Sommar sol och Thaiboat!

Ja vad säger man igår vaknade jag typ alldeles för sent vågar knappt skriva här hur sent.. höll iaf på o missa hela dagen *aj aj*. Mötte upp Matte Helena och Nisse vid klipporna och solade och badade hela eftermiddagen hur mysigt som helst!
Åkte iväg en sväng till kista och köpte en orange topp som jag hittade i mitt letande efter nåt att ha på lumi om 1 vecka =)

Senare på kvällen drog jag vidare till Thaiboat och mötte upp Maria m.fl. Hur mysigt som helst bra musik härlig stämning och färgglada drinkar.. dock alkoholfria! Blev inte så sent men mysigt va de.



Nu sitter jag här och väntar på någon tekniker soms ka komma hit och koppla in mitt fibernät som jag väntat på i 3 veckor nu.. ÄNTLIGEN! Att de ska ta så förbaskat lång tid och få in nätet helt sanslöst! Lyckades iaf få leverantören att makulera en faktura då jag inte kunnat använda nätet på en månad!

Idag blire att åka in till stan och möta upp söta Mariella och äta glass och shoppa hår till min hårförlängning jag tänkte slänga i imorgon.

Nu kom tecknikern, blä hatar att ha skumma människor i lägenheten då jag inte vet om man ska babbla me dom el om man bara ska låta dom sköta sitt.. tihi och jag sitter här halvt avklädd pga värmen o osminkad såklart ska han va söt me!

Kommentarer
Postat av: Maria

Kul i söndags! Ha toppenkul nu i Holland! Dansa lit eitll mig med va!? =) Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback