men hon är alltid lika vacker!













Desperat!!

Kolla mej i spegeln idag o bara kände ÅNGEST! Håret hänger och ser just nu förjävligt ut.. ser ut som ett jävla sunk fy faaaaaan!! Så nu e jag desperat behov av en duktig dreadfixare och jag e fan nästan berädd på o betala ordentligt om nån kan fixa till mina kära lockar innan jag sliter ut dom!!

Hittade en tjej på badboll som hade bilder i sitt galleri som gav mig nytt hopp!!


Före / Efter

Dock kanske vi inte snackar att mina e så illa men om hon kan fixa de där till de slutresultatet så kan jag bara drömma om vad hon kan göra för mej *dregglar*

Nu har jag skickat iväg ett mail så får vi se vad hon ger mej för pris samt om hon e intresserad av att hjälpa lilla mej o få ordning på barret!! älskar mina dreads men snart står jag inte ut o se dom såhär längre!















Trance energy 2009

Yttligare en väldigt stressig vecka har rusat förbi med stormsteg. Torsdagen va massor att göra på jobbet efter att ha varit i kista hela början av veckan, dagen slutade med att jag gick hem tidigare från jobbet och mådde bajs! Säöngliggandes hela torsdag kväöll o halva fredagen innan jag tog tag i mej sjöälv o kröp halvdöd ur sängen fast besluten om att jag SKA åka till holland på trance energy!

Stressade runt o packade lämnade katten hos brorsan o sen in till stan för att hinna med bussen till TE. Väl på bussen kan man ju minst sagt säga att de va en dryg 21h lång resa ner till Utrecht. Näst intill ingen sömn och raka vägen in på centralstationen dumpade väskorna och tog tåget in till amsterdam där de blev en intensiv shoppingrunda för alldeles för mycke.. ett par minishorts några linnen och ett par nya gympadojjor som jag numera är helt förälskad i.
 


Efter en snabb intensiv shoppingrunda va de bara sätta sig på tåget och åka tillbaka för att duscha och fixa iordning sig för TE. Dock hade vi blivit lurade.. hade fått info om att de skulle finnas duschar på stationen som man kunde betala nån euro för att få duscha av sig.. men ikke de va falsk info så vi sprang i panik runt o letade efter någonstans att göra oss iordning men hittade typ nada tills vi sprang in i några göteborgare som åkt samma buss som oss.. dom hade tt hotellrum som en av dom snällt gärna lånade ut en dusch till oss då vi följde me han till hotellet och fick göra oss iordning där tack snälla vem han nu var!
Efter de bar de av till TC's förfest på Jam men vände typ i dörren de sög så ringde viktor och drog till deras hotell och förfestade me hela svenska ligan typ! Underbart sen va de dags för de big party! Drog iväg me Doter mimmi o co till TE och röjde dock va jag vid de här laget så sjukt trött så benen bar mej knappt jag kämpade mest hela natten att hålla mig vaken de enda som va fick mig att glömma tröttheten var Paul van Dyk som ägde allt han e helt sanslöst bra! Kommer leva på den upplevelsen länge.
Efter PvD va jag heeeeelt död lyckades få låna Lucas hotellnyckel för att gå lite tidigare och ta en dusch innand e va dags att sätta sig på evighetsbussen tillbaka till sverige. Stort tack till Luc som ställde upp. Efter blev de frukost och sen in på bussen där jag somnade typ 2 min efter att vi börjat rulla mot sverige. Sov typ hela vägen hem ändå va jag helt förstörd efteråt.

Tack Robin och alla andra som gjorde denna minnesvärda resa! Nu är jag mer än tokladdad inför kryssningen på torsdag!

