It was long ago and far away but it never disappears

Ja va ju ett tag sen jag skrev.. igen men jag har inte glömt bloggen bara känt att jag inte orkat ta mig tid för den under veckan som varit så ska göra en liten samanfattning om veckan istället.

Förra lördagen drog jag och Robin till kärsön för lite bad och freespeegolf.. slutade med att Lulu och några vänner till henne samt Matte och hans bror dök upp där oxå. Blev ett helt gäng som solade badade och bara hade trevligt. Sen drog jag Robin Matte och hans bror och körde lite freespee men de va ju inge vidare el så va de bara för att jag söööög! Ja jag va kass helt enkelt lyckades trampa på en pinne som slog upp på benet så de börja blöda o bläää jag gav upp innan vi va klara de va hemskt haha huvudsaken va ju iof att Robin hade kul de va ju ändå han jag ville få glad igen.
Kvällen drog jag Matte Helena och Robin till klipporna nere vid slottet i Backan och grillade och satt o snacka skit hela kvällen hur mysigt som helst!



Söndagen va de Badbåtsrace från Rålis till Thaiboat kl 15 jag ville inget hellre än att ta me mej en gummibåt och paddla med men så blev inte fallet jag hade en fruktansvärt PMS-dag och jag va sjukt irriterad hela förmiddagen så jag o Robin drog till stranden och bara latade oss. Efter de drog Robin hem till Krokek och jag mötte upp Maria vid Skanstull och gick en jättemysig promenad med henne runt Årstaviken då vi även lyckades gå förbi hela den baddlande ligan med gummibåtar hahaha såg riktigt kul ut. Men men nästa gång ska jag oxå vara med! Efter promenaden blev de thaiboat där både tatti och malin spelade riktigt najs kväll trots mitt rusktigt dåliga humör.






Måndag the shitday nr 1. Slut på semester och dags att jobba. Dagen började i panik då min kollega valt att lämna stationen i kaos! Ja näst intill iaf. Fanns inga bilar och en himla massa bokningar.. JOBBIGT! Men de löste sig men de va lite kämpigt o va väl inte riktigt den starten jag ville ha första dagen på jobbet! Avslutade kvällen med en film hemma hos Steve.

Tisdagen bättre dag på jobbet hade en jättetrevlig lunch med Linda och Patrik massa skratt och skeva diskutioner men iof inte så konstigt om man tänker på hur vi 3 är alla 3 lika konstiga alla på sitt egna lilla vis. Kvällen blev lugn va bara hemma och tog de lugnt likaså med onsdagkvällen.

Torsdag mötte jag upp Lawrence efter jobbet och drog till Clustret för att se Infected Mushroom som hade releaseparty för sin nya skiva. Tack söta Lawrence som tog med mig dit och betalade kalaset då jag själv har taskig ekonomi efter allt resande den här sommaren. Hade verkligen en toppenkväll massa bra musik och jättetrevligt sällskap.



Fredags hade jag bara en alldeles underbar dag mer än så berättar jag inte här! Idag hade jag tänkt att åka in till gärdet och medverka i världsrekord i meditation på spikmatta men hoppade de och följde med Matte Helena Nisse Kristoffer och Marcus till hagaparken och tillsammans dagsfest. Hade väl en helt ok dag men va egentligen inte alls sugen på att dra dit men blev ganska mysigt iaf. Va dock inte där så länge åkte hem drog på mig lite mer kläder och drog sedan in och mötte upp Bobby Maria och några till för att gå på sommarbio i Rålis. Tanken va ju najs tyvärr började dugga samtidigt som filmen (Little miss sunshine) började. Verkade ju va en najs film men satt på min filt under mitt paraply och de började bara regna mer och mer sen mitt i filmen hade som en paus på 15 min och då gav jag upp.. kallt blött och ingen att kramas med nä usch jag drog hem ist till värmen. Synd med vädret annars hade de varit riktigt mysigt. Får ta och se slutet på filmen någon dag snart =)


Nu tänkte jag krypa ner i sängen så jag e pigg imorgon då Linda ska dra med mig till Haninge tillsammans med massa andra och köra lite fyrhjuling på någon bana som finns där... SCARY! Men de lär bli skitkul =) Efter de blir de middag hos mamma. Så sov gott sweethearts!


Kommentarer
Postat av: Patric

men haaaaaallåå.. om du ändå var i rålis kunde du ju kunna kommit hem till mig å kramats medans de regnade? :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback