Sommar sol och Thaiboat!

Ja vad säger man igår vaknade jag typ alldeles för sent vågar knappt skriva här hur sent.. höll iaf på o missa hela dagen *aj aj*. Mötte upp Matte Helena och Nisse vid klipporna och solade och badade hela eftermiddagen hur mysigt som helst!
Åkte iväg en sväng till kista och köpte en orange topp som jag hittade i mitt letande efter nåt att ha på lumi om 1 vecka =)

Senare på kvällen drog jag vidare till Thaiboat och mötte upp Maria m.fl. Hur mysigt som helst bra musik härlig stämning och färgglada drinkar.. dock alkoholfria! Blev inte så sent men mysigt va de.



Nu sitter jag här och väntar på någon tekniker soms ka komma hit och koppla in mitt fibernät som jag väntat på i 3 veckor nu.. ÄNTLIGEN! Att de ska ta så förbaskat lång tid och få in nätet helt sanslöst! Lyckades iaf få leverantören att makulera en faktura då jag inte kunnat använda nätet på en månad!

Idag blire att åka in till stan och möta upp söta Mariella och äta glass och shoppa hår till min hårförlängning jag tänkte slänga i imorgon.

Nu kom tecknikern, blä hatar att ha skumma människor i lägenheten då jag inte vet om man ska babbla me dom el om man bara ska låta dom sköta sitt.. tihi och jag sitter här halvt avklädd pga värmen o osminkad såklart ska han va söt me!

SOL SOL SOOOOL!

Helt galet fint väder de varit hela veckan sund att man missat de mesta dock.. igår blev de stranden hela dagen o nu e jag helt öm över hela ryggen så smörja in sig och idag ut igen!


I'll be here waiting for you, but i dont belive you!



And how far have we come, too far to throw away the past
Will you be there waiting for me
I have to ask what we are, if I ask today it just won't last
So I'll be here waiting for you

Will we ever feel this good again

Will we ever feel this real again



I love to complicate it!

Kryper upp i ett hörn av soffan.. jag orkar inte... de blir för mycke för mig att hantera! Vill skrika rakt ut... gårdagen var mer än vad jag kunde hantera.. tårarna kan inte sluta rinna.. lämna mig ifred! Nej stanna kvar! Jag är ett vrak och jag vill fly jordens yta och samla mina känslor och tankar som är utspillda överallt flyger runt med vindpustarna och virrar runt i förvirring!
Jag vill inte såra, inte dej, inte mej, inte någon.. har satt mig i en sits jag inte vet hur jag ska ta mig ur vet bara att alla kryphål är lika krångliga att ta sig igenom.. hur lyckas jag alltid sätta mig i sånna här situationer.

Kommer nog behöva ta ett stort beslut som kommer att förändra en stor del av min vardag. Vilket val jag än tar så kommer de påverka och nu står jag mitt i en vägkorsning och vet inte alls vad mina känslor och vad mitt hjärta säger. Snart sätter jag mig i bilen och drar försvinner bort några dagar stänger av mobilen för att samla alla känslor och tankar samt mitt förnuft som jag tappat någonstans på vägen!



I don't know if I can yell any louder
How many time have I kicked you outta here?
Or said something insulting?
I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces
When my heart is....broken

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

How did I become so obnoxious?
What is it with you that makes me act like this?
I've never been this nasty
Can't you tell that this is all just a contest?
The one that wins will be the one that hits the hardest
But baby I don't mean it
I mean it, I promise

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me
I forgot to say out loud how beautiful you really are to me
I can't be without, you're my perfect little punching bag
And I need you, I'm sorry.


För att inte låta allt för depp o nere får jag väl tillägga lite glada nyheter oxå! Har fått löneök efter ett väldigt scary samtal med företagets VD. Får se de posetiva i att han verkar tycka väldigt bra om mig *wohoo* nåt posetivt ska väl hända me!


No more dreads!

Nu e dom borta.. allihoppa.. allt borta :( saknar dom redan men satt här hemma i soffan o mådde pest o pina glodde på en helt värdelös film och pilla mig håret... råkade pilla upp en av dreadsen i nacken alldeles för lång och insåg ganska fort hur jävla ofräsha dom egentligen va... började överväga om jag borde ta ur alltihoppa men dröjde inte länge innan jag pillade upp hela jag påbörjat för att se om de över huvud taget gick och hur ofräscha dom egentligen va... visade sig att dom va nog lite äckligare än avd jag tänkt mig slutade med att jag tog beslutet att ta ur hela skiten.. suttit nerbäddad nu i soffan o knaprat febersänkande kollat på film druckit energidryck och pillat upp dreads.. nu äntligen klar helt stel i både fingrar nacke och axlar.. klart!

Resultatet inte de bästa men nu e jag fräsh o nyduschad =) får se hur länge jag står ut utan mina beloved dreads innan jag trasslar in nya igen. Väntar till hösten iaf och kommer tänka en och 2 ggn innan jag gör om dom.


Bättre bild får ni då jag e helt frisk och känner mig tillräckligt fräsh för att visa mig för allmänheten igen!

Måste även tillägga hur jävla surt de är att sitta hemma sjuk och sommarn passar på att komma fram o lagom tills jag e uppe och far igen kommer väl nå jävla oväder.. dessutom suger de o va sjuk då de e sista veckan på jobbet innan 1 ½ vecka semester!


Sjukling!

Lördagskvällen blev lugn då jag va ganska tött efter våran resa hem. Vaknade söndag morgon med fruktansvärt ont i halsen, tänkte inte så mycke mer på de så åkte iväg o käka lunch me magnus i kista o sen en liten shoppingrunda.. under dagen mådde jag bara sämre o sämre sluta med att jag däckade i soffan o mådde riktigt bajs igår eftermiddag... tog tempen 37,8 en timme senare va de 38,4.
Helt utslagen gick o la mig vaknade imorse med 39.4 graders feber o nu har jag tryckt i mig massa alvedon så febern börjar gå ner lite så ligger o kallsvettas i sängen o kollar ut på de underbara vädret.. de här suuuger verkligen. Men som mina vänner säger, hellre nu än om 1 ½ vecka då vi är i amsterdam!

Måste även nämna min fantastiska mamma som ringde mig igår och sa att hon utan min vetskap har varit i min gamla lägenhet och städat ur allt, tack söta mamma! Kan man ha bättre mamma?
Och idag fyller hon år grattis lilla mamma!


Roadtrip snart över!

Jahapp då e vi snart i Stockholm igen efter en galen midsommar i Bjursås/Dalarna! Åkte hem en dag tidigare än planerat och stannade hos mammsen o pappsen i Harjshamn på vägen hem. Blev röj igår då Tatti och Patrick ställde sig bakom skivspelaren o pumpa på dunka dunk!

Tack alla söta goa människor som var med och röjde loss =) Nu en aning sliten sitter jag o Robin i bilen sista spurten innan mitt final destination dock har ju Robin några mil kvar om han nu åker hem ikväll han verkar inte ha bestämt sig om vilket än, de visar sig nog snart!

Nu tittar även solen fram en aning sent dock måste jag påstå!


Midsommar!

Sego oss skulle åkt igår men blev idag istället. Så nu sitter vi i bilen uppe i hedermora på väg till bjursås.



Nu dunkas massa bra musik och snart blire donken!


Dalarna nästa!

Jahapp då har man kommpit hem till röran.. ska försöka röjja lite sen blire packa o sen drar jag o Robin på roadtrip till dalarna för att fira midsommar med vänner =)

Så himla skönt med långhelg ge mej flera sånna tyvärr tar dom ju slut lika fort, dessutom började den här dagen med sol o va händer sen?? Jo klart som fan de ska ösa ner regn! Jag vill ju ha sol sol sol!

Nä nu dags o sätta fart!


Ge mej sömn!

Är sjukt trött men kan ändå inte somna vad e de för fel blir galen snart! Passar på o lägga upp bild på min fina rosa skönhet även tillsammans med min andra fettodator :P



Nu ska jag försöka sova igen för imorgon bär de av till Dalarna o då vill man ju va pigg!

Sweeet dreams

Nu bloggdags igen!!

Jaha nu ska de börja bloggas igen =)

Har idag skaffat mig en söt liten ROSA MiniPc är så lycklig den e hur söt som helst så nu ska jag sluta bortförklara mig varför jag e så dålig på o blogga. Den här kan jag ju ta med överallt samt att jag redan hade mobilt bredband sen tidigare så slut me bortförklaringarna!

Nu varit och ätit middag med söta lilla farmor som ger mig dåligtsamvete för att jag e så sämst på och höra av mig prec som många andra oxå tycker.. usch o fy på mej!

Nu ska jag skutta iväg igen ska ta och försöka ta en bild av min nya fina skönhet sen =)