MONDAY BAR MAIN FLOOR
Starlight Palace, däck 6-7
23:00-01:00 : Blake Jarrell
01:00-04:00 : Armin van Buuren
04:00-06:00 : Signum

13:00-15:00 : Sophie Sugar
15:00-17:00 : Johnny Boy


MONDAY BAR HARD FLOOR
Moonlight Bar & Dancing, däck 6
22:00-23:30 : Fredrik Grass
23:30-01:00 : A*S*Y*S
01:00-02:30 : Alex Kidd
02:30-04:00 : Kutski
04:00-05:30 : Dark by Design
05:30-07:30 : Funky Tuna
07:30-09:00 : Fredrik Grass


LASERPOINT FLOOR
Disco Zenith, däck 10
20:00-21:30 : Jussi Soro
21:30-22:30 : Sergei Shkuroff
22:30-23:30 : Orkidea
23:30-01:00 : Efo & Anton Sonin
01:00-02:00 : Laserpoint secret guest
02:00-03:30 : Oded Peled & Asaf Peled
03:30-04:30 : Flight
04:30-05:30 : Nuance

13.00-16.00 : Laserpoint Allstars

Nu rockar vi båten! =)

Happy B-day to me *ego*

Haha aldrig varit med om en liknande födelsedag ever shit alltså snacka om skillnad från tidigare år märks ju att man har förändrats en hel del sen förra året mobilen piper konstant och loggade in på faceboom o typ 40 pers har skrivit grattis helt sanslöst samt lullat som jag nästan börjat tro hade försvunnit helt överaskar med en grattisfras riktad till mig på msn samt ett blogginlägg som lyste upp hela min dag =)

Taget från Lulu.blogg.se:

♡♥♡♥♡ GRATTIS UNDERBARA TINA! ♡♥♡♥♡.



Den mest underbaraste, sötaste, ärligaste, mest omtänksammaste varelsen på denna planet fyller idag 24år. Önskade mest utav allt jag kunde ge henne en kram och säga hur mkt hon betyder för mig. Nu får det vara nog med denna tystnad, dags att träffa ängeln, typ nyss..

Saknar och Älskar

Din Lullat på soffan

Kikar lite till och även Robin har ett litet grattis bakom sitt namn på msn jag blir så lycklig i hela kroppen jag älskar er mina små parvlar puss på er och på alla er andra som inte glömt bort mig den här dan de betyder massor för mig =)
Nu ska jag hoppa in i dushen och sen åka till R o bara njuta av lugnet jag planerat för kvällen =)














Take my time

Ja jag har väl igentligen tiden att avara att skriva några rader varje dag ändå känns de som att tiden inte riktigt räcker till. Nu sitter jag på jobbet och inser att min system som vi jobbar med har lagt ner och jag har inte en bil inne i vagnparken så nu sitter jag här sysslolös.. skönt kan många tänka men just nu känner jag mig sjukt rastlös =/

Och nu 2 sekunder efter jag skerev de så ploppade systemet igång igen en gissning är att dom startat om servern o nu hoppas jag att skiten fungerar som de ska.. har strular sen i fredags o jag e så less på de.

Så back to work puss på er!

Glädjeskutt... krash!

Ja ja ja jag ska bättra mej gnäll gnäll gnäll jag har ju inte tiiiid haha skriva blogg kommer väl längst ner på prioritetslistan just nu men ska försöka hänga med iaf. Så intressant är nog inte mitt liv iaf.

Haft en sjukt omotiverad dag haha har verkligen inte haft motivationen till o göra annat än att inte göra nåt haha förstod man de där??

Känt mig massa glad till för typ 5 min sedan då jag loggar in och ser en kommentar o jag bara känner inombord att jag blir så jävla LESS!!! Arg FUCK!!! FAAAAN!! Så de va skönt o få ur lite vrede.. FAAAAN!

Vadå Gratz?? Till vad lixom? Jag blir så jävla less på situationen!!

Till Gloria!
There's nothing I could say to you
Nothing I could ever do to make you see
What you mean to me

All the pain, the tears I cried
Still you never said goodbye



Srang en runda i kista innan ja drog hem från jobbet idag o fick tag i ett par riktigt shyssta kritstrecksrandiga finbyxor sköna som fan o billiga så de blir nog mina blivande jobbarbyxor =)

Har letat snart riunt halva stan efter ett par shyssta sneakers men hittar nada nån som har nå bra förslöag på vart jag kan få tag i några nu när mitt tålamod börjar ta slut.