Vilse i shoppingdjungeln!

Vintern kommer springade med stormsteg. Mössan är kirrad de e ju alltid nåt... nästa problem är jacka och skor. Blir de en lika kall vinter i år som förra så måste jag få tag i ett par ordentliga vinterskor. Men seriöst.. gå in på tjejavdelningen i en skobutik... vem är de som designar skorna?? Helt ärligt! Visst skitsnyggt me ett par schysta högklackade pumps... men när de är en halvmeter snö och 20 minus som de va i vintras vem fan vill pulsa runt i ett par högklackade ofodrade pjux?? Varför tillverkar ingen ett par riktigt snygga sneakers som är fodrade.. gärna höga i skaftet så man slipper snö i skorna... de vore ju de ultimata.. Typ adidas, nike, Puma och alla andra.. kom igen nåt kan ni väl leverera!!?? Finns ju några shyssta på vissa killavdelningar men då finns dom inte i min storlek va e de för mobbing?? Samma sak me fina jackor.. finns hur mycke fint som helst för killar men de sitter ju som hösäckar på mig!! Borde kanske födds till snubbe ist, finns ju så sjukt mycke snygga kläder till killar ändå gnäller ni killar alltid så mycke! Fy skäms på er!


Nu e de dags att åka till St lucas.. men först en dusch. Puss på er ♥ Har ni några tips om vart jag kan hitta en najs vinterjacka el skor så är alla förslag välkommna!








Kommentarer
Postat av: casper

Nikes spizikes har släppts i vintermodell, vet inte hur lätta dem är att hitta nu dock, eller om de ens är släppta i tjejsizes.

2010-10-05 @ 13:22:40
Postat av: Sven Eriksson

Det är ju himla orättvist eller hur. Men ni tjejer får alltid gå före oss i köer, kommer in på krogen trots att ni inte har åldern, kan slippa böter för fortkörning genom att blinka lite o knäppa upp nga knappar på blusen. Och för att inte tala om gymkläder. Finns sjukt många snygga för tjejer mot vad det gör för killar. Så låt oss få ha ngt för oss själva - snygga vinterjackor, haha



PoK



(ps nu kanske du vet vem det är som skickat detta)

2010-10-05 @ 13:45:18
Postat av: nån

testat caliroots lr hollywood?

dom har galet fina sneakers....alt sneakers n stuff?

2010-10-05 @ 19:05:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